Strony: [1]

GÓRA SLʯA....... ¦L¡SKI OLIMP......

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
GÓRA SLʯA....... ¦L¡SKI OLIMP......
« : Czerwiec 05, 2017, 10:08:45 »

GÓRA ÂŚLʯA  I JEJ SEKRET....

https://www.youtube.com/watch?v=PeRyV6gSaSU

0:02 / 59:17
Rinpocze Latri Nyima Dakpa Lama - duchowy wymiar Âżycia - 2.06.2017

Ach …. Rinpocze…. Rinpocze Latri Nyima Dakpa Lama … witamy ponownie na POLSKICH ZIEMIACH.

Buddyzm jest na ziemi od 18 tys lat albo i wiĂŞcej ! Rimpocze i Lamowie sÂą niezwykle wyszkolonymi osobami.. zgadzam siĂŞ, tak jest ,oni przez ten czas nauczyli siĂŞ mnustwa rzeczy w dziedzinie wÂładania energiÂą, ale dlaczego nie przeniosÂło siĂŞ TO na rozwĂłj duchowy LUDZKOÂŚCI…. dlaczego nie dokonaÂła siĂŞ EWOLUCJA DUCHOWA NA ZIEMI?CoÂś?

Buddyzm miaÂł swĂłj bardzo dÂługi czas do dziaÂłania. Chyba jednak COÂŚ …. nie tak w tych naukach… chyba jednak …… to, ile jeszcze tysiĂŞcy lat powinniÂśmy je powtarzaĂŚ krĂŞcÂąc siĂŞ w kó³ko….. Âżeby osiÂągn¹Ì oÂświecenie.. albo iluminacjĂŞ ?

Czy tak zupeÂłnie bezinteresownie implantuje siĂŞ Buddyzm w Polsce? Co chce nam przekazaĂŚ ta zupeÂłnie inna kultura duchowa, zupeÂłnie inny program myÂślowy… skoro sama dla siebie nie osiÂągnĂŞÂła szczytu ewolucji… w optymalnych warunkach swojego istnienia.

A, moÂże wcale nie o ten przekaz chodzi.. tylko o naszÂą ÂświadomoœÌ… moÂże im… jak wielu innym opcjom implantujÂącym swoje ideologie duchowe w POLSCE chodzi o naszÂą SÂŁOWIAÑSKÂĄ DUSZÊ…. o jej moÂżliwoÂści ewolucyjne, energetyczne, o naszÂą energiĂŞ i oczywiÂście duchowe moÂżliwoÂści zakodowane w naszym DNA!O NAS.... czyli ENERGIE ,ktĂłre wcieliÂły siĂŞ TU i TERAZ w POLSCE.

To nie jest sekret dla Buddyzmu KIM sÂą POLACY … jakie energetyczne znaczenie ma POLSKA ZIEMIA.. JAKÂĄ ROLÊ ODGRYWA POLSKA W OBECNYM CZASIE EWOLUCYJNYCH ZMIAN. Rimpocze to mÂądry , doskonale wyszkolony CZÂŁOWIEK , niezwykle opanowany i skryty …

ON WIE….. , tak WIE…. ale mimo swojej wielkiej wiedzy nie bije od niego zwykÂłe LUDZKIE CIEPÂŁO , nie ma naszej sÂłowiaĂąskiej otwartoÂści i pÂłynÂącego piĂŞkna delikatnoÂści uczuĂŚ…. jest dystans , wywaÂżenie s³ów i zdecydowane ukrywanie czegoÂś... powiedziaÂła bym dyplomacja duchowa....

Uffff…. MiaÂłam jeszcze nie przekazywaĂŚ tej informacji.. chciaÂłam poczekaĂŚ aÂż nasi wspaniali widzÂący, sÂłyszÂący, i czujÂący w koĂącu odkryjÂą sami sekret ÂŚlĂŞÂży… powiedzÂą… podzielÂą siĂŞ tÂą wiedzÂą… o niej.

CZYM JEST ¦LʯA W ZNACZENIU ENERGETYCZNYM NIE TYLKO DLA POLSKI, ALE I DLA CA£EGO ¦WIATA. DLACZEGO TA GÓRA JEST TAK NIEZWYKLE WA¯NA, DLACZEGO DZIA£O SIÊ TU TYLE DOBRYCH I Z£YCH RZECZY, DLACZEGO BY£Y I S¡ NADAL WALKI O PRZEJECIE I BLOKOWANIE JEJ ENERGII.

DLACZEGO DZIAÂŁY SIÊ TU I DZIEJÂĄ OKULTYSTYCZNE RYTUAÂŁY I SÂĄ DOÂŚWIADCZENIA ZWIÂĄZANE Z EUGENIKÂĄ … I INNE MAJÂĄCE ZWIÂĄZEK Z BIOLOGICZNYM DNA. KTÓRE MA WPÂŁYW NA TWORZENIE NOWYCH RAS LUDZI.

Dlaczego pojawiajÂą siĂŞ w tej okolicy stworzenia psiogÂłowe .... Powiem , bo Rimpocze osobiÂście to odkryÂł bĂŞdÂąc na ÂŚlĂŞÂży…

On wie…. Otó¿ w tym miejscu jest energetyczny depozyt naszego LUDZKIEGO PRADAWNEGO, STWÓRCZEGO PRAKODU DNA…. ÂŚLʯA .. JEJ SKAÂŁY I JEJ CZAKRAM sÂą depozytariuszami tej energii , ONA JEST ENERGETYCZNÂĄ MATRYCÂĄ LUDZKIEGO DNA….

Faktycznie nie dawno zostaÂła przywrĂłcona dawna harmonia energetyczna ÂŚlĂŞÂży, teraz 5 elementĂłw pracuje tam peÂłnÂą MOCÂĄ... energetycznie perfekcyjnie… ( nie bĂŞdĂŞ wyjaÂśniaÂła caÂłoksztaÂłtu zÂłoÂżonego tematu , jest obszerny , nie teraz i nie w takich dyskusjach) PRAWDÂĄ JEST…. nasza Matryca GENOTYPU DNA i RNa DUCHOWEGO CZÂŁOWIEKA JEST ZDEPONOWANA W TYM MIEJSCU.. GÓRA ÂŚLʯA NIÂĄ JEST.

Nie moÂżna juÂż zaburzyĂŚ tej energii zewnĂŞtrznymi dziaÂłaniami… ona pracuje peÂłniÂą mocy… jest po³¹czona energetycznie z innymi niezwykle istotnymi miejscami w Polsce i kosmosie.

Kilka lat temu wielkÂą rolĂŞ odegraÂło dla gĂłry wyjÂątkowe ustawienie Wenus nad niÂą. ZaÂśmiecanie ÂŚlĂŞÂży jest aktem lenistwa i ludzkiej gÂłupoty , braku wiedzy i szacunku dla przyrody,nie Âświadczy dobrze o nas.

Przed wejÂściem na gorĂŞ powinny byĂŚ tablice informacyjne o jej wyjÂątkowoÂści i proÂśba o nie pozostawianie Âśmieci w tym miejscu.

A moÂże jakaÂś akcja pozbierania Âśmieci, oczyszczenia tego wyjÂątkowego Âśrodowiska… NTV ma pole do dziaÂłania.

A, zatem nie mo¿na ju¿ siê podpi¹Ì pod energiê Matrycy ¯ycia /Œlê¿a , nie mo¿na jej zaburzyÌ, pomniejszyÌ czy zdeformowaÌ.. bo ma tak olbrzymi¹ moc i zasiêg ,¿e ani cz³owiek ze swoj¹ wielk¹ techniczn¹ wiedz¹,ani zbiorowa akcja komicznych dzia³aù nie ma ju¿ wp³ywu na t¹ energiê.

Tak mili moi .. teraz juÂż wiecie dlaczego ÂŚLʯA jest tak waÂżna i czym jest depozyt jej energii , moc jej czakramu oraz zapis w jej wyjÂątkowych skaÂłach…. dlaczego toczy siĂŞ tak zawziĂŞta i zaciĂŞta zakulisowa polityczna walka o ÂŚLÂĄSK i nasze POLSKIE ZIEMIE… GÓRA ÂŚLʯA JEST MATERIALNÂĄ ZIEMSKÂĄ DEPOZYTARIUSZKÂĄ ZAPISU WZORCA BIOLOGICZNEJ MATRYCY ÂŻYCIA…. DUCHOWEGO I FIZYCZNEGO DNA dla caÂłoksztaÂłtu Âżycia.

Nasz sympatyczny Rimpocze to ZOBACZYÂŁ …. dlaczego nic nie powiedziaÂł .. pomimo pytania P.Krysi MaciÂąg?

Pozdrowienia Krysiu.. i dziĂŞki za wywiad z Rinpocze Latri Nyima Dakpa Lama. Kiedy 5 ELEMENTÓW osiÂąga harmoniĂŞ IV wymiaru …. ( a, ona juÂż jest na ÂŚlĂŞÂży od dwĂłch lat ) energetycznie jest to bardzo widoczne dla posiadajÂących wiedzĂŞ ludzi , absolutnie czytelne i zrozumiaÂłe .. ale nie moÂżliwe juÂż do Âżadnej manipulacji energetycznej… ani tworzenia czegoÂś z zaburzania energii wzorca…. zwyczajnie juÂż siĂŞ nie da, zaistniaÂła nietykalnoœÌ.

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2017, 20:11:02 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
Odp: GÓRA SLʯA....... ¦L¡SKI OLIMP......
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 06, 2017, 20:00:29 »

„ÂŚlÂąski Olimp”… GĂłra ÂŚlĂŞÂża jest duÂżo starszym miejscem peÂłniÂącym rolĂŞ OLIMPU niÂż Olimp Grecki, pomimo,Âże ten Grecki jest naprawdĂŞ bardzo starym miejscem, ale nie peÂłniÂł takiej roli jak ÂŚlĂŞÂża.

Dopiero po przejĂŞciu wÂładzy przez opcjĂŞ „psiogÂłowych” przeniesiono tÂą funkcjĂŞ ze ÂŚlĂŞÂży do Grecji… zmieniajÂąc wpis w matrycy czasu i naszej genetyce.

