cala dyskusja....
Adam Wojterkowski Te cywilizacje wg mojej teorii mog± byæ ¶wiatami równoleg³ymi, na innych gêsto¶ciach, wcale tu baz nie musz± mieæ. Oni tu s±...
Lubiê to! · Odpowiedz · 2 · 18 stycznia o 16:54
Maciej Grzesiak
Maciej Grzesiak je¶li przyj±æ, ¿e zeszli¶my na Ziemiê w celu nabrania do¶wiadczenia dok³adnie takiego, jakie otrzymujemy, to to co dzieje siê w kwestii inwazji islamu jest nasz± nauk±, któr± sami sobie wybrali¶my do prze¿ycia, do do¶wiadczenia.
najwa¿niejsze wydaje mi siê zachowanie spokoju, nie poddawanie siê emocjom, wydatkom energii, któr± przecie¿ wszystko w swojej podstawowej wersji jest.
najlepsz± broni± na "wroga" to zbombardowanie go wi±zk± czystej mi³o¶ci.
Lubiê to! · Odpowiedz · 18 stycznia o 17:05
Adam Wojterkowski
Adam Wojterkowski Macieju, to zale¿y jak± teoriê uznajemy...
Ja sk³aniam siê do teorii o Annunakach i ich modyfikacji genetycznej, by stworzyæ cz³owieka. To oni nam "obciêli" nasze DNA, które "naukofcy" nazywaj± ¶mieciowym.
Dla mnie tu jest pies pogrzebany...
Lubiê to! · Odpowiedz · 18 stycznia o 17:15 · Edytowany
Maciej Grzesiak
Maciej Grzesiak Adam, czy s±dzisz, ¿e jak ju¿ twoje ¶mieciowe DNA uzna, ¿e czas zgniæ, to i ty znikniesz? czy jednak jest co¶ dalej...
Lubiê to! · Odpowiedz · 18 stycznia o 17:11
Adam Wojterkowski
Adam Wojterkowski jasne, ¿e jest co¶ dalej, bo wg Sitchina, dostali¶my czê¶æ swojego DNA od nich na prawach królewskich, to jest ta (dla mnie) iskra Bo¿a...
Lubiê to! · Odpowiedz · 18 stycznia o 17:13
Maciej Grzesiak
Maciej Grzesiak chyba siê nie rozumiemy...
¶wiat fizyczny z islamem, DNA i ca³± reszt± tych wszystkich spraw, dziêki którym mo¿emy do¶wiadczaæ i uczyæ siê jest tylko wierzcho³kiem góry lodowej. tutaj jeste¶my tylko na chwilê w konkretnym celu.
je¶li ludzie bêd± kierowaæ swoj± uwagê a wiêc i swoj± energiê na gro¼bê islamu, to to siê w koñcu wydarzy, jak Boga kocham.
Lubiê to! · Odpowiedz · 18 stycznia o 17:47 · Edytowany
Adam Wojterkowski
Adam Wojterkowski No to faktycznie siê nie rozumiemy, bo ja twierdzê, ¿e to siê wydarzy. Dlaczego niby, to by siê nie mia³o wydarzyæ? bo co? jeste¶my m±drzejsi? bardziej kochamy? wojny by³y, s± i bêd±, tak pokazuje historia. Ignoruj±c historiê sami stajemy siê ignorantami...
Lubiê to! · Odpowiedz · 18 stycznia o 18:20
Malgorzata Kiara
Malgorzata Kiara Adam Wojterkowski Iskra Bo¿a .. to jest ogieñ ¿ycia, nasza Energia / Duch który wciela siê w materie i powoduje jej o¿ywienie. Natomiast genetyka odpowiada za budowê cia³a materialnego, za jego w³a¶ciwo¶ci i mo¿liwo¶ci duchowo , fizyczne, oraz wygl±d ...Zobacz wiêcej
Lubiê to! · Odpowiedz · 1 · 18 stycznia o 21:59
Adam Wojterkowski
Adam Wojterkowski Co mam Ci powiedzieæ? ci±gle podkre¶lam, ¿e to wg mnie, ale nie jestem geniuszem, mylê siê pope³niam b³êdy, ale staram siê my¶leæ samodzielnie, bo tak mój ¶wiat postrzegam. Podkre¶lam, to tylko moje wizje i moje przemy¶lenia...
