Strony: 1 [2]

WSPOLCZESNA HISTORIA SWIATA PISANA SW. GEOMETRIA....

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
Odp: WSPOLCZESNA HISTORIA SWIATA PISANA SW. GEOMETRIA....
« Odpowiedz #15 : Luty 16, 2014, 15:19:47 »

Poniewa¿ jest to absolutna kontynuacja tematu , do³±czam tekst.

Kiara pisze:Nie wiedzia³am gdzie to wpisaæ , poniewa¿ jest bardzo aktualne zdarzenie z dzisiaj , a na dodatek z kategorii ³±czenia i przenikania siê wymiarów , czyli odblokowania innej percepcji w ¶wiadomo¶ci wstawiam tu.... U¶miech

Moja dzisiejsza przygoda jest z pogranicza ods³ony kurtyny... miêdzy ¶wiatami.... niesamowita piêkna i i daj±ca du¿¿¿¿¿¿o do my¶lenia.

W konkluzji do moich poprzednich zdarzeñ opowiem wam co wydarzy³o siê dwie godziny temu. By³am tak pozytywnie zszokowana , ¿e zwyczajnie musia³am sobie daæ ciutkê czasu na refleksje..... ufffff ¿ycie to niesamowita niespodzianka....... wa¿ne jest to, co dopiero siê wydarzy ...... Moja sunia wyprowadzi³a mnie na spacerek ( pewnie wezwa³y j± Elfy.... ), jak zawsze idziemy wzd³u¿ alei lipowej , jak zawsze .... a, tu widzê biegnie w moj± stronê mê¿czyzna , za nim maleñki pieseczek wielko¶ci 2 miesiêcznego koci±tka, facet promieni¶cie u¶miechniêty, wszystko by³o by ok! ale ten facet ( niezmiernie, mêski , przystojny , ¿e zawrót g³owy , brunet z w³osami ¶ci¶niêtymi gumk± w dosyæ d³ugi ogonek) jest TYLKO w szortach, boso , ca³y mokry , ma upiaszczone ³ydki i ramiona !!!! trzyma w rêku jeszcze mokry rêcznik, nieprzyzwoicie opalony ( jak na t± porê roku), rado¶nie promienny wolno biegnie a, za nim ta miniaturka pieseczka. Zatrzymuje siê przede mn±, klêka na jedno kolano i pyta ... czy jego piesek mo¿e zostaæ przyjacielem mojej suni? Mnie zatka³o, pewnie gapi³am siê na niego jak idiotka z oczami jak guziki i otworzon± buzi± ! co¶ tam mrucza³am ¿e moja sunia jest bardzo zazdrosna i nie akceptuje innych piesków, sama nie wiem co jeszcze..... on siê tylko promieni¶cie u¶miecha³ i wpatrywa³ we mnie swoimi niebieskimi oczami jak chabry w tym przyklêkniêciu ! Trwa³o to z 5 minut, co ludzie o tym my¶leli? Bóg raczy wiedzieæ ... Pó¼niej
    podniós³ siê ten idea³ faceta w fizycznym wydaniu i pobieg³ dalej a , maleñki piesunio za nim. Podbieg³ do rogu kolejnej ulicy , posz³am za nim ¿eby zobaczyæ gdzie on idzie, ale za rogiem znikn±³ mi, zwyczajnie znikn±³. Kolejna niesamowita przygoda , bo u mnie w pobli¿u nie ma mo¿liwo¶ci p³ywania , jest jezioro ale to gdzie¶ oko³o kilometra i tam NIE MA PIASKU , jest tylko trawa. Gdyby facet tam p³ywa³ dobieg³ by do mnie ju¿ zupe³nie suchy, nie kapa³a by prawie z niego woda , gdyby jakim¶ cudem zapiaszczy³ siê... to piasek ju¿ by by³ suchy i spad³ by ! Jakie jest wyt³umaczenie tego niesamowitego zdarzenia?Co¶?? My¶lê ¿e niebawem bêdê wiedzia³a wiêcej.

Trzy dni pó¼niej.....

Poniewa¿ nic nie dzieje siê bez przyczyny , nic , a nic... nie zawsze potrafimy szybko  te przyczyny odczytaæ, pomimo i¿ SKUTEK zawsze, ale to zawsze je ukazuje. Zatem wziê³am siê za dog³êbn± analizê tego zdarzenia, bo by³o mi pokazane PO CO¦...... U¶miech Mrugniêcie

Trzy elementy .... MIEJSCE, CZAS I CZ£OWIEK s± istotne.