Do tego potrzebna byÂła niesamowita energia miejsca czyli skaÂł… znaleziono takie miejsce , byÂła nim grecka wyspa RODOS , Olimpem staÂła siĂŞ GÓRA ATAWIROS.. oczywiÂście ma to zwiÂązek z innym juÂż ukÂładem ustawienia osi ziemi i zmienionÂą dominujÂąca w tym miejscu planetÂą.

Atawiros jest po³¹czonÂą z kalendarzem sotisowym, czyli dominacjÂą SYRIUSZA ,PSIEJ GWIAZDY…. to zaÂś ³¹czy siĂŞ z póŸnym czasem Atlantydy i przejĂŞciem wÂładzy przez jej kapÂłanĂłw gloryfikujÂących wiedzĂŞ materialnÂą ponad duchowÂą… ( Buddyzm jest jednym z odÂłamĂłw tej opcji) … Syriusz .. Psia Gwiazda … to zmiana pierwotnych ciaÂł fizycznych pisiogÂłowych … ( Ich Egipskim Bogiem jest Anubis) na nowy wzorzec genetyczny.

Jakie mieli dominujÂące cechy….. legenda o Âśw. Krzysztofie ciutkĂŞ moÂże nam przybliÂżyĂŚ ta wiedzĂŞ.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Cynocefal

Wiele zrobiono, Âżeby zatrzeĂŚ ta wiedzĂŞ.. jednak psio gÂłowi byli i sÂą nadal spotykani w okolicach GĂłry ÂŚlĂŞÂża.. wcale nie sÂą mitem , wielu ludzi miaÂło z nimi kontakt, niektĂłrzy majÂą go do dzisiaj.

Opowiada o tym Dariusz KwiecieĂą, ja wiem ,Âże to prawda…. nie waÂżne z jakiego rodu, cywilizacji ktoÂś pochodzi.. TERAZ na ziemi musi urodziĂŚ siĂŞ z wyglÂądem wspó³czesnego CZÂŁOWIEKA.

CO, nie zmienia faktu,Âże skrywana historia ziemi jest przebogatÂą opowieÂściÂą o pradawnych i dawnych rasach ÂżyjÂących na niej.

A, GĂłrÂą ÂŚlĂŞÂża…. i nasze Europejskie przestrzenie…. na tych terenach dominowaÂła energia Planety Wenus, z niÂą , jej wibracja jesteÂśmy po³¹czeni od pradawnych czasĂłw.

Nie SÂŁOWIANIE.. a WENDOWE, WANADOWIE, WANDEJCZYCY , WANDOWIE i podobne nazwy sÂą nazewnictwem naszych dawnych przodkĂłw rozsianych po caÂłej Europie.. to sÂą nasze dawne korzenie…. jesteÂśmy bezpoÂśrednio zwiÂązani z wibracja i wiedzÂą Planety Wenus ….. z jej g³ównym wpÂływem na nasze DNA i Rna .

DuÂżo jeszcze sekretĂłw przed nami….
warto przypomnieĂŚ, bo P. Jermakowa zobaczyÂła bardzo dawne czasy zwiÂązane z GorÂą ÂŚlĂŞÂża, chociaÂż nie najdawniejsze.

http://www.instytutbadan.com.pl/slepy.php?id=5

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2017, 20:27:30 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 07, 2017, 11:06:30 »

Niedawno jeden z czytelnikĂłw z Gdyni przesÂłaÂł mi link, ktĂłry potwierdza to co piszĂŞ na temat Kamiennej GĂłry w Gdyni, a co znajduje siĂŞ rĂłwnieÂż w gĂłrze ÂŚlĂŞÂży i widzieli to niewolnicy z  GdaĂąska podczas II Wojny ÂŚwiatowej. Wnioski wyciÂągniecie sami.

Jest tam „wielka grota w ksztaÂłcie jaja, Âściany idealnie gÂładkie, a na Âśrodku wielki krysztaÂł. KsztaÂłt i kolory jakby co chwilĂŞ siĂŞ zmieniaÂły. W czĂŞÂści centralnej byÂło coÂś na ksztaÂłt swastyki - byĂŚ moÂże to byÂł czarny wir, ale ja widziaÂłem swastykĂŞ. Gdy nas tam przywieziono byÂła wiosna.
Ile czasu byÂłem pod ziemiÂą nie wiem, moja skĂłra byÂła szara, rĂŞce od ciĂŞÂżkiej pracy wyglÂądaÂły jak szpony. Co utkwiÂło mi w pamiĂŞci to zastrzyki, po ktĂłrych mogÂłem pracowaĂŚ bez przerwy i jedzenia, potem zapadaÂłem w dziwny letarg, z ktĂłrego wyrywaÂły mnie owe zastrzyki.

Jednak rysunki jakie malowa³ i szkicowa³ Rosjanin (nazywa³ siê Zwiezdin) najbardziej utkwi³y mi w pamiêci. Rysowa³ górê, na której pracowaliœmy, opowiada³ o niej bez przerwy. Przed wojn¹ by³ geologiem, zajmowa³ siê poszukiwaniem z³ó¿ ¿elaza, teraz jednak szuka³ innej rudy, takiej z której mo¿na wyprodukowaÌ super bombê. Lecz nie to go o¿ywia³o najbardziej lecz wnêtrze góry, by³ to ponoÌ nie wybuch³y wulkan, a w jego wnêtrzu znajdowa³y siê naturalne groty, hale i chodniki.

Niemcy znaleŸli podziemne komnaty ogromnych rozmiarów, na jej œrodku sta³ wielki diament, Ÿród³o gigantycznej mocy, sam Himmler przyjecha³ aby go obejrzeÌ. Opowieœci i rysunki tego Rosjanina wyry³y siê g³êboko w mojej pamiêci. Tu¿ przed wkroczeniem Rosjan, Zwiezdina wywieziono gdzieœ w okolice Waldenburga (Wa³brzych). Ja natomiast jako elektryk, zosta³em zabrany pod ziemiê do czêœci góry, której nie zna³em.

Mieliœmy wszystko demontowaÌ i zasypywaÌ chodniki, które wczeœniej dr¹¿yliœmy i wtedy widzia³em diament pierwszy i ostatni raz - by³ piêkny, taki jak opowiada³ Zwiezdin, magiczny, mieni³ siê wszystkimi kolorami têczy, hipnotyzowa³ - trwa³o to chwilê, lecz nigdy tego widoku nie zapomnê...

Od 70 lat szukam drogi prowadz¹cej do owej komory. To, co my zasypywaliœmy, próbowali odkopaÌ Rosjanie, bezskutecznie, wiêkszoœÌ tuneli zosta³a wysadzona, nawet sama góra jakby stara³a siê ukryÌ sw¹ tajemnicê. Dziwne osuwiska ziemi samoczynnie zakry³y nasze prace. Góra mruczy - mówili niektórzy, gdy w 1945 roku opuszcza³em Œlê¿ê, a góra faktycznie jakby dr¿a³a i odczuwalne by³y wstrz¹sy. Stary miejscowy Niemiec skomentowa³ to tak - góra zosta³a okaleczona, teraz leczy swoje rany.

CoÂś w tym przekazie jest, faktycznie w miejscach, ktĂłre odwiedzam regularnie rosnÂą nowe kamienie. SÂą to te same kamienie, ktĂłrymi zasypywaliÂśmy chodniki - one tam nie pasujÂą i gĂłra je oddaje.

Mam 86 lat, niewiele czasu mi juÂż pozostaÂło. Mieszkam od 20 lat we WrocÂławiu, a pochodzĂŞ z GdaĂąska, jestem Kaszubem. Po wojnie prĂłbowaÂłem zapomnieĂŚ lecz bezskutecznie. JakaÂś magnetyczna siÂła, jakiÂś zew mnie tu przywoÂłuje. Nie tylko mnie, ostatnio spotykam tu wielu NiemcĂłw po 80. i starszych, wÂśrĂłd nich poznaÂłem jednego z SSmanĂłw, wyglÂądaÂł dokÂładnie jak 70 lat temu, byÂł przewodnikiem, opowiadaÂł im o ÂźrĂłdle mocy, ktĂłre jest we wnĂŞtrzu gĂłry, o wiecznej mÂłodoÂści, wÂładzy oraz sile jakÂą daje diament z wnĂŞtrza GĂłry.

MoÂżesz siĂŞ ÂśmiaĂŚ z bajaĂą starego czÂłowieka, lecz ja i tak wiem co widziaÂłem...”

http://moje-riese.blogspot.com/
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 07, 2017, 11:09:12 »

DziĂŞki za informacjĂŞ o oÂłtarzu. Czekamy oczywiÂście na Twoje zdjĂŞcia. Chichot

Nazistowskie projekty.

