Strony: [1]

2012 NOWA EPOKA.

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
2012 NOWA EPOKA.
« : Marzec 26, 2009, 15:13:39 »

Co wyznacza kaledarz Majow?

Kalendarz Majow i data calkiem prawdziwie brzmiaca, ale.... czy nasza wspolczesna data naprawde odpowiada tej ktora mamy obecnie ? czyli rok 2008? Ile razy jest zmieniany kalendarz i ile jego wersji egzystuje wspolczesnie i od jakiej daty jest liczony? Narodziny Jezusa? A kto wie naprawde kiedy one byly? A wiec od kiedy trzeba liczyc? pozatym przebiegunowanie to proces , ma date rozpoczecia  i date zakonczenia. Data 2o12 jest data koncowa nie poczatkowa. Mrugniêcie U¶miech

Mysle iz niedlugo ta informacja o rozpoczeciu przebiegunowania ziemi  dotrze do Was z jakiegos innego zrodla, potwierdzona w sposob wiarygodny.

No wlasnie rok 2012 , to numerologiczna 5, ona nie konczy zadnego cyklu. cylke koncza 9. Tylko ze rok naprawde nie zaczyna sie 1 stycznia ( tak jak my nauczylismy sie to swietowac),w zwiazku z tym , wszystko jest mozliwe..... Mrugniêcie Mrugniêcie U¶miech U¶miech

Dodam jeszcze iz tak naprawde kadencja Samuela dobiegla konca na jesieni ubieglego roku , czyli 2007, ktory byl numerologiczna 9. Ten rok jest rokiem 2008, czyli 10 ( jedynka wzmocniona zerem). Tak wiec naprawde jest 1 , rokiem poczatkowym, ktory rozpoczol proces przebiegunowania ziemi. Proces ten bedzie trwal prawie 5 lat, do numerologicznej 5 , czyli 2012.Ona wprowadzi go w Epoke Serca, Epoke Milosci w czas Venus wlasnie w 5.

Kiara U¶miech U¶miech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
Odp: 2012 NOWA EPOKA.
« Odpowiedz #1 : Marzec 26, 2009, 15:15:02 »

Jeszcze o kaledarzu Majow...

Nie masz racji. Kalendarz Majów jest niezale¿ny od naszego kalendarza. Data 2012 jest jedynie "przeformatowaniem" daty z kalendarza Majów na nasz. W innym kalendarzu by³aby to inna data, aczkolwiek wskazujaca ten sam "obiektywny" rok.
Tenebrael

Tak, tylko jak juz napisales ta odchylka powstania tego kalendarza jest tak duza iz zadnej pewnosci nie ma co do zaistnienia roku 2012 w naszych realiach.
Przeniesienie jest zatem bardzo symboliczne....

Kiara
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #2 : Marzec 26, 2009, 15:16:25 »

ENKI o Kataklizmie Nowej Ery.

Cytat: chanell  Grudzieñ 02, 2008, 23:09:32
OK. na tym koñczymy rozwa¿ania w temacie  kalendarza Majów na 2012 bo dyskutujemy nie na temat U¶miech

Ma i to duze poniewaz Enki opiera swoje wszystkie twierdzenia na tej dacie , a jak widzisz ta data jest naprawde wielkim symbolem. Dlatego nie mozna kategorycznie nia straszyc, bo to nic nie znaczy. Logiczniej jest sie oprzec na numerologicznych symbolach dat, wowczas odczytamy inne znaczenia dla wibracji cyfry. dlaczego dla Enki 5 niesie katastrofe , koniec czasow? jakich czasow? Czyich czasow? Co niesie w sobie symbol V-5? On zawsze namawia do myslenia i analizowania, ma poniekad racje. szukajcie znaczenia V-5, wszystkich mozliwych, wowczas zrozumiecie czego i dlaczego boi sie Enki? przed czym on sie chce zabezpieczyc? dlaczego tak nas oklamuje?
Co to znaczy dla nas ludzi pojsc droga przez niego wyznaczona?

Kiara

ps. Narysuj X na papierze i zloz na polowe oddzielajac gore i dol, beda dwie V, czyli jak na gorze tak na dole V-5. slawetna planeta X , czyli Venus, ktora niesie ziemi i ludzkosci wiedze swiatlosci i milosci.
szukajcie w astrologii ustawienia Venus do Ziemi w naszej dacie 2012 grudzien okolo 21.
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #3 : Marzec 26, 2009, 15:18:02 »

Czy 21.12 2012 to 1 do kwadratu?

