Strony: [1]

KONIEC SWIATA ? CZY NOWA ERA LUDZKOSCI I ZIEMI?

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
KONIEC SWIATA ? CZY NOWA ERA LUDZKOSCI I ZIEMI?
« : Marzec 21, 2009, 18:26:35 »

Czy istnieje konkretna data konca swiata? Czy koniec swiata moze zaistniec?
Co tak naprawde oznacza okreslenie ; KONIEC SWIATA?
postaram sie przenosic , moim zdaniem proste i ciekawe wyjasnienia tego drastycznego okreslenia.

KONIEC ¦WIATA W 2012 ROKU

Okre¶lenie "koniec ¶wiata" pochodzi z kalendarza Majów.

Za spraw± precesji tzw. punkt Barana (zwany inaczej punktem równonocy) przesuwa siê i wêdruje przed kolejnymi gwiazdozbiorami, jednak w przeciwn± stronê ni¿ znaki zodiaku. Zale¿nie od tego, na tle którego gwiazdozbioru aktualnie siê on znajduje, na Ziemi nastêpuje zmiana kolejnych Er.

Ka¿da Era liczy ok. 2000 lat.

Pe³ny cykl obiegu Punktu Barana trwa 26 000 lat (dok³adnie 25 770 lat). Nasi uczeni ten okres nazywaj± "rokiem platoñskim", Aztekowie "s³oñcem", a Majowie "¦WIATEM".

Obecnie zbli¿amy siê do koñca "¶wiata" wed³ug kalendarza Majów, co nie oznacza wcale koñca ludzko¶ci, lecz koniec kolejnego, licz±cego 26 000 lat cyklu ewolucyjnego, którego pocz±tkiem by³y narodziny planety Wenus.

http://astro.eco.pl/kon_swiata.html
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2009, 20:08:13 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
Odp: KONIEC SWIATA ???
« Odpowiedz #1 : Marzec 26, 2009, 20:07:13 »

Wejscie w wyzsza wibracje Nowa Ere Ludzkosci.

Zmiana wibracji nie jest zadnym mitem , wszystko posiada wibracje, nie istnieje NIC co by wibracji nie posiadalo. Stopien krystalizacji , twardnienia , lub zmniejszania twardosci , topienia sie to zmiana wibracji , czestotliwosci drgan a zarazem teperatury,dlugosci fali , itp...
Tak wiec my podnosimy wibracje w sobie ( to jest oczywiste), ale rowniez cala ziemia razem z nami wchodzi w wyzsza czestotliwosc, inny zakres swietlno falowy, a wiec podnosi wibracje, i my i ona.
Co to znaczy I,II, III , i IV wymiar? Oczywiscie ze jest to zakres fal w ktorym kresla sie okres czasowy , epoke, lub cywilizacje. Ale te okresy wyznacza owniez zycie toczace sie przez rodzaj doswiadczen zwiazanych z np. I Wymiar- Zloty wiek wpisanie wzorca doskonalosci polaczonych aspektow zenskiego i meskiego calkowita harmonia pierwotna. II Wymiar-wiek Matriarchat rozwoj oraz doswiadczanie przez dominacje aspektu zenskiego.III Wymiar- wiek Patriarchat rozwoj i doswiadczanie przez dominacje aspektu meskiego.
Kazdy z tych wymiarow charakteryzuje sie  okreslona czestotliwoscia , wibracja. I wzorcowy mial najwyzsza , pozniej jest etap odchodzenia od wzorca poprzez obnizanie czestotliwosci drgan, wchodzenie w coraz ciemniejsza epoke. Czyli doswiadczanie coraz wiekszego podzialu pelni.
Nasunely mi sie w trakcie pisania pewne wnioski  dotyczace Atlantydy oraz podzialu mozgu ( nigdy wczesniej nie zastanawialam sie nad tym), ale cos mi sie zdaje ze to kobiety dokonaly tego rozdzielenia aspektow, i to one sa glownymi aktorami w tym przedstawieniu.
Matriarchat to juz okres oddzielenia, doswiadczanie przez jeden aspekt zenski, rozdzielenie bylo w czasach Atlantydy, czyli poczatek ery Matriarchatu. Patriarchat, to wspolczesna eraaspekty od dawna sa rozdzielone, ale zwyciezyla sila meska, podporzadkowa sobie zenska uczuciowosc. W  trakcie ery patriarchatu kobiety odzyskuja moc tak "latwo oddzielona" .
Obecna IV era to czas ponownego polaczenia MILOSCIA w pelna harmonie  aspektu zenskiego i meskiego, czas nowej wiedzy o sobie ( bo juz nie jestesmy ci sami co na oczatku), oddzielne aspekty uzyskaly swoja indywidualnosc. One w trakcie zyc nauczyly sie kobiecosci , oraz meskosci. Nasza tozsamosc energetyczna raz zaowocowala, kazdy kto bral udzial w tym zdarzeniu faktycznie ma swoja oddzielona polowke, ktora jak dziecko dorosla rozwojowo do nastepnego poziomu.
Czy bedziemy sie z nia ponownie laczyli w calosc? Nie moim zdaniem nie, dalismy sobie calkowita wolnosc, darzymy sie wielkim uczuciem szanujemy wybory. Opowiesc o zyciu ma dalszy ciag,idziemy w kierunku  mozliwosci siania ziarna zycia w kosmosie. Jedno owocowanie dla nas to zbyt malo, gdy mozemy istnienie obdarowac nieskonczonosca owocowan , ktore rowniez beda mogly owocowac siejac zycie.

Kiara U¶miech U¶miech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
Odp: KONIEC SWIATA ? CZY NOWA ERA LUDZKOSCI I ZIEMI?
« Odpowiedz #2 : Marzec 26, 2009, 20:10:22 »

Nowa Era , nowa mysl , nowa wiedza.

Nie popelnilam zadnego bledu , zmiana wibracji mysli , to rowniez doslownie i w przenosni ROZPUSZCZANIE BLOKAD MYSLOWYCH , ktore stanowia twarde skupisko energetyczne i w materii i w cialach energetycznych , ktore posiadamy.
Moim zdaniem masz problem z elastycznoscia prowadzenia mysli, ustanowiles sobie jakies wlasne kanony, poszufladkowales poodgradzales i lokujesz wszystko w tych przedzialach. A tak nie jest, wszystko i swiat duchowy i materialny jest JEDNIA, ktora oddziela od siebie wlasnie czestotliwosc drgan , WIBRACJA. Przekraczanie tych swiatow nastepuje w momecie zmiany owej wibracji ( przechodzenie wody w lod czy tez w druga trone w pare),z nami jest idetycznie poprzez zmiane sposobu myslenia.Zaczynamy odczowac inaczej , i to jest momet podnoszenia sie wibracji w nas ( wieksza delikatnos i mozliwosc odbiorufizycznego zdarzen duchowych), lub obnizanie wibracji ( niezrozumienie subtelnosci , niepostrzeganie i brak odczuc energetycznych).Wszystko rozgrywa sie rownoczesnie na wielu planach w naszej skali odbioru, ale rownoczesnie na jednym globalnym. Wszystko jest od siebie uzaleznione, to piekny obraz rzeczywistosci , ktora wspolnie tworzymy, ocieplajac klimat ( powodujemy szybsza wiosne), lub ochladzajac ( dluzsza zime), tak wszystko zalezy od naszych mysli i uczuc , od ich WIBRACJI.

Kiara U¶miech U¶miech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #3 : Lipiec 07, 2010, 08:56:56 »

NOWA ENERGIA , NOWA SWIADOMOSC.

STREFA NULL
(CZÊ¦Æ 1)
LINK! DO CZʦCI 2

Strefa Null (Null Zone) wystêpuje, gdy nagle za³amuje siê energia i zachodzi na siebie (LINK!).

Wtargniêcie zupe³nie nowych energii ca³kowicie rozbija dotychczasowe wzorce, burzy w niezliczone fragmenty stare struktury, które nie mog± byæ ponownie po³±czone, tak jak wystêpowa³y w pierwotnej formie.

W koñcz±cych siê cyklach – czasach (Majowie u¿ywali terminu – w s³oñcach), zawsze wystêpuj± na masow± skalê szczegó³owe oczyszczenia. Wiedz±c o tym nie powinni¶my dziwiæ siê, ¿e istnieje obecnie na Ziemi wiele stref Null, w postaci trzêsieñ ziemi, wulkanów, powodzi, huraganów, katastrof, konfliktów spo³ecznych, politycznych, wojen.

W strefie Null zachodz± szokuj±ce zdarzenia, które zawsze pojawiaj± siê bez ostrze¿enia, trudno je przewidzieæ, spadaj± na Ziemiê i ludzi w³a¶nie wtedy kiedy s± najmniej oczekiwane. Dzia³a niewidzialny spust, który nagle siê aktywuje, wywala wszystko wokó³ nas spychaj±c w dó³. Strefa Null jest niczym potê¿ny odkurzacz, który oczyszcza Ziemiê przed wp³ywem nowej fali ¶wiat³a. Oczyszczenie Ziemi przenosi siê na ludzi wysy³aj±c impuls w kilku kierunkach. Wokó³ nas zachodzi potê¿na reorganizacja, punkt po punkcie puszczaj± wszystkie wi±zad³a, najsilniejsze os³ony, mamy poczucie, ¿e Ziemia zaczyna siê mocno buntowaæ, a my ludzie wisimy g³ow± w dó³.

W tej sytuacji puszczaj± ludzkie okablowania co doprowadza do punktu krytycznego. Ka¿dy z nas ma swój próg, ka¿dy jest mniej lub wiêcej wyczulony na wszystkie zachodz±ce do¶wiadczenia lecz w chwili wej¶cia w strefê Null poczujemy siê zupe³nie odciêci od w³asnych fundamentów. Wy¿ej rozwiniête dusze wcze¶niej odbieraj± nadci±gaj±ce fale ¶wiat³a, budz± siê spontanicznie i po krótkim okresie reorganizacji s± gotowi do swoich nowych zadañ. To grupa starych dusz, które do tego zadania reinkarnowa³y siê na Ziemiê. Po procesie transformacji wróc± na swój duchowy poziom, z którego pochodz±. M³odsze dusze nie maj± tak wyrazistych doznañ, ich proces transformacji bêdzie przechodzi³ subtelniej, d³u¿ej, ich przeznaczeniem bêdzie pi±ty wymiar. Bêd± i tacy, których brak zaufania okryje ich p³aszczem iluzji, bêd± wszystko negowaæ, sami zamkn± siê w klatce materii. Nadal bêd± kroczyæ po sukces ale na materialnym planie; pieni±dz, kariera, s³awa zniekszta³ci im postrzeganie nadci±gaj±cego ¶wiat³a. Zablokuj± w³asne przemiany zamykaj±c siê we w³asnej skorupie.

Strefa Null bezpowrotnie zrywa stare wzorce zakorzenione w systemie naszych przekonañ i podstawowych zachowañ. Stare struktury zarówno fizyczne jak i niematerialne mog± byæ zniszczone w jednej chwili. Po przej¶ciu Null nasze wewnêtrzne i zewnêtrzne krajobrazy bêd± znacznie zmienione. Zanim siê to stanie wiele rzeczy musimy na nowo zrozumieæ i zidentyfikowaæ:

1. Kim jeste¶my na tym ¶wiecie?
2. Dlaczego obecnie ¿yjemy?
3. Co nas zamknê³o w ¶wiecie dualizmu?
4. Co sta³o siê fundamentami naszego starego ¶wiata?