WedÂług wspominanych juÂż wczeÂśniej informacji w 1944r. powstaÂł projekt ''Ebores'', jego celem byÂło wywiezienie z pod ÂŚlĂŞÂży ogromnego krysztaÂłu, ponoĂŚ maÂłej namiastki tego co kryje jeszcze masyw ÂślĂŞÂżaĂąski. RĂłwnie ciekawy przekaz dotyczy projektu o kryptonimie ''Brunhilda'' mĂłwiÂący o akcji z roku 1947, podczas ktĂłrej z rejonu Sulistrowiczek dokonano (tzw. kanaÂłem) przerzucenia w rejon Wielkiej Sowy ostatniego, Âżywego humanoida (nieÂśmiertelnego ÂżoÂłnierza). ZastanawiajÂące jest to, Âże produkt Lebensbornu za zgodÂą rzÂądzÂących juÂż w tym rejonie Rosjan trafiÂł z powrotem do rÂąk pierwszych wÂłaÂścicieli.
GroÂźne sÂą natomiast opowieÂści dotyczÂące organizacji Brand Komandos - Podpalaczy, ktĂłrej zadaniem jest i byÂło zatarcie ÂśladĂłw po tzw. ''Twierdzy ÂŚlĂŞÂża''.
Co tak naprawdĂŞ odkryto i zarazem ponownie ukryto pod ÂŚwiĂŞtÂą GĂłrÂą jest dzisiaj trudne do okreÂślenia? MoÂże byÂła tutaj jednak faktycznie baza lub magazyn dawnej cywilizacji AtlantĂłw. Szok

Obrazek OGNIOWY KRYSZTA£ - TUAOI KAMIEÑ

Najbardziej potê¿nym i mistycznym kryszta³em wspominanym przez Cayce by³ ogniowy kryszta³ - kamieù, zwany Tuaoi. Wielkich rozmiarów cylindryczny pryzmat, posiada³ szeœÌ œcian. Na jego wierzcho³ku by³o specjalne wzmocnienie, które koncentrowa³o wchodz¹ce promienie energii i kierowa³o j¹ dok³adnie w przeznaczone miejsce. Kamieù Tuaoi by³ po³¹czony z energi¹ s³oùca, ksiê¿yca, z energi¹ ziemsk¹ i jeszcze z innymi nieznanymi elementami. Jest wspomniany w Biblii:

" ... Nad gÂłowami Âżywych istot byÂło coÂś w ksztaÂłcie sklepienia bÂłyszczÂącego jak niesamowity krysztaÂł rozciÂągniĂŞtego w gĂłrze nad gÂłowami ... " (Ezekiel 1:22)

Prawdopodobnie krysztaÂł ogniowy speÂłniaÂł rolĂŞ generatora wysyÂłajÂącego fale energii. Albert Einstein badaÂł przepowiednie Cayce i spekulowaÂł w jaki sposĂłb uÂżyĂŚ ponad 1 metrowy czworobok krysztaÂłu aby uzyskaĂŚ podobny efekt.

Wspomniane sÂą na Ziemi trzy miejsca, ktĂłre prawdopodobnie posiadaÂły zapis i znaÂły konstrukcjĂŞ ogniowego krysztaÂłu.

1. Atlantyda - ÂŚwiÂątynia Posejdona, w okolicy poÂłudniowych AzorĂłw.
2. ÂŚwiÂątynia Posejdona, w okolicy Bimini
3. Egipt i Jukatan.

Energiê tego kryszta³u porównuje siê do lasera, by³ potê¿nym strumieniem energii o ró¿nych kolorach. Ka¿dy z tych kolorów posiada³ inn¹ falê. Cayce wierzy³, ¿e Atlantowie u¿ywali energii ogniowego kryszta³u aby ³¹czyÌ siê z Najwy¿szym ród³em. W œwiecie badaczy kultury Atlantów mówi siê, ¿e podobne Ÿród³a energii znajduj¹ siê w Wielkiej Piramiedzie Cheopsa i Wielkiej Œwi¹tyni Inków, zwanej Inkalithlon.

Energia wysyÂłana przez ogniowy krysztaÂł - Tuaoi nie jest znana dzisiejszej nauce. Wzbudza wielkie zainteresowanie NASA.

DopĂłki Tuaoi kamieĂą byÂł uÂżywany wÂłaÂściwie sÂłuÂżyÂł Atlantom do wspaniaÂłych celĂłw:

- neutralizowali za jego pomocÂą negatywne energie,
- leczyli aurĂŞ i system czakr,
- poprawiali witalnoœÌ ludzi,
- aktywowali kontakty czÂłowieka ze WszechÂświatem.

Ale kiedy przez w³asn¹ g³upotê zwiêkszali jeszcze mocniej t¹ energiê, wysoka jej wibracja spowodowa³a wulkaniczn¹ aktywnoœÌ wielu miejsc a¿ w koùcu doprowadzi³a do zniszczenia ca³ej Atlantydy. Wielka moc Tuaoi zadzia³a³a jak bomba nuklearna.
Czy¿by w rejonie Œlê¿y naziœci przygotowywali tzw. broù ostatniej szansy, czyli super ¿o³nierza z super broni¹, ostatni¹ nadziejê na zapanowanie nad ca³¹ planet¹

http://www.vismaya-maitreya.pl/zakryte_zagadki_atlantyda_-_moc_krysztalow_cz3.html

janusz

http://forum.przyszloscwprzeszlosci.pl/sleza/tajemnice-slaskiego-olimpu-t26-140.html

ps. zawsze pamiêtajcie o ³¹czeniu faktów i ich analizie....
Oczywiœcie kryszta³ w w jaskini œlê¿aùskiej nie by³ tam od pocz¹tku, by³ pozostawiony przez przejmuj¹cych j¹ Atlantów.. to opowieœÌ o walce z³a z dobrem i zwyciêstwie demonów...

FaszyÂści chcieli przejÂąc krysztaÂł i jego moc, ale zorientowali siĂŞ, ze jego moc jest ABSOLUTNIE ZWIÂĄZANA Z LOKALIZACJÂĄ!
Zabranie go stamtÂąd nie da im mocy , ktĂłrÂą on posiada w TYM miejscu... tylko dlatego nie zostaÂł zabrany, a miejsce jego lokalizacji jest bardzo starannie ukrywane, wejÂście maskowane i strzeÂżone.

ps. 2 . co chce osi¹gn¹Ì W³adimir Putin swoim nieoptycznie drogim kryszta³em?CoœCoœ? Kryszta³ kosztowa³ 350 milionów dolarów amerykaùskich......

https://www.youtube.com/watch?v=dwLTJSoMqgQ

Dr Aleksander WoÂźny rozmowa cz 3. Sensacyjne badania Rosjan. 7 poziomĂłw WszechÂświata

Kiara.

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2017, 11:27:57 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #4 : Lipiec 17, 2017, 20:50:56 »

Tak zupeÂłnie z innej strony GÓRA ÂŚLʯA…… ale bardzo waÂżnej dla nas WSZYSTKICH….

Niezmiernie istotnÂą datÂą dla zmian energetycznych na ziemi byÂły 24h. od popoÂłudnia 12.07 do popoÂłudnia 13. 07. 2017. byÂł to czas tuÂż przed i moment heliakalnego wschodu Syriusza.. ktĂłry byÂł odpowiednikiem energetycznego impulsu otwierania siĂŞ „Bramy Lwa”.

” “Heliakalny wschĂłd Syriusza”. To jest czas, kiedy Syriusz wschodzi rano, tuÂż obok SÂłoĂąca.
Syriusz byÂł takÂże znany jako ÂŚwiĂŞty Nauczyciel Gwiazd, a gdy jego potĂŞÂżne Kody ÂŚwiatÂła zrĂłwnane ze SÂłoĂącem zostaÂły przekazane Ziemi przez coroczny portal Bramy Lwa.
Portal Bramy Lwa zaczyna siĂŞ 13 lipca i osiÂąga swĂłj punkt kulminacyjny 8 sierpnia jako 8/8.
Jest to potĂŞÂżny okres “DwĂłch SÂłoĂąc”, jedno ZÂłocisto-BiaÂłe (SÂłoĂące Ziemi) i jedno ElektryzujÂąco-Niebieskie (Syriusz).
Kody Diamentowego ÂŚwiatÂła, ktĂłre niosÂą wzorce i szablony na nastĂŞpnÂą spiralĂŞ czasu, sÂą przesyÂłane z Galaktycznego Centrum i wzmacniane przez Syriusza, poniewaÂż sÂą one zintegrowane z cyklem Ziemskiego Czasu Planetarnego.”

W tym roku 2017. „Brama Lwa” otwiera nowy wymiar energetyczny i biologiczny dla Âżycia w caÂłym kosmosie.

Rola Œlê¿y i 4 wzgórz, które s¹ odpowiednikami energii 4 ¿ywio³ów i eteru , oraz 5 zmys³ów czyli czakramów ponad materialnych , matrycy ¿ycia biologicznego jest nam ju¿ znana.

To ,co byÂło najwiĂŞkszÂą istotnoÂściÂą wydarzenia ..
TO ZMIANA MATRYCY ÂŻYCIA POÂŁÂĄCZONEJ Z NASZYM MÓZGIEM, ZMYSÂŁAMI , DNA…. ORAZ Z ÂŻYWIOÂŁAMI ZIEMI.

Stra¿nicy , którzy blokowali wibracjê czakramu Œlê¿aùskiego , zaburzaj¹c j¹ wibracj¹ zakodowan¹ w umieszczonym tam w czasach Atlantydy olbrzymim kryszta³em musieli odejœÌ.

Oni musieli definitywnie opuÂściĂŚ teren GĂłry ÂŚlĂŞÂża by mogli powrĂłciĂŚ jej pradawni opiekunowie z przed czasu jej okupacji … i tak siĂŞ staÂło.

By³am na Œlê¿y z moimi przyjació³kami w ci¹gu tych 24h. dzia³y siê tam fizycznie przedziwne rzeczy.

Wczesny wieczór zacz¹³ siê zachmurzeniem, niewielkim deszczem, nastêpnie wróci³o s³oùce , pojawi³a siê przepiêkn¹ podwójn¹ têcz¹.
PóŸniej do g³osu dosz³y ¿ywio³y deszcz i wiatr , który dosyÌ szybko przeszed³ , wiatr zamieni³ siê w huragan trwaj¹cy od wieczoru do przedpo³udnia. On gi¹³ konary drzew do ziemi, ale ani jeden nie z³ama³ siê, nie by³o ani jednego wiatro³omu.

Trawa na polanie uk³ada³a siê w faluj¹cy wir, mg³a zmienia³a siê co chwilkê, raz by³a na dole ,a raz na górze. Tworzy³ siê aerozolowy prysznic .. powietrze , jego ciœnienie i si³a wiatru rozpyla³y cz¹steczki wody w wilgotny py³ prawie przez ca³¹ noc.
Taki szalony taniec ¿ywio³ów trwa³ gdzieœ do 8.h rano, oko³o 9.h. zacz¹³ siê uciszaÌ , robi³o siê coraz bardziej spokojnie, chwilami pojawia³o siê s³oùce.
Po poÂłudniu byÂło juÂż spokojnie.

To byÂło naprawdĂŞ wyjÂątkowe wydarzenie, niesamowity spektakl siÂł natury… przemĂłwiÂły ÂżywioÂły… pojawiaÂły siĂŞ wrĂŞcz zadziwiajÂące obrazy zdarzeĂą , ktĂłre rozgrywaÂły siĂŞ na nieco innym planie energetycznym.
Wszystko byÂło niesamowite zakoĂączone spokojem.

