Strony: 1 [2]

WSPOLCZESNA HISTORIA SWIATA PISANA SW. GEOMETRIA....

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
Odp: WSPOLCZESNA HISTORIA SWIATA PISANA SW. GEOMETRIA....
« Odpowiedz #15 : Luty 16, 2014, 15:19:47 »

Poniewa¿ jest to absolutna kontynuacja tematu , do³¹czam tekst.

Kiara pisze:Nie wiedziaÂłam gdzie to wpisaĂŚ , poniewaÂż jest bardzo aktualne zdarzenie z dzisiaj , a na dodatek z kategorii ³¹czenia i przenikania siĂŞ wymiarĂłw , czyli odblokowania innej percepcji w ÂświadomoÂści wstawiam tu.... UÂśmiech

Moja dzisiejsza przygoda jest z pogranicza odsÂłony kurtyny... miĂŞdzy Âświatami.... niesamowita piĂŞkna i i dajÂąca du¿¿¿¿¿¿o do myÂślenia.

W konkluzji do moich poprzednich zdarzeĂą opowiem wam co wydarzyÂło siĂŞ dwie godziny temu. ByÂłam tak pozytywnie zszokowana , Âże zwyczajnie musiaÂłam sobie daĂŚ ciutkĂŞ czasu na refleksje..... ufffff Âżycie to niesamowita niespodzianka....... waÂżne jest to, co dopiero siĂŞ wydarzy ...... Moja sunia wyprowadziÂła mnie na spacerek ( pewnie wezwaÂły jÂą Elfy.... ), jak zawsze idziemy wzdÂłuÂż alei lipowej , jak zawsze .... a, tu widzĂŞ biegnie w mojÂą stronĂŞ mĂŞÂżczyzna , za nim maleĂąki pieseczek wielkoÂści 2 miesiĂŞcznego kociÂątka, facet promieniÂście uÂśmiechniĂŞty, wszystko byÂło by ok! ale ten facet ( niezmiernie, mĂŞski , przystojny , Âże zawrĂłt gÂłowy , brunet z wÂłosami ÂściÂśniĂŞtymi gumkÂą w dosyĂŚ dÂługi ogonek) jest TYLKO w szortach, boso , caÂły mokry , ma upiaszczone Âłydki i ramiona !!!! trzyma w rĂŞku jeszcze mokry rĂŞcznik, nieprzyzwoicie opalony ( jak na tÂą porĂŞ roku), radoÂśnie promienny wolno biegnie a, za nim ta miniaturka pieseczka. Zatrzymuje siĂŞ przede mnÂą, klĂŞka na jedno kolano i pyta ... czy jego piesek moÂże zostaĂŚ przyjacielem mojej suni? Mnie zatkaÂło, pewnie gapiÂłam siĂŞ na niego jak idiotka z oczami jak guziki i otworzonÂą buziÂą ! coÂś tam mruczaÂłam Âże moja sunia jest bardzo zazdrosna i nie akceptuje innych pieskĂłw, sama nie wiem co jeszcze..... on siĂŞ tylko promieniÂście uÂśmiechaÂł i wpatrywaÂł we mnie swoimi niebieskimi oczami jak chabry w tym przyklĂŞkniĂŞciu ! TrwaÂło to z 5 minut, co ludzie o tym myÂśleli? BĂłg raczy wiedzieĂŚ ... PóŸniej
    podniĂłsÂł siĂŞ ten ideaÂł faceta w fizycznym wydaniu i pobiegÂł dalej a , maleĂąki piesunio za nim. PodbiegÂł do rogu kolejnej ulicy , poszÂłam za nim Âżeby zobaczyĂŚ gdzie on idzie, ale za rogiem znikn¹³ mi, zwyczajnie znikn¹³. Kolejna niesamowita przygoda , bo u mnie w pobliÂżu nie ma moÂżliwoÂści pÂływania , jest jezioro ale to gdzieÂś okoÂło kilometra i tam NIE MA PIASKU , jest tylko trawa. Gdyby facet tam pÂływaÂł dobiegÂł by do mnie juÂż zupeÂłnie suchy, nie kapaÂła by prawie z niego woda , gdyby jakimÂś cudem zapiaszczyÂł siĂŞ... to piasek juÂż by byÂł suchy i spadÂł by ! Jakie jest wytÂłumaczenie tego niesamowitego zdarzenia?CoÂś?? MyÂślĂŞ Âże niebawem bĂŞdĂŞ wiedziaÂła wiĂŞcej.