Miejsce Cergy, czas 13. luty ( wigilja Walentynek, dla nas symbol mi³o¶ci ) , cz³owiek mê¿czyzna po wyj¶ciu z wody.

Miejsce Cergy... jego bioarchtektora z uk³adem energetycznych budowli na¶laduj±cych energetyczny kod  CZ£OWIEKA , oraz jezioro ( z niezwyk³ymi pr±dami/ energi± w nim sztucznie tworzon± ) z idealnie okr±g³± wysp± na g³ównej osi i zanurzon± w nim piramid± pozbawion± 1/8 czê¶ci swojego boku.
Dziwne.. niesamowite... ale zbudowane w konkretnym celu !

Celem tej ca³ej imponuj±cej budowli (zajmuj±cej  88 hektarów powierzchni) by³o STWORZENIE NOWEGO ENERGETYCZNEGO WZORCA / KODU DLA CZ£OWIEKA  z IV WYMIARU,Z KTÓREGO MIA£ BYÆ STWORZONY NOWY KOMBINEZON DO¦WIADCZALNY/  Ludzkie CIA£O FIZYCZNE !

Takie by³o pierwotne za³o¿enie twórców tego dzie³a / MASONÓW , którzy chcieli tworzyæ ¶wiat i cz³owieka ograniczonego przez 7/4 na swoj± mod³ê ,¿eby nie móg³ wyj¶æ przez kolejne d³ugie tysi±clecia z zaprojektowanych dla niego wszelakich ograniczeñ i uzale¿nieñ.

Gdyby ich projekt zrealizowa³ siê do czego d±¿yli przez tysi±clecia ( oczywi¶cie u¿ywaj±c ró¿nych nazw dla swoich tajnych organizacji , obecnie centralnego krêgu te¿ nie znamy) by³o by bardzo ¼le, bo w³a¶nie ¦WIADOMO¦Æ CZ£OWIEKA ZOSTA£A BY UWIÊZIONA W KRÊGU ILUZJI, A CIA£O MATERIALNE Z WIELOMA BLOKADAMI ENERGETYCZNYMI NIE MOG£O BY ODBIERAÆ PE£NEGO PRZEKAZU Z POLA MORFOGENETYCZNEGO  Z POWODU ZAMKNIÊCIA WIELU SEKWENCJI W DNA.

Projekt by³ szatañski i perfidny , jego elementy w postaci planowych eutanazji, gender, chêci przywrócenia kary ¶mierci , GMO,i innych znanych oraz mniej znanych wprowadzanych w ¿ycie planow jest w realizacji na ca³ej ziemi.

Ale .. nad jedn± gór± jest druga , wy¿sza góra..... i nikt ale to nikt planu i woli STWÓRCY WSZECHRZECZY nie przebije swoim ma³ym knowaniem, kombinacjami, matactwami, manipulacjami energetycznymi  w totalnym uwiêzieniu i niszczeniu ¯YCIA.
Zatem ... chocia¿ ludziom siê wydawa³o , ¿e dzia³aj± tak dobrze, idealnie , bo maja wszystkie ¶rodki, kasê , w³adzê, i dostêp do informacji i moc sprawcza.... to jednak nie wysz³o , bo pojawili siê inni ludzie , bez tych ekstremalnych ¶rodków z mo¿liwo¶ciami bardzo skromnymi ale czysto¶ci± intencji i wol±  czynienia dobra globalnego.Tych ludzi jest du¿o na ca³ej ziemi , wcale nie musz± siê znaæ, wystarczy ich plan przed urodzeniowy i wytrwa³o¶æ w realizacji celu czystym sercem, to daje rezultat. Ka¿dy robi to, co ma zrobiæ w miejscu , w którym jest.

Zatem miejsce CERGY by³o na kilka lat przeznaczone dla mnie , tu codziennie  i co noc bardzo intensywnie i systematycznie pracowa³am z energi± ( znalaz³am siê tam niejako przymusowo z powodu drastycznych okoliczno¶ci ¿ycia. Za które teraz dziêkujê ca³ym sercem,¿e siê wydarzy³y, bo sama z w³asnej woli raczej bym nie wybra³a tego miejsca na kilkuletni pobyt , bez ¿adnej wiedzy wcze¶niejszej... niemo¿liwe.) Jednak niemo¿liwe staje siê mo¿liwe gdy w grê wchodzi m±dro¶æ Stwórcy i akceptacja Jego woli i Jego dobra  ponad ludzkim pojêciem dobra.