I znowu nam siĂŞ udaÂło….. GĂłra ÂŚlĂŞÂża uwolniÂła siĂŞ z niezmiernie dÂługiej niewoli siÂł ciemnoÂści!

Zrzuci³a z siebie wszystkie energetyczne blokady , przywróci³a swój dawny wibracyjny rytm.. jej PRADAWNA WZORCOWA ¯EÑSKA MATRYCA ¯YCIA .. ponownie rozpoczê³a pracê w rytm PIERWOTNEGO KODU BIOLOGICZNEGO ¯YCIA.

Znaczy to.. ni mniej ni wiĂŞcej, Âże WSZYSTKO, CO NIE POCHODZI Z TEGO WZORCA BÊDZIE ULEGAÂŁO DEMATERIALIZACJI… widzianej na ziemi jako naturalne procesy zanikania i zamierania nieprawidÂłowoÂści , ktĂłra nie moÂże juÂż istnieĂŚ w po³¹czeniu z pierwotnym wzorcem.

Czas napÂływu energii kosmicznej przez „BramĂŞ Lwa” bĂŞdzie trwaÂł do 21. 08. ale energia ta otoczy ziemiĂŞ jeszcze przez wrzesieĂą.
Jej kulminacyjna fala ma dotrzeĂŚ do ziemi 08.08 2017. bĂŞdzie to czas zestrajania siĂŞ energii matrycy z jÂądrem ziemi naszymi zmysÂłami, mĂłzgiem i polem morfogenetycznym.

Coraz bardziej bĂŞdzie ulegaÂła zanikowi dotychczasowa sieĂŚ energio informacyjna MATRX…. to jest definitywny poczÂątek koĂąca epoki syntetycznej inteligencji…. cywilizacji okopujÂącej ziemie i kosmos od bardzo dawna.

Jak to siĂŞ ma do wszystkich przepowiedni i proroctw…. jak siĂŞ to ma do paniki w Rzymie….. ktĂłrÂą spowodowaÂł papieÂż Franciszek….

http://innemedium.pl/wiadomosc/we-wrzesniu-ma-dojsc-do-spelnienia-sie-wizji-z-apokalipsy-swietego-jana

Czas pokaÂże , to zaledwie 2 miesiÂące, powiem jedno, nie udaÂło siĂŞ odebraĂŚ PRAMATCE WSZYSTKICH ÂŻYÆ JEJ MACIERZYÑSKIEJ DOMENY… PRZEJAWIAJÂĄCEJ SIÊ PRZEZ 5 UCZUCIOWO/ OD CZUCIOWYCH ZMYS£ÓW, KTÓRE SÂĄ ZOBRAZOWANE PENTAGRAMEM.

7. TRÂĄBA… TO 7 MATERIALNA CZAKRA , gdy zabrzmi.. to znaczy otworzy po³¹czenie swoim dÂźwiĂŞkiem z dÂźwiĂŞkiem 8. ponad materialnej czakry … otworzy portal wiedzy duchowej dla fizycznego CZÂŁOWIEKA , PRZEMIENIAJÂĄC GO W CZÂŁOWIEKA FIZYCZNO/ DUCHOWEGO.

To, jest CZAS OSTATECZNY… KOÑCZÂĄCY JEDNÂĄ EPOKÊ , ROZPOCZYNAJÂĄCY KOLEJNÂĄ … jednak przejÂście .. MOST ³¹czÂący je jest dosyĂŚ dÂługi, przejÂście jest Âłagodne.
Jedni bĂŞdÂą przechodziĂŚ, inni odchodziĂŚ, a jeszcze inni pozostanÂą w Âświecie, ktĂłry na bardzo dÂługo stanie siĂŞ miejscem ich Âżycia i rozwoju duchowego, aÂż do kolejnego ustawienia planet i galaktyk jak TERAZ.

Jednak dla nas WSZYSTKICH jest to czas radoÂści…. bowiem zakoĂączyliÂśmy EpokĂŞ CiemnoÂści, kÂłamstwa , niewoli i pó³ prawd.

Rozpoczniemy czas NOWEJ WIEDZY… ,czas NOWYCH WARTOÂŚCI…. czas WYÂŻSZYCH UCZUÆ.

Wszystkim ÂżyczĂŞ piĂŞknego speÂłnienia .. mojÂą intencjÂą jest przekazaĂŚ Wam info. ktĂłre wypeÂłni Was radoÂściÂą i uhonoruje WaszÂą wielkÂą pracĂŞ duchowÂą.

Kiara.

ps. Tym razem nie bĂŞdĂŞ opisywaÂła obrazĂłw zdarzeĂą , ktĂłre widziaÂłam przez tamte 24.h. ani moich odczytĂłw ze zdarzeĂą. Wszyscy majÂący moÂżliwoÂści poza fizycznych kontaktĂłw niech sami otworzÂą sobie dostĂŞp do zapisu , on jest.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2017, 22:25:37 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #5 : Lipiec 20, 2017, 11:06:31 »

KOSMICZNA FALA ZMIAN.....

Kontynuuj±c jeszcze przez chwilkê temat MATRYCY ¯YCIA zdeponowanej w CZAKRAMIE ¦LʯAÑSKIM i 4 bliskich jej gór .. to jest niezwykle miejsce mocy oddzia³uj±ce na nasze zmys³y ,a tym samym odczucia i my¶li podporz±dkowane wzorcom reakcji fizycznych.

5. zmys³ów , to reakcja impulsami nerwowymi na 7. czakr fizycznych .. inaczej zasada , sposób i wzorzec ¿ycia przekazywany nam poprzez mózg i ca³y uk³ad nerwowy.
Jednym sÂłowem wÂładza nie tylko nad CZÂŁOWIEKIEM… ale nad caÂłym biologicznym Âżyciem na Ziemi!

Rozumiecie teraz dlaczego ÂŚlĂŞÂża jest tak bardzo waÂżnym punktem na Ziemi.. dlaczego dawno temu siÂły ciemnoÂści po ciĂŞÂżkich walkach przejĂŞÂły to miejsce .. dysponowali nim do 13 . lipca 2017!
Jest to najbardziej strategiczny punkt na ziemi.. dlatego tak bardzo ukrywana jest PRAWDZIWA WIEDZA O NIM prze POLAKAMI… bo wiedza ta podnosi rangĂŞ polski W SKALI CAÂŁEGO ÂŚWIATA!

Ale to nie koniec… u nas jest rĂłwnieÂż MAGNETYCZNY TRÓJKÂĄT MOCY… CZYLI WIEDZY , KTÓRY MA OSOBOWO¦Æ ÂŻEÑSKÂĄ. JEGO ZWORNIKIEM ( czubek gĂłrny trĂłjkÂąta wyznaczajÂący jego oÂś .. jest CZÊSTOCHOWA, DOLNYM PUNKTEM TEJ OSI .. CZAKRAMEM TRÓJKÂĄTA MOCY JEST KRAKÓW, JEGO PUNKTAMI MOCY W ASPEKCIE ÂŻEÑSKIM SÂĄ NIEPOÂŁOMICE, PUNKTEM ASPEKTU MÊSKIEGO , TEGO TRÓJKÂĄTA, TO TYNIEC.
Na ziemiach Polski istnieje równie¿ depozyt KOSMICZNEJ WIEDZY, KTÓRA OD NAS P£YNIE ZIEMSKIMI LEY LINES DO WSZYSTKICH INNYCH MIEJSC MOCY!

TrĂłjkÂąt MÊSKIEGO ASPEKTU… MÊSKI TRÓJKÂĄT MOCY zdeponowany jest na BLISKIM WSCHODZIE! JEGO CENTRALNY PUNKT TO IZRAEL ... JEROZOLIMA!
Teraz nie bĂŞdĂŞ opisywaÂła innych punktĂłw ( o ktĂłre toczÂą siĂŞ tam walki) , ktĂłrych uruchomienie nastÂąpi we wÂłaÂściwym czasie.

UjawniĂŞ coÂś….. bardziej szokujÂącego.. co , dzieje siĂŞ za naszymi plecami.. co miaÂło byĂŚ g³ównym atutem naszych czasĂłw zmieniajÂącym caÂłkowicie dotychczasowe ustawienie mocy i wÂładzy na ziemi!

ROSJANIE CHC¡ ROZSZCZEPIÆ PROMIEÑ ENERGII W TYM PRYZMACIE ¯AGLU".. WIEDZ¡ ,¯E CA£O¦Æ ENERGII NIE JEST MO¯LIWA DO PRZEJÊCIA TO JEDNO, A DRUGIE CHODZI IM O KONKRETN¡ WIBRACJÊ, KTÓRA NIE SPOWODUJE EWOLUCJI, A UTRZYMA TO.. CO MA BYÆ ICH ATRYBUTEM W£ADZY!

" Rosyjscy naukowcy wystrzelili satelitĂŞ, ktĂłry moÂże utrudniĂŚ obserwacje astronomiczne
Rosyjscy naukowcy wystrzelili satelitĂŞ, ktĂłry moÂże utrudniĂŚ obserwacje astronomiczne

Rosyjska rakieta Sojuz wystrzeli³a satelitê Mayak. Maszyna orbituje ju¿ wokó³ Ziemi i za kilka dni stanie siê dla nas jednym z najjaœniejszych obiektów na niebie. Satelita nie jest czêœci¹ jakiegokolwiek programu naukowego. Jej zadaniem jest przede wszystkim œwieciÌ, co mo¿e przynieœÌ wiêcej problemów ni¿ korzyœci.

Mayak - co w jêzyku polskim oznacza latarniê morsk¹ - zosta³ wyniesiony 14 lipca z kosmodromu Bajkonur w Kazachstanie. Tego dnia, rakieta Sojuz dostarczy³a na orbitê ³¹cznie 73 satelity. Mayak zosta³ skonstruowany przez Moscow State Mechanical Engineering University a œrodki finansowe na jego budowê pozyskano w 2016 roku na stronie crowdfundingowej Boomstarter.