Nie lubiê · Odpowiedz · 1 · 18 stycznia o 22:07
Malgorzata Kiara
Napisz odpowied¼…
Malgorzata Kiara
Malgorzata Kiara Nic nie musisz mi mówiæ ka¿dy odkrywa wiedzê w swoim rytmie, ja siê dzielê tym co wiem, a wiem ca³kiem nie ma³o.
Trudno jest mi tu opisywaæ wszystko, poza tym istnieje wiele rozpowszechnianych wersji informacyjnych w których jest cze¶æ prawdy, albo s± niedomówienia.Ja nie mogê udowodniæ ¿e moja jest prawdziwa, bo jak?
Ale kto logicznie my¶li i ma ju¿ jak±¶ wiedzê, zrozumie szybciej o czym ja piszê.
Ja przekazujê wiedzê w bardzo ma³ym gronie, bo ¿eby j± zrozumieæ w pe³ni trzeba byæ do tego ju¿ przygotowanym. a, to jest naprawdê trudny temat.
Lubiê to! · Odpowiedz · 18 stycznia o 22:15 · Edytowany
Adam Wojterkowski
Adam Wojterkowski czyli co? mam siê poddaæ?
Lubiê to! · Odpowiedz · 18 stycznia o 22:14
Malgorzata Kiara
Napisz odpowied¼…
Malgorzata Kiara
Malgorzata Kiara Absolutnie nie ! masz szukaæ, do¶wiadczaæ, analizowaæ , wyci±gaæ wnioski.. a najwa¿niejsze masz ¿yæ etycznie nie baæ siê wyzwañ , stawiaæ im czo³a i i¶æ drog± m±dro¶ci serca, ufaj±c swojej intuicji.
Adam nie mia³am w tym pobycie czasu na spotkanie z Tob± ¿eby porozmawiaæ, mo¿e w nastêpnym nam siê uda.
Emotikon smile ps. nasze DNA .. to antena energetyczno , biologiczna w materii , która otwiera swoje mo¿liwo¶ci dla fizyczno¶ci do kontaktu z pierwotnym kodem ¿ycia.
Lubiê to! · Odpowiedz · 1 · 18 stycznia o 22:20 · Edytowany
Adam Wojterkowski
Adam Wojterkowski Dopóki ¿yjê, mam czas Emotikon smile
Lubiê to! · Odpowiedz · 18 stycznia o 22:18
Malgorzata Kiara
Malgorzata Kiara I tak trzymaj ..... Emotikon smile
Lubiê to! · Odpowiedz · 1 · 18 stycznia o 22:20
Malgorzata Kiara
Napisz odpowied¼…
Malgorzata Kiara
Malgorzata Kiara Sekret naszego obecnego ¿ycia polega równie¿ na tym ¿e TYLKO ono ma materialn± formê, w ¶wiatach równoleg³ych tego nie ma. MY fizyczni w TU i TERAZ posiadamy najwiêksz± wiedzê i moc w stosunku do ca³ej przesz³o¶ci.
MY , TU i TERAZ tworzymy aktualn± matrycê energetyczn±, która jest jak pieczêæ,"przystawienie" jej do ¶wiatów równoleg³ych ... ustawia je w jej ramach , czyli zmienia i zeruje ich istnienie.
Gdy siê to dokona ju¿ ich nie bêdzie, bêd± zapisem wspomnieñ bez mo¿liwo¶ci dalszego tworzenia swojej energetycznej wizji. Wszystkie nasze aspekty w nich pozostawione wróc± do naszej Energi , tworz±c ponownie z ni± JEDNIÊ.