Musimy zmieniæ swój punkt widzenia na rzeczy, które uchodzi³y za nienaruszalne. Nale¿± do nich stare role, którymi zazwyczaj okre¶lamy: kim jeste¶my, nasz± pracê, fizyczne ¶rodowisko, w którym ¿yjemy, przebieg codziennych czynno¶ci i interakcji spo³ecznych. Kiedy pojawia siê strefa Null nasze stare systemy s± ca³kowicie zrujnowane i w ¿aden sposób nie mog± powróciæ na star± pozycjê.

To tak jak delikatne wzory ze szk³a umieszczone w betonowej pod³odze, które ju¿ nie sposób z sob± scaliæ. Rozbite szk³o zatopione w betonie niezliczonych kawa³kach jest niemo¿liwe do po³±czenia w pierwotn± formê.

Podobnie nie mo¿emy z powrotem skleiæ elementów strefy Null w starych miejscach. Stare wzorce czêsto s± ca³kowicie usuniête z naszej planety i osobistego ¿ycia. Pewne rzeczy musz± przej¶æ przez strefê Null poniewa¿ s± zbyt mocno zakorzenione i nie ma innego sposobu aby je usun±æ, jest to jedyny sposób na oddzielenie skostnia³ych form.

Strefa Null jest zawsze bolesnym wydarzeniem, poniewa¿ wstrz±s wnika w sedno naszej istoty, lecz jest najbardziej skuteczny, rozbija stare wzorce w jednej chwili.

Strefê Null do¶wiadczaj± osoby, które budz± siê spontanicznie. Odbywa siê to na poziomie osobistym. W ¿yciu takiej osoby jest prawdziwe trzêsienie ziemi, tornado, powód¼, po¿ar - zostaj± poruszone wszystkie poziomy: wewnêtrzne i zewnêtrzne. Cz³owiek nie mo¿e zrozumieæ – co siê dzieje w jego ¿yciu? Obecnie dzieje siê to na masow± skalê, tego procesu do¶wiadcza du¿o ludzi. Pomimo, ¿e proces jest wielkim cierpieniem s³u¿y wa¿nemu celowi. Nie tylko rozbiciu starych wzorców i pog³êbieniem naszego wspó³czucia ale tak¿e stworzenia podatnego gruntu do narodzin czego¶ wyj±tkowego, zupe³nie nowego ¶wiata.

I tak rzeczy, które by³y dla nas niezmiernie bolesne, trudne, napawaj±ce wielkim lêkiem po oczyszczeniu staj± siê dla nas zupe³nie inne i chocia¿ jeszcze ich nie rozumiemy zaraz po ich przej¶ciu czujemy siê zadowoleni, wolni. Jeszcze d³u¿szy czas jest niezmiernie trudno znale¼æ siê na nowej pozycji lecz ju¿ czujemy, ¿e zaczyna otaczaæ nas inna energia.

Strefa Null jest ogromnym wzrostem kreatywno¶ci. Elementy, które zosta³y wyparte, ograniczone lub wstrzymane przez stare struktury, dawne wierzenia s± teraz swobodnie rozwijane w zupe³nie nowym kierunku. Wszystkie strefy Null pog³êbiaj± nowe przestrzenie. Przez jaki¶ czas fruwaj± wokó³ nas lu¼no ró¿ne elementy, niczym na wielkim wietrze spadaj±ce z ró¿nych drzew li¶cie razem zmieszane. Powoli wkraczamy w fazê scalania, zaczyna kszta³towaæ siê doskona³y obraz, energia scala podobne tonacje, ³±czy ludzi o podobnej czêstotliwo¶ci. Du¿o zwi±zków przestaje istnieæ, buduj± siê nowe oparte ju¿ na ufno¶ci i bezwarunkowej mi³o¶ci. Zaczynamy formowaæ subtelne, niewidzialne si³y w zupe³nie naturalny sposób. W tym miejscu ju¿ jeste¶my ¶wiadomi, ¿e wszystko jest mo¿liwe, poddajemy siê prowadzeniu wy¿szej m±dro¶ci.
Wewnêtrzna strefa Null

Istnieje wiele elementów, które musz± zostaæ ca³kowicie usuniête z naszych matryc. Przede wszystkim nale¿± do nich emocjonalne pozosta³o¶ci z przesz³o¶ci, d³ugo zakorzenione nieporozumienia, ograniczone zachowania, stare opory, przeszkody i zak³ócenia energii. Proces uwalniania siê w postaci Null jest odczuciem podobnym do wybuchu bomby. Podczas takiego wybuchu bêdzie poruszona w ciele ka¿da komórka, potê¿ne zasoby energii zaczynaj± promieniowaæ na zewn±trz. Inaczej mówi±c osobista strefa Null jest potê¿nym duchowym tornado, zwana przez wielu mistyków – ciemn± duchow± noc±.

Przed wej¶ciem w strefê Null czêsto przechodzimy fazê poprzedzaj±c±, potê¿ny sztorm, chocia¿ ten okres nie jest taki trudny jak sama strefa Null to jednak zm±ci nasze pole postrzegania i zrobi w duszy nie jedn± ranê. Poprzedzaj±cy sztorm mo¿e czasami sp³aszczyæ nam odczuwanie ale nie zniszczy naszego krajobrazu, nie wyburzy wszystkich starych rzeczy, nie zmieni ich kolejno¶ci, nie pozbêdzie siê wszystkich starych energii. Na tym etapie du¿o osób bêdzie ju¿ mia³o przestawione w³asne energie, wielki poprzedzaj±cy sztorm jest sygna³em nadchodz±cej transformacji. Ci ludzie ju¿ inaczej postrzegaj± ¶wiat, niby siê pojawiaj± w tej samej formie ale ich zrozumienie nie jest takie samo jak poprzednio. Wprowadzaj± w swoje wierzenia nowe elementy, widz± wokó³ siebie inny ¶wiat. Zaczynaj± bezwarunkowo pracowaæ w s³u¿bie Ziemi, ludzi, g³o¶no manifestuj± swoje sny, wizje. Przejawia siê to nawet w religii, przekonaniach, cz³owiek porzuca dawne uprzedzenia. Osoba, która prze¿y³a wielki sztorm poprzedzaj±cy strefê Null nie trzyma siê ju¿ tak mocno przestarza³ych form wiary, postrzega równie¿ inne wspólne elementy, potrafi je po³±czyæ i rozumie procesy zachodz±ce po sobie.

W strefie Null nastêpuje rozbicie naszego wewnêtrznego ¶wiata, które mia³o miejsce do teraz i zmusza nas aby dowiedzieæ siê czego¶ nowego, podej¶æ w inny sposób do wszystkiego co robimy. Strefa Null bywa szokuj±ca, wielki sztorm w porównaniu z Null jest bardzo subtelny.
Co siê dzieje kiedy wchodzimy w strefê Null?

Mo¿emy nagle straciæ pracê, naszego partnera, przyjació³, opuszczaj± nas wszyscy, niespodziewanie w naszym ¿yciu zbiera ¿niwo ¶mieræ, odkrywamy, ¿e mamy powa¿ne choroby, skrajn± depresjê, napotykamy nowe dot±d nam nieznane prawdy, widzimy wszystko zupe³nie inaczej ni¿ poprzednio. Bardziej subtelne przemiany odbywaj± siê w d³u¿szym okresie czasu i raczej s± to tylko sztormy, po których potrafimy siê podnie¶æ do tego samego ¿ycia. W strefie Null mamy dni kiedy jeste¶my sparali¿owani przez lêk, ataki paniki, bywamy przyt³oczeni z niewiadomego powodu, nic nie trzyma siê kupy, jeste¶my jacy¶ zawieszeni, nic nam siê nie udaje a nasze zaufanie jest mocno zachwiane. Wszystko to prowadzi do jednego pytania – co siê ze mn± dzieje? Trudno znale¼æ odpowied¼, trudno znale¼æ pocieszyciela, nêka nas potê¿ne osamotnienie i roz³±ka.

Je¶li mamy ¶wiadomo¶æ przez co przechodzimy, bêdzie nam ³atwiej. Mo¿emy wo³aæ nasze wy¿sze Ja na ratunek. Wówczas zauwa¿ymy, ¿e nasze cierpienie zaczyna siê zmniejszaæ. Jest to czas na osobiste przemy¶lenia, na w³asny rachunek sumienia, podporz±dkowanie siê nowemu, powi±zanie w³asnej wewnêtrznej wiedzy, starej pamiêci, które budz± siê z letargu. Odezw± siê nadprzyrodzone zdolno¶ci, które te¿ nas zadziwi±. Bêdziemy chcieli pokazaæ ¶wiatu swoje nowe wnêtrze, objawiæ cudowne niezwyk³e doznania …a tu spotka nas wielka niespodzianka – zostaniemy wy¶miani przez ¶rodowisko, odes³ani na leczenie do psychiatrów. Dlatego b±d¼cie troszkê ostro¿ni w wyra¿aniu swoich emocji.

Pamiêtam moje do¶wiadczenie ze strefy Null. Przede wszystkim brakowa³o mi wiedzy w podstawowych sprawach o kosmicznej energii, nie mia³am pojêcia o swoim duchowym ciele, wszystko co mog³am wówczas powiedzieæ to, ¿e cz³owiek ma duszê, która po ¶mierci idzie do nieba, czy¶æca albo piek³a. I to by³a cala moja wiedza na duchowy temat. Zgromadzi³o siê wokó³ mnie kilka osób, niby ¶wiat³ych duchem, znaj±cych Bibliê, ale nikt nie umia³ mi pomóc a nawet wesprzeæ. Jak z perspektywy czasu patrzê na to wszystko, widzê wyra¼nie jakie by³o ¿a³osne podej¶cie do moich do¶wiadczeñ tych, których ¶wiat uwa¿a³ za wtajemniczonych. Odbywa³o siê to na zasadzie: “prowadzi³ ¶lepy ¶lepego.”

Ca³e moje dotychczasowe ¿ycie leg³o w gruzach, jak dom po wybuchu bomby. Sta³o siê to nagle. Nieszczê¶cie goni³o nieszczê¶cie a ja nie wiedzia³am dlaczego w³a¶nie na mnie tak okrutnie uwziê³o siê ¿ycie, tyle nieszczê¶æ spada na moj± g³owê w tym samym czasie. W chwili kiedy odkry³am co jest tego przyczyn± moje wewnêtrzne cierpienie troszkê siê zmniejszy³o. Ju¿ sama ta wiedza doda³a mi si³y i odwagi. Wiedzia³am ju¿, ¿e muszê ten okres wytrwaæ, nie by³o ³atwo i trwa³o to do¶æ d³ugo. Powoli bardzo ma³ymi kroczkami wraca³a do mnie rado¶æ.