Mayak jest niewielkim satelit¹, który wkrótce przekszta³ci siê w trójk¹tny ¿agiel. Wykonano go z materia³u polimerowego, posiada powierzchniê 16 metrów kwadratowych i jest 20 razy cieùszy od ludzkiego w³osa. Urz¹dzenie bêdzie jedynie odbijaÌ œwiat³o s³oneczne a z naszej perspektywy bêdzie to jedna z najjaœniejszych "gwiazd" na naszym niebie. Mayak pozostanie w przestrzeni kosmicznej przez co najmniej jeden miesi¹c, lecz w zale¿noœci od degradacji orbity istnieje mo¿liwoœÌ, ¿e mieszkaùcy Ziemi bêd¹ mogli obserwowaÌ tê konstrukcjê przez wiele miesiêcy.

Wielu astronomĂłw jest powaÂżnie niezadowolonych pojawieniem siĂŞ tak jasnego obiektu na niebie. Mayak prawdopodobnie utrudni obserwacje astronomiczne zarĂłwno amatorom, jak i profesjonalistom. Inne satelity pojawiÂły siĂŞ na orbicie okoÂłoziemskiej w konkretnym celu, np. MiĂŞdzynarodowa Stacja Kosmiczna jest projektem naukowym. Natomiast urzÂądzenie o nazwie Mayak pozwoli jedynie przetestowaĂŚ technologiĂŞ pozwalajÂącÂą na deorbitacjĂŞ satelity.

ÂŹrĂłdÂło: zmianynaziemi.pl "

http://alexjones.pl/aj/aj-swiat/aj-wiadomosci/item/118579-rosyjscy-naukowcy-wystrzelili-satelite-ktory-moze-utrudnic-obserwacje-astronomiczne

TERAZ WIECIE O CO.. WALCZY PAN PUTIN!

A, ROSJANIE CHCÂĄ „KRÊCIÆ SWOJE LODY……” CZYLI ODBIJAÆ ÂŚWIATÂŁO SÂŁONECZNE, KTÓRE POWINNO TRAFIÆ DO ZIEMI I LUDZI….

STOP! STOP! STOP! BASTA!

Takie eksperymenty juÂż byÂły w odlegÂłej przeszÂłoÂści, skoĂączyÂły siĂŞ zniszczeniem macierzystej planety!

ODBIJAÆ ¦WIAT£O S£ONECZNE.. TZN. ZATRZYMYWAÆ PROCESY ¯YCIA I EWOLUCJÊ NA ZIEMI.

Nie nie sÂą chuligani… kombinatorzy i zÂłodzieje na kosmiczny wymiar usiÂłujÂący przej¹Ì mega energiĂŞ wychodzÂącÂą z GWIAZDY MATKI i SÂŁOÑCA wzmocnionÂą przez SYRIUSZA odbiĂŚ jÂą tym urzÂądzeniem do sztucznie stworzonego „TRÓJKÂĄTA MOCY w Rosji o trzech wierzchoÂłkach w Nowosybirsku , Omsku i Tomsku.
Zbudowany tam przez naukowców NOWY TRÓJK¡T MOCY do którego oni chc± pod³±czyæ WSZYSTKICH LUDZI DUCHOWYCH ( bo jedynie ONI mog± energetycznie z Ziemi zasilaæ ten uk³ad) ,a tym samym chc± zdominowaæ i przej±æ nie tylko ziemiê ale i olbrzymi± cze¶æ kosmosu!

To juÂż byÂło … w czasie 2 Cywilizacji , utrzymywane w czasie 3 cywilizacji, a teraz poniewaÂż czas tego przekrĂŞtu dobiega koĂąca Pan Putin i spó³ka walczÂą o ponowny czas wÂładzy. ChcÂą stworzyĂŚ kosmiczne paĂąstwo Asgardia , ktĂłre wÂłada ZiemiÂą , otrzymuje moc energetycznÂą , przekazywanÂą przez ukÂład oparty na obecnie zbudowanej piramidzie w Rosji !

Tam chcÂą umieÂściĂŚ ( nie wiem moÂże juÂż go umieÂścili) krysztaÂł ( za 300. milionĂłw dolarĂłw! ktĂłry uaktywni mocÂą tereny Rosji, tak by staÂła siĂŞ nie nietykalna dla potencjalnych agresorĂłw jak dawniej Egipt z udziaÂłem Wielkiej Piramidy w Gizie!

Jednym sÂłowem chodzi im o stworzenie NOWEGO GLOBALNEGO NIEWOLNICTWA … Z ZACZIPOWANYCH LUDZI , KTÓRZY NIEBAWEM MIELI BY WYMAZANA, ZABLOKOWANÂĄ W MÓZGACH INFORMACJÊ OBECNÂĄ I CAÂŁÂĄ DOTYCHCZASOWO OSIÂĄGNIÊTÂĄ WIEDZÊ!

KOLEJNE KOÂŁO KARMY… JUÂŻ NIE ASTRAL, A ASGARD!

W polityce wrze jak garnku… ziemskie opcje walczÂą ze sobÂą.. nie wiedzÂąc byĂŚ moÂże ,Âże KAÂŻDA jedna z nich jest sterowana przez JEDNÂĄ I TÂĄ SAMÂĄ POSTAÆ !

JEST NIÂĄ CENTRALNY MEGA KOMPUTER W POSTACI SIECI ENERGIO INFORMACYJNEJ .. SYNTETYCZNA INTELIGENCJA!
ONA RÓ¯NIE JAWI SIÊ SWOIM UZALEÂŻNIONYM „PARTNEROM” W PRZERÓ¯NYCH POSTACIACH, ZALEÂŻY TO CZEGO ONI OCZEKUJÂĄ.. DLA JEDNYCH JEST BOGIEM, DLA INNYCH SUPER SIÂŁA ALBO SUPER KOSMICZNYM ZÂŁEM, ALBO DOBREM, ALBO WSPANIAÂŁÂĄ ROZWINIÊTÂĄ CYWILIZACJA… niedojrzaÂłe ego LUDZI STAWIA OCZEKIWANIA.. SYNTETYCZNA INTELIGENCJA WIE JAK JE ODCZYTAÆ I WYKREOWAÆ W MÓZGACH LUDZI OBRAZY TYCH OCZEKIWAÑ… TO JEST TYLKO MATERIALIZACJA HOLOGRAFICZNA MYÂŚLI… I NIC WIÊCEJ!

Ten syntetyczny byt stymuluje do walki ze sobÂą kilka ziemskich opcji z jednego powodu, bo wiedzÂą,Âże TA walka jest napĂŞdem realizacji ich planu, a LUDZKIE EGO… chĂŞĂŚ WÂŁADZY jest motorem dziaÂłania !

Zapomnieli nieszczĂŞÂśnicy o jednej bardzo ISTOTNEJ , ba NAJWAÂŻNIEJSZEJ ZASADZIE…

TA KOSMICZNA FALA ENERGETYCZNA …. TO JEST ÂŻYWA ENERGIA, NIEZMIERNIE INTELIGENTNA, O MOCY TAK WIELKIEJ ÂŻE WYSÂŁANE URZÂĄDZENIE ZMIECIE W CIÂĄGU CHWILI, TO JEDNO, A DRUGIE , TA ENERGIA ZAWSZE , ALE TO ZAWSZE POÂŁÂĄCZY SIÊ ZE SWOJÂĄ OSOBOWOÂŚCIÂĄ …
SWOIM ZIEMSKIM ASPEKTEM.. KTÓRY NIE TYLKO JEST JAK ONA.. JEST NIÂĄ , JEJ OGNIEM W MNIEJSZEJ FORMIE… JEST JEJ ÂŻYWÂĄ ENERGETYCZNÂĄ CZÂĄSTKÂĄ , KROPLÂĄ ,CZYSTÂĄ ISKRÂĄ JEJ PRZEOLBRZYMIEGO OGNIA WIECZNEGO ISTNIENIA.

Ludzkie knowania, walki o wÂładzĂŞ, wszystkie paskudne intrygi , usiÂłowania zniszczenia TEGO OGNIA na Ziemi .. sÂą ÂżenujÂącym pokazem ludzkiej gÂłupoty, naiwnoÂści , posiadania miernoÂści zasad moralno/etycznych.
Takie zachowania prowadzÂą do unicestwienia tych, ktĂłrzy podjĂŞli siĂŞ walki z ZASADÂĄ ISTNIENIA ÂŻYCIA dla swoich maÂłych korzyÂści.. chociaÂż im mogÂą siĂŞ one wydawaĂŚ wielkie.

https://www.youtube.com/watch?v=dwLTJSoMqgQ

Kiara.

ps. Dodam tylko ,Âże skoro ten „Âżagiel” ma czas bycia w przestrzeni kosmicznej 1 miesiÂąc , to moÂżemy mieĂŚ pewnoœÌ ,Âże decydujÂące wydarzenie energetyczne zaistnieje WÂŁAÂŚNIE W TYM CZASIE!
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2017, 11:23:33 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #6 : Lipiec 21, 2017, 12:09:17 »

MOC CZÂŁOWIEKA.......

Zrozumcie jednÂą ZASADÊ o ktĂłrej istnieniu doskonale wiedzÂą twĂłrcy nie tylko MATRIX…

KAÂŻDA BIOLOGICZNA ISTOTA .. JEJ SPOSÓB MYÂŚLENIA , MOÂŻLIWOÂŚCI REAKCJI MENTALNYCH I FIZYCZNYCH… PODLEGAJÂĄ MATRYCY WZORCA Z KTÓRYM WSZYSCY JESTEÂŚMY POÂŁÂĄCZENI PRZEZ NASZE BIOLOGICZNE DNA.

MoÂżecie sobie gdybaĂŚ, dyskutowaĂŚ i twierdziĂŚ nie wiem co… o Waszych mocach, moÂżliwoÂściach i wiedzy… ALE CAÂŁY CZAS PORUSZAJÂĄ SIÊ WSZYSCY W GRANICACH MATRYCY WZORCOWEJ MATRIXA , KTÓRA ODZIAÂŁY WUJE NA LUDZI !

MoÂżna tego nie akceptowaĂŚ, nie godziĂŚ siĂŞ z tym FAKTEM.. i bardzo mocno mu zaprzeczaĂŚ.. ale on wcale nie zareaguje na to.. on jest i juÂż.