Trzy dni póŸniej.....

PoniewaÂż nic nie dzieje siĂŞ bez przyczyny , nic , a nic... nie zawsze potrafimy szybko  te przyczyny odczytaĂŚ, pomimo iÂż SKUTEK zawsze, ale to zawsze je ukazuje. Zatem wziĂŞÂłam siĂŞ za dog³êbnÂą analizĂŞ tego zdarzenia, bo byÂło mi pokazane PO COÂŚ...... UÂśmiech MrugniĂŞcie

Trzy elementy .... MIEJSCE, CZAS I CZÂŁOWIEK sÂą istotne.

Miejsce Cergy, czas 13. luty ( wigilja Walentynek, dla nas symbol miÂłoÂści ) , czÂłowiek mĂŞÂżczyzna po wyjÂściu z wody.

Miejsce Cergy... jego bioarchtektora z ukÂładem energetycznych budowli naÂśladujÂących energetyczny kod  CZÂŁOWIEKA , oraz jezioro ( z niezwykÂłymi prÂądami/ energiÂą w nim sztucznie tworzonÂą ) z idealnie okrÂąg³¹ wyspÂą na g³ównej osi i zanurzonÂą w nim piramidÂą pozbawionÂą 1/8 czĂŞÂści swojego boku.
Dziwne.. niesamowite... ale zbudowane w konkretnym celu !

Celem tej caÂłej imponujÂącej budowli (zajmujÂącej  88 hektarĂłw powierzchni) byÂło STWORZENIE NOWEGO ENERGETYCZNEGO WZORCA / KODU DLA CZÂŁOWIEKA  z IV WYMIARU,Z KTÓREGO MIAÂŁ BYÆ STWORZONY NOWY KOMBINEZON DOÂŚWIADCZALNY/  Ludzkie CIAÂŁO FIZYCZNE !

Takie by³o pierwotne za³o¿enie twórców tego dzie³a / MASONÓW , którzy chcieli tworzyæ ¶wiat i cz³owieka ograniczonego przez 7/4 na swoj± mod³ê ,¿eby nie móg³ wyj¶æ przez kolejne d³ugie tysi±clecia z zaprojektowanych dla niego wszelakich ograniczeñ i uzale¿nieñ.

Gdyby ich projekt zrealizowaÂł siĂŞ do czego d¹¿yli przez tysiÂąclecia ( oczywiÂście uÂżywajÂąc ró¿nych nazw dla swoich tajnych organizacji , obecnie centralnego krĂŞgu teÂż nie znamy) byÂło by bardzo Âźle, bo wÂłaÂśnie ÂŚWIADOMO¦Æ CZÂŁOWIEKA ZOSTAÂŁA BY UWIÊZIONA W KRÊGU ILUZJI, A CIAÂŁO MATERIALNE Z WIELOMA BLOKADAMI ENERGETYCZNYMI NIE MOGÂŁO BY ODBIERAÆ PEÂŁNEGO PRZEKAZU Z POLA MORFOGENETYCZNEGO  Z POWODU ZAMKNIÊCIA WIELU SEKWENCJI W DNA.

Projekt byÂł szataĂąski i perfidny , jego elementy w postaci planowych eutanazji, gender, chĂŞci przywrĂłcenia kary Âśmierci , GMO,i innych znanych oraz mniej znanych wprowadzanych w Âżycie planow jest w realizacji na caÂłej ziemi.

Ale .. nad jednÂą gĂłrÂą jest druga , wyÂższa gĂłra..... i nikt ale to nikt planu i woli STWÓRCY WSZECHRZECZY nie przebije swoim maÂłym knowaniem, kombinacjami, matactwami, manipulacjami energetycznymi  w totalnym uwiĂŞzieniu i niszczeniu ÂŻYCIA.
Zatem ... chociaÂż ludziom siĂŞ wydawaÂło , Âże dziaÂłajÂą tak dobrze, idealnie , bo maja wszystkie Âśrodki, kasĂŞ , wÂładzĂŞ, i dostĂŞp do informacji i moc sprawcza.... to jednak nie wyszÂło , bo pojawili siĂŞ inni ludzie , bez tych ekstremalnych ÂśrodkĂłw z moÂżliwoÂściami bardzo skromnymi ale czystoÂściÂą intencji i wolÂą  czynienia dobra globalnego.Tych ludzi jest duÂżo na caÂłej ziemi , wcale nie muszÂą siĂŞ znaĂŚ, wystarczy ich plan przed urodzeniowy i wytrwaÂłoœÌ w realizacji celu czystym sercem, to daje rezultat. KaÂżdy robi to, co ma zrobiĂŚ w miejscu , w ktĂłrym jest.