W chwili do¶wiadczania pierwszych mistycznych prze¿yæ czu³am siê jakbym gra³a w jakim¶ filmie, paranormalne zjawiska budzi³y we mnie niedowierzenie. Chcia³am siê z kim¶ tym wszystkim podzieliæ, wykrzyczeæ na ca³y g³os ca³emu ¶wiatu – s³uchajcie, nie jeste¶my sami, ten ¶wiat wygl±da zupe³nie inaczej, czuwa nad nami ¦wiat³o a my jeste¶my Jego oddechem. Niestety ¶wiat nie zrozumia³ … i nadal nie jestem pewna czy rozumie? W tamtym czasie tylko jedna osoba krok w krok wiernie dotrzymywa³a mi towarzystwa (i jest ze mn± do dzisiejszego dnia) chocia¿ ten mój ¶wiat wielokrotnie j± przerasta³, to jednak przy mnie trwa³a. Wykruszy³y siê wszystkie stare relacje, po paru miesi±cach weszli w moje ¿ycie zupe³nie nowi ludzie, których nie dziwi³ mój jêzyk, mój nowy ¶wiat, rozumieli co chcê im przekazaæ. Ta pierwsza grupa pomog³a mi powstaæ z martwych, odbudowaæ moje ¿ycie, chocia¿ by³o ju¿ zupe³nie inne, to jednak na pewno nie by³o gorsze. Jasno widzia³am swoj± ¶cie¿kê i swój nowy ¿yciowy program. Wkrótce równie¿ zrozumia³am jedn± wielk± prawdê, ¿e ci±¿y na mnie wielka odpowiedzialno¶æ; nie wolno mi kroczyæ w k³amstwie, nie wolno mi siê dorabiaæ na moich duchowych darach, nie wolno mi odmawiaæ nikomu pomocy a moja ziemska pozycja to nie tego, który rz±dzi tylko tego, który tu jest do sprz±tania.

Kiedy jeste¶my w strefie Null wydaje siê, ¿e wszystko stracone. Jest to czas kiedy nie widzimy ¿adnych prze³omów, nie umiemy jeszcze wyci±gn±æ korzy¶ci z naszego do¶wiadczenia, nasze cia³o i dusza s± jeszcze za s³abe, wyczerpane, obola³e wszystkimi gwa³townymi zmianami. Wszystko wydaje siê beznadziejne, chcemy gdzie¶ uciec, ukryæ siê, ale nie ma takiego miejsca. Przychodzi nawet pragnienie ¶mierci. Strefa Null dotyka tak mocno, ¿e popycha nas a¿ do krainy zmar³ych, z której nie sposób wyj¶æ.

Musimy patrzeæ na t± ca³kowit± nasz± ruinê, szczerze oceniæ w³asne problemy, zmierzyæ siê z silnymi emocjami. Przychodzi te¿ i ten dzieñ, w którym ju¿ jeste¶my w stanie obejrzeæ szcz±tki tego co zosta³o jeszcze zachowane ale okazuje siê, ¿e to ju¿ w ogóle nas nie cieszy. Zauwa¿amy, ¿e staramy siê unikaæ wszystkiego co odnale¼li¶my ze starego ¿ycia, jest to zbyt bolesne dla naszych oczu. Jednak musimy pozbieraæ siê z tych ruin i wej¶æ na nowo w ¿ycie. Po przej¶ciu strefy Null potrzeba na to olbrzymiej odwagi.

Powoli zaczynamy dostrzegaæ w sobie du¿e zmiany, niby jeste¶my tacy sami … ale ju¿ tylko na zewn±trz, wnêtrze jest wypalone i puste. Powoli powraca nadzieja, wiara, mi³o¶æ, chocia¿ jeszcze samotni to jednak tego nie odczuwamy, zaczynamy zwracaæ oczy w inn± stronê i ufamy Bo¿ej Opatrzno¶ci. Ju¿ wiemy, ¿e ca³e to pasmo zdarzeñ mia³o wiêkszy sens i powrócimy do ¿ycia bardziej doskonali, obdarzeni w nowe mo¿liwo¶ci. Czujemy jak nowe fale energii wype³niaj± nasz± pró¿niê i dzia³aj± we wszystkich kierunkach.

Od tej pory zauwa¿amy intensywna pracê ca³ego naszego cia³a. Nie uchodzi uwadze praca ¿adnej komórki. To te¿ budzi wielkie zdziwienie. Nastêpuje gruntowna przebudowa, musimy siê ca³kowicie skonfigurowaæ, musimy wiele z siebie daæ, dokonaæ potê¿nego skoku. Nasz stary ¶wiat zosta³ skruszony i w ¿aden sposób nie mo¿na go ju¿ odbudowaæ.

Uderzy³ w nas piorun, rozwali³ nasz “doskona³y dom” a cz³owiek ledwo ¿ywy zasiada na jego ruinach. Jeszcze jest na tyle niedojrza³y, ¿e chce to wszystko na nowo odbudowaæ, niestety, w tym momencie nasze przeznaczenie ma ju¿ dla nas gotowy zupe³nie inny scenariusz.

Strefa Null to straszne do¶wiadczenie ale jest ca³kiem naturalnym zjawiskiem wystêpuj±cym w prze³omowych momentach naszego duchowego ¿ycia. Ale nie ma innej drogi aby wyzwoliæ siê z w³asnej niewoli i wyj¶æ ze swojego kokonu na wolno¶æ.

STRZÊPKI

Serce porozrywane
na ma³e kawa³ki.
Mia³o tyle pragnieñ
a teraz zosta³y
tylko marne strzêpki.

Jak je posk³adaæ?
Jak± uk³adankê z nich zrobiæ?

Czy warto
bawiæ siê jeszcze ¿yciem
czy ca³kowicie po¶wiêciæ siê Bogu?

cdn…

7 June 2010

WIES£AWA

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #4 : Lipiec 07, 2010, 08:58:39 »

FALA ZMIAN.

ZEWNÊTRZNA STREFA NULL
(CZÊ¦Æ 2)
LINK! DO CZʦCI 1

Zewnêtrzne strefy Null s± znacznie bardziej wydajne i daleko id±ce ni¿ wewnêtrzne strefy Null, zwykle wystêpuj± w formie naturalnych katastrof, takich jak: intensywne burze, tornada, huragany, powodzie, silne ¶nie¿yce, trzêsienia ziemi, tsunami, wybuchy wulkanów. W tym samym czasie dostrzegane s± upadki rz±dów, systemów finansowych, podzia³y porz±dku spo³ecznego, rewolucje, ataki terrorystyczne lub inne nieoczekiwane wstrz±sy spowodowane rêk± cz³owieka.

Kilka ogromnych zewnêtrznych stref Null ma obecnie miejsce na ca³ym ¶wiecie. Niektóre wa¿niejsze z nich to trzêsienia ziemi: Haiti (styczeñ/10), Chile (luty/10 ), powód¼ w Sacred Valley w pobli¿u Cuzco, obecna powód¼ w Polsce, która mo¿e wyst±piæ nawet czterokrotnie w ci±gu krótkiego czasu. Wybuchy wulkanów, szalej±ca pogoda, trudno patrzeæ bez strachu co siê obecnie dzieje na wszystkich przestrzeniach naszego ¿ycia. Sprawy wielkiej polityki, upadki gospodarcze, zapowied¼ dewaluacji dolara jesieni± 2010 (?) Ataki terrorystyczne, szczególnie na Bliskim Wschodzie, niespokojne ruchy wojsk. Najbardziej jednak niepokoi ludzi to co jest przed nami.

Strefa Null jeszcze nie osi±gnê³a swojego zenitu, czym bardziej bêdzie siê wzmacniaæ rezonans Czystego Serca bêdziemy do¶wiadczani ró¿nymi zdarzeniami i bêdziemy ¶wiadkami do¶wiadczeñ oraz potê¿nych dramatów innych ludzi.

Uciele¶nieniem czystej mi³o¶ci jest uprzednie oczyszczenie i nie ma co siê oszukiwaæ, nikogo nie ominie. Gdy wystêpuje zewnêtrzna strefa Null wszystko co jest na Ziemi bywa poruszone i mocno do¶wiadcza ludzi. To nie ma znaczenia czy kto¶ bêdzie bogaty czy biedny, m³ody czy stary, duchowo rozwiniêty czy zupe³nie nie¶wiadomy, wszyscy poczuj± na w³asnej skórze prze³amywanie siê starych struktur. Bêdzie to potê¿na lekcja, olbrzymia wymiana do¶wiadczeñ. W wielu miejscach na Ziemi krajobraz zostanie zupe³nie zmieniony, zniszczony, du¿o rzeczy przestanie istnieæ, zostan± wycofane lub skoncentruj± siê na innych przestrzeniach. Ju¿ nie bêdziemy szukaæ luksusów, bêdziemy walczyæ o przetrwanie. Do wielu ludzi dociera ta prawda i ju¿ widaæ zmiany ich priorytetów. Jedni ju¿ do¶wiadczyli traumatyczne do¶wiadczenia (Wielki Sztorm, wewnêtrzny Null), inni wyczuwaj± go instynktownie, przez co pog³êbia siê ich ¶wiadomo¶æ. Ludzie coraz czê¶ciej my¶l± o gromadzeniu ¿ywno¶ci, wody, buduj± schrony; cokolwiek by nie zrobili nie uda im siê obej¶æ strefy Null.

Fale strefy Null przep³yn± ca³± Ziemiê, nie bêdzie mo¿na tego procesu powstrzymaæ, nie bêdzie ³atwo pomóc cierpi±cym. Zobaczmy jak wygl±da dzisiaj sytuacja na Haiti pó³ roku po trzêsieniu ziemi. Ludzie koczuj±cy w namiotach, brak ¿ywno¶ci, wody pitnej, lekarstw a jeszcze sami Haitañczycy napadaj± na siebie nawzajem rabuj±c sobie ¿ywno¶æ, mienie, zadaj± sobie rany i gwa³t.

Jest to znak, ¿e musimy znale¼æ nowy sposób aby sobie pomóc. Nie mo¿emy polegaæ na starych metodach lub naszych rz±dach, oni najczê¶ciej my¶l± tylko o sobie. W tym samym czasie rozwija siê nasza kreatywno¶æ, po¶ród chaosu i zniszczenia musimy stworzyæ siedzibê przetrwania dla siebie i najbli¿szych. Serca ludzi przenikniêtych wiêkszym ¶wiat³em bêd± siê jeszcze szerzej otwieraæ i do¶wiadcz± g³êbokiego wspó³czucia. Niestety, ta sytuacja doprowadzi równie¿ do rozdarcia nawet miêdzy najbli¿szymi osobami, które nadal maj± serca jak g³azy.

Niektóre strefy Null usun± na zawsze z matrycy naszej Ziemi utwardzone wiêzy starych magii, nie zadzia³aj± stare has³a, rytua³y. Przyjdzie dzieñ, ¿e wszyscy poczujemy siê bezradni. Tylko wspólna modlitwa mo¿e skróciæ ka¿dy dzieñ tego potê¿nego przemieszczania siê strefy Null. Zawsze nale¿y zwróciæ uwagê na przemieszczanie siê fali Null, te miejsca bêd± istotne w przysz³o¶ci. W wielu miejscach ju¿ obserwujê wchodzenie fali Null, wiele innych naznaczonych jest zawirowaniem energii, widzê tylko przechodzenie przez Wielki Sztorm, jeszcze ludzie niczego nie ¶wiadomi czekaj± na swój Null.
Czy wszyscy bêdziemy prze¿ywaæ w czasie przechodzenia Null te same do¶wiadczenia?