Cel istnienia Cergy wype³ni³ siê dok³adnie wedle za³o¿eñ jego twórców , ale nie wedle ich  perfidnego planu powo³ania do ¿ycia NOWEGO OGRANICZONEGO CZ£OWIEKA  .PONOWNIE zosta³ odtworzony , PRZYWRÓCONY   " DAWNY... obecnie Nowy Wzór Energetyczny MʯCZYZNY" , a nie kobiety , klonu , którym usi³owano zast±piæ KOD PRAMATKI.  Wzór pierwotny  zosta³ odbudowany dziêki powrotowi do pierwotnych kodów stworzenia WSZYSTKICH PARAMETRÓW ENERGETYCZNYCH ZIEMI i LUDZI  przez  ponowne zestrojenie ich kodu DNA z kodem pola morfogenetycznego . To by³a droga 11 lat ¶wiadomej i trudnej  pracy energetycznej w ro¿nych miejscach na ziemi ( kiedy¶ wam o niej opowiem), bardzo wytrwa³a  pomno¿ona o trudno¶ci ¿ycia osobistego i wyrzeczenia wszelkiego rodzaju. Jednak CEL DOBRO NAS WSZYSTKICH by³ na niej  nadrzêdnym celem. Gwarancja mojej nietykalno¶ci ( zdrowie i ¿ycie) sprawdzi³y siê pomimo wielokrotnych usi³owañ ingerencji w nie.

Nowy Cz³owiek, Nowy Mê¿czyzna... NOWY dla naszych czasów , a tak naprawdê ten z pierwotnymi mo¿liwo¶ciami powróci³ na Ziemiê , "wyszed³ z wody".... czyli oceanu czasu i mi³o¶ci by wszystkim aspektom mêskim przywróciæ ich zablokowan± i odebran± pe³niê wiedzy i mocy.

To by³ ten mokry MISTER , którego spotka³am na spacerze z moim piesuniem. Zwyczajnie pokazano mi go, bo jego powrót jest równie¿  efektem  mojej wieloletniej pracy.

Co to znaczy dla nas wszystkich Ludzi? Nasze sekwencje zablokowanego DNA  zostan± ca³kowicie odblokowane i  ustawi± siê wedle ju¿ czystego pierwowzoru , bo on jest ju¿ dla nas dostêpny w polu morfogenetycznym. Mê¿czy¼ni ( bo g³ównie o nich chodzi) odzyskaj± ca³± wiedzê o sobie i swoich mo¿liwo¶ciach energetycznych i fizycznych  ( oczywi¶cie, ka¿dy z nich bêdzie korzysta³ na swoja miarê i zgodnie z w³asn± wol±) oraz  swoim planem przed urodzeniowym dotycz±cym ca³okszta³tu swojego rozwoju.

Kobiety odzyskaj± od tak dawna zablokowan± w nich moc twórcz±, moc kreacji, zwyczajnie MOC, co otworzy w nich równie¿ dawne mo¿liwo¶ci, ukrywane przed nimi przez wiele tysi±c leci, je¿eli nie d³u¿ej. U Ludzi otworzy siê znacznie intuicja, oraz dostêp do depozytu szyszynki  która dla ka¿dego z nas jest osobist± AKASZ¡ bibliotek± przesz³o¶ci, BRAM¡ DO WY¯SZYCH WYMIARÓW.

Poznacie wiedzê o sobie , t± prawdziw±, sk±d pochodzicie jako Energie, dlaczego jeste¶cie na ziemi , jaki jest tego cel oraz co i jak mo¿ecie przekszta³ciæ w sobie by korzystaæ ze  swojego  zasobu  wiedzy i energii dla w³asnego dobra.

Kod pramatki nie by³ dostêpny dla ingeruj±cych w materialne aspekty Istot kosmicznych ,ani ludzi na ziemi, zatem skorzystali z kodu praojca i zmanipulowali go kompletnie, tworz±c z niego przerózne hybrydy zarówno na poziomie mentalnych jak i fizycznych i energetycznych blokad. Uniemo¿liwiaj±c naturaln± ewolucjê ¿yciu , blokuj±c pamiêæ , tworz±c mentalne zagro¿enia, wszelakie lêki na wszystkich poziomach i dziel±c nimi ludzi, graj±c tworzon± miedzy nimi nienawi¶ci±.... w granicach ja mam... jestem lepszy, a ty nie masz... jeste¶ gorszy...