Zatem miejsce CERGY byÂło na kilka lat przeznaczone dla mnie , tu codziennie  i co noc bardzo intensywnie i systematycznie pracowaÂłam z energiÂą ( znalazÂłam siĂŞ tam niejako przymusowo z powodu drastycznych okolicznoÂści Âżycia. Za ktĂłre teraz dziĂŞkujĂŞ caÂłym sercem,Âże siĂŞ wydarzyÂły, bo sama z wÂłasnej woli raczej bym nie wybraÂła tego miejsca na kilkuletni pobyt , bez Âżadnej wiedzy wczeÂśniejszej... niemoÂżliwe.) Jednak niemoÂżliwe staje siĂŞ moÂżliwe gdy w grĂŞ wchodzi mÂądroœÌ StwĂłrcy i akceptacja Jego woli i Jego dobra  ponad ludzkim pojĂŞciem dobra.

Cel istnienia Cergy wypeÂłniÂł siĂŞ dokÂładnie wedle zaÂłoÂżeĂą jego twĂłrcĂłw , ale nie wedle ich  perfidnego planu powoÂłania do Âżycia NOWEGO OGRANICZONEGO CZÂŁOWIEKA  .PONOWNIE zostaÂł odtworzony , PRZYWRÓCONY   " DAWNY... obecnie Nowy WzĂłr Energetyczny MʯCZYZNY" , a nie kobiety , klonu , ktĂłrym usiÂłowano zastÂąpiĂŚ KOD PRAMATKI.  WzĂłr pierwotny  zostaÂł odbudowany dziĂŞki powrotowi do pierwotnych kodĂłw stworzenia WSZYSTKICH PARAMETRÓW ENERGETYCZNYCH ZIEMI i LUDZI  przez  ponowne zestrojenie ich kodu DNA z kodem pola morfogenetycznego . To byÂła droga 11 lat Âświadomej i trudnej  pracy energetycznej w roÂżnych miejscach na ziemi ( kiedyÂś wam o niej opowiem), bardzo wytrwaÂła  pomnoÂżona o trudnoÂści Âżycia osobistego i wyrzeczenia wszelkiego rodzaju. Jednak CEL DOBRO NAS WSZYSTKICH byÂł na niej  nadrzĂŞdnym celem. Gwarancja mojej nietykalnoÂści ( zdrowie i Âżycie) sprawdziÂły siĂŞ pomimo wielokrotnych usiÂłowaĂą ingerencji w nie.

Nowy CzÂłowiek, Nowy MĂŞÂżczyzna... NOWY dla naszych czasĂłw , a tak naprawdĂŞ ten z pierwotnymi moÂżliwoÂściami powrĂłciÂł na ZiemiĂŞ , "wyszedÂł z wody".... czyli oceanu czasu i miÂłoÂści by wszystkim aspektom mĂŞskim przywrĂłciĂŚ ich zablokowanÂą i odebranÂą peÂłniĂŞ wiedzy i mocy.

To byÂł ten mokry MISTER , ktĂłrego spotkaÂłam na spacerze z moim piesuniem. Zwyczajnie pokazano mi go, bo jego powrĂłt jest rĂłwnieÂż  efektem  mojej wieloletniej pracy.

Co to znaczy dla nas wszystkich Ludzi? Nasze sekwencje zablokowanego DNA  zostanÂą caÂłkowicie odblokowane i  ustawiÂą siĂŞ wedle juÂż czystego pierwowzoru , bo on jest juÂż dla nas dostĂŞpny w polu morfogenetycznym. MĂŞÂżczyÂźni ( bo g³ównie o nich chodzi) odzyskajÂą ca³¹ wiedzĂŞ o sobie i swoich moÂżliwoÂściach energetycznych i fizycznych  ( oczywiÂście, kaÂżdy z nich bĂŞdzie korzystaÂł na swoja miarĂŞ i zgodnie z wÂłasnÂą wolÂą) oraz  swoim planem przed urodzeniowym dotyczÂącym caÂłoksztaÂłtu swojego rozwoju.