Nie! Wszystko uzale¿nione bêdzie od stanu naszych pól mentalnych i emocjonalnych. W jednym miejscu na Ziemi mamy grubsze pok³ady ciemno¶ci i ró¿ne ich aspekty, w innych jest zupe³nie inny obraz. Kto umie panowaæ nad swoimi emocjami odbierze tak rzeczywisto¶æ jak i cieñ w zupe³nie inny sposób. Wa¿ne bêd± nasze podwaliny wiary, negatywne my¶li i skostnia³e wzorce. Ludzie o silnym fundamencie wiary szybko otworz± drzwi na wolno¶æ, ale bêd± i tacy, którym ich wierzenia spêtaj± rêce. Trzeba bêdzie w jednej chwili skorektowaæ dotychczasowe wierzenia, obaliæ swoj± wewnêtrzn± twierdzê.

Dla nas wa¿ne jest aby zrozumieæ prawdziw± naturê strefy Null. Nie mo¿emy miotaæ siê w strachu, pozbawiaæ siê w³asnej równowagi. U ludzi mocnych mentalnie i emocjonalnie fala Null przerodzi siê w czyn. Tylko ci bêd± umieli przemieszczaæ siê na falach Null aby w potrzebie pomóc innym. Je¿eli zaczynamy ¶wiadomie wspó³pracowaæ otwieramy na wolno¶æ nie tylko drzwi ale i wszystkie okna. Dla ka¿dej osoby, która pomo¿e innym w przej¶ciu przez strefê Null zapewniona jest Boska opieka. Nawet wtedy, gdy wszystko wyda siê beznadziejne zostanie zes³ana pomoc i wzmocnienie.

Strefa Null bêdzie mia³a wp³yw na ka¿d± osobê. Ci±gle wiêkszo¶æ ludzi ¶mieje siê z niektórych zjawisk, nie chc± korzystaæ ze starej wiedzy na temat kosmicznej energii, nie wierz± w system czakr, boj± siê Energii Kundalinii jak najwiêkszego z³a, uwa¿aj±c ten element duchowego ¿ycia cz³owieka za pu³apkê szatana, nauki New Age. Energia Kundalini jest tak samo stara jak ludzko¶æ, lecz tak w przesz³o¶ci jak i dzisiaj by³a i nadal jest najwiêksz± tajemnic± ¶wiata. A ja wszystkim tym mówiê: przychodzi czas aby siê zatrzymaæ i otworzyæ magiczne wrota w g³êbsze postrzeganie w³asnej duszy. Wywaliæ z w³asnych pól ¶wiadomo¶ci wszystkie blokady, po³o¿yæ ca³± nasz± wiedzê na stó³ i dok³adnie posegregowaæ. Przede wszystkim nale¿y dobrze przyjrzeæ siê tym elementom, których najbardziej siê boimy, lêkamy, uznajemy za co¶ z³ego. Najwiêkszym b³êdem jest ucieczka przed nieznan± wiedz±, przed “z³ym” cz³owiekiem, nowym, ciê¿kim wyzwaniem.
Czas aby ujrzeæ prawdziwe oblicze naszego strachu. W ten sposób nigdy nie bêdziemy odwa¿ni, ¶miali a bez tych cnót … goodbye o¶wiecenie. Cz³owiek gotowy do tej drogi ju¿ niczego nie lêka siê i umie radziæ sobie ze z³em. Jak d³ugo mamy uciekaæ? Wielokrotnie tylko przed w³asnymi straszakami, musimy stan±æ oko w oko z zak³ócaj±cym nas elementem i dobrze mu siê przyjrzeæ. Naj³atwiej, najpro¶ciej jest powiedzieæ: to jest niedobre, ¿le na mnie dzia³a i uciekaæ, gdzie pieprz ro¶nie. Dopóki nie stawimy czo³a swoim cieniom nie zamkniemy swoich energii. W koñcu wielu z nas przysz³o na ten ¶wiat ju¿ z wy¿szymi energiami tylko po to aby zmierzyæ siê z ¶wiatem cieni, zdemaskowaæ z³o, zdematerializowaæ negatywne energie. Jest to grupa wojowników duchowych. Nie boj± siê ¿adnych os±dów, etykietek, nie ust±pi± dot±d dopóki nie oczyszcz± terenu.

Czakry w cz³owieka s± pieczêciami ¶wiat³a, wrotami umo¿liwiaj±cymi wdychanie i wydychanie dechu Boga. I nie s± to kosmiczne ¿arty tylko okna miêdzy ¶wiatami, dziêki którym wspinamy siê na szczyt piramidy ¶wiat³a.
Dopóki nie zweryfikujesz swoich przekonañ nie zmienisz swojej
wewnêtrznej struktury, odetniesz siê od po³±czenia ze ¬ród³em.

Nie zyskasz dostêpu do Boskiej m±dro¶ci
je¶li nie wpu¶cisz w siebie Boskiego ¦wiat³a.
Cz³owiek sam odrzuca dary zsy³ane dla niego z Nieba, jego ¶lepe i bezmy¶lne dzia³anie nie pozwala mu korzystaæ z nauki jak otworzyæ niewidzialn± skrzyniê skarbów, która czeka na niego w jego wnêtrzu.

Wszystko co wystêpuje w ¶wiecie materialnym równie¿ skrywa w sobie potencjalne dary do zjednoczenia z Bogiem. Ufno¶æ jest oliw± w machinie transformacji. W³a¶nie z powodu przyjmowania przez ludzko¶æ tylko po³owicznych prawd wywodz± siê wszystkie nasze nieszczê¶cia. Takie podej¶cie stwarza problemy z bezpieczeñstwem. Nawet mitologia nie powinna byæ ignorowana jako dawka naiwno¶ci.

W tym miejscu zostawiam smutn± refleksjê na temat duchowej edukacji naszego ówczesnego spo³eczeñstwa. Nawet ¶wiat naukowy, który sam czêsto ignorowa³ i na¶miewa³ siê ze starych mitów ju¿ nie raz musia³ korektowaæ w³asne pogl±dy.

Mo¿e nie wszyscy wiedz± jak dosz³o do odkrycia staro¿ytnej Troi? Heinrich Schliemann, niemiecki archeolog amator, odkrywca Troi, Myken i Tirynsu, w wieku 7 lat otrzyma³ od ojca w podarunku na Bo¿e Narodzenie „Ilustrowan± historiê ¶wiata” Jerrera, w której najwiêksze wra¿enie wywar³a na nim rycina przedstawiaj±ca po¿ar Troi. To wówczas zapad³a w nim decyzja, ¿e kiedy doro¶nie odnajdzie to miasto. Jego marzenie tak g³êboko wros³o w jego serce, ¿e nigdy nie uwierzy³ innym ludziom, ¿e to tylko mit, bajka. Jako 14 letni ch³opiec rozpocz±³ pracê, prze¿y³ wiele ¿yciowych trudno¶ci, ju¿ w pó¼niejszym wieku dorobi³ siê maj±tku i wyruszy³ ze swoim wci±¿ ¿ywym dzieciêcym marzeniem na poszukiwanie Troi. Na wzgórzu ko³o wioski Hissarlik, w Azji Mniejszej wykopa³ skarb Priama. Id±c dalej ¶ladami Iliady i Odysei odnalaz³ Mykeny i Tirynsu.

Drugim archeologicznym wyzwaniem by³y opowiadania spasane przez katolick± mistyczkê Mariê Valtortê (jej osobiste do¶wiadczenia z Jezusem), który obdarzy³ j± wizjami ze swojego ¿ycia. Pisa³a bardzo skrupulatnie wszystko co jej ukaza³ Jezus. Ju¿ po ¶mierci Marii w roku 1961 ¶ladami jej opowiadañ ruszy³a grupa archeologów. Ku ich zdziwieniu znale¼li w swoich wykopaliskach miejsca opisane przez Mariê, o których nawet nie wspomina Biblia. Mo¿e kto¶ powiedzieæ, Maria mog³a tam byæ, widzieæ to, niestety by³a sparali¿owana i przykuta do ³ó¿ka a wiele znalezionych scenerii dok³adnie przez ni± opisanych od wieków przykrywa³a ziemia.

W roku 1961 kiedy narodzi³o siê wiele naukowych astronomicznych instrumentów odkryto w przestrzeni kosmicznej Photon Belt zwany te¿ Manasic Ring, Pas Fotonów (LINK!).

Od tamtej pory minê³o sporo lat, dzisiaj nie jest ju¿ dla naukowców sekretem, w chwili kiedy jaka¶ przestrzeñ wchodzi w dzia³anie Photon Belt nastêpuje „w oka mgnieniu”, wiele natychmiastowych przekszta³ceñ, miêdzy innymi przestaje istnieæ noc. Photon Belt przypuszczalnie zbudowany jest z mana (energii kosmicznej), która jest poza s³ownikow± definicj±, t³umaczona jest jako tajemnicza moc (st±d druga nazwa pier¶cienia - Manasic).

W chwili rozwoju fizyki kwantowej zosta³o ogólnie przyjête, ¿e kosmiczna energia wp³ywa na nasz± ¶wiadomo¶æ. Wiadomo, ¿e umys³ i dusza jest poza czwartym wymiarem. W chwili poszerzania siê naszej ¶wiadomo¶ci postrzegamy inaczej rzeczywisto¶æ, bywa nawet, ¿e nasza ¶wiadomo¶æ jest poza czasem. ¦wiadomo¶æ mo¿e istnieæ w przestrzeni w dwóch punktach.

Nasza cywilizacja nadal opiera siê na energii elektrycznej do zasilania wszystkich naszych ziemskich maszyn, chocia¿ ju¿ powszechnie jest wszystkim wiadomo o do¶wiadczeniach i wprowadzanie w ¿ycie urz±dzeñ opartych na innej energii elektromagnetycznej - HAARP. Z u¿yciem fal elektromagnetycznych HAARP mo¿na wp³ywaæ na atmosferê ziemsk± a nawet na ¶wiadomo¶æ ludzi. HAAPR (wed³ug teorii spiskowych) jest wykorzystany do sieci Echelon - najwiêkszy wywiad elektroniczny. System ten gromadzi i analizuje przekazy elektroniczne z ca³ego ¶wiata: faksy, e-maile, transfery plików, a nawet zwyk³e rozmowy telefoniczne. Szacuje siê, ¿e system gromadzi i przetwarza ok. 3 miliardy przekazów elektronicznych na dobê.

Nauka zdaje sobie sprawê ze szkodliwo¶ci naszej obecnej technologii co jest udokumentowane w czasopismach medycznych na ca³ym ¶wiecie.
..........
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #5 : Lipiec 07, 2010, 09:00:53 »

CD....