Ja nie wiem czy dokladnie bedzie to 21 12 2012 ,byc moze tak. Byc moze masz racje z ta 11  i 1 do kwadratu.Bo dla nas zacznie sie juz calkowicie nowy czas  z zyciem nowa wiedza, ktora naprawde nie ma nic wspolnego  z przekazami  Enki.
Ale on  z nia moze miec , bo dla niego jest to rowniez szansa na rozwoj na wejscie na droge milosci , o ktorej tylko duzo opopwiada......

Kiara U¶miech U¶miech U¶miech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #4 : Marzec 26, 2009, 18:02:45 »

INNI O ROKU  2012

Przygotowania do 2012

Projekt Camelot otrzyma³ wstrz±saj±cy list od jednego z norweskich polityków mówi±cy o przygotowaniach do nadchodz±cego kataklizmu, który ma zdarzyæ siê w ci±gu najbli¿szych kilku lat. Jak dodaje informator, wszystko zwi±zane jest z nadchodz±cym zagro¿eniem z kosmosu, którego istnienie ukrywane jest przed ¶wiatow± spo³eczno¶ci±. W tym celu buduje siê specjalne bazy - „arki przetrwania".

Osoba, o której mowa, przekaza³a „Projektowi Camelot” liczne fotografie, na których widnieje obok takich postaci, jak premier Norwegii czy Benazir Bhutto. „Jeste¶my pewni kilku rzeczy, jednak nie mo¿emy ujawniæ jego nazwiska czy fotografii bez pozwolenia” – twierdz±.

Lektura tego tekstu z pewno¶ci± mo¿e okazaæ siê szokuj±ca. Powstan± tak¿e pytania odno¶nie wiarygodno¶ci informatora i jego zamiarów. „Projekt Camelot” mówi o tym nastêpuj±co: „Zrobili¶my wszystko, aby potwierdziæ jego personalia i autentyczno¶æ. Jeste¶my przekonani, ¿e jest on tym, za kogo siê podaje”. Kilka rozmów z informatorem odby³ Leo Zagami. Dowiedzia³ siê on o rzekomych pogró¿kach, jakie mia³ otrzymaæ polityk i jego rodzina. O¶wiadczy³ on tak¿e, ¿e choæ ca³a sprawa zwi±zana z ewakuacj± pod ziemiê jest prawd±, wci±¿ stara on siê dociec mo¿liwych przyczyn tego, co ma nast±piæ. Rozwa¿a te¿ inne scenariusze poza pojawieniem siê Planety X Jak dowiadujemy siê ze stron „Projektu Camelot”, istnienie podziemnych kompleksów, o których mówi polityk, potwierdzili inni informatorzy. Jeste¶my pewni, i¿ sprawa ta nie pozostanie w miejscu i nie da pocz±tku kolejnej legendzie zwi±zanej z rokiem 2012.

Poni¿ej zaprezentowana zostanie tre¶æ korespondencji miêdzy informatorem a „Projektem Camelot”. Zawiera ona informacje odno¶nie sekretnego rz±dowego planu ewakuacji, a tak¿e opis jednej z podobnych baz wyposa¿onych w zaawansowany sprzêt. Polityk opowiada tak¿e wcze¶niejsz± historiê zwi±zan± z wypraw± do jednego z takich kompleksów. Po zaanga¿owaniu siê w ¿ycie polityczne zacz±³ dociekaæ o nich prawdy, która okaza³a siê niezwykle mroczna. PIERWSZY LIST Jestem norweskim politykiem. Chcia³bym o¶wiadczyæ, ¿e czekaj± nas trudne czasy w latach 2008 – 2012.

Norweski rz±d buduje coraz wiêcej podziemnych baz i bunkrów. Pytani o to mówi±, i¿ chodzi o bezpieczeñstwo Norwegów. Kiedy prosi³em o informacje dowiedzia³em siê, ¿e maj± zostaæ skoñczone „przed 2011”.

To samo dzieje siê w przypadku Izraela i kilku innych krajów.

Dowodem na to co mówiê s± fotografie, które wysy³am z premierem i ministrami, z którymi siê spotykam i których znam. Wszyscy o tym wiedz±, ale nie chc± alarmowaæ spo³eczeñstwa, gdy¿ mog³oby to wywo³aæ masow± panikê.

