Strony: [1]

DLACZEGO JA........

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
DLACZEGO JA........
« : Marzec 20, 2017, 11:02:43 »

DLACZEGO JA........

Na 5 dób przed galaktycznym wydarzeniem..... zaistnieniem astronomicznej wiosny, czyli 13. marzec 2017... by³a  ostatnia szansa dla dalszego istnienia Z£OTEGO SMOKA......

Mia³ jeszcze ostatni moment zadzia³ania, zanim s³oñce wschodz±ce tego dnia osi±gnê³o  swoje apogeum... czyli minê³a godzina 13. 

" ASTRONOMICZNA WIOSNA 2017. To bardzo wa¿ny dzieñ dla Ca³ej Ziemi.
Rozpoczyna siê Nowe.
Ten dzieñ przejdzie do historii ca³ej Galaktyki , nie tylko w historii Ziemi.

Oto 7 miliardów Ziemian rozpoczyna nowy rozdzia³ w historii swojej planety.Koñczy siê okres ( rok chaosu 2016) i rozpoczyna siê astrologiczny rok 2017 .
Te wszystkie liczby( 2,0,1,7) dodatkowo wystêpuj± w tablicy okulistycznej Snellena , w której wystêpuje tylko 5 cyfr ( cztery wymienione wcze¶niej i dodatkowo cyfra 4) 2017 to tak¿e liczby 21 i 7 oraz 2017 to liczba pierwsza.
Liczba 2017 wystêpuje te¿ w tzw sekwencji okulistycznej liczonej od liczby 1,2,4,7,11,16,22,29,37,46,56.

Sumy numerologiczne liczb tej sekwencji daj± albo 1albo 2 albo 4 albo7 .

Warto wiedzieæ ¿e w dniu 20 marca 2017 roku Ksiê¿yc spotyka siê z Saturnem w punkcie ok 27 stopni 33 minuty Strzelca, a wiêc bardzo blisko punktu Centrum Galaktyki.
Ten punkt Centrum Galaktyki jest nies³ychanie wa¿ny w okresie przesilenia zimowego czyli w dniach od ok 17-21 grudnia 2017 roku."

O moich perypetiach ze s³u¿bami specjalnymi wszelkiej ma¶ci .... wspomina³am wielokrotnie, o ich wej¶ciach do mojego domu równie¿, o nêkaniu mnie przeró¿nymi wymy¶lnymi sposobami pisa³am ju¿.

Jednak ich "wyczyn" z przed kilku dni osi±gn±³ chyba ich apogeum..... a mo¿e jeszcze nie?

Podrzucili mi do domu bransoletkê w postaci z³otego  smoka , oczywi¶cie ona  jest z nadzieniem.. co jeszcze kryje siê w tym "podrzutku" , jak± rolê mia³ odegraæ ... wiedz± tylko projektanci i wykonawcy tego zadania.
A, mo¿e ja równie¿ to wiem, ale.... Jêzyk Chichot

SMOK.... jest niezwyk³ym symbolem , a z³oty SMOK wyj±tkowym ,Z£OTY SMOK  rodzi siê w efekcie transformacji "Z£OTEGO WʯA KUNDALINI"  gdy on osi±ga poziom czakry korony.

Tak naprawdê symbolizuje on  5 elementów na ich najwy¿szym poziomie ale w III wymiarze, w zasadzie jest on symbolem ochronnym, ale .. w tym wypadku jest inaczej.

Jego ni¿sze aspekty to 4 smoki symbolizuj±ce 4 ¿ywio³y.

W±¿ rozwijaj±cy siê z "u¶pienia "  , unosz±c siê  przez wszystkie czakry do góry, gdy jest ju¿ na poziomie czakry korony, przemienia siê symbolicznie  w SMOKA   w paszczy trzyma  "PER£Ê" /szyszynkê /bramê miedzy wymiarow±, a pó³kule mózgowe tworz± jego skrzyd³a.

To jest symboliczne przedstawienie  procesu naszego rozwoju duchowego w III wymiarze, który osi±gamy akurat w obecnym czasie. Bowiem przesilenie wiosenne 2017 jest po raz pierwszy dla Ziemi i LUDZI  momentem przekroczenia przestrzeni materialnej i po³±czenia siê z duchow±.

Co równie¿ oznacza w symbolice "wykie³kowanie ziarna ¿ycia" ponad przestrzeñ ciemnej materii .. wej¶cie po raz pierwszy w istnieniu ziemi w po³±czenie materii z duchowo¶ci±.

To naprawdê jest wspania³y i przepiêkny moment w rozwoju ca³okszta³tu ¿ycia, osi±gnêli¶my go jako gatunek po trzech nieudanych próbach, ta jest czwarta udana.