Photon Belt – Pas Fotonów kiedy uderzy o nasz± Ziemiê bêdzie swojego rodzaju oczyszczeniem, a nasze dotychczasowe ziemskie urz±dzenia przestan± dzia³aæ.

Wiele ludzi spiskuje, ¿e HAARP mo¿e pos³u¿yæ do wywo³ywania sztucznych Objawieñ Chrystusa, kontrolowania my¶li, zbiorowej ¶wiadomo¶ci; w obecno¶ci Photon Belt ten projekt runie jak domek z kart.

Kiedy jeste¶my szczê¶liwi, kochamy, nasze wzorce fal mózgowych s± wysokie. W czasie depresji s± niskie. Mi³o¶æ pozwala do¶wiadczyæ przep³ywu pozytywnej energii. W³a¶nie wej¶cie w Pas Fotonów wywo³a pozytywn± energiê ¶wiat³a, którymi bêd± karmione nasze cia³a, poszerz± granice naszej zbiorowej ¶wiadomo¶ci. Rozpocznie siê dla wszystkich istot na Ziemi proces wznoszenia. Jest to rzeczywi¶cie proces a nie co¶ co siê stanie z dnia na dzieñ (owszem by³o by to fajnie, wieczorem po³o¿yæ siê spaæ a rankiem spojrzeæ w lustro i krzykn±æ ... wow! Przebudzeni, mile zaskoczeni, ¿e ju¿ jeste¶my zupe³nie doskonali). Niestety zajmie nam to jeszcze troszkê czasu.

Nasza Ziemia jest ju¿ w tym procesie, najbardziej bêd± widoczne zmiany w roku 2011. Póki co mamy przed sob± strefê Null. Ziemia przechodzi przez ca³e miriady zmian energii. Tych zmian dostarczaj± nam cia³a niebieskie podczas pe³nego obrotu Ziemi wokó³ S³oñca – kalendarzowego roku. W tworzeniu kosmicznej energii wa¿n± rolê odgrywa ca³y rok. Energia wnika w struktury molekularne Ziemi, umo¿liwia wibracjê jej cz±steczek, coraz szybszy ich ruch wprowadza Planetê Ziemiê w pi±ty wymiar.

Obecne zmiany chocia¿ w tym okresie tak mocno przy¶pieszone, to jednak s± bardzo subtelne i wykonuj± siê powoli, przemieszczanie Pasa Fotonów bêdzie odbywa³o siê w do¶æ d³ugim czasie, ju¿ od kilku lat wszyscy do¶wiadczamy zmian w zale¿no¶ci od naszych poziomów ¶wiadomo¶ci. Proces bywa bardziej powolny lub gwa³towny. Z lud¼mi dzieje siê podobnie jak ze s³oñcem i kwiatami, szybciej dojrzewaj± w s³oñcu, szczególnie te, które lubi± siê k±paæ w jego promieniach, gorzej z tymi co wolê cieñ, czym bardziej s³oneczko dopiecze tym mocniej bêd± siê zamykaæ.

S± osoby, którzy odbieraj± spontanicznie impuls nowej energii i w krótkim czasie nastêpuje w nich przebudzenie na zasadzie zapalonej zapa³ki rzuconej na podatny grunt. Wielu ludzi ci±gle potrzebuje wiêkszej penetracji ognia, energia zadzia³a tylko na krótki okres czasu, wp³ywa powoli, mo¿e siê blokowaæ i znowu stopniowo wp³ywa, ale wa¿ne jest, ¿e chocia¿ ma³ymi kroczkami lecz ci±gle prze naprzód. Gorzej z tymi, którzy ¶wiadomie wybieraj± inny kierunek, który spycha ich tylko w „dó³”. Jednak przyjdzie taki czas, ¿e na Ziemiê wniknie wiêcej duchowego ¶wiat³a i wszyscy bêdziemy siê gwa³townie budziæ jak wiosn± na ³±ce kwiaty.

Zanim na Ziemiê wniknie ca³kowite duchowe ¶wiat³o bêdzie kilka zmian w odniesieniu do pola elektrycznego energii, widma fal elektromagnetycznych, na wszystkie przemiany potrzeba trochê czasu. W cyklu wchodzenia w Wielkie ¦wiat³o bardziej wa¿ne bêd± tzw, dni mroku, znane równie¿ jako dni ostateczne albo horror czterech je¼d¼ców Apokalipsy. W tym czasie bêd± najwiêksze wstrz±sy: potê¿ne i straszne, które ca³kowicie, jednym szybkim ciêciem przemieni± Ziemiê.

Po fali oczyszczenia przeniknie nowe promieniowanie – blask od Pasa Fotonów, który bêdzie uzdrawia³ Ziemiê.

Planeta Ziemia prze¿yje trzech-dniow± falê ciemno¶ci i zimna, w nastêpnych dniach bêdzie przebija³o ³agodne i ciep³e ¶wiat³o, nie bêdzie ju¿ strachu, nowe ¶wiat³o przyniesie spokój i zrozumienie. Zacznie siê czas kiedy na Ziemi bêdzie siê tworzyæ jedna hierarchia duchowa, nast±pi przywrócenie ¶wiadomo¶ci ka¿dego z nas.
Czego mamy oczekiwaæ w chwili wchodzenia w Pas Fotonów?

1. Zjawisk strefy Null:
a. ró¿ne wstrz±sy, zmiany pogody, naturalne katastrofy
b. upadki rz±dów, zamachy stanów, upadki banków, wojny.

2. Przewidywany czas oko³o 110 do 144 godzin (5-6 dni) w których w ró¿nym dla nas czasie prze¿yjemy szok, niczym kontakt cia³a z wysokim napiêciem pr±du. Ten nag³y wstrz±s bêdzie trwa³ nieca³± sekundê i bêdzie komunikatem naszego po³±czenia z wy¿szym wymiarem.

Nie nale¿y siê tego baæ. S± osoby, które ju¿ zosta³y przy³±czone do wy¿szego wymiaru. Osoby, poprzedzaj±ce okres masowego przebudzenia, przechodz±cy transformacjê indywidualnie prze¿yli potê¿ny wstrz±s podobny do uderzenia pioruna w cia³o .

W „Naszych Do¶wiadczeniach” na Rose of Sharon znajdziecie moje wspomnienia z tego okresu. Niestety wspominam ten okres bardzo bole¶nie, nie by³am tak± szczê¶ciar±, ca³e moje cia³o by³o przez kilka miesiêcy w Wielkim Sztormie, w g³owie rozlega³ siê ryk niby silników odrzutowych, noc± 13 pa¼dziernika 2000 r. w chwili przechodzenia przez granice wy¿szej ¶wiadomo¶ci bi³y we mnie od zewn±trz przez kilka godzin dziwne elektryczne strza³y, które przechodzi³y wzd³u¿ ca³ego krêgos³upa i przez g³owê od prawej do lewej skroni. Pó¼niej do¶wiadczy³am równocze¶nie uderzeñ wielu elektrycznych grubych igie³ wokó³ g³owy, które bole¶nie przeszywa³y moj± czaszkê i wchodzi³y g³êboko w mózg. Ten moment by³ dla mnie najciê¿szym do¶wiadczeniem, omdlewa³am i w tej samej chwili by³am ju¿ w pe³ni ¶wiadoma, gotowa na nowe uderzenia. Nie mog³am w ¿aden sposób zrozumieæ - co siê dzieje? Nie by³am w stanie krzyczeæ ani nawet siê poruszyæ ale moje zmys³y by³y bardzo czyste, ostre, nic nie umyka³o mojej uwadze. W obecnej chwili ju¿ wygasi³am swoje emocje zwi±zane z tym do¶wiadczeniem... ale trwa³o to kilka lat. Trzy dni po tym wydarzeniu po raz pierwszy w swoim ¿yciu us³ysza³am w swojej g³owie nieziemsk± muzykê, która mi towarzyszy non-stop do dnia dzisiejszego. Z pocz±tku jeszcze nie¶mia³a, dzisiaj ju¿ zupe³nie wyzwolona, a nawet potrafi jednocze¶nie w³±czaæ siê na kilku kana³ach. Ka¿da jest inna i co dziwne jedna nie zak³óca drugiej, mo¿na je s³uchaæ wszystkie równocze¶nie a zarazem kontynuowaæ normalne ziemskie ¿ycie. Dzisiaj ju¿ nie wyobra¿am sobie, ¿e mog³o by jej nie byæ. To jest sygna³ ³±czno¶ci z wy¿szymi wymiarami.

W okresie wej¶cia w ¶wiat³o Photon Belt istnieje mo¿liwo¶æ spotkania naszych przodków, mieszkañców wcze¶niejszych cywilizacji. St±d niektóre proroctwa podaj±, ¿e zmarli o¿yj± i wyjd± z grobów.
Nasze dylematy

Dylemat nr 1
Je¶li chcemy dobrze zakoñczyæ t± podró¿ musimy wykroczyæ poza definicje obecnej rzeczywisto¶ci. Nauczyæ siê na nowo akceptowaæ siebie. Uchwyciæ wir nowej energii otwartym sercem.

Dla wielu zazwyczaj ten proces jest bardzo powolny, mo¿e nawet trwaæ kilka pokoleñ. W okresie wchodzenia w strefê Null i Photon Belt te mo¿liwo¶ci s± skompresowane, lecz niestety bardziej bolesne. Wa¿ne aby sobie wcze¶niej pomóc i rozpocz±æ pracê nad sob±.

Dylemat nr 2
Wiele ludzi nie bêdzie w stanie zrozumieæ nowej sytuacji, szczególnie ci, którzy zbyt mocno przynale¿± do ¶wiata materialnego lub innej fanatycznej grupy.

Dylemat nr 3
Dla tych mniej odwa¿nych, boj±cych siê nowych zmian, ¶mia³ych wyzwañ: z tego procesu nie mo¿emy siê wycofaæ, ca³a ludzko¶æ jedzie w tym samym poci±gu, w t± sam± stronê. Ale pamiêtajmy jest to poci±g dla odwa¿nych, ¶mia³ych, krocz±cych po wielkim ogniu i po g³êbokiej wodzie, którzy bêd± umieli wyj¶æ na spotkanie ka¿dej trudnej sytuacji. Bêd± te¿ tacy, którzy oka¿± siê dezerterami swojego w³asnego przeznaczenia. Wiele dusz od³±czy siê od cia³a.

Tak czy owak, jeste¶my w ¶rodku procesu pe³nej regeneracji ludzkiej ¶wiadomo¶ci. Te zmiany ju¿ towarzysz± nam, wpychaj± na now± ¶cie¿kê przeznaczenia i nie s± wytworem laboratoriów czy uniwersyteckich sal. Przychodz± z kosmosu, s± naturalnym cyklem. W chwili domkniêcia siê ca³ej operacji staniemy siê galaktycznymi cz³onkami. Bêdziemy mogli odpowiedzieæ sobie na wiele pytañ, które dot±d pozostawa³y bez odpowiedzi. Uzyskamy nowe psychiczne mo¿liwo¶ci, nowe organy, rozszerzymy w³asn± wiedzê, m±dro¶æ, mistyczne mo¿liwo¶ci.