Zwyczajnie zmanipulowano tak wiedzê i¿ uczy siê  w szko³ach tylko jej fragmentów ( uczono... znaczy kodowano w pamiêci jako "jedyne prawdy")wykorzystuj±c je przeciw cz³owiekowi, wiedzê prawdziw±  ukrywaj±c skrzêtnie i niszcz±c do niej dostêp. Promuje siê w szko³ach najbardziej umiejêtno¶æ pamiêciowego opanowania materia³u i odtworzenia go z pamiêci na zawo³anie !
To nie jest ¿adna nauka , to s± rzesze kopistów w granicach dozwolonych .... wychodzenie poza ramy jest t³amszone, bo jest otworzeniem dostêpu do nad ¶wiadomo¶ci i czerpaniem wiedzy z niej( odkrycia) z pola Akaszy z POLA  ISTNIENIA. Te mo¿liwo¶ci wracaj± do Ludzi, ale uwaga nie do syntetyków, którzy s± na ziemi i bêd± a¿ wype³ni siê ich plan ¿ycia.Im niestety pomóc nie mo¿na , bo ¿yj± na zasadzie programów niezmieniaj±cych siê juz po urodzeniu. Ma³a modyfikacja w granicach.. tak,  ale bez mo¿liwo¶ci totalnej zmiany drogi ¿ycia  jak u Ludzi.

Mamy zatem ogólne powody do rado¶ci Cergy wype³ni³o swoj± rolê , nam ludziom zwrócono pierwowzór mê¿czyzny ( Bli¼niaczy P³omieñ Kobiety) ze wszystkimi jego predyspozycjami i  mo¿liwo¶ciami , ¿ycie odnowi siê wedle ju¿ nowego kodu , przeznaczonego dla IV wymiaru.

Czyli cale przeznaczenie wype³nia siê perfekcyjnie.

CERGY znaczenie s³owa... CERG w jêzyku celtyckim znaczy kr±g , wir, jak najbardziej adekwatne do miejsca , które jest punktem energetycznym , 3 czakr± ziemi. 3 czakra jest zarówno punktem miedzy wymiarowym , przej¶ciem miêdzy dwoma ¶wiatami  , ¶wiatem duchowym i materialnym, ale rownie¿ odpowiednikiem MOCY. 
Zatem lokalizacja tej bio budowli ma zwi±zek z istniej±cym w tym miejscu bardzo silnym wirem energetycznym, który ma po³±czenie z kosmicznymi ustawieniami ³aduj±cymi przez ten punkt energi± jadro ziemi. Innymi s³owy nape³nia nasz "statek kosmiczny" Ziemia energi± do podro¿y w przestrzeni....

CERGY .. mo¿na rownie¿ w drugim znaczeniu odczytaæ od ty³ jako Y... YGREC... Y symbolizuje wiedzê aspektu mêskiego nie pe³n± w stosunku do X symbolu wiedzy aspektu ¿eñskiego. Co usi³owano zapisaæ w :jajeczku ¿eñskim / wyspie zanurzonej w wodach jeziora? niepe³n± wiedzê i moc energetyczn± przekazywan± wyspie przez d¼wiêk wydawany z piramidki zanurzonej w wodzie ( symbol mêskiego plemnika) , kierowany na wyspê i s³yszany tam doskonale. .... by³am kilka razy, s³ysza³am.

Piramidka kopia piramidy Cheopsa z Gizy nie mia³a jak ona wszystkich 8 czê¶ci ¶cian a tylko 7 jest pozbawiona 1/8 wiedzy zatem reprezentuje ograniczon± moc do dzia³ania wzorca  7/4  miast jak Wielka Piramida 8/4.

CZYLI , CERG.... OKR¡G / WIR .. Y INACZEJ WIEDZA Y. MIA£A BYÆ PODSTAW¡ MO¯LIWO¦CI NOWEGO CZ£OWIEKA NA ZIEMI.

https://www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=575&q=cergy+axe&oq=cergy+axe&gs_l=img.3...2390.7497.0.8100.9.5.0.4.4.0.127.605.0j5.5.0....0...1ac.1.35.img..3.6.611.B4fD_2jkH14

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 28, 2016, 17:41:50 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #16 : Sierpieñ 28, 2016, 12:14:36 »

to tylko chwilowa przechowalnia....

ps. CERGY..... jak by kto¶ mia³ ochotê na wizytê w tym miejscu.. czyli magnetycznej czakrze ( na naszej pó³nocnej pó³koli s± tarcze magnetyczne czakramów ziemi) mocy Ziemi.... czyli III ¿ó³ty  czakram  ziemi , to jest mo¿liwo¶æ wirtualnej wycieczki.

