Strony: [1]

V ELEMENT ... MI£O¦Æ....

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
V ELEMENT ... MI£O¦Æ....
« : Kwiecieñ 25, 2018, 14:51:07 »

V ELEMENT = MI£O¦Æ....

TERAZ TOCZY SIÊ WOJNA O NASZE UCZUCIA.... O PRZEJECIE ICH I

ZABLOKOWANIE... W NOWYCH CIA£ACH, KTÓRE NIE MAJ¡

MO¯LIWO¦CI ODBIERANI UCZUCIOWYCH BOD¬CÓW PRZEZ

WY£¡CZENIE W DU¯EJ MIERZE NASZYCH 5 ZMYS£ÓW I

OGRANICZENIU ODBIORU BODZECHÓW ZEWNÊTRZNYCH BLOKAD¡

SYSTEMU NERWOWEGO!

Kolejna dezinformacja , gra brakiem wiedzy przeciêtnego Cz³owieka , wprowadzanie nienawi¶ci i blokad dla tego ,co powinno byæ WOLNE!
Co powinno tworzyæ NOWY ¦WIAT z nowymi doskona³ymi wzorcami i parametrami istnienia.

V ELEMENT ... TO ENERGIA MI£O¦CI... ONA i TYLKO ONA zmienia LUDZI i ¦wiat.... bo TYLKO MI£O¦Æ TWORZY I TYLKO MI£O¦Æ "ZAGINA" CZAS.... MA WP£YW NA CZAS.

Bez jej udzia³u w naszych ¿yciach byli by¶my TYLKO zaprojektowanymi przez program urz±dzeniami biologicznymi , powielaj±cymi cudze my¶li, cudzy plan.

MI£O¦Æ.... to spontaniczno¶æ my¶li i dzia³añ, to piêkno i rado¶æ ... to tworzenie DOBRA o coraz wy¿szych warto¶ciach.. bo ka¿dy kto MI£UJE .... chce stworzyæ i podarowaæ umi³owanej osobie najcenniejsze warto¶ci.

Taka jest natura CZ£OWIEKA.... do ¿ycia ni± w coraz wy¿szych aspektach d±¿ymy. <3

Jak zablokowaæ V ELEMENT ....

To proste ... wygenerowaæ strach i nienawi¶æ!
Wówczas znika mi³o¶æ.. rozp³ywaj± siê uczucia.

W ka¿dym z nas .. w g³êbinach pod¶wiadomo¶ci drzemi± jakie¶ ukryte lêki, ¿ale , rozgoryczenia.
Wystarczy wyci±gn±æ je na powierzchniê i ubraæ w aktualne sytuacje... wype³niæ strachem ... i sterowaæ nim naszymi reakcjami, wówczas mo¿na ju¿ przej±æ w³adzê nad PRAWIE KA¯DYM cz³owiekiem!

Prawie ka¿dym , ale nie ka¿dym, bo s± LUDZIE , którzy pokonali strach!

Doskona³ym przyk³ad dzia³añ opartych na sterowaniu strachem jest polityka P. Trampa..( on jest TYLKO wykonawca planu innych osób.. to inna sprawa ) swoimi obietnicami ... gra na ludzkich emocjach, oczekiwaniach i nadziejach....ale równie¿ na strachu... TWORZ¡C WZAJEMN¡ NIENAWI¦Æ W LUDZIACH... GENERUJE STRACH , WYWO£UJE WALKI , BÓL ,CIERPIENIE I ¦MIERÆ.... przys³owie mówi... "po czynach go poznacie.." ale nie po samych czynach, a po WARTO¦CIACH ICH SKUTKÓW!

A, zatem P. Tramp sieje nienawi¶æ miedzy LUD¬MI.... on nie tworzy dobra, nie sieje zgody... tworzy podzia³y i blokuje energi± nienawi¶ci V ELEMENT.. MI£O¦Æ I ZGODÊ.

Tam gdzie tylko pojawia siê mo¿liwo¶æ ¿ycia w pokoju i mi³o¶ci i tworzenie dobra .. pojawiaj± siê emisariusze z³a... burz± i niszcz± najmniejsze przejawy pozytywu.