Ju¿ nigdy wiêcej nie bêdziemy podzieleni, ani rozdzieleni. Energetyczne ¶wiaty równolegle nie bêd± istnia³y niezale¿nie od obecnego fizycznego.
Lubiê to! · Odpowiedz · 1 · 19 stycznia o 02:20 · Edytowany
Maciej Grzesiak
Maciej Grzesiak "jak powstrzymaæ z³o..."
co jest z³e a co jest dobre? dla kogo? kiedy?
Lubiê to! · Odpowiedz · 19 stycznia o 10:52
Malgorzata Kiara
Malgorzata Kiara Z³em jest wszystko co ingeruje w przestrzeñ drugiego cz³owieka bez jego zgody.
Gdy jest to stawianie swojego dobra jako nadrzêdno¶æ wobec dobra drugiego cz³owieka.
Ale równie¿ to wszystko, co blokuje nasz± ewolucje, co usi³uje cofn±æ w rozwoju ju¿ osi±gniêty poziom ¿ycia.
Wszystko co wprowadza obni¿anie naszej wibracji wbrew naszej woli indywidualnej i grupowej, to wszystko jest z³em... co d±¿y do zablokowania informacji w celu pozbawienia wiedzy innych, przejêcia nad nimi kontroli i w³adzy wbrew ich woli, oraz programowanie i blokowanie my¶li i uczuæ drugiego cz³owieka.
Z³em najwiêkszym jest pozbawienie ¿ycia i zdrowia cz³owieka , bo to s± najcenniejsze nasze dary.
Lubiê to! · Odpowiedz · 19 stycznia o 11:09
Maciej Grzesiak
Maciej Grzesiak najlepiej uczyæ siê na b³êdach, prawda? w³a¶nie z tego powodu mamy tu cia³o fizyczne, aby móc do¶wiadczyæ tego, co jest niemo¿liwe bêd±c w wysokiej wibracji.
wnioskujê zatem, ¿e wszystko co uwa¿amy za z³o to nic innego jak jedynie mo¿liwa droga ku poznaniu, ku do¶wiadczeniu, ku rozwojowi. jak zatem mo¿na dzieliæ na dobro i z³o, skoro wszystko jest jednym i d±¿y ku jednemu?
Lubiê to! · Odpowiedz · 19 stycznia o 11:14
Maciej Grzesiak
Maciej Grzesiak innymi s³owy kwestionowanie rzeczywisto¶ci poprzez jej ocenê (dobre - z³e) to jak pluniêcie Bogu w twarz za przeproszeniem.
Lubiê to! · Odpowiedz · 19 stycznia o 11:17
Malgorzata Kiara
Napisz odpowied¼…
Malgorzata Kiara
Malgorzata Kiara Bez przesady ... mamy system warto¶ci w ka¿dych okoliczno¶ciach nas on obowi±zuje.
Po to dano nam mózg , serce i woln± wolê ¿eby¶my dokonywali wyborów. zasada "nie czyñ drugiemu co tobie nie mi³e" , powinna mieæ równie¿ awers co jemu nie mile.... Ka¿dy z³o i dobro ocenia swoj± miar± , jest to normalne i naturalne, ale wzrastaj±c podnosimy miarê .. na tym polega ewolucja.
gdyby¶my wszystko akceptowali jak leci... jako swoje dobro to nadal biegali by¶my z maczug±.
Lubiê to! · Odpowiedz · 19 stycznia o 11:46
Maciej Grzesiak
Maciej Grzesiak w³a¶nie staram siê nie przesadzaæ w ¿adn± stronê tylko znale¼æ równowagê miêdzy tym co wiem a gdzie siê znajdujê.
mózg jak i reszta organów fizycznych, wszystko co wci±¿ uwa¿amy, ¿e nas determinuje tutaj, to zaledwie jedna ze sk³adowych ka¿dej ziemskiej istoty. góra lodowa ¶wietnie to obrazuje.
przede wszystkim jeste¶my "duchem", nawet jak sp³onie nasze DNA w popio³ach islamu my nadal bêdziemy ¿yæ! zrozumienie, ¿e najprawdopodobniej to w jakim stanie zostawiamy swój ¶wiat, swoje otoczenie, ma wp³yw na nasze ¿ycie, poniewa¿ najpewniej tu wrócimy, wiêkszo¶æ z nas, dokoñczyæ nieodrobion± lekcjê, która z ka¿d± klas± bêdzie trudniejsza o ile siê nie opamiêtamy.