Skoro tak jest , to po co ten ca³y cyrk ze smocz±  bransoletk± ... w niej siê kryje podstêp, wyrachowany i perfidny.

Otó¿ osi±gnêli¶my  ju¿  poziom IV wymiaru jego pierwszy moment, ale to nie koniec , proces transformacji musi dokonaæ siê dalej.

ZLOTY SMOK MA KOLEJNA POSTAÆ, ON MUSI PRZEMIENIÆ SIÊ W FENIKSA!

Tak ,Z£OTY OGNISTY  FENIKS  jest kolejn±  transformacj± Z£OTEGO SMOKA!

Z³oty Smok MUSI  przemieniæ siê w FENIKSA.... my¶lê ze ka¿dy wie jak siê to dzieje, to jest proces roz¶wietlenia wszystkich komórek , iluminacja/transcendencja / transformacja sub komórkowa ,zwyczajnie zmiana  materii na jej inny l¿ejszy rodzaj.

Jednym s³owem Zloty Smok "spala siê".... gdy osi±ga odpowiedni± moc energetyczna i  harmoniê i pe³niê mocy  miedzy swoimi aspektami na najwy¿szym poziomie ( symbol pó³kule mózgowe zmieniaj± siê w skrzyd³a), wówczas   transformuje siê w Z£OTEGO FENIKSA.

TYLKO CO JA MAM DO TEGO?

Jeszcze nie wiem na 100% ale s³u¿by specjalne to wiedz± skoro podrzuci³y mi t± bransoletkê na 13 marca , gdy rozpocz±³ siê energetyczny proces zmian na ziemi. Jej rola nie jest zbyt  skomplikowana , mia³a za zadanie;

1. zablokowaæ przep³yw energii we mnie... ¿eby uniemo¿liwiæ mi osobist± transformacjê komórkow±, obni¿yæ wibracjê ,a byæ mo¿e równie¿ spowodowaæ atak serca.

2. umo¿liwiæ namierzenie mnie przez satelitê ( jej nadzienie) i strzelenie we mnie  wyj±tkowo siln± energi± ( snajperom znikam z pola widzenia)

3. zablokowanie osobistego procesu transformacji  z³otego smoka w z³otego feniksa.. smok nadal kr±¿y³ by w procesie energetycznym  1/7 czakra, nie uzyska³ by do mocy transformacji w FENIKSA, nie po³±czy³ by siê z 8 czakr±.

Wiadomo,¿e kto¶ .. jaka¶ osoba ,zawsze pierwsza JEDNA MUSI BYÆ PREKURSOREM JAKIEGO¦ ZDARZENIA, PROCESU,MUSI OTWORZYÆ JEGO DRZWI...

Ja dok³adnie wiem co robiê , wiem jak± ma to rolê w ewolucji energetycznej Ziemi, ale ja nie widzê swojego poziomu energetycznego, to widz± zewnêtrzni obserwatorzy.

Na szczê¶cie nie przysz³o mi do g³owy za³o¿enie na rêkê tej bransoletki i chodzenie w niej jako osobistej dekoracji... obejrza³am j± energetycznie, ma nadzienie , które pewnie zosta³o by uruchomione po wyj¶ciu z domu, bo rano gdy wychodzi³am z niego  w samochodzie pod drzwiami czeka³ na ten moment , pewnie z jakim¶ urz±dzonkiem .. pewien pan.

No có¿.... przykro mi ¿e was rozczarowa³am... U¶miech no mo¿e gdyby¶cie podrzucili mi FENIKSA.... to, kto wie, kto wie???
Nie stanêli¶cie na wysoko¶ci zadania, a teraz ju¿ po SMOKU.....  chocia¿ ³adny jest, nie uwiód³ mnie swoj± urod±.

Proponujê waszej starszy¼nie ... ( oczywi¶cie tej nie syntetycznej) z³o¿enie wszystkich zabawek  do pud³a i negocjacje na rzecz NASZEGO WSPÓLNEGO DOBRA , bo EWOLUCJI nie da siê zatrzymaæ,nie wszystkich da siê zabiæ... to wiecie doskonale,   WSZYSTKIE NAJWA¯NIEJSZE  ELEMENTY EWOLUCJI S¡ CHRONIONE NADZWYCZAJNYM IMMUNITETEM.

Lepiej jest teraz postawiæ na siebie , wyrwaæ siê z manipulacji i presji strachu syntetyków , ni¿ za moment spa¶æ bardzo nisko i gramoliæ siê przez setki albo tysi±ce kolejnych wcieleñ do miejsca i momentu w którym jeste¶my TERAZ.

Kiara.

« Ostatnia zmiana: Marzec 20, 2017, 14:08:52 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
Odp: DLACZEGO JA........
« Odpowiedz #1 : Marzec 20, 2017, 17:25:42 »

SYMBOLIKA FENIKSA....