Nadci±ga Planeta X, a Norwegia zaczê³a sk³adowanie po¿ywienia i nasion w regionie Svalbardu, W Arktyce z pomoc± USA i Unii Europejskiej oraz w ca³ym kraju. Pozwol± oni na ratunek tylko tym, którzy s± w elicie rz±dz±cej i tym, którzy mog± odbudowaæ wszystko od nowa, tj. lekarzom, naukowcom itd.

Je¶li chodzi o mnie, wiem ju¿, ¿e przed 2012 mam udaæ siê w okolice Mosjøen, gdzie znajduje siê podziemna baza. Tam jeste¶my podzieleni na sektory – czerwony, niebieski i zielony.

Ludzie, którzy pozostawieni zostan± na powierzchni wraz z innymi bêd± umieraæ i nie otrzymaj± jakiejkolwiek pomocy. Plan przewiduje, ¿e zapewni siê schronienie dwóm milionom Norwegów. Reszta skazana jest na ¶mieræ. Oznacza to, ¿e 2.600.000 osób pozostawi siê bez pomocy znik±d.

Wszystkie sektory i „arki” po³±czone s± ze sob± tunelami i trakcj± pozwalaj±c± na przemieszczanie miêdzy nimi. Wszystko to po to, aby mia³y ze sob± kontakt. Ograniczaj± je tylko ogromne wrota, za¶ sektory nie s± w ¿aden sposób po³±czone.

Jestem bardzo smutny. Czêsto narzekamy z innymi, i¿ wiele osób dowie siê o tym zbyt pó¼no, kiedy wszystko bêdzie ju¿ dla nich skoñczone. Rz±d ok³amuje ludzi od 1983 roku. Wiedz± o tym wszyscy norwescy politycy, ale nikt nie odwa¿y siê powiedzieæ o tym obywatelom. Boj± siê bowiem, i¿ równie¿ skazani zostan± na ¶mieræ i mog± nie zd±¿yæ do poci±gów NOAH 12, które zabior± ich do „azylu”, gdzie bêd± bezpieczni.

Je¶li powiedz± o tym wszystkim, bêd± martwi. Ale sam ju¿ nie dbam o to, co siê ze mn± stanie. Cz³owiek musi przetrwaæ jako gatunek. Ludzie musz± o tym wiedzieæ.

Wszystkie rz±dy ¶wiata s± tego ¶wiadome. Tym, którzy bêd± siê mogli uratowaæ sami doradziæ mogê, aby szukali wysoko po³o¿onych miejsc i jaskiñ, gdzie znajdzie siê miejsce na zapasy ¿ywno¶ci i wody wystarczaj±ce na co najmniej 5 lat. Je¶li wasz bud¿et na to pozwala, mo¿na zaopatrzyæ siê tak¿e w ¶rodki, które niwelowaæ mog± skutki promieniowania i biokombinezony.

Po raz ostatni poprosi³em o pomoc Boga, ale on tego nie uczyni, dobrze wiem. Tylko dzia³anie nas wszystkich i ka¿dego z osobna mo¿e co¶ zmieniæ. Proszê, obud¼cie siê…!

Mog³em napisaæ do was pod innym nazwiskiem, ale niczego siê ju¿ nie bojê. Kiedy wie siê o niektórych sprawach, cz³owiek staje siê bardziej silny i nic nie mo¿e zaszkodziæ, kiedy wie siê, i¿ koniec jest ju¿ bliski.

Zapewniam was, ¿e to wszystko wydarzy siê na pewno. Pozosta³y cztery lata, aby przygotowaæ siê na dzieñ ostateczny. Szukajcie broni i organizujcie grupy przetrwania, a tak¿e miejsca, gdzie bêdziecie bezpieczni.

Pytajcie mnie o wszystko. Ja postaram siê powiedzieæ wszystko, co wiem o zwi±zkach norweskiego rz±du z t± spraw±. Rozejrzyjcie siê te¿ – wszêdzie buduje siê podziemne bazy i bunkry. Otwórzcie oczy. Zapytajcie rz±dy, co buduj±, a otrzymacie odpowied¼: „To tylko magazyny ¿ywno¶ci” itp. Zwodz± was swoimi k³amstwami.