Ci ludzie nie reprezentuj± LUDZI DUCHOWYCH... podstêpnie z wyrachowaniem i przebieg³o¶ci± z³a.. niszcz± DOBRO.

Ca³a opowie¶æ o celu zburzenia DWÓCH WIE¯ jest jak najbardziej prawdziwa, 4 elementy, 4 królestwa, 4 ¿ywio³y po³±czone w jedno i tworz±ce Wie¿ê MOCY w formie PIRAMIDY ... TO PRAWDA ... jej szczyt w postaci o¶miu poziomów te¿ jest prawd± , identycznie jak trójk±tna forma boków.

JEDYN¡ NIEPRAWD¡ JEST INFORMACJA O V ELEMENCIE... który wedle dezinformatora w filmie jest BESTI¡!

Zburzenie starego systemu opartego na M¡DRO¦CI SERCA, KTÓR¡ JEST V ELEMENT MI£O¦Æ... stworzenie nowego, który wiêzi MI£O¦Æ jest prób± przejêcia ca³kowitej w³adzy nad DUCHOWYM CZ£OWIEKIEM!

To jest dehumanizacja LUDZKO¦CI, stworzenie bezuczuciowej, sterowanej bestii , która poprzez manipulacje jej mózgiem wykonuje WSZYSTKIE polecenia zarz±dcy!

Takie usi³owania widzimy ju¿ na ka¿dym kroku naszego ¿ycia w ka¿dym jego sektorze z którym mamy do czynienia!

CZ£OWIEK DUCHOWY Z BOSKIM DNA jest spychany poza margines ¿ycia , gloryfikowana i wynoszona jest sztuczna inteligencja , która ma nami w³adaæ!

KTO .. za tym stoi .. g³ownie ten , kto siê lansuje i bezczelnie , nachalnie stawia swoje dobro na plan pierwszy.... KTO?

Chyba ju¿ nie mamy watpliwo¶ci,¿e jest to SYNTETYCZNA INTELIGENCJA... a nie ¿adni ¯YDZI!

Stworzono przez wieki archetyp pod³ego ¯yda.. z dwóch powodów.
1. Bo CZ£OWIEK ¯YD jest NIEZBÊDNYM ELEMENTEM W EWOLUCJI WSZYSTKICH LUDZI!

2. Bo chciano wymordowaæ tych LUDZI rêkoma innych , którym wpisano nienawi¶æ do nich!

Ta "gra " toczy siê dalej .. tworzy siê ( ustawami prawnymi ) kolejne pok³ady nienawi¶ci , wykorzystuj±c LUDZKIE EMOCJE, LÊKI I NADZIEJE.

TRZEBA DOKONAÆ Z MARTWYCH WSTANIA SWOJEJ LOGIKI ... oceniæ przyczynê po skutku.

Wykonawcy .. inaczej zmanipulowani LUDZIE .. tu wskazano nam MASONÓW.. bo bardzo aktywnie bior± udzia³ w realizacji planów syntetycznej inteligencji.

ALE.... UWAGA! W tych ugrupowaniach równie¿ s± LUDZIE DUCHOWI!
To kolejny podstêp siania nienawi¶ci i zablokowania V ELEMENTU!
TO jest misternie tkany plan przez tysi±c lecia przygotowywany na obecne czasy.

PO PIERWSZE.... POTRZEBA NAM OPANOWANIA, WIELKIEGO SPOKOJU W OGL¡DZIE SYTUACJI I PODEJMOWANIA BARDZO WYWA¯ONYCH DECYZJI!

WIELKIEGO ZROZUMIENIA LUDZKICH NIEDOSKONA£O¦CI I B£ÊDÓW ORAZ WYSI£KU WYBACZANIA SOBIE WZAJEMNIE.

Czyli odblokowania, uwolnienia ... KA¯DY w sobie V ELEMENTU.

Wówczas stajemy siê nietykalni dla z³a.... powróæmy do M¡DRO¦CI SERCA.. PRO¦MY O NI¡ , BO TO JEST NASZ NAJWIÊKSZY SKARB.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ZEYvoVAVD8s

Kiedy przybêdzie pi±ty element ? - Hoggard

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 25, 2018, 14:53:26 wys³ane przez Kiara »
Strony: [1]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

pomorska meute-de-loups sith skyworldsv voters