"Feniks to ¶wiêty ptak o czerwono z³otym, szkar³atnym upierzeniu. Jest wielko¶ci or³a, ma z³oty ogon, dziób i szpony. Feniks jest ³agodnym zwierzêciem. Nigdy nie zabija, gdy¿ ¿ywi siê ros± i zio³ami. Jego ³zy maj± siln± uzdrawiaj±c± moc, a on sam mo¿e przenosiæ najwiêksze ciê¿ary. Pie¶ñ feniksa jest magiczna: uwa¿a siê, ¿e dodaje odwagi ludziom "o czystym sercu", a napaja strachem serca nieczystych. Jego dotkniêcie nie niszczy nawet ro¶lin, dlatego uwa¿any jest za uosobienie delikatno¶ci i niewinno¶ci.

Na temat wieku feniksa istnieje wiele teorii. Jedni twierdz±, ¿e feniks ¿yje 1000 lat, jeszcze inni mówi± ¿e 660, a jeszcze inni, ¿e 350 lat. Jednak najczê¶ciej w utworach staro¿ytnych pisarzy feniks ¿yje 500 lat. Na ziemi mo¿e byæ tylko jeden feniks. Wed³ug greckich filozofów feniks pojawia siê raz na tysi±c czterysta sze¶ædziesi±t jeden lat. Inni uwa¿aj±, ¿e ¿yje on przez okres roku platoñskiego - Wielkiego Roku.

Jest to czas, jakiego potrzebuj± S³oñce, Ksiê¿yc i wszystkie planety, aby wróciæ na miejsce, sk±d wyruszy³y. Trwa on dwana¶cie tysiêcy dziewiêæset dziewiêædziesi±t cztery zwyk³e lata. Wedle Staro¿ytnych po up³ywie tego cyklu astronomicznego historia ¶wiata siê powtórzy - poniewa¿ powtórzy siê obieg planet.

Feniks jest wiêc zwierciad³em czy te¿ obrazem Wszech¶wiata.
Dlatego stoicy, greccy filozofowie, nauczali, ¿e Wszech¶wiat przez analogiê do feniksa spala siê w ogniu i nieustannie odradza.

Istnieje wiele legend zwi±zanych z feniksem. W jednej feniks jest symbolem Heliopolis ("Miasta S³oñca"), do którego przylatuje, aby z³o¿yæ z siebie ofiarê na o³tarzu boga s³oñca - Ra. W innej feniks spala siê i odradza z popio³ów po trzech dniach. W egipskim pi¶mie hieroglificznym feniks przedstawia up³yw czasu. W innej feniks buduje gniazdo z wonnych korzeni, które zapala s³oñce, a ptak podsyca ogieñ trzepotem swoich olbrzymich skrzyde³. Pisarze czêsto wykorzystuj± go jako symbol nie¶miertelno¶ci, mi³o¶ci, wierno¶ci. Mo¿na go spotkaæ w utworach Owidiusza, Johna Donne'a, Tacyta, Hezjoda."

Owidiusz, poeta rzymski pisa³ :

"Mówi±, i¿ w±¿ z ludzkiego szpiku

siê wylêga,
Kiedy zgnilizna w grobie

pacierza dosiêga.
Tak jeden twór natury

w drugi siê przeradza.
Lecz jest ptak, co sam ginie

i sam siê rozp³adza;
Syryjczyk zwie go Feniks.

Nie zio³ami ¿yje,
Ale sokiem amomu lub mirry ³zy pije.
Gdy piêæ wieków przeminie,

Feniks koñczy ¿ycie,
Wtedy w konarach dêbu lub na palmy szczycie
Z pomoc± szpon i dzioba gniazdo sobie ¶ciele,
K³adzie weñ wonne nardy i lawendy ziele
I razem z ¿ó³t± mirr± korê cynamonu,

I tak le¿±c w¶ród woni, oczekuje zgonu.
Z grobu ojca, co razem jest kolebk± syna,
M³ody Feniks wiek równie d³ugi rozpoczyna."

Symbolika feniksa jest z³o¿ona z przeciwieñstw. Jest on ptakiem lunarnym, kojarzonym z Ksiê¿ycem w jego fazie nowiu. Jednocze¶nie feniks jest symbolem S³oñca jako ognisty ptak.

Jedno jest pewne: nie jest zwyk³ym zwierzêciem, nie daje siê z³apaæ byle komu, a sam przywi±zuje siê tylko do ludzi o czystym sercu.

« Ostatnia zmiana: Marzec 20, 2017, 17:28:32 wys³ane przez Kiara »
Strony: [1]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

sith homofriends pomorska voters poradniki