Pomoc dusz po smierci....
Widze ze pilne. Mam prostszy i rownie skuteczny sposob, ja dzialam wylacznie sila mysli, moja wola jest prawem.
Ja uwazam iz Twoj narzeczony nieswiadomie sie rozswietlil wewnetrznie. Co to znaczy? na drodze normalnego zycia bardzo rozwinol sie duchowo, jego swiatlo przyciaga istoty z przestrzeni blisko ziemi, wzywaja pomocy. Nie nalezy je wyganiac bo sie irytuja jak ludzie, sa jak my emocjonalni.
Trzeba skoncentrowac sie na swoich mozliwosciach , wyjsc z pola strachu i pomoc im. Pamietaj iz nie ma przypadkow ( moze byc kiedys , przed urodzeniem dane slowo udzielenia pomocy).
Zatem prosciej, koncentrujemy sie na sercu, laczymy z energia milosci , ktora nas otacza, wypelniamy nia siebie calego oraz przestrzen wokol nas.Prosimy opiekuna o pomoc , oraz postac duchowa ktora pomaga w przechodzeniu ludziom po smierci do im przynaleznych wymiarow. Oni pojawiaja sie natychmiast, ( dobrze jest zapalic dwie swieczki tworzece korytarz wskazujacy kierunek przejscia ( moga byc podgrzewacze) i powiedziec normalnym glosem ; kto jest gotowy do odejscia droga otworzona odchodzcie w gore do swiatla tam czeka na was milosc, nie bojcie sie. Wszyscy , ktorzy sa juz gotowi odejda. Moze to byc historia jednorazowa, a moze On bedzie to robil wiele razy. W kazdym badz razie jest to jeden z najpiekniejszych gestow serca dla tych ktorzy juz nie sa na naszym swiecie a jeszcze nie odnalezli drogi w zaswiat. Mozesz stac , lub siedziec jak chcesz, nie musisz lezec.
Pamietaj iz Twoje zdecydowane tak , lub nie jest swietoscia, wyznacza przestrzen energetyczna , ktorej nikt nie ma prawa przekroczyc.
Pozniej niech wezmie prysznic i to wszystko, moga sie pojawic z podziekowaniem , ale sa to juz mile wizyty.
Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Ps. Sposob sprawdzony ja robilam to wiele razy , odprowadzalam zbiorowo duze grupy i pojedyncze osoby, wystarczy sie nie bac