Istniej± te¿ ¶lady obecno¶ci istot pozaziemskich. Czêsto zauwa¿am te¿, ¿e norweska elita polityczna nie jest tym, za co siê j± uwa¿a. Wydaje siê, ¿e kontroluje siê ich ka¿d± my¶l – to jakby wykonywanie poleconych zadañ. Jasne jest dla mnie kim s± i kim nie s±. Mo¿na to odczytaæ z ich oczu i umys³ów.

Nale¿y pamiêtaæ, ¿e ci, którzy zamieszkuj± miasta i obszary podmiejskie s± tymi, których katastrofa i ¶mieræ dosiêgnie na samym pocz±tku. Tymi, co prze¿yj± zajmie siê wojsko, które otrzyma³o rozkaz zastrzelenia ka¿dego, kto bêdzie stawia³ opór przed umieszczeniem w obozie, w którym ka¿dy oznaczony zostanie numerkiem i znaczkiem.

Zauwa¿y³em, ¿e na waszej stronie jest mowa o Benazir Bhutto. Jej ¶mieræ by³a tragedi±. Spotka³em siê z ni±, jak widaæ z fotografii. Mo¿ecie znale¼æ tak¿e w nich dowód na to, ¿e spotyka³em siê z wieloma licz±cymi siê politykami i ¶wiatowymi przywódcami.

Spo³eczeñstwo nie dowie siê niczego, a¿ do samego koñca, bowiem rz±d nie chce rozpêtania siê masowej paniki. Wszystko zdarzy siê po cichu, za¶ rz±d po prostu zniknie.

Powtarzam jednak, aby nie brn±æ w ten mrok. Zabezpieczcie siebie i swe rodziny. Gromad¼cie siê i pracujcie razem w rozwi±zywaniu problemów, przed którymi przyjdzie wam stan±æ.

LIST DRUGI

„Projekt Camelot” od razu odpowiedzia³ na list polityka, nie stroni±c od pytañ, do których zadania zachêca³ on w swym li¶cie.

By³em w kilku podziemnych bazach. U¿ywali¶my pojazdów szynowych do przemieszczania siê. Pokazano je tylko kilku wybranym osobom. Wiedz± to wszyscy obracaj±cy siê w krêgach elit.

Mam dowód na to, o czym mówiê. Ufam moim informatorom na sto procent, ale boj± siê oni mówiæ cokolwiek. Ludzie obawiaj± siê bowiem o swe ¿ycie. Chcê tak¿e, aby ludzie wiedzieli, ¿e nadci±ga prawdziwe piek³o. Nie bojê siê ju¿ ¶mierci ani niczego innego.

Wie o tym ca³a norweska elita polityczna. Jej cz³onkowie równie¿ zdaj± sobie sprawê z tego, ¿e je¶li powiedz± cokolwiek, odsunie siê ich od stanowisk i zabroni dostêpu do podziemnych baz, kiedy nadejdzie oczekiwany moment.

Poci±gi NOAH 12 stanowi± ¶rodek transportu miêdzy podziemnymi kompleksami. U¿ywane s± g³ównie przez wojsko i przez nie kontrolowane. W ka¿dej bazie znajduj± siê pomarañczowe trójk±tne symbole. Kontrola, przez któr± przechodzi ka¿dy, odbywa siê na zasadzie pola energetycznego.

My¶lê tylko o przysz³o¶ci moich dzieci, a tak¿e innych, którym przyjdzie dorastaæ w nowym ¶wiecie. Musimy spowodowaæ, aby zapamiêta³y to, co zrobili dla nich rodzice, przekazuj±c np. informacje o tym co nieuniknione wszystkim znajomym.

Siv Jensen - przewodnicz±ca Partii Postêpu (FrP)

W 2009 roku powstanie rz±d Partii Postêpu (FrP) a premierem zostanie Siv Jensen. To ju¿ wiadomo. Wa¿ne jest, aby to zrozumieæ. Wybory s± fa³szowane, aby za ka¿dym razem w elicie w³adzy znajdowa³y siê te same osoby. Wystarczy spojrzeæ na polityczn± historiê kraju i przyjrzeæ siê osobom, które rz±dz± nim teraz.

Proszê, podzielcie siê t± informacj± ze wszystkimi. Kiedy nadejdzie czas, ludzie bêd± mogli prze¿yæ, gdy¿ wcze¶niej dowiedzieli siê o tym.

Nie bêdê mia³ z tego nic, poza problemami. Ale podkre¶lam – nie mam na celu oszukiwania kogokolwiek. Robiê to tylko po to, aby ukazaæ, co ma staæ siê w moim kraju i aby niektórzy mogli to prze¿yæ.

