Dokument NSA ujawnia dzia³anie przeciwko LUDZKO¦CI.
https://www.youtube.com/watch?v=dyjw17UnvFs I co z tego.... i nic !
My mamy silniejsz± broñ !
Jeszcze nikt jej nie pokona³!
No, to czemu s³u¿y ten spektakl..... zaprezentowany publicznie?
Poinformowaniu LUDZI ¿e od dawna sa królikami do¶wiadczalnymi, ¿e nie mamy nic do powiedzenia, ¿e na wszystkich mo¿liwych polach zosta³a opanowana nasza wolno¶æ?
¯e elita ma antidotum na wszystko , a my nie dysponujemy ¿adn± form± obrony i nic nie mo¿emy... chodzi im o przekazanie nam info....... jeste¶cie bezsilni, w³adamy wami..... :lol: :lol: :lol:
Emotikon gasp
O, NIE! nic z tego, to jest dowód ¿e im siê nie uda³o, przej±æ LUDZKO¦CI, ¿e oni sa bezsilni, dlatego siê odkrywaj±.
MY LUDZIE mamy niesamowit± broñ , której oni w ¿aden sposób nie mog± pokonaæ..... S¡ TO NASZE UCZUCIA!
Ich energia , ich wibracja nas chroni , tworzy pole ochronne wokó³ CZ£OWIEKA którego nie jest w stanie przej¶æ ¿adna ni¿sza wibracja , wszystko w tym polu ulega spaleniu.
Wiecie jak im pad³ CERN wsadzili do akceleratora wydzielon± czysta cz±stkê mi³o¶ci i poddali j± bombardowaniu nisk± wibracj±.... :lol: my¶leli ¿e j± zniszcz± ,¿e znajd± sposób na to.... a, ona stworzy³a tak ogromne pola mi³o¶ci ¿e ca³a ta maszyna im siê rozwali³a od tej wibracji, nie wytrzyma³a energii mi³o¶ci najmniejszej cz±stki! Tyle mog± cyborgi i ca³a ta sztuczna inteligencja.
Jak siê broniæ przed nimi, jest bardzo prosty i skuteczny sposób , nie ¿adna technologia ( szukajcie wszystkiego w prostocie) zwyczajnie skupiæ siê mentalnie na s³owie MI£O¦Æ..... powtarzajcie je wielokrotnie tak by¶my stali siê cali energi± mi³o¶ci, by ka¿da nasza komórka ni± emanowa³a. Zacznijcie æwiczyæ od kilku minut dojd¼cie do godziny, jak wejdziecie w taki stan, czas zachowuje siê inaczej. Nauczcie siê go utrzymywaæ w sobie , zapiszcie tak w pamiêci, by sama my¶l wprowadza³a was w t± wibracje. Oczywi¶cie ka¿dy osi±gnie jej inny poziom zgodnie ze swoj± wibracj±, ale to ju¿ wystarczy do obrony, bo zawsze otrzymujemy w ten sposób po³±czenie z nasz± Energi± nie wcielon± z z DUCHEM, który jest olbrzymim ogniem mi³o¶ci, ON nas wspiera, bo w ten sposób otwieramy sobie z nim po³±czenie.
Energia mi³o¶ci w nas dokonuje oczyszczenia naszego cia³a fizycznego i wszystkich cia³ subtelnych, przywraca pierwotny kod DNA,ustawia ponownie nasz pierwowzór , podnosi nasz± wibracjê.
Musicie zrozumieæ.... wszystko, absolutnie wszystko jest energi± , wszystko jest zbudowane z maleñkich pól wirowych. Wiry silniejsze podporz±dkowuj± sobie wiry s³absze, im chodzi wy³±cznie o obni¿enie wszelkimi sposobami naszej osobistej wibracji.. bo w niej jest sekret naszej s³abo¶ci lub mocy! S± bezwzglêdni i podstêpni ,u¿ywaj± do tego wszelakich sposobów.. w³±cznie z takim filmikiem, który ma nam u¶wiadomiæ ¿e jeste¶my s³abi i nic nie mo¿emy.
Ja nie kupujê tych bzdur!
A, TO nie jest prawd±, bo tylko CZ£OWIEK MA OLBRZYMI¡ MOC , GDY¯ JEST STWORZONY Z UCZUCIA Z ENERGII MI£O¦CI!
Poziom jej mocy zale¿y od naszej ¶wiadomo¶ci, od naszej wiedzy o sobie i od skupienia siê na podwy¿szaniu jej.
U¶miech, rado¶æ, pozytywne my¶lenie , to nasza prosta ale niezmiernie skuteczna broñ, któr± wygrywamy t± bataliê bez walki!
Elita, tak naprawdê ju¿ przegra³a, bo nasza ¶wiadomo¶æ wzros³a, skupienie na tworzeniu dobra jest intencj± LUDZI.... wystarczy nie koncentrowaæ uwagi na ich propagandzie, a traci ona totalnie moc, nie jest zasilana nasz± energi±.
Jeszcze raz nauczmy siê skupiaæ uwagê i my¶l na s³owie mi³o¶æ...oderwijcie siê od innych my¶li i nauczcie koncentrowaæ w sobie t± energiê jak najd³u¿ej, efekty s± bardzo szybkie i zaskakuj±ce.
To jest tajna broñ LUDZKO¦CI PRZECIWKO CA£EMU Z£U...... powodzenia.
Kiara.