Przez gadanie , wymÂądrzania siĂŞ i cytowania „wielkich ” mÂądroÂści nie zmienia siĂŞ takich zasad.

ÂŻeby w NTV pojawiÂło siĂŞ 100 tys wielce oryginalnych i wielce wiedzÂących , oraz inteligentnych…. a nawet razem ustalili to.. i tamto…. TO NIC NIE ZDZIAÂŁAJÂĄ dopĂłki MATRYCA ÂŻYCIA POÂŁÂĄCZONA Z NASZYM DNA BÊDZIE TA SAMA!

Jest to pustos³owie, a wielu bardzo przypadkach ezoteryczny be³kot .. miel¹cy ci¹gle ró¿ne wersje tego samego!

Ca³a ezoteryka jest jednym wielkim oszustwem udaj±cym ROZWÓJ DUCHOWY .. a tak naprawdê nie ma z nim wiele wspólnego, albo nic.

Co z tego ¿e w przybli¿eniu znacie mapê zachowañ obecnych spreparowanych sytuacji.. jak nie znacie drogi do MATRYCY MATKI WSZYSTKICH ¯YÆ, nie wiecie nic o sposobie jej zmiany , nie macie mocy dzia³ania, ani kalendarza mo¿liwo¶ci ustawieñ tych zmian..
Jest on bezpoœrednio po³¹czony z ruchami okreœlonych planet w kosmosie z uk³adami energetycznymi miêdzy nimi i ustawieniem ziemi w stosunku do nich i przep³ywem energii miedzy czakramami ziemi poprzez ziemskie ley lines.

Najpierw koryguje siĂŞ i dokonuje przywrĂłcenia pierwotnych prawidÂłowych ustawieĂą energetycznych w Ziemi i sobie.. ( wszystkie czakry i czakramy, oraz ÂświatÂłowody , merydiany w sobie i Ziemi…) nastĂŞpnie moÂżna mĂłwiĂŚ o pracy z mocÂą energetycznÂą…. ale trzeba jÂą najpierw w sobie zbudowaĂŚ osobiÂście!

Po pierwsze MUSI byĂŚ wyprostowany G£ÓWNY KANAÂŁ ENERGETYCZNY W NAS I ZIEMI… CZYLI OÂŚ MAGNETYCZNA .. co trwa bardzo dÂługo, nastĂŞpnie trzeba ponownie w peÂłni po otwieraĂŚ zablokowane czĂŞÂściowo wszystkie czakry i czakramy, dopiero gdy taki ukÂład dziaÂła normalnie moÂżna odblokowaĂŚ.. zdj¹Ì blokady z przepÂływu energii.

Nie mo¿na otworzyÌ pe³nego przep³ywu energii gdy s¹ blokady, bo spowoduje on wczeœniej czy póŸniej ekstremalne zaburzenia, wy³adowania , choroby i œmierÌ.. na ziemi wywo³a olbrzymie kataklizmy.

To co dzieje siĂŞ teraz na ziemi jest powrotem naturalnego przepÂływu energii w jej podziemnej energetycznej strukturze.
Energia toruje sobie drogĂŞ w swoich dawnych ley lines .. zablokowanych dawno temu przez Atlantydzkich magĂłw… i ich wspó³pracownikĂłw syntetycznÂą inteligencjĂŞ.

Praktycznie jesteÂśmy przed momentem ponownego „WLEWU” PRZEOLBRZYMIEJ FALI ENERGII Z KOSMOSU!

Ona zestroi nasz system Âżycia z PRADAWNÂĄ MATRYCÂĄ MATKÂĄ … dla NAS TERAZ NOWYM KODEM ÂŻYCIA O DUÂŻO WYÂŻSZEJ WIBRACJI NIÂŻ DOTYCHCZASOWA….. TO JEST PROCES GLOBALNY.
NIKT NICZYM GO NIE POWSTRZYMA… ÂŻADNÂĄ TECHNOLOGIÂĄ!

Jednak korzystanie indywidualne z nowych ustawieĂą z nowej wiedzy JEST PROCESEM NASZEJ PRACY NAD SWOIM WNÊTRZEM…. WSZYSTKIEGO DOKONUJEMY SAMI.
WSZYSTKO JEST OSOBIST¡ PRAC¡ NAD SOB¡ POWODUJ¡C¡ ODBLOKOWANIE WIROWANIA NASZYCH NIE MATERIALNYCH CZAKRACH G£ÓWNYCH.
WE WSZYSTKICH IM PODPORZ¡DKOWANYCH CZAKRACH MNIEJSZYCH, ORAZ UDRO¯NIENIE WSZYSTKICH MERYDIANÓW PRZEZ KTÓRE P£YNIE ENERGIA W NASZYCH CIA£ACH.

ProszĂŞ uwierzyĂŚ…. ÂŻADEN UZDROWICIEL DUCHOWY.. CZY INNY CUDOTWÓRCA ZA KOGOÂŚ TEGO NIE ZROBI.. CHOÆBYÂŚCIE ZAPÂŁACILI MU NIE WIEM JAKIE PIENIÂĄDZE!
TO JEST JEDNA WIELKA ÂŚCIEMA I OSZUSTWO!
PodstĂŞp w sposĂłb obrzydliwy usiÂłujÂący zablokowaĂŚ nas w miejscu, pozbawiajÂący nas wiary w siebie i osobistej mocy.

Powiedzenie… „PRACA CZYNI MISTRZA…” JEST PRAWDÂĄ, od ktĂłrej jesteÂśmy odsuwani krzewieniem bzdurnych informacji.. Âże ktoÂś … coÂś… nam zrobi w nas…. NIE!

KTOÂŚ…. JEDYNIE MOÂŻE I POWINIEN BYÆ DLA NAS PRZYKÂŁADEM ZMIAN I INSPIRACJÂĄ DO PRACY NAD ZMIANÂĄ W SOBIE.

Ale nadal nie wiele zmienimy jeÂżeli nasza ANTENA DNA jest czĂŞÂściowo zablokowana i reaguje na impulsy wprowadzajÂąc dziaÂłanie z nieprawidÂłowego wzorca!

JEDYNYM WYJÂŚCIEM JEST …. NAJPIERW ZMIENIÆ WZORZEC, ( WZORZEC W NAS… TO NASZA ETYKA, MORALNO¦Æ I PRAWO¦Æ! ) NASTÊPNIE ustawienia odbioru impulsĂłw energetycznych w sobie…

WPROWADZAMY NOWY SYSTEM WARTOÂŚCI OPARTY NIE NA ILE MAM … …. ALE NA TYK JAKIM JESTEM CZÂŁOWIEKIEM!

Gdy TO zaistnieje moÂżemy mĂłwiĂŚ o zmianach indywidualnych i globalnych… BO TO MY SAMI JE UCZYNIMY HARMONIZUJÂĄC ZE SOBÂĄ NASZE MYÂŚLI , SÂŁOWA I CZYNY.
ZMIENIAJÂĄC SIEBIE… ZMIENIAMY ÂŚWIAT….

TAK WYGLÂĄDA POCZÂĄTEK ZMIAN… U PROGU KTÓREGO STANÊLIÂŚMY…

Co zostaÂło juÂż dokonane?

1. Magnetyczna oÂś Ziemi powrĂłciÂła do swojego pierwotnego ustawienia.

2. G³ówne czakramy Ziemi zosta³y odblokowane.

3. Ziemskie ley lines ( te zamkniĂŞte) zostaÂły ponownie otworzone i uruchomiony jest w nich PEÂŁNY przepÂływ energii.
Natomiast stworzone sztucznie zosta³y ju¿ zamkniête, nie ma w nich przep³ywu i po³¹czeù z ni¿szymi wibracyjnie przestrzeniami substytutami czakramów w postaci zakodowanych przez Atlantów olbrzymich sztucznych kryszta³ach.

4. Uruchomiona jest ju¿ ponownie PRADAWNA MATRYCA BIOLOGICZNEGO ¯YCIA, ONA.. JEJ ENERGETYCZNY DEPOZYT JEST NA ¦LʯY. Pracuje od 7 dni zwiêkszaj±c swoj± moc ,a¿ osi±gnie jej maximum.
Równoczeœnie od tego momentu zmniejszane jest dzia³anie sieci energio informacyjnej , która wprowadza³a w nas dezinformacje i zmienione kody ¿ycia pod³¹czane energetycznie do naszego mózgu.
WzrastajÂąca moc przekazu PIERWOTNEJ MATRYCY ÂŻYCIA .. zmniejsza o tyle moc przekazu informacji z sieci energio informacyjnej o ile zwiĂŞksza swĂłj przekaz.
Wszystkie procesy zmian zachodzÂą maksymalnie Âłagodnie dla nas, sÂą nieco wydÂłuÂżone ale chodzi w tym o maksymalne bezpieczeĂąstwo dla LUDZI DUCHOWYCH.

4. MATRYCA CZASU RÓWNIEÂŻ BYÂŁA SKUTECZNIE ZABLOKOWANA … czas ziemski pomimo Âże istniaÂł na Ziemi w swojej matrycy krĂŞciÂł siĂŞ w koÂło … odtwarzajÂąc ponownie juÂż przebyte cykle. Tak naprawdĂŞ w stosunku do czasu KOSMICZNEGO byliÂśmy zawieszeni w pró¿ni.. oddzieleni od jego procesĂłw energetyczna zasÂłonÂą.
Lokalizacja KOSMICZNEGO KRYSZTAÂŁU CZASU .. ktĂłry jest energetycznym wzorcem czasu dla naszej planety jest UNIEJÓW…. ( pisaÂłam juÂż o tym miejscu) to rĂłwnieÂż Polska..rzec moÂżna jej Âśrodek.

KrysztaÂł Czasu rĂłwnieÂż zostaÂł odblokowany, pracuje juÂż swoim naturalnym rytmem.

5. PoczÂątkowym ale bardzo waÂżnym dla nas procesem byÂło odwrĂłcenie kierunku wirowania ziemskiej czakry mocy , ktĂłra jest we Francji w Cergy…
Ona bowiem wyznacza CENTRALNÂĄ OÂŚ ZIEMI.. ktĂłrej obrĂłt ma znaczenie dla pozycji Ziemi w kosmosie.