LIST TRZECI

Po otrzymaniu odpowiedzi, kieruj±cy „Projektem Camelot” zadali kilka nastêpnych pytañ, które przynios³y nie mniej ni¿ poprzednio intryguj±ce odpowiedzi. Oznaczone symbolem „*” paragrafy sk³adaj± siê z informacji uzyskiwanych w dalszym toku korespondencji.

Kiedy by³em w wojsku, s³u¿y³em w (nazwa jednostki). W pewnym momencie otrzyma³em zadanie przetransportowania czego¶ z jednej bazy do drugiej.

Powiedziano nam: „Nie zadawajcie pytañ. Róbcie swoje”. Kiedy znale¼li¶my siê poza granicami bazy, ciê¿arówki zabra³y nas do miejsca, gdzie znajdowa³y siê wielkie wrota silnie strze¿one przez ¿o³nierzy. Tak przynajmniej siê zdawa³o, choæ mieli oni na sobie inne mundury – pomarañczowe i czarne z widocznymi znakami. Ci w pomarañczowych ubraniach mieli z³oty, a osoby w czarnych zielony trójk±t.

* Je¶li dobrze pamiêtam, to trójk±t ten by³ odwrócony – jak odwrócona do góry nogami piramida. W jego ¶rodku znajdowa³ siê jaki¶ dziwny znak. Przypomina³ mi literê „E”, jednak tworz±ce j± kreski nie by³y po³±czone, jak w literze. Nie przypomina³o to litery wystêpuj±cej w znanym mi jêzyku, albo której znaczenie móg³bym odczytaæ.

* Znaki, je¶li dobrze pamiêtam, nie znajdowa³y siê na ramionach, poniewa¿ widzia³em je dok³adnie. By³y po lewej stronie czarnych mundurów, tu¿ nad piersiami. Nie by³y to a¿ tak du¿e znaki. Mia³y wielko¶æ zwyk³ych naszywek, nie mniej jednak by³o je widaæ wyra¼nie.

Przeszli¶my przez wielkie drzwi. Nie wiedzia³em wówczas, co to i trochê siê ba³em. By³o to co¶ rodem z filmów science-fiction. Tak zaczê³a siê moja pierwsza wizyta w tego typu bazie.

Kiedy pokonali¶my d³ugi na 500 m tunel, czekali na nas uzbrojeni ¿o³nierze, którzy mieli nas transportowaæ. Podzielono nas na grupy. Jedna posz³a w swoj± stronê, za¶ mnie poproszono, aby udaæ siê razem z ¿o³nierzami w czarnych mundurach, którzy mieli nas gdzie¶ zaprowadziæ. Kiedy dotarli¶my do miejsca powiedziano nam, aby „dla w³asnego bezpieczeñstwa” za³o¿yæ maski.

Zastanawia³em siê nad tym, czy bêd±c w ¶rodku podziemnego kompleksu nie jeste¶my dostatecznie chronieni?

Poproszono nas potem, aby¶my weszli do wagonu. Wiem o nich, ¿e napêdzane s± specjalnym rodzajem energii pochodz±cej z kryszta³u, a przynajmniej tak siê wydawa³o. Kiedy siedzieli¶my w wagonach zapyta³em jednego ze stra¿ników:

- Co to jest?

- Nie musi pan wiedzieæ, co to – odpar³.

* Z przodu, gdzie znajdowa³ siê operator by³ boks z oknem. Przed ruszeniem widaæ by³o wielkie fioletowo-niebieskie kryszta³y emituj±ce ¶wiat³o w tym samym kolorze. Nie by³o ono zbyt jaskrawe, ale mi³o siê je obserwowa³o. Nie widzia³em nigdy podobnego ¶wiat³a ani kryszta³ów. Uzna³em to wówczas za ¼ród³o energii.

* Nastêpnie w bazie ujrza³em ludzi pracuj±cych z tymi kryszta³ami. By³y wiêksze ni¿ te w pojazdach szynowych. Mia³y ok. metra d³ugo¶ci i by³y ze sob± po³±czone. By³y one niebiesko-purpurowe, w czasie gdy ¶wiat³o, które emitowa³y by³o w rzeczywisto¶ci bardziej niebieskie i mia³o mocniejszy kolor. Ludzie pracuj±cy z nimi mieli na sobie bia³e maski i gogle. Kiedy pojawia³o siê w nich ¶wiat³o, odsuwali siê. Znale¼li¶my siê w odleg³o¶ci ok. 20 m od nich, ale na s³owa „ruszaæ siê”, oddalili¶my siê szybko.