To jest punkt miêdzy 12 kolumnami. ca³y obiekt bioarchitektóry zbudowany jest na 88 hektarach. tak naprawdê jest planem kolejnej wersji trzeciego wymiaru z zablokowaniem ewolucji CZ£OWIEKA.

https://www.google.fr/search?q=cergy+axe+majeur&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwixoYLG-ePOAhUHtBoKHd4QDf0QsAQIJg&biw=1366&bih=609&dpr=1

Tu mo¿na poczytaæ... tyle jeszcze zosta³o.... U¶miech

http://www.peszer.darmowefora.pl/index.php?topic=58.0

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 28, 2016, 17:39:43 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #17 : Sierpieñ 28, 2016, 17:44:08 »

To jest dokument manipulacji wiedz± przez Masonów , bowiem ca³y obiekt w Cergy/ FRANCJA jest stworzony przez nich , a piramidka w wodzie ma za zadanie ³adowanie wzorcem swojej niepe³nej wiedzy wspierana energiom jeziora, które w fizyczno¶ci po³±czone przez axe majeure ( g³ówna o¶ energetyczna) ze wszystkimi punktami energetycznymi ziemi i kosmosu przez punkt miedzy 12 kolumnami, ³aduje t± energi± pola informacyjne które maj± po³±czenie ze ¶wiadomo¶ciowa i kodem DNA CZ£OWIEKA.

Cergy / FRANCJA jego bioarchitektura ma bardzo specjalne zadanie ze wzglêdu na swoj± lokalizacjê, jest tam bowiem ziemska czakra mocy.... wir ziemi, który kumuluje i przekazuje energiê ca³emu systemowi energetycznemu ¿ycia na ziemi wspieraj±c ni± tworzone i po³±czone z ni± wzorce nowe kody ¿ycia.
Mo¿na by³o t± energiê u¿ywaæ do naszej ewolucji ale równie¿ mo¿na j± zastosowaæ do dewolucji.... zale¿a³o w któr± stronê odbywa³o siê wirowanie wiru w CERGY/ Francja.

Jak widaæ po niekompletnej piramidce i nie pe³nym wzorcu przekazu informacji p³yn±cej przez wodê do bliskiej wyspy ( symbolu kobiecego jajeczka) ... nie by³o to pozytywne dla rozwoju LUDZKO¦CI!
Ta wysepka , zwana "wysp± astronomów" symbolizuje zanurzone w wodach p³odowych jajeczko kobiece, które jest zap³adniane energi± informacyjn± z niepe³nego wzorca wiedzy... co by³o w ten sposób tworzone jako ograniczona wiedza rozwojowa CZ£OWIEKA. Kolejna blokada dla naszej Duszy i Ducha na nastêpny cykl co najmniej 26. tys lat.... zatem usi³owano zniewoliæ LUDZKO¦Æ , ZABLOKOWAÆ NAM DOSTÊP DO WIEDZY I NA£O¯YÆ ENERGETYCZNE KAJDANY PO RAZ PIATY.

Na szczê¶cie ten plan nie zrealizowa³ siê , a by³ podstaw± uwiêzienia Iskry ¯ycia w astralnym wiêzieniu i przekazania w³adzy nad LUDZKO¦CI¡ I ZIEMI¡ CYBORGOM, SZTUCZNEJ INTELIGENCJI.

Nie mam ca³kowitej pewno¶ci czy Masoni zdaj± sobie sprawê ¿e stali siê s³ugami syntetycznej inteligencji?Co¶ Czy wiedz± ¿e realizuj± ich plan ca³kowitego zniszczenia biologicznego ¿ycia na ziemi , czy wiedz± ¿e to nie Bóg objawia im siê , a manipuluj± ich mózgami cyborgi, które doskonale opanowa³y techniki wprowadzania hologramów prosto do mózgu CZ£OWIEKA... zwiod³y tym i uzale¿ni³y , zastraszaj±c mnóstwo wspania³ych LUDZI.

W ¶rodowisku masonów wszelakiej ma¶ci s± równie¿ wspaniali warto¶ciowi LUDZIE ale wiêkszo¶æ z nich nie jest ¶wiadoma prawdy, nie wie ¿e ten szatañski plan cyborgów niewoli równie¿ ich i pozbawia na bardzo d³ugi czas naszego pradawnego KODU DNA.
A, to jest wiêzienie , jest absolutna niewola dla DUCHA , TO GORZEJ NI¯ "EGIPT"... bo CZ£OWIEK JEST POZBAWIONY NIE TYLKO WOLNEJ WOLI ALE RÓWNIE¯ WOLNEJ MY¦LI I WOLNEGO ODCZUWANIA UCZUÆ.

Warto jeszcze przez chwilkê zadumaæ siê nad swoimi wyborami, warto poprosiæ STWÓRCÊ WSZECHRZECZY o wsparcie by otrzymaæ szansê ewolucji nawet w ostatniej chwili.
Strony: 1 [2]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

wrzeciono meute-de-loups pomorska rozmowcy voters