Gdy jej obrĂłt jest zgodny ze wskazĂłwkami zegara i zwiĂŞkszana moc… Ziemia wynosi siĂŞ w kosmosie w coraz wyÂższe rejony wibracyjne.. nastĂŞpuje na niej ewolucja Âżycia.

Gdy obrĂłt jest w kierunku przeciwnym do obrotu wskazĂłwek zegara … a moc mniej wiĂŞcej staÂła , Ziemia utrzymywana jest w zaplanowanej stagnacji w mniej wiĂŞcej wyznaczonej przestrzeni energetycznej.

Gdy do przeciwnego obrotu dodamy zwiĂŞkszonÂą moc… zaczynamy schodziĂŚ w dó³ , nastĂŞpuje dewolucja, kataklizmy , niszczenie Âżycia na Ziemi ..
Rozpoczyna siĂŞ wĂłwczas kolejna epoka, kolejna cywilizacja zaczynajÂąca proces ewolucji od zera, bo ma rĂłwnieÂż wymazane z pamiĂŞci wszystko co byÂło przed kataklizmami.

Na szczĂŞÂście byÂł to jeden z poczÂątkowych procesĂłw zmian .. udaÂło siĂŞ go uruchomiĂŚ.. Ziemia razem z nami caÂły czas unosi siĂŞ w gĂłrĂŞ, prostujÂąc ustawienie swojej osi magnetycznej… co jest powodem staÂłych korekt nawigacji lotniczej i kosmicznej.

6. Kolejna wielka istotnoœÌ to harmonia energii w jadrze ziemi i naszej czakrze podstawy, która ma decyduj¹cy wp³yw na komunikacjê wewnêtrzn¹ i zewnêtrzn¹ naszych aspektów ¿eùskiego i mêskiego . Harmonijny przep³yw info. w naszym DNA oraz w poborze informacji z pola morfogenetycznego. To bardzo skomplikowany proces, który by³ zablokowany przez dominacjê energii aspektu mêskiego nad ¿eùskim.
PowstaÂła wĂłwczas absolutna dezinformacja , zmiana wibracji, zmiana wzorcĂłw Âżycia ( zamiast harmonii i miÂłoÂści dominacja i walka aspektu mĂŞskiego z ÂżeĂąskim) , zmiana pracy w nas wszystkich organĂłw.. maksymalne zaburzenia powodujÂące choroby , skracajÂące nam Âżycie i zmieniajÂące jego warunki.

Ten problem polega³ na uzupe³nieniu pasma energetycznego ENERGII ¯EÑSKIEJ SP£YWAJ¡CEJ NA ZIEMIÊ Z GWIAZDY MATKI DO JADRA ZIEMI W 3 MIESIÊCZNYCH CYKLACH.

Powodowa³ odbudowanie ca³ej mocy i wiedzy ASPEKTU ¯EÑSKIEGO WE WSZYSTKICH WZORCACH ¯YCIA.
PomogÂła nam w tym Francuska WieÂża Eiffla….. 🙂 tylko ona ma fizycznÂą wytrzymaÂłoœÌ i odpowiednie ustawienie do sprowadzania tak olbrzymiej mocy energetycznej, ktĂłra systematycznie przepÂływaÂła przez niÂą do jÂądra Ziemi.
Ten proces rĂłwnieÂż zaistniaÂł w caÂłoÂści… i to… nam siĂŞ udaÂło.

Wszystkie ale to wszystkie zmiany korygujÂące i zmieniajÂące warunki Âżycia na Ziemi MUSZÂĄ ZAISTNIEÆ FIZYCZNIE ,Âżeby mogÂły UAKTYWNIAÆ NASZE MOÂŻLIWOÂŚCI W ÂŚWIECIE FIZYCZNYM…

ZAWSZE MUSZÂĄ NAJPIERW DOKONAÆ SIÊ NA PLANIE ZIEMI….

WSZYSTKO MUSI SIÊ BYÆ FIZYCZNYM AKTEM NA ZIEMI Z MOCÂĄ O WIELE WIÊKSZÂĄ NIÂŻ MAJÂĄ DOTYCHCZASOWE WZORCE… ÂŻEBY MOGÂŁY ZREALIZOWAÆ SIÊ KODY ZMIAN ZARÓWNO W POLU MORFOGENETYCZNYM JAK I W DNA!

Do tego potrzebna jest przeolbrzymia energia i osoby , ktĂłre urodziÂły siĂŞ na ziemi w tym celu… sÂą naznaczone energetycznie prawem dokonywania takich dziaÂłaĂą. Bowiem WSZYSTKIE Bramy Zmian .. ZAWSZE OTWIERA CZÂŁOWIEK NA ZIEMI SWOJÂĄ MOCÂĄ I WIEDZÂĄ.

Tyle o tym co juÂż zaistniaÂło.. a co nam jeszcze pozostaÂło?

Globalne przestawienia juÂż sÂą , juÂż dziaÂłajÂą ale jeszcze nie peÂłniÂą mocy.. o TÂĄ MOC napÂływajÂącÂą juÂż z KOSMOSU toczy siĂŞ podstĂŞpna i zakulisowa walka.

Jedni chc¹ j¹ przej¹Ì inni odbiÌ, a jeszcze inni chc¹ ¿eby by³a u¿yta zgodnie z pierwotnym przebaczeniem .. czyli do pe³nego uruchomienia procesu DUCHOWO/ FIZYCZNEJ EWOLUCJI NA ZIEMI!

Egeria TA… jako PIERWSZA ISKRA weszÂła w obrĂŞb naszej planety w poÂłudnie 13 lipca , bĂŞdzie miaÂła swoje apogeum w sierpniu, póŸniej zacznie siĂŞ zamykaĂŚ ta Brama i bĂŞdzie siĂŞ zmniejszaÂła fala napÂływu energii ,ale bĂŞdzie ona caÂły czas otaczaÂła ziemiĂŞ i napeÂłniaÂła sobÂą wszystko na niej i jÂądro ziemi.

W tym czasie powinna siê reaktywowaæ w 100% MATRYCA ¦LʯAÑSKA , nasze Dna powinno siê z ni± zestroiæ ca³kowicie, uwalniaj±c z sieci energio informacyjnej.

OczywiÂście sÂą to procesy indywidualne odpowiadajÂące osobistemu poziomowi rozwoju kaÂżdego z nas. A, zatem nie kaÂżdy odczuje to identycznie, ale kaÂżdy odczuje .. poniewaÂż bĂŞdzie to miaÂło przeÂłoÂżenie na zdarzenia na ziemi.. skonfrontujemy siĂŞ z nimi wszyscy.

Jeszcze raz.. SKUPMY SIÊ NAJBARDZIEJ NA SOBIE NA OSOBISTYCH ODCZUCIACH I UCZUCIACH.. IM NALE¯Y NAJBARDZIEJ ZAUFAÆ.

Uwierzmy w koĂącu w siebie i fakt… Âże nie nauka tworzy duchowoœÌ… a duchowoœÌ jej poziom tworzy techniki i technologie naukowe…. WSZYSTKO NA ZIEMI ZALEÂŻNE JEST OD ÂŚWIADOMOÂŚCI DUCHOWEJ ZIEMSKIEGO CZÂŁOWIEKA.

Jaki jest finaÂł procesu zmian na ziemi….. TO JEST KONIEC MATRIXA , jego matryca Âżycia pod ktĂłrÂą byÂły pod³¹czone nasze mĂłzgi traci codziennie energiĂŞ.. gaÂśnie jak wieczorem dzieĂą… z tym Âże dzieĂą powrĂłci rankiem, a ona juÂż nigdy wiĂŞcej!

Ciemna strona i syntetyczna inteligencja utraciÂły moc wÂładzy.. to, co jeszcze jest opiera siĂŞ w duÂżej mierze na dezinformacji i utrzymywaniu LUDZI w strachu. Bo w ten sposĂłb i przez globalne medytacje oni wyÂłudzajÂą od nas podstĂŞpnie potrzebnÂą im energiĂŞ.

Ale i ten zasada przestaje dziaÂłaĂŚ, ma coraz mniejszy zasiĂŞg, bo w LUDZIACH ZWIÊKSZA SIÊ POTENCJAÂŁ ICH MOCY… ZWIÊKSZA SIÊ MOC UCZUÆ… ZMNIEJSZA MOC STRACHU!

Taka energia nie jest przydatna syntetycznej inteligencji… organizowane zamachy terrorystyczne nie wywoÂłujÂą juÂż tyle strachu… LUDZIE budzÂą w sobie uczucia, okazujÂą je ofiarom.. zmieniÂł siĂŞ front myÂśli .. jednoczymy siĂŞ .. wspieramy , pomagamy sobie ( wielkie akcje pomocy ofiarom aktĂłw przemocy, zbiorki darĂłw) to sÂą dobre nowiny.. zrozumienie bierze gorĂŞ nad nienawiÂściÂą.

Tsunami LUDZKIEGO uczucia miÂłoÂści coraz bardziej wzbiera na Ziemi.. rozÂświetla nas … pomoc nadchodzi z kosmosu… z GWIAZDY MATKI… napÂływa do nas PRZEOLBRZYMIA FALA ENERGII MIÂŁOÂŚCI.

Tej energii nie moÂżna uÂżyĂŚ do tworzenia negatywu.. ona jest samoÂświadoma i bardzo inteligentna.. pÂłynie… bo znalazÂła swoje podobieĂąstwo w NAS…. Z NIM POÂŁÂĄCZY SIÊ .. POPRZEZ DUCHOWO FIZYCZNY AKT PRZEMIAN STWORZY NOWEGO CZÂŁOWIEKA!

TAKI JEST ZAMYSÂŁ KOSMICZNYCH KREATORÓW ÂŻYCIA…. NASZYCH DUCHOWYCH OPIEKUNÓW, ZIEMSKI EMOCJONALNY CZÂŁOWIEK DORÓSÂŁ SWOJÂĄ ÂŚWIADOMOÂŚCIÂĄ DO TEGO PIÊKNEGO AKTU…
STANIE SIÊ CZ£OWIEKIEM DUCHOWO / MATERIALNYM.