* Uwa¿am, ¿e owa energetyczna kontrola przy wej¶ciu do baz równie¿ oparta jest na kryszta³ach, poniewa¿ widaæ tam ten sam rodzaj ¶wiat³a – tak przynajmniej mi siê wydaje. Je¶li przypomnê sobie wiêcej, powiem wam o tym.

Widzia³em system przypominaj±cy metro. Inne pojazdy porusza³y siê tak szybko, ¿e ledwie mo¿na by³o je dostrzec. My¶lê, ¿e to system pró¿niowy, gdzie nie potrzeba ci±gników.

* G³ówny wagon, albo czê¶æ transportowa mierzy³a ok. 12 m d³ugo¶ci, by³a zaostrzona z przodu i z ty³u i mia³a miejsca siedz±ce dla 10 pasa¿erów i „maszynisty”. Mo¿na by³o ni± je¼dziæ w obie strony i nie trzeba by³o obracaæ pojazdu. Prêdko¶æ, z któr± pojazd siê porusza³ by³a ogromna. Mia³em md³o¶ci po podró¿y nim.

* By³a taka przestrzeñ na baga¿, choæ niewielka. Woko³o znajdowa³o siê wiele tego typu pojazdów i jak siê zdawa³o porusza³y siê one niczym b³ysk ¶wiat³a. W czasie jazdy lepiej by³o siê koncentrowaæ na swoim uk³adzie pokarmowym.

Potem, kiedy dosta³em siê do polityki dowiedzia³em siê, co znajduje siê w dalszej czê¶ci tej bazy i jakie jest jej zadanie, o czym ju¿ wam powiedzia³em. Wiem dobrze, ¿e nie widzia³em nigdy czego¶ podobnego do owych pojazdów. Kiedy dotarli¶my na koñcow± stacjê by³o mi niedobrze. Jak pamiêtam, inne osoby reagowa³y podobnie. Jeden ze stra¿ników o¶wiadczy³, ¿e wszyscy przechodzimy przez to po raz pierwszy.

Gdy wysiedli¶my rozdano nam okulary i poproszono o poddanie siê kontroli. Wydawa³o siê to dziwne.

Wszêdzie znajdowali siê ¿o³nierze i widaæ by³o broñ. Pomy¶la³em sobie wtedy, ¿e znalaz³em siê w niew³a¶ciwym miejscu. Ba³em siê.

Przeszli¶my potem przez to energetyczne pole i znale¼li¶my siê w kolejnym pomieszczeniu. Na bocznej ¶cianie znajdowa³ siê ekran, z którego dobieg³ g³os: „cz³owiek – nie cz³owiek, czysty – nie czysty”.

- Czy s± tu owi „nie-ludzie”? – pomy¶la³em wtedy.

* Po kontroli ukaza³ siê ten ekran, o którym wspomina³em. By³y na nim dziwne symbole. Nigdy podobnych nie spotka³em. Pod nim znajdowa³ siê inny symbol przypominaj±cy „E”. Mówi³em ju¿ o tym. Jedyn± rzecz±, któr± mog³em przeczytaæ by³o w³a¶nie „cz³owiek – niecz³owiek” itp.

Stra¿nik zatrzyma³ siê i poleci³ zmieniæ ubrania. Potem poszli¶my dalej. My¶la³em, ¿e miejsce to musi byæ ogromne. Przemierzyli¶my dziesi±tki kilometrów kolejk±, a to nadal nie ma koñca.

Zabrano nas do windy, któr± zjechali¶my w dó³. Tak mi siê wówczas zdawa³o. Winda porusza³a siê na boki przez ok. trzy minuty. Nie wiedzia³em wówczas, która godzina i nie sposób by³o siê tego dowiedzieæ. W czasie kontroli zabrano nam wszystko.

* Po podró¿y wind± ujrza³em symbol, który przypomina³ s³uchawki (lub omega). By³ odwrócony.

Po wykonanym zadaniu uwa¿a³em, ¿e ¶wiat dla mnie nie jest ju¿ taki sam. Upewni³em siê tak¿e, ¿e ukrywa siê wiele faktów. Zasmuci³o mnie to, a jednocze¶nie przerazi³o.