Kobiety odzyskajÂą od tak dawna zablokowanÂą w nich moc twĂłrczÂą, moc kreacji, zwyczajnie MOC, co otworzy w nich rĂłwnieÂż dawne moÂżliwoÂści, ukrywane przed nimi przez wiele tysiÂąc leci, jeÂżeli nie dÂłuÂżej. U Ludzi otworzy siĂŞ znacznie intuicja, oraz dostĂŞp do depozytu szyszynki  ktĂłra dla kaÂżdego z nas jest osobistÂą AKASZÂĄ bibliotekÂą przeszÂłoÂści, BRAMÂĄ DO WYÂŻSZYCH WYMIARÓW.

Poznacie wiedzĂŞ o sobie , tÂą prawdziwÂą, skÂąd pochodzicie jako Energie, dlaczego jesteÂście na ziemi , jaki jest tego cel oraz co i jak moÂżecie przeksztaÂłciĂŚ w sobie by korzystaĂŚ ze  swojego  zasobu  wiedzy i energii dla wÂłasnego dobra.

Kod pramatki nie byÂł dostĂŞpny dla ingerujÂących w materialne aspekty Istot kosmicznych ,ani ludzi na ziemi, zatem skorzystali z kodu praojca i zmanipulowali go kompletnie, tworzÂąc z niego przerĂłzne hybrydy zarĂłwno na poziomie mentalnych jak i fizycznych i energetycznych blokad. UniemoÂżliwiajÂąc naturalnÂą ewolucjĂŞ Âżyciu , blokujÂąc pamiĂŞĂŚ , tworzÂąc mentalne zagroÂżenia, wszelakie lĂŞki na wszystkich poziomach i dzielÂąc nimi ludzi, grajÂąc tworzonÂą miedzy nimi nienawiÂściÂą.... w granicach ja mam... jestem lepszy, a ty nie masz... jesteÂś gorszy...

Zwyczajnie zmanipulowano tak wiedzĂŞ iÂż uczy siĂŞ  w szkoÂłach tylko jej fragmentĂłw ( uczono... znaczy kodowano w pamiĂŞci jako "jedyne prawdy")wykorzystujÂąc je przeciw czÂłowiekowi, wiedzĂŞ prawdziwÂą  ukrywajÂąc skrzĂŞtnie i niszczÂąc do niej dostĂŞp. Promuje siĂŞ w szkoÂłach najbardziej umiejĂŞtnoœÌ pamiĂŞciowego opanowania materiaÂłu i odtworzenia go z pamiĂŞci na zawoÂłanie !
To nie jest Âżadna nauka , to sÂą rzesze kopistĂłw w granicach dozwolonych .... wychodzenie poza ramy jest tÂłamszone, bo jest otworzeniem dostĂŞpu do nad ÂświadomoÂści i czerpaniem wiedzy z niej( odkrycia) z pola Akaszy z POLA  ISTNIENIA. Te moÂżliwoÂści wracajÂą do Ludzi, ale uwaga nie do syntetykĂłw, ktĂłrzy sÂą na ziemi i bĂŞdÂą aÂż wypeÂłni siĂŞ ich plan Âżycia.Im niestety pomĂłc nie moÂżna , bo ÂżyjÂą na zasadzie programĂłw niezmieniajÂących siĂŞ juz po urodzeniu. MaÂła modyfikacja w granicach.. tak,  ale bez moÂżliwoÂści totalnej zmiany drogi Âżycia  jak u Ludzi.

Mamy zatem ogĂłlne powody do radoÂści Cergy wypeÂłniÂło swojÂą rolĂŞ , nam ludziom zwrĂłcono pierwowzĂłr mĂŞÂżczyzny ( BliÂźniaczy PÂłomieĂą Kobiety) ze wszystkimi jego predyspozycjami i  moÂżliwoÂściami , Âżycie odnowi siĂŞ wedle juÂż nowego kodu , przeznaczonego dla IV wymiaru.