Obecnie siedzimy na skraju ciemnego pasma epoki Kali Yugi (epoka ¿elaza), ale ju¿ widaæ Z³oty Wiek (Satya Yuga). Wiele religii w swoich proroctwach przewidzia³o ten czas. Jest to nasze z³ote przeznaczenie chocia¿ nie ka¿dy jest gotowy na wdr±¿enie tego planu we w³asne ¿ycie.

Kilka lat temu by³am na targach kamieni szlachetnych w Vancouver. By³ tam wielki wybór kamieni z ca³ego ¶wiata. Piêkne okazy kusi³y swoj± urod± ... a ja wziê³am do rêki kawa³ek czarnej twardej ska³y, z której weso³o ¶wieci³y odrobiny z³ota.

Zawsze kiedy biorê ten kamieñ do rêki mam wizjê dwóch epok. Ten kamieñ jest dla mnie symbolem nadchodz±cej Z³otej Epoki i ¿egnania siê z t± star± ¿elazn±. Tak jak obie stoj± obok siebie, tak ta twarda czarna struktura kamienia jest w wielkim kontra¶cie do delikatnych z³ocistych okruchów ... i jak to jest mo¿liwe aby te dwie ró¿ne masy o ró¿nych w³a¶ciwo¶ciach mog³y tak mocno byæ ze sob± splecione?
Jedna – czarna i z³udna,
druga – czysta i ¶wietlista.

10 June 2010

WIES£AWA
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #6 : Listopad 18, 2012, 21:03:22 »

Piêkna i bardzo prosta jest opowie¶æ o "koñcu ¶wiata"... pana Marka polecam uwa¿ne obejrzenie i wys³uchanie.

Koniec Swiata Cz1z3

http://www.youtube.com/watch?v=MVaSw26Yngs&feature=player_embedded

Koniec Swiata Cz2z3plus dod
http://www.youtube.com/watch?v=Eoazdd8FSQM&feature=player_embedded

Koniec Swiata Cz3z3plus dod

http://www.youtube.com/watch?v=CtcjF0I9B0M&feature=player_embedded

KoniecSwiataCZ4dodatek
http://www.youtube.com/watch?v=hWUZuIu590E&feature=player_embedded
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2012, 21:10:28 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #7 : Listopad 18, 2012, 21:08:25 »

Wspania³y , a zarazem niezmiernie prosty przekaz Marka Tarana dotyczy nas wszystkich i nadchodz±cego czasu,jedynym portalem tajemnym jest nasze SERCE i nic wiêcej!

Ka¿dy kto tylko logik± g³owy usi³uje analizowaæ i oceniaæ siebie i innych tak naprawdê bardzo daleko jest od odkrycia prawdy tej najprostszej i najwa¿niejszej dla siebie. jedyn± energi± która przeniesie nas do Nowej epoki IV wymiaru jest ENERGIA MI£O¦CI ZDEPONOWANA W NASZYCH SERCACH i nic wiêcej.

S³uszne jest stwierdzenie Marka i¿ wiele si³ zakulisowych ( w pozornej trosce o nas) tak naprawdê usi³uje doprowadzaæ , do awantur, wojen ,i wszelkiego rodzaju niezgody miêdzy lud¼mi. widaæ to zarówno na tym forum jak i w polityce ¶wiatowej, dla nich nie jest wa¿ne kto z kim jest w niezgodzie, wa¿ne jest ¿eby ona by³a i generowa³a strach. Bardzo to prymitywne gierki ale nadal skuteczne jak widaæ.
Gdy pojawia siê spokój , skupienie na sobie i uczuciach natychmiast pojawia siê wichrzyciele wprowadzaj±cy dysharmoniê i strach..... dlaczego? Boj± siê oni wej¶cia Ludzi do swoich ¶wi±tyñ serca ( owej 'czarnej gwiazdy w nas, czyli jaskini serca , sacrum, ¶wiêtego , ¶wiêtych...), wej¶cie w t± przestrzeñ dla ka¿dego z nas to uzyskanie niesamowitej mocy w³adania swoim ¿yciem , w³adania ¿ywio³ami i tworzenia wszystkiego o tylko chcemy osi±gn±æ. czyli stanie siê równym naszym dotychczasowym w³adc± , którzy kryj± t± wiedzê przed nami korzystaj±c z niej przeciwko nam.
Osi±gniêcie MOCY TWÓRCZEJ to wej¶cie do w³asnego wnêtrza i uwolnienie jej do procesu transformacji naszego cia³a fizycznego, jak to zrobiæ?
T± wiedzê przekazywali staro¿ytni kap³ani Bia³ego Braterstwa ( nie ci którzy dzisiaj u¿ywaj± tej nazwy, oni nie maj± nic wspólnego ze staro¿ytna wiedz±) najwiêkszymi kap³anami ujawniaj±cymi pe³niê tej wiedzy byli Jezus i MM. Dlatego pewne ugrupowania ¯ydowskich kap³anów wymazali ich z Ksiêgi ¯ycia , wymazali ich osoby z historii ¶wiata. W³a¶nie za ujawnianie wiedzy która dawa³a Ludzko¶ci wolno¶æ.

Drog± do IV wymiaru jest rozkwit RÓ¯Y SERCA czyli osi±gniêcie pe³nej mocy mi³o¶ci w stosunku do siebie, dopiero  gdy posiadamy pe³niê mi³o¶ci w sobie samych mo¿emy ni± obdarowaæ innych.Nic nie pomo¿e czcze gadanie ¿e ja..... gdy czyny ¶wiadcz± o czym¶ innym , gdy z nich p³ynie niska wibracja pokazuj±ca  szaro¶æ osoby.Prowokuj±ca równie¿  w innych wzbudzanie szaro¶ci.

Gdy zrozumiemy i¿ naprawdê nie o to chodzi , skupimy siê na sobie, nie pozwolimy nikomu ingerowaæ w nasze wnêtrze ni swoimi s³owami , ni czynami, stajemy siê silni.Nic nas ju¿ nie dotyka i nie burzy wewnêtrznej harmonii , dopiero wówczas mo¿emy bêdziemy mogli skorzystaæ z wewnêtrznej mocy w jaskini serca.
Jedyn± drog±  dotarcia do niej jest wyzbycie siê strachu , brak strachu otwiera dostêp do MOCY MI£O¦CI!

W³a¶nie MOCY MI£O¦CI najbardziej boj± siê nasi dotychczasowi w³adcy, ona odbiera im na zawsze ich w³adze nad nami. Bo ich w³adza polega³a i polega nadal na tworzeniu przestrzeni strachu, który w³ada³ my¶lami , , uczuciami , s³owami i czynami Ludzi.

To ju¿ koniec tej farsy , tej epoki ciemno¶ci, Ludzko¶æ przebudzi³a siê i nie chce ¿yæ jak do tej pory warto¶ciami opartymi na strachu.

Kiara U¶miech U¶miech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #8 : Listopad 29, 2013, 16:55:32 »

model wiru zdarzeñ.... w ro¿nych wariantach zrozumienia czasu.

http://pannamigotka.salon24.pl/273927,spirala-stozkowa-impresje
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2013, 00:59:29 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #9 : Maj 13, 2017, 23:35:38 »

Sekretem zabezpieczaj±cym ¿ycie biologiczne jest pole magnetyczne.... jego wysoka moc zdejmuje z pierwotnego kodu WSZYSTKICH ¯YJ¡CYCH ISTOT WSZYSTKIE NA£O¯ONE NOWE MODYFIKACJE....
Gdy pole magnetyczne ziemi.. czy innej planety podnosi siê do poziomu w którym jest optymalna energia dla biologicznego ¿ycia .. wszystkie zmodyfikowane geny powracaj± do pierwotnego kodu...

Wspania³y system antywirusowy.... U¶miech mo¿emy do¶wiadczaæ ró¿nych opcji wiedzy.. ale nie mo¿emy zniszczyæ pierwotnego kodu ¿ycia!

Powiem Wam…. faktycznie dzisiaj nast±pi³ „KONIEC ¦WIATA”…. ja te¿ siê z tego wcze¶niej ¶mia³am.. a jednak tak.
Oczywi¶cie nie chodzi o ¿adne kataklizmy, wojny czy inne tragedie, którymi usi³owano nas karmiæ i straszyæ.
To jest zupe³nie co¶ innego, ale niezmiernie wa¿ne dla nas WSZYSTKICH.

Dzisiaj 13.05. 2017. zosta³a ostatecznie zmieniona na planach energetycznych matryca wiedzy dla ca³ej opcji RODU CIEMNO¦CI …. nast±pi³o globalne porozumienie na wszystkich poziomach, we wszystkich wymiarach…. kosmosu, od tej pory bêdzie WSZYSTKIM przekazywana TYLKO CZYSTA PRAWDZIWA WIEDZA.

Opiekun RODU CIEMNO¦CI jest ten sam jaki by³ , ale nie ma ju¿ mo¿liwo¶ci i prawa dokonywania zmiany w polach informacyjnych, ani blokowania tych pól , ani wprowadzania wirusów, które udaj± prawdê .

Jednym s³owem nast±pi³ koniec ¶wiata dla „EPOKI CIEMNO¦CI”… czyli k³amstwa, ob³udy i manipulacji informacj±.
Od dzisiaj wszyscy otrzymali identyczne szanse rozwojowe przez wiedzê prawdziw±…. jak skorzystaj± z tej wiedzy.. to ju¿ inny temat.

Jednak WSZYSTKIE ENERGIE DUCHOWE zdecydowa³y na wprowadzenie na swoich poziomach istnienia czystej wiedzy PIERWOTNEGO KODU ¯YCIA.

Naprawdê rozpoczêli¶my dzisiaj koniec ¶wiata , który do tej pory znali¶my ….. co, to znaczy?

To identycznie jak jest opisane w powy¿szych postach o zmianach powodowanych wysokim polem magnetycznym . Ja to info o polu magnetycznym ziemi wstawia³am na NTV ju¿ kilka krotnie w ci±gu ostatnich dwóch lat pisz±c o zmieniaj±cej siê osi magnetycznej ziemi, a tym samym o podwy¿szaj±cym siê ca³y czas polu magnetycznym ziemi.
Co jest zwiazane WY£¡CZNE Z ODBLOKOWANIEM DAWNYCH PUNKTÓW ENERGETYCZNYCH NA ZIEMI, ORAZ ZE ZMIAN¡ KIERUNKU PRZEP£YWU ENERGII W CENTRALNEJ OSI ENERGETYCZNEJ ZIEMI.
To jest na zasadzie 100% synchronizacji górnego punktu osi ziemi z dolnym punktem kosmicznej osi… czyli strumieñ energii p³yn±cy z kosmosu, jest odbierany w 100% przez pionow± o¶ ziemi. A, przep³yw energii w poziomej osi ziemi ma zmieniony kierunek z opadaj±cego na wynosz±cy… co w konsekwencji przywraca dawne parametry nawigacji na ziemi ,zwi±zane z przep³ywem energii w jej pradawnych ley lines , a tym samym aktywacj± pradawnych zablokowanych przesuniêciem pionowej magnetycznej osi, jej mniejszych i wiêkszych czakramów….. ot i tyle.