Po tym, jak zosta³em politykiem, zacz±³em poszukiwaæ wiêcej odpowiedzi. Dowiedzia³em siê wówczas, i¿ bazy stanowi± swego rodzaju Arki dla rz±du, niektórych obywateli i wojskowych. Zbli¿a siê zewnêtrzne niebezpieczeñstwo, które czeka nas w 2012 r., a rodzaj ludzki musi przetrwaæ.

Rz±d wie dok³adnie o Planecie X i ukrywa te informacje. Obiekt ten ¶ledzony jest od dawna. Teraz otrzymujemy od USA pierwsze ostrze¿enia.

Wiem o istnieniu 18 baz na terenie Norwegii. Nie wiem wiele o naturze zagro¿eñ, poniewa¿ nie jestem naukowcem. Wiem jednak, i¿ przed 2012 rokiem rz±dy pañstw skryj± siê w budowanych od kilku dziesiêcioleci bunkrach.

Je¶li tak siê dzieje, na powierzchni Ziemi dojdzie do wielu problemów. Tyle wiem. To dlatego schodz± pod ziemiê.

Je¶li dojdzie do zapowiadanych wydarzeñ, co najmniej piêæ lat wystarczy, aby wyj¶æ z nich ca³o. Kiedy uzna siê, ¿e sytuacja jest na tyle bezpieczna, nast±pi powrót na powierzchnie i odbudowa. Powiedziano nam tylko, ¿e mamy znikn±æ przed 2012 r. i ¿e w kosmosie pojawia siê co¶, co spowoduje wielkie zniszczenia.

* Nie wiem, czy chodzi o zagro¿enie zwi±zane ze S³oñcem. Nie znam siê zbyt dobrze na tego typu rzeczach. Przekazujê tylko to, co zosta³o mi powiedziane. Nic dodaæ, nic uj±æ.

Nie mam powodów, aby zmy¶laæ lub siaæ panikê. Chcê jedynie powiedzieæ ludziom, co nadchodzi i zrobiæ co tylko mogê z mojej strony.

Na tym ¶wiecie istniej± rzeczy i zjawiska, o których nie mówi siê obywatelom. Wszystko to mogê podsumowaæ w tych s³owach: b±d¼cie gotowi i miejcie wiarê w siebie. Ze strony rz±du nie bêdzie pomocy. Ufajcie tylko sobie.

KOMENTARZE

Na poparcie rewelacji norweskiego polityka nie ma twardych naukowych dowodów. Nie wyja¶nia on tak¿e dlaczego Planeta X stanowiæ ma podobne zagro¿enie, choæ mo¿emy siê tego domy¶laæ sami. Nie podaje on równie¿ informacji na temat tego, jakie zagro¿enie spowoduje to, i¿ ludzie zejd± do podziemnych baz.

Cz³owiek ten mówi dok³adnie to, co wie, ale nic ponad to. Jest bardzo mo¿liwe, i¿ jego przes³anie jako polityka skierowane jest bardziej w kierunku spraw spo³ecznych ni¿ naukowych. (Henry Deacon powiedzia³ tak¿e Projektowi Camelot, i¿ na Biegunie Po³udniowym powstaje teleskop maj±cy ¶ledziæ ruch „drugiego s³oñca”).

Na temat roku 2012 pojawi³a siê i pojawia ca³a masa informacji, czêsto sprzecznych. Obejmuj± one zarówno przekazy channelingowe jak i informacje od ludzi zaanga¿owanych we wszelakie projekty. „Projekt Camelot”- maj±cy z wieloma z tych osób kontakt, postara siê o prognozê dotycz±c± mo¿liwych i ma³o prawdopodobnych scenariuszy przysz³ych wydarzeñ.

Nic dodaæ, nic uj±æ. Je¶li s³owa i zamiary norweskiego polityka s± prawdziwe, oznacza to dla nas tylko jedno. Je¶li jednak mamy do czynienia z kolejn± z ods³on zwi±zanego z rokiem 2012 folkloru, za kilka lat stan± siê one czê¶ci± historii, któr± cz³owiek od zawsze stara siê mitologizowaæ.

Tekst: Project Camelot (tytu³ oryginalny: “A letter from a Norwegian politican”), http://projectcamelot.org
T³umaczenie i opracowanie: Piotr Cielebia¶, NPN
http://www.paranormalne.e...owania-do-2012-

na stronie, na koñcu artyku³u jest link do rozmowy telefonicznej jak± odby³ Leo Zagami z norweskim politykiem.
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #5 : Marzec 26, 2009, 18:04:45 »

Ten projekt juz byl....