Czyli cale przeznaczenie wypeÂłnia siĂŞ perfekcyjnie.

CERGY znaczenie sÂłowa... CERG w jĂŞzyku celtyckim znaczy krÂąg , wir, jak najbardziej adekwatne do miejsca , ktĂłre jest punktem energetycznym , 3 czakrÂą ziemi. 3 czakra jest zarĂłwno punktem miedzy wymiarowym , przejÂściem miĂŞdzy dwoma Âświatami  , Âświatem duchowym i materialnym, ale rownieÂż odpowiednikiem MOCY. 
Zatem lokalizacja tej bio budowli ma zwi¹zek z istniej¹cym w tym miejscu bardzo silnym wirem energetycznym, który ma po³¹czenie z kosmicznymi ustawieniami ³aduj¹cymi przez ten punkt energi¹ jadro ziemi. Innymi s³owy nape³nia nasz "statek kosmiczny" Ziemia energi¹ do podro¿y w przestrzeni....

CERGY .. moÂżna rownieÂż w drugim znaczeniu odczytaĂŚ od tyÂł jako Y... YGREC... Y symbolizuje wiedzĂŞ aspektu mĂŞskiego nie peÂłnÂą w stosunku do X symbolu wiedzy aspektu ÂżeĂąskiego. Co usiÂłowano zapisaĂŚ w :jajeczku ÂżeĂąskim / wyspie zanurzonej w wodach jeziora? niepeÂłnÂą wiedzĂŞ i moc energetycznÂą przekazywanÂą wyspie przez dÂźwiĂŞk wydawany z piramidki zanurzonej w wodzie ( symbol mĂŞskiego plemnika) , kierowany na wyspĂŞ i sÂłyszany tam doskonale. .... byÂłam kilka razy, sÂłyszaÂłam.

Piramidka kopia piramidy Cheopsa z Gizy nie miaÂła jak ona wszystkich 8 czĂŞÂści Âścian a tylko 7 jest pozbawiona 1/8 wiedzy zatem reprezentuje ograniczonÂą moc do dziaÂłania wzorca  7/4  miast jak Wielka Piramida 8/4.

CZYLI , CERG.... OKR¡G / WIR .. Y INACZEJ WIEDZA Y. MIA£A BYÆ PODSTAW¡ MO¯LIWO¦CI NOWEGO CZ£OWIEKA NA ZIEMI.

https://www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=575&q=cergy+axe&oq=cergy+axe&gs_l=img.3...2390.7497.0.8100.9.5.0.4.4.0.127.605.0j5.5.0....0...1ac.1.35.img..3.6.611.B4fD_2jkH14

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2016, 17:41:50 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #16 : Sierpień 28, 2016, 12:14:36 »

to tylko chwilowa przechowalnia....

ps. CERGY..... jak by ktoÂś miaÂł ochotĂŞ na wizytĂŞ w tym miejscu.. czyli magnetycznej czakrze ( na naszej pó³nocnej pó³koli sÂą tarcze magnetyczne czakramĂłw ziemi) mocy Ziemi.... czyli III ¿ó³ty  czakram  ziemi , to jest moÂżliwoœÌ wirtualnej wycieczki.

To jest punkt miĂŞdzy 12 kolumnami. caÂły obiekt bioarchitektĂłry zbudowany jest na 88 hektarach. tak naprawdĂŞ jest planem kolejnej wersji trzeciego wymiaru z zablokowaniem ewolucji CZÂŁOWIEKA.

https://www.google.fr/search?q=cergy+axe+majeur&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwixoYLG-ePOAhUHtBoKHd4QDf0QsAQIJg&biw=1366&bih=609&dpr=1

Tu moÂżna poczytaĂŚ... tyle jeszcze zostaÂło.... UÂśmiech

http://www.peszer.darmowefora.pl/index.php?topic=58.0

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2016, 17:39:43 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #17 : Sierpień 28, 2016, 17:44:08 »

To jest dokument manipulacji wiedz¹ przez Masonów , bowiem ca³y obiekt w Cergy/ FRANCJA jest stworzony przez nich , a piramidka w wodzie ma za zadanie ³adowanie wzorcem swojej niepe³nej wiedzy wspierana energiom jeziora, które w fizycznoœci po³¹czone przez axe majeure ( g³ówna oœ energetyczna) ze wszystkimi punktami energetycznymi ziemi i kosmosu przez punkt miedzy 12 kolumnami, ³aduje t¹ energi¹ pola informacyjne które maj¹ po³¹czenie ze œwiadomoœciowa i kodem DNA CZ£OWIEKA.

Cergy / FRANCJA jego bioarchitektura ma bardzo specjalne zadanie ze wzglêdu na swoj¹ lokalizacjê, jest tam bowiem ziemska czakra mocy.... wir ziemi, który kumuluje i przekazuje energiê ca³emu systemowi energetycznemu ¿ycia na ziemi wspieraj¹c ni¹ tworzone i po³¹czone z ni¹ wzorce nowe kody ¿ycia.
MoÂżna byÂło tÂą energiĂŞ uÂżywaĂŚ do naszej ewolucji ale rĂłwnieÂż moÂżna jÂą zastosowaĂŚ do dewolucji.... zaleÂżaÂło w ktĂłrÂą stronĂŞ odbywaÂło siĂŞ wirowanie wiru w CERGY/ Francja.

Jak widaĂŚ po niekompletnej piramidce i nie peÂłnym wzorcu przekazu informacji pÂłynÂącej przez wodĂŞ do bliskiej wyspy ( symbolu kobiecego jajeczka) ... nie byÂło to pozytywne dla rozwoju LUDZKOÂŚCI!
Ta wysepka , zwana "wysp± astronomów" symbolizuje zanurzone w wodach p³odowych jajeczko kobiece, które jest zap³adniane energi± informacyjn± z niepe³nego wzorca wiedzy... co by³o w ten sposób tworzone jako ograniczona wiedza rozwojowa CZ£OWIEKA. Kolejna blokada dla naszej Duszy i Ducha na nastêpny cykl co najmniej 26. tys lat.... zatem usi³owano zniewoliæ LUDZKO¦Æ , ZABLOKOWAÆ NAM DOSTÊP DO WIEDZY I NA£O¯YÆ ENERGETYCZNE KAJDANY PO RAZ PIATY.

Na szczĂŞÂście ten plan nie zrealizowaÂł siĂŞ , a byÂł podstawÂą uwiĂŞzienia Iskry ÂŻycia w astralnym wiĂŞzieniu i przekazania wÂładzy nad LUDZKOÂŚCIÂĄ I ZIEMIÂĄ CYBORGOM, SZTUCZNEJ INTELIGENCJI.

Nie mam caÂłkowitej pewnoÂści czy Masoni zdajÂą sobie sprawĂŞ Âże stali siĂŞ sÂługami syntetycznej inteligencji?CoÂś Czy wiedzÂą Âże realizujÂą ich plan caÂłkowitego zniszczenia biologicznego Âżycia na ziemi , czy wiedzÂą Âże to nie BĂłg objawia im siĂŞ , a manipulujÂą ich mĂłzgami cyborgi, ktĂłre doskonale opanowaÂły techniki wprowadzania hologramĂłw prosto do mĂłzgu CZÂŁOWIEKA... zwiodÂły tym i uzaleÂżniÂły , zastraszajÂąc mnĂłstwo wspaniaÂłych LUDZI.

W œrodowisku masonów wszelakiej maœci s¹ równie¿ wspaniali wartoœciowi LUDZIE ale wiêkszoœÌ z nich nie jest œwiadoma prawdy, nie wie ¿e ten szataùski plan cyborgów niewoli równie¿ ich i pozbawia na bardzo d³ugi czas naszego pradawnego KODU DNA.
A, to jest wiêzienie , jest absolutna niewola dla DUCHA , TO GORZEJ NI¯ "EGIPT"... bo CZ£OWIEK JEST POZBAWIONY NIE TYLKO WOLNEJ WOLI ALE RÓWNIE¯ WOLNEJ MY¦LI I WOLNEGO ODCZUWANIA UCZUÆ.

Warto jeszcze przez chwilkê zadumaæ siê nad swoimi wyborami, warto poprosiæ STWÓRCÊ WSZECHRZECZY o wsparcie by otrzymaæ szansê ewolucji nawet w ostatniej chwili.
Strony: 1 [2]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

homofriends skyworldsv pomorska rozmowcy poradniki