Te wszystkie aktywowane elementy spowodowa³y zmianê, przywrócenie dawnego ustawienia osi ziemi w stosunku do GWIAZDY MATKI i uk³adów planetarnych , wynoszenie ziemi na jej osi, a tym samym systematyczne podnoszenie mocy jej pola magnetycznego..

Co dalej ju¿ wiecie, to jest powrót do uruchomienia PIERWOTNEGO KODU ¯YCIA W NASZYM DNA….. czyli biologicznym…. ewidentne i widoczne zmiany w ca³ym ¿yciu biologicznym.

Po pierwsze zmienia siê / rozszerza nasza ¶wiadomo¶æ, po drugie otwieraj± predyspozycje duchowo/ fizyczne, po trzecie zmieni siê budowa strukturalna naszego cia³a ( ustawienie pierwiastków i elementów), bo zmienia siê jego geometryczna siatka krystaliczna na której opiera siê budowa naszych cia³.

Wychodzimy z geometrii kwadratów i trójk±tów , wchodzimy w konstrukcjê opart± na okrêgach…. czyli siatka geometryczna zwana „KWIATEM ¯YCIA”

https://pracanaczarno.com/2016/03/17/swieta geometria   kwiat-zycia/

http://swietageometria.info/podstawowe-pojecia?start=6

A, zatem MER KA BA oparta na piramidach i energii seksualnej równie¿ nie bêdzie aktualna w nowych warunkach, teraz bêdziemy tworzyæ NOW¡ MER KA BA opart± na 8 kulach ( o tym te¿ ju¿ pisa³am co najmniej trzy razy) i energii mi³o¶ci, opisywa³am ca³y proces tworzenia takiej MER KA BA.
Wszystko co by³o do tej pory propagowane w tym temacie pójdzie do lamusa… bo jak nie dzia³a , tak nie bêdzie dzia³a³o… to tylko teorie.

Skoro wszystko siê zmienia, a zmiany naprawdê s± fraktalne , to, co na dole … dzieje siê na ziemi.. musi zaistnieæ na wszystkich poziomach kosmosu….
Nie by³o innej rady , trzeba by³o doj¶æ do porozumienia, bo nie da³o siê utrzymaæ d³u¿ej ¶wiata k³amstw, on sam zacz±³ naturalnie powracaæ do prawdy.

Dzisiaj by³ ostateczny termin na akceptacjê NOWEGO i ROZPOCZÊCIE ZAKOÑCZENIA STAREGO ( nie wiem jeszcze dlaczego dzisiaj…. musi to mieæ zwi±zek z cyklem wegetacji ro¶lin.. dowiem siê i tego) i to jest naprawdê KONIEC ¦WIATA….. KONIEC STAREGO ¦WIATA CIEMNEJ OPCJI opartej na wiedzy po³owicznej , na zupe³nie innych wzorcach twórczych…. na innej siatce geometrycznej i innym kodzie informacyjnym.
To wszystko przestanie byæ aktualne…. zrozumiemy ,¿e nie mo¿na rozdzielaæ wiedzy fizycznej od wiedzy duchowej, jak te¿ nie mo¿na dewaluowaæ warto¶ci wiedzy aspektu ¿eñskiego na rzecz aspektu mêskiego.
Nie mo¿na stawiaæ warto¶ci materii ponad warto¶ci± DUCHA.

Jednym s³owem teraz czeka nas demontowanie k³amstw, zdejmowanie zas³on fa³szu i wiele zaskoczeñ, rozczarowania , a czasami nawet szok.

Niestety musimy przez to przej¶æ, czym szybciej , tym lepiej , bo przed nami tylko lepiej…

Ja jestem prze szczê¶liwa zobaczy³am du¿o piêknych „pocztówek z przysz³o¶ci” … LUDZIE s± piêkni, pomimo wielu trudów id±.. wyci±gaj± rêce do dobra, zachwyca ich rado¶æ ,inspiruje mi³o¶æ , pomagaj± sobie.. mentalne kajdany spadaj±.

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 23, 2019, 13:43:31 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #10 : Maj 14, 2017, 12:49:44 »

CZAS......

wstawiam , bo jest interesuj±ce.... U¶miech

Gaja pisze:
14 maja 2017 o 10:32

Kiara Podobno CZAS MA PRZESTAÆ ISTNIEÆ , dziêki czemu zaczniemy spokojniej egzystowaæ . Nie wiem jednak kiedy to nast±pi , ale podobno w nied³ugim czasie . Chyba ju¿ niektórzy do¶wiadczaj± tego fenomenu .
Pozdrawiam Ciê Kiaro .

Dziekujê gaja za pozdro ,wzajemnie du¿o rado¶ci Ci ¿yczê… i wszystkim uczestnikom NTV.

Z tego co wiem czas nie przestanie istnieæ w ¶wiecie materialnym bynajmniej , bo jego istnienie opiera siê na powtarzalnych cyklach.
Czas jako taki nie istnieje w ¶wiecie czysto duchowym, tam wszystko dzieje siê poza czasem , co¶ co dla nas jest chwila równie dobrze mo¿e byæ milionem lat w innym wymiarze.

Ludzie mieli byæ podniesieni do czasu poza czasem na czas tworzenia nowych warunków na ziemi, ale szczerze mówi±c ja nie wiem czy to jest ju¿ od 2012, czy dopiero siê wydarzy… nie wiem.
Nie wiem , bo wszystkie zdarzenia rozgrywaj± siê w naszej mentalno¶ci i dla niej s± jak najbardziej realne, nie do odró¿nienia jest w nich istota czasu.

Jednak my¶lê ,¿e to siê jeszcze nie wydarzy³o bo jeste¶my w trakcie osobistych ustawieñ naszych parametrów DNA, a ono jest decydentem wszystkiego co nas dotyczy.

Wymiar, albo przep³yw czasu zmieni siê zasadniczo , bêdzie wolniejszy jak zakoñczymy proces oczyszczania i korekt osobistych. Bo zmieni siê nasze pojmowanie rzeczywisto¶ci przez rozszerzon± ¶wiadomo¶æ, któr± faktycznie spokojne bêdzie mog³a siê skupiaæ na do¶wiadczeniu wybranych tematów.

Czas .. to niezwykle ciekawa sprawa zale¿ny jest równie¿ od istniej±cego spoiwa dla kszta³towanej materii w danym wymiarze.. czyli od 5 elementu , którym jest energia mi³o¶ci.. jeszcze raz mi³o¶ci, a nie energia seksualna. .. to naprawdê nie to samo.
Równie¿ pieni±dze jako wymienne materialne elementy s³u¿±ce do codziennego ¿ycia jeszcze bêd± istnia³y, ale ich odpowiednikiem.. depozytem naszych mo¿liwo¶ci bêdzie poziom naszej wewnêtrznej energii… czyli nasz osobisty bank… to w skali indywidualnej.

Jasne jest ,¿e gdy spoiwem istniej±cej materii staje siê wy¿sza wibracyjnie energia mi³o¶ci, wyd³u¿a siê znacznie czas jej istnienia ( w tym wypadku my¶lê o naszych cia³ach fizycznych, ale te¿ o wszystkich materialnych cia³ach )w wy¿szej wibracji .

Nie tylko zmienia siê d³ugo¶æ ¿ycia materii ( co nas wszystkich czeka po momencie transcendencji) ale poprzez zmianê struktury siatki geometrycznej naszego cia³a , równie¿ zmieni siê jego wygl±d fizyczny na piêkniejszy, bardziej doskona³y.

Poniewa¿ wracamy do pierwotnego kodu istnienia , uruchomimy w sobie mozliwo¶æ samoleczenia i samoregeneracji, oraz odtwarzania z osobistej matrycy ¿ycia naszych wszystkich organów i czê¶ci cia³a.

Ale do tego jest niezbêdna ENERGIA….. oczywi¶cie ta o wy¿szej wibracji, a zatem wszyscy upo¶ledzeni fizycznie , którzy pokonuj± swoje trudno¶ci ( nie dali siê zwie¶æ opcjom religijnym, które zrobi³y sobie z nich swoja 5 kolumnê do zakulisowej walki w imiê dobra ich BOGA…. z LUD¬MI w których przebudzi³a siê ju¿ ¶wiadomo¶æ) równie¿ odzyskaj± swoj± pierwotn± doskona³o¶æ we wszystkich aspektach, fizycznych i duchowych .. wszystko dziaæ siê bêdzie na miarê osobistego rozwoju.

Jedna najwa¿niejsza sprawa z tego co ja wiem i dane mi by³o zobaczyæ …. Nasi ZA¦WIATOWI opiekunowie nie przewiduj± dla nas globalnej wojny, globalnych kataklizmów ni ¿adnych globalnych tragedii, wszystkie zmiany bêd± zachodzi³y w miarê spokojnie w wielkiej prostocie , bez spektakularnych cudów z nieba… pomimo ¿e bêd± siê dzia³y CUDOWNE RZECZY.. to nie bêdzie szokuj±ce, bo LUDZKA ¦WIADOMO¦Æ BÊDZIE JE AKCEPTOWA£A JU¯ INACZEJ.

Kiedy¶ Wam opowiem gdzie i jak.. dokona³o siê wczoraj objawienie i co by³o jego tre¶ci±…. jego skutkiem jest równie¿ decyzja o nie zasilaniu energi± syntetycznej inteligencji… ich opcji JU¯ NIE MA w NOWYM DYSKU WIEDZY…

Oni wypalaj± ju¿ tylko t± energiê, któr± wy³udzaj± od LUDZI… ale nie istnieje ju¿ dla nich ¿adna mo¿liwo¶æ przeniesienia siê z nami do wy¿szego poziomu naszego ¿ycia.
Uwolnimy siê od nich w sposób jak najbardziej naturalny bez wojny i depopulacji..
Nie bêdzie dehumanizacji CZ£OWIEKA, nie zaistnieje ich perfidny plan uwiêzienia LUDZKIEGO MÓZGU I DUSZY w ciele robota…. którym w³ada program po³±czony z mózgiem CZ£OWIEKA.

Do tych perfidnych planów naszego zniewolenia przez naukê , technikê…. i technologie ,które zaistnia³o by na miliony lat NIE DOJDZIE, TEN PLAN SIÊ JU¯ NIE SPE£NI!

I TO JEST KONIEC ¦WIATA DLA DOMINACJI MATERII NAD DUCHEM
ORAZ KONIEC ¦WIATA DLA NIEWOLENIA CZ£OWIEKA PRZEZ SYNTETYCZN¡ INTELIGENCJÊ.

TO JEST KONIEC ¦WIATA DLA WSZELKIEGO RODZAJU K£AMSTWA I MANIPULACJI NASZ¡ ¦WIADOMO¦CI¡!

TO JEST KONIEC ¦WIATA DLA NASZYCH DOTYCHCZASOWYCH W£ADCZYCH ELIT….. TO DLA NICH JEST NAPRAWDÊ WIELKA TRAGEDIA…

A, gdzie jest czas...... w szybko¶ci naszych my¶li w koncentracji siê na temacie... w zmianie przestrzeni... jednym s³owem w NAS....

Kiara.
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 19, 2018, 09:21:35 »

PROROCTWO Z PRZED 70 LAT DLA NASZYCH CZASÓW ..