Przed nami wiele piĂŞknych niespodzianek….

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2017, 12:18:13 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 11, 2017, 07:05:20 »

NOWINKI Z TEJ ZIEMI....

NOWINKI Z TEJ ZIEMI....

Na pocz¹tku by³o "S£OWO"... a "S£OWO" by³o dŸwiêkiem.... dŸwiêk... emitowany z mi³oœci¹ tworzy.... zmienia rzeczywistoœÌ nadaj¹c cz¹steczkom wody inne ,piêkniejsze i bardziej doskona³e formy.

MY... i nasza B£ÊKITNA PLANETA ,ZIEMIA zbudowani jeste¶my z oko³o 80% wody, WODA .. TO ¯YCIE .

Jakie... takie jaki jest d¼wiêk uruchomiony w KODZIE MATRYCY STWÓRCZEJ.

Kiedy zmienia siê œwiadomoœÌ .... gdy zmienia siê wibracja, czêstotliwoœÌ dŸwiêku zakodowana w naszym DNA.

Jako ¿e w czasach bardzo odleg³ych burz±c dawn± wierzê Ba ... Bel / PIÊKNO DUSZY... ( trzeci± czê¶æ MER -KA - ... "BA".... przez zmianê ustawienia wzorcowego wibracji d¼wiêku.. zablokowano wcielonej DUSZY kontakt z pierwotnym kodem ¿ycia ) wprowadzono "pomieszanie jêzyków".. czyli przesuniecie , obni¿enie wibracji d¼wiêków o 1/8,a tym samym stworzono wielk± kakofoniê , dysharmoniê i degradacjê ¿ycia biologicznego. Obni¿ono jego czas trwania przez zaburzenia chorobowe, ale równie¿ zablokowano stworzenie wcielonej DUSZY, JEJ energetyczny pojazdu MER-KA-BA !

Nadszed³ nareszcie czas "OSTATECZNY".. czyli przywrócenie PIERWOTNEJ MATRYCY ¯YCIA OPARTEJ NA PIERWOTNYM KODZIE SYNCHRONICZNYM Z BRZMIENIEM 5 SAMOG£OSEK STWÓRCZYCH.....

"O"... JEST ODPOWIEDNIKIEM D¬WIÊKÓW G£OWY

"I".... JEST ODPOWIEDNIKIEM D¬WIÊKÓW GARD£A

"A" JEST ODPOWIEDNIKIEM D¬WIÊKÓW SERCA

"E" JEST ODPOWIEDNIKIEM D¬WIÊKÓW BRZUCHA

"U" JEST ODPOWIEDNIKIEM D¬WIÊKÓW UK£ADU SEKSUALNEGO I RODNEGO.

PrawidÂłowa intonacja tych samogÂłosek powoduje uzdrawianie organĂłw w przestrzeni dziaÂłania dÂźwiĂŞkĂłw.

Sekret w tym,¿e TRZEBA INTONOWAÆ D¬WIÊK ZGODNIE Z JEGO STWÓRCZYM KODEM WIBRACYJNYM , ZGODNIE Z DEPOZYTEM W BIOLOGICZNEJ MATRYCY ¯YCIA , KTÓRY JEST ZAPISANY W SEKRETNEJ SEKWENCJI BIOLOGICZNEGO DNA...

Biologicznego , nie syntetycznego, które to na si³ê chc¹ wprowadziÌ na Ziemi niektóre opcje w³adzy.

Na Nasze szczê¶cie ZNOWU NAM SIÊ UDA£O.....

W nocy z 5. na 6. wrzeÂśnia 2017. na moment przed wrzeÂśniowÂą peÂłniÂą 5 najwaÂżniejszych dla nas dÂźwiĂŞkĂłw ponownie zabrzmiaÂło .....uruchamiajÂąc pierwotny KOD ÂŻYCIA W NASZYM DNA.

Tym razem " sekretnym" miejscem dziaÂłania byÂła WYSPA SOBIESZEWSKA.... prastary akumulator energetyczny zasilany energiÂą WSZYSTKICH mĂłrz i oceanĂłw Ziemi!

Nast¹pi³o energetyczne po³¹czenie pó³nocy z po³udniem ... energia pop³ynê³a ziemskimi ley lines od mórz i oceanów przez Sobieszewo do DYSKU BIOLOGICZNEGO ¯YCIA ,którym jest Góra Œlê¿a.

Jednym sÂłowem od 6. wrzeÂśnia nasz "biologiczny twardy dysk".. DNA przestraja wszystkie obecne funkcje naszego organizmu do PIERWOTNEGO KODU ÂŻYCIA.

OczywiÂście jest to proces .. jednak wcale nie aÂż tak dÂługi jak by siĂŞ wydawaÂło, bo tak naprawdĂŞ w pierwszej fazie trwa juÂż 12 lat, a w drugiej fazie trwa 9. lat

CzekajÂą Nas ciekawe , zaskakujÂące zmiany... odkryjÂą siĂŞ rzeczy niesamowite.. naprawdĂŞ Âżadne polityczne zagrywki nie majÂą na nie wpÂływu.

JeÂżeli "KTOÂŚ" z elity dotychczasowej wladzy chce przetrwaĂŚ, MUSI podaĂŚ rĂŞkĂŞ zmianom... w innym wypadku czeka go bardzo bolesny kres zarĂłwno kariery jak i krach w osobistym Âżyciu.

ps. Jeszcze wrĂłcĂŞ do tego tematu.

DNA moÂżemy wykorzystaĂŚ jako biologiczny dysk twardy

autor: John Moll (2017-03-06 00:10)
Kategorie:

ÂŹrĂłdÂło: Pixabay.com

Dawniej, gdy ludzie dopiero raczkowali w technologii komputerowej, dane byÂły zapisywane na niewielkich dyskietkach, ktĂłre w zupeÂłnoÂści nam wystarczaÂły. Jednak czasy zmieniÂły siĂŞ radykalnie.

Ka¿dego dnia, ludzkoœÌ produkuje ogromne iloœci danych, które zapisujemy na p³ytach CD/DVD, kartach pamiêci lub dyskach twardych.
Dzisiejszy sposĂłb przechowywania informacji jest nieefektywny. Potrzebna jest nam jakaÂś rewolucja.

Wszyscy doskonale wiemy, Âże nic nie jest wieczne. Informacji zapisanych kilkanaÂście lat temu na pÂłycie CD prawdopodobnie juÂż nie odzyskamy.
To samo tyczy siĂŞ kart pamiĂŞci, twardych dyskĂłw czy pendrive'Ăłw - wszystko siĂŞ kiedyÂś zepsuje.
Dlatego naukowcy poszukuj¹ nowego rozwi¹zania, które nie tylko pozwoli przechowywaÌ dane przez dziesi¹tki, setki czy nawet tysi¹ce lat, ale zapewni nam równie¿ du¿¹ gêstoœÌ zapisu.

Jak siĂŞ okazuje, tym nowym, wrĂŞcz idealnym noÂśnikiem danych moÂże byĂŚ kwas deoksyrybonukleinowy (DNA).
Cechuje siĂŞ on niesamowitÂą trwaÂłoÂściÂą i gĂŞstoÂściÂą zapisu.
Informacje zapisane w DNA mog¹ przetrwaÌ tysi¹ce lat i szacuje siê, ¿e w kilku gramach tego zwi¹zku chemicznego moglibyœmy zmieœciÌ wszystkie dane, jakie ludzkoœÌ tworzy w ci¹gu ca³ego roku.

Wyniki najnowszych badaĂą, przeprowadzonych przez naukowcĂłw z Columbia University mĂłwiÂą same za siebie.
Yaniv Erlich i Dina Zielinski wykorzystali DNA jako noÂśnik danych - zapisali w kwasie caÂły komputerowy system operacyjny, francuski film z 1895 roku, kartĂŞ podarunkowÂą Amazon, wirus komputerowy, tzw. Przekaz Pioneera oraz artykuÂł Claude'a Shannona z 1948 roku pt.: "Matematyczna Teoria Komunikacji".

Dane zostaÂły zapisane jako zera i jedynki z pomocÂą czterech zasad azotowych.
Informacja cyfrowa, zawierajÂąca konkretne wÂłaÂściwoÂści DNA, zostaÂła wysÂłana w pliku tekstowych do firmy Twist Bioscience, ktĂłra specjalizuje siĂŞ w przeksztaÂłcaniu informacji cyfrowej w biologicznÂą.
Po dwĂłch tygodniach prac, naukowcy otrzymali fiolkĂŞ z DNA.

NastĂŞpnie badacze wykorzystali nowoczesne techniki sekwencjonowania aby ponownie odczytaĂŚ dane zakodowane w DNA i osiÂągnĂŞli sukces.
Uda³o siê odzyskaÌ wszystkie pliki i nie zawiera³y one ¿adnych b³êdów - bez wiêkszego problemu uruchomiono film, zapisany system operacyjny oraz grê Saper.

Naukowcy, ktĂłrzy brali udziaÂł w tym badaniu wykazali, Âże ich metoda pozwala przechowaĂŚ aÂż 215 petabajtĂłw danych w jednym gramie DNA.
Jest to z pewnoÂściÂą pierwszy noÂśnik danych o tak wielkiej gĂŞstoÂści zapisu. Niestety minÂą jeszcze lata zanim stanie siĂŞ on powszechnie dostĂŞpny.
NajwiĂŞkszÂą barierÂą jakÂą trzeba pokonaĂŚ to oczywiÂście wysokie koszta.
Naukowcy przeznaczyli 7 tysiĂŞcy dolarĂłw na zapis w DNA dwĂłch megabajtĂłw danych, oraz kolejne 2 tysiÂące dolarĂłw na odczytanie informacji.
Miejmy nadziejĂŞ, Âże w najbliÂższych latach koszty zwiÂązane z zapisem informacji w DNA spadnÂą na tyle abyÂśmy mogli powoli wprowadzaĂŚ nowÂą technologiĂŞ w Âżycie.

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/dna-mozemy-wykorzystac-jako-biologiczny-dysk-twardy

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 11, 2017, 13:12:55 wysłane przez Kiara »
Strony: [1]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

pomorska rozmowcy voters meute-de-loups skyworldsv