Nie lubiê · Odpowiedz · 1 · 19 stycznia o 12:22
Maciej Grzesiak
Maciej Grzesiak pytanie jest wci±¿ otwarte. ka¿dy musi sobie sam na nie odpowiedzieæ co chce do¶wiadczyæ, jakiej nauki potrzebuje. kieruj±c energiê na zewn±trz, zajmuj±c siê sprawami narzuconymi przez zewnêtrze, po¶wiêcaj±c temu równie¿ czas dajemy temu energiê, pozwalamy na trwanie.
dlaczego wiêc nie zacz±æ my¶leæ pomimo wszystko co na zewn±trz jest brzydkie i z czym siê nie zgadzamy o tym co jest dla nas piêkne i przyjemne?
Lubiê to! · Odpowiedz · 19 stycznia o 12:29
Malgorzata Kiara
Napisz odpowied¼…
Malgorzata Kiara
Malgorzata Kiara Ka¿dy z nas jest INDYWIDUALNO¦CI¡ OSOBOWO¦CIOW¡ , , która niesie w swoim wnêtrzu osobisty kod ¿ycia. On za¶ "wy¶wietlany " jest zewnêtrznie, tworz±c plan naszego ¿ycia z jego wszystkimi zdarzeniami, obrazami , my¶lami i uczuciami.
Zale¿nie od w³asnej ¶wietlisto¶ci , uczuciowo¶ci i logiki ( inaczej poczucia swojego dobra) powo³ujemy do istnienia potrzebne nam do do¶wiadczania ( poznawania siebie i rozwoju) takie , a nie inne zdarzenia.
One zawsze s± na miarê odczucia swojego dobra, które nie zawsze, a raczej jeszcze rzadko harmonizuje z dobrem uniwersalnym ca³okszta³tu ¿ycia.
To jest prawid³owo¶æ, bo uczestniczymy w "eksperymencie" ¿ycie.... opartym na rozwoju indywidualnym, a nie zbiorowym. Owszem ¿yjemy w zbiorowo¶ciach grupowych ale ca³y czas s± to indywidualno¶ci z woln± wol±.
Zatem pojêcie "brzydkie... ³adne".... jest odczuciem zupe³nie innym dla naszych zmys³ów, pomimo wzorca harmonijnej doskona³o¶ci ,, którego depozyt zawsze jest w naszej pamiêci.Jednak ka¿dy poziom rozwoju ma swój kod ¿ycia i swoje wzorce,droga do doskona³o¶ci jest bardzo d³uga... uczy nas odkrywania dobra i piêkna.
£±czy nas podobieñstwo , odpycha odmienno¶æ, to jest naturalne , nauczyæ siê mamy nie niszczenia odmienno¶ci , poszanowania jej warto¶ci, poczucia piêkna i dobra na równi z w³asnymi.
Ka¿dy ma prawo do ¿ycia i ka¿da grupa ma swoj± do tego przestrzeñ niech z niej korzysta, wówczas zapanuje spokój i pokój.
To tak równie¿ w kontek¶cie islamistów... je¿eli im nie jest dobrze z tym co maja, niech zmieni±, ale nie wolno im wymuszaæ zmian ( zreszt± nikomu) na tych , którzy tego nie chc±. Najlepiej jest dawaæ pozytywny przyk³ad, który zainspiruje i zmobilizuje innych do osobistych zmian.
Lubiê to! · Odpowiedz · 19 stycznia o 14:06