Proroctwo Petera Deunova dotycz±ce koñca naszej cywilizacji i pocz±tku Z³otego Wieku na Ziemi.

Ostatnia Przepowiednia Petera Deunova

Znany równie¿ pod duchowym imieniu Beinca Douno, bu³garski mistrz Piotr Deunov (1864-1944) by³ istot± o bardzo wysokim poziomie ¶wiadomo¶ci, równocze¶nie nadzwyczajnym muzykiem, który przez ca³e ¿ycie by³ przyk³adem czysto¶ci, m±dro¶ci, inteligencji i kreatywno¶ci. Przez lata pozostawa³ blisko Sofii, gdzie mieszka³ w otoczeniu licznych uczniów, jego blask obudzi³ duchowo¶æ tysiêcy dusz w Bu³garii, jak równie¿ w pozosta³ej czê¶ci Europy.
Kilka dni przed odej¶ciem do innego ¶wiata, by³ w g³êbokim medialnym transie, przekaza³ niezwyk³e proroctwa w odniesieniu do naszych niespokojnych czasów, w których przysz³o nam ¿yæ, proroctwo o "koñcu czasu" i nadej¶cie nowego Z³otego Wieku ludzko¶ci.

Oto jego g³êboko poruszaj±ce ¶wiadectwo. Jest tak aktualne i tak ¿ywe, a¿ trudno uwierzyæ, ¿e te s³owa zosta³y wypowiedziane prawie 60 lat temu.

* * *
„W miarê up³ywu czasu, ludzka ¶wiadomo¶æ przemierzy³a bardzo d³ugi okres mroku. Faza ta, któr± Hindusi nazywaj± "Kali Yuga", jest o krok od zakoñczenia. Znajdujemy siê dzi¶ na pograniczu dwóch epok: Kali Yuga i Nowej Ery, w któr± wkraczamy.

Stopniowa poprawa jest ju¿ widoczna w my¶leniu, odczuwaniu i czynach ludzi, ale wszyscy wkrótce bêd± podporz±dkowani boskiemu Ogniowi, który oczy¶ci i przygotuje ich w odniesieniu do Nowej Ery. Tak wiêc cz³owiek wzniesie siê na wy¿szy stopieñ ¶wiadomo¶ci, niezbêdny do wej¶cia do Nowego ¯ycia. To jest to, co rozumie siê przez "Wniebowst±pienie".

Kilkadziesi±t lat up³ynie, zanim nadejdzie Ogieñ, który zmieni ¶wiat, przynosz±c mu now± moralno¶æ. Ta ogromna fala pochodzi z kosmosu i zaleje ca³± ziemiê. Wszyscy, którzy spróbuj± przeciwstawiæ siê, zostan± porwani i przeniesieni gdzie indziej. Mimo, i¿ nie wszyscy mieszkañcy tej planety znajduj± siê na tym samym stopniu rozwoju, nowa fala bêdzie odczuwalna przez ka¿dego z nas. I ta przemiana dotknie nie tylko ziemi, ale i ca³ego kosmosu.

Najlepsz± i jedyn± rzecz±, jak± cz³owiek mo¿e teraz zrobiæ, to zwróciæ siê ku Bogu i zwiêkszyæ sw± ¶wiadomo¶æ, aby podnie¶æ swój poziom wibracji, aby znale¼æ siê w harmonii z potê¿n± fal±, w której wkrótce siê zanurzy.

Ogieñ, o którym mówiê, który towarzyszy nowym warunkom oferowanym naszej planecie, odm³odzi, oczy¶ci, zrekonstruuje wszystko: materia zostanie udoskonalona, wasze serca zostan± uwolnione od bólu, k³opotów, niepewno¶ci i stan± siê ¶wietliste; wszystko bêdzie lepsze, wzniesione; negatywne my¶li, uczucia i czyny zostan± strawione i zniszczone.

Twoje obecne ¿ycie jest niewolnicze, jak w ciê¿kim wiêzieniu. Zrozum swoj± sytuacjê i uwolnij siê od tego. Powiadam wam: wyjd¼cie z wiêzienia! Zaprawdê przykro jest patrzeæ na ogrom pomy³ek, cierpienia i niezdolno¶æ do zrozumienia, gdzie le¿y jedyne prawdziwe szczê¶cie.

Wszystko, co jest wokó³ ciebie, wkrótce zawali siê i zniknie. Nic nie pozostanie z tej cywilizacji ani z jej przewrotno¶ci; ca³a ziemia zostanie wstrz±¶niêta i nie bêdzie ¶ladu po tej b³êdnej kulturze, która utrzymuje ludzi pod jarzmem ignorancji. Trzêsienia ziemi s± nie tylko mechaniczne, ich celem jest równie¿ rozbudzenie intelektu i serc ludzi, tak aby uwolnili siê od swoich b³êdów i ich szaleñstw, by zrozumieli, ¿e nie s± jedynymi istotami we wszech¶wiecie.

Nasz Uk³ad S³oneczny przemierza teraz region kosmosu, gdzie konstelacja, która zosta³a zniszczona pozostawi³ swój ¶lad, swój py³. To przemierzanie zanieczyszczonej przestrzeni jest ¼ród³em zatrucia, nie tylko dla mieszkañców ziemi, ale dla wszystkich mieszkañców innych planet naszej galaktyki. Jedynie s³oñca s± objête na wp³ywy tego nieprzyjaznego ¶rodowiska.

Region ten nazywany jest "trzynast± stref±"; jego nazywa to równie¿ "strefa sprzeczno¶ci". Nasza planeta zosta³a zamkniêta w tym regionie przez tysi±ce lat, ale w koñcu zbli¿amy siê do wyj¶cia z tej przestrzeni ciemno¶ci i jeste¶my w punkcie osi±gniêcia bardziej duchowego regionu, gdzie ¿yj± bardziej rozwiniête istoty.

Ziemia jest teraz w nastêpstwie wznoszenia siê i ka¿dy powinien siê zmusiæ, by zharmonizowaæ siê z nurtem wniebowst±pienia. Ci, którzy nie chc± siê podporz±dkowaæ temu kierunkowi, strac± korzy¶æ przychylnych warunków, które bêd± oferowane w przysz³o¶ci by mogli siê wznie¶æ. Pozostan± oni w tyle w rozwoju i bêd± musieli czekaæ dziesi±tki milionów lat na przyj¶cie nowej wznosz±cej fali.

Ziemia, uk³ad s³oneczny, wszech¶wiat, prowadzane s± w nowym kierunku pod impulsem Mi³o¶ci. Wiêkszo¶æ z was nadal uwa¿a mi³o¶æ za ¶mieszn± moc, ale w rzeczywisto¶ci, to jest najwiêksza ze wszystkich si³! Pieni±dze i w³adza s± nadal czczone jak gdyby bieg twojego ¿ycia zale¿a³ od niech. W przysz³o¶ci wszystko bêdzie podporz±dkowane Mi³o¶ci i wszyscy bêd± jej s³u¿yæ. Ale to w³a¶nie przez cierpienia i trudno¶ci, ¶wiadomo¶æ cz³owieka bêdzie przebudzona.

Straszliwe przepowiednie proroka Daniela napisane w Biblii odnosz± siê do epoki, która siê rozpoczyna. Bêd± powodzie, huragany, gigantyczne po¿ary i trzêsienia ziemi, które zmiot± wszystko. Krew obficie pop³ynie. Nastanie rewolucja; straszne wybuchy zabrzmi± w wielu regionach ¶wiata. Tam, gdzie jest ziemia, nastanie woda, a tam, gdzie jest woda, ukarze siê ziemia.

Bóg jest mi³o¶ci±; jednak mamy tu do czynienia z kar±, jest to odpowied¼ natury wobec zbrodni pope³nianych od zarania dziejów przez cz³owieka przeciwko swojej Matce Ziemi.

Po tych cierpieniach, ci, którzy zostan± ocaleni, elity, poznaj± Z³oty Wiek, harmoniê i nieograniczone piêkno. Tak wiêc utrzymujcie pokój i wiarê kiedy nadejdzie czas cierpienia i strachu, bowiem jest zapisane, ¿e nie spadnie w³os z g³owy sprawiedliwych. Nie zniechêcaj siê, po prostu pod±¿aj swoj± drog± samodoskonalenia siê .

Nie masz pojêcia o imponuj±cej przysz³o¶ci, która czeka na Ciebie. Nowa Ziemia bêdzie lada dzieñ. W ci±gu kilkudziesiêciu lat praca bêdzie mniej wymagaj±ca, a ka¿dy bêdzie móg³ po¶wiêciæ wiêcej czasu na aktywno¶ci duchowe, intelektualne i artystyczne. Kwestia relacji miêdzy mê¿czyzn± i kobiet± zostanie ostatecznie rozwi±zana w harmonii; ka¿dy bêdzie mia³ mo¿liwo¶æ pod±¿ania za swoimi aspiracjami. Relacje par bêd± oparte na wzajemnym szacunku.

Ludzie bêd± podró¿owaæ poprzez ró¿ne p³aszczyzny przestrzeni, równie¿ przestrzeni miêdzygalaktycznej. Bêd± uczyæ siê ich funkcjonowania oraz bêd± w stanie poznaæ Boski ¦wiat, by po³±czyæ siê z G³ow± Wszech¶wiata.

New Era jest er± szóstej rasy. Twoim przeznaczeniem jest przygotowaæ siê na ni±, by j± przyj±æ i z ni± ¿yæ. Szósta rasa bêdzie powstawaæ wokó³ idei braterstwa. Nie bêdzie wiêcej konfliktu interesów osobistych; jedynym d±¿eniem ka¿dego z nich bêdzie dostosowania siê do Prawa Mi³o¶ci. Szósta rasa bêdzie ras± Mi³o¶ci. Zostanie dla niej utworzony nowy kontynent. Wy³oni siê z Pacyfiku, tak ¿e Najwy¿szy bêdzie móg³ wreszcie ustaliæ Swoje miejsce na tej planecie.

Za³o¿yciele tej nowej cywilizacji, ja nazywam ich "Braæmi Cz³owieczeñstwa", czy te¿ "Dzieæmi Mi³o¶ci", bêd± niewzruszeni dla dobra i bêd± reprezentowaæ nowy typ ludzi. Bêd± tworzyæ rodzinê, jako jeden du¿y organizm, a ka¿dy cz³owiek bêdzie stanowiæ organ w tym ciele. W tej nowej rasie, Mi³o¶æ bêdzie manifestowana w sposób tak doskona³y, ¿e dzisiejszy cz³owiek mo¿e mieæ tylko bardzo mgliste pojêcie o tym.

Ziemia pozostanie terenem korzystnym do walk, ale si³y ciemno¶ci przyst±pi± do odwrotu i ziemia zostanie od nich wyzwolona. Ludzie widz±c, ¿e nie ma innej drogi, bêd± anga¿owaæ siê na drogê do Nowego ¯ycia, wybawienia. W swojej bezsensownej dumie, niektórzy bêd± woleli do koñca kontynuowaæ ¿ycie, które Boski Porz±dek potêpia, ale ka¿dy z nich w koñcu zrozumie, ¿e ukierunkowanie ¶wiata