Sarach54 jaki cel ma propagowanie takich informacji, wiedzac z gory ze wywolaja strach?
Czy mamy sie juz bac? Bo ja rozumiem rady , zeby sobie poradzic w takiej sytuacji, ale tu ich nie ma.

Nasza rzeczywistosc  obecna( wiedza o niej) , ktora przygotowala ten scenariusz jest nie aktualna w tym momecie.
Nastapily olbrzymie zmiany w przestrzeni, zmienily sie kierunki energetyczne. Tworzy sie inna rzeczywistosc, ale o tym juz nas sie nie informuje, iz zagrozenie planeta X przestalo byc zagrozeniem dla LUDZI.
W dalszym ciagu propaguje sie polityke strachu, selekcji wybranych elit i zbednego pospolstwa.
Dlaczego nikt nie propaguje uswiadamiania LUDZI iz tylko oni sami sa w stanie przejs przez przebiegunowanie bez zadnego problemu?
Wszyscy LUDZIE, ktorzy urodzili sie wspolczesnie na ziemi posiadaja od dawna ta mozliwosc w sobie. Ona i tylko ona jest naszym ewentualnym rozwiazaniem przejscia w wyzszy wymiar.

Zejscie w podziemia ( dawno temu) nie rozwiazaly owego problemu.Trzeba nam wiedziec ze skoro czasu tak naprawde nie ma. To, to , co zaczyna sie dziac obecnie dzialo sie juz tysiace lat temu. Weszlismy ponownie ( wiekszosc z nas to ci ktorzy brali udzial w historii z przeszlosci , rozwiazanie jej w podziemiach okazalo sie polapka rozwojowa), by przejsc przez ta sytuacje INACZEJ.By wyjsc z pol strachu ,napelnic sie energia o najwyzszym potecjale , ktora to uruchomi w nas MERKABA, tylko ona uniesie nas ponad ziemie w czasie zmiany biegunow ziemi.
A czas? to taka dziwna rzezcz, ktora dla nas moze trwac kilka minut , a inni przezyja w tym samym czasie kilkadziesiat lat. Wszystko jest kreacja mozgow.
To wszystko juz bylo, wrocilismy z przyszlosci ( urodzilismy sie wspolczesnie) , by w tym momecie podjac inne decyzje niz kiedys, pojsc inna droga, ponad strachem. Bo kiedys , dawno temu on zablokowal nasz rozwoj, zejscie pod ziemie okazalo sie najwieksza polaka.
Wiem rowniez iz energia przyszlosci jest energia krysztalow, wiem iz bez problemu mozna odrozniac to co nazywam "syntetyczna inteligecja' i Energia Stworcy.Wiem rowniez iz z jej udzialem   mozna energetycznie idetyfikowac linie DNA,jej 3 warianty.
Ale nie o to chodzi, chodzi o to zebysmy uwierzyli w siebie, zebysmy przestali sie bac i zaczeli dzialac na rzecz uwolnienia sie od strachu ktory caly czas jest genergowany na ziemi. To on nas ogranicza i  blokuje nasze naturalne morzliwosci.

Kiara U¶miech U¶miech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #6 : Marzec 26, 2009, 18:06:23 »

INNE ZRODLA ENERGII.

Nie Ptaku nie chodzi o to ze energia krysztalow to dominacja "syntetykow" , chodzi o pozyskiwanie energii , jej zrodlem sa rowniez krysztaly. Tam gdzie ograniczony jest dostep do energii slonca.
Uwiezilismy sie w technologiach,w tworzonych istotach , ktore mialy nas wyreczac w trudnych zadaniach. Te uzaleznienia zdominowaly naturalny rozwoj, stanelismy w miejscu , ktorego przekroczyc sie juz nie dalo. Jedynym rozwiazaniem byl powrot do przeszlosci,zmiana drogi , ktora otworzy nam wrota przyszlosci z mozliwoscia dalszego rozwoju.
Taka jest prawda o nas wspolczesnych, ktorzy niesiemy w sobie odpowiedzialnosc za przeszlosc i przyszlosc.

Kiara U¶miech U¶miech
Strony: [1]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

skyworldsv poradniki sith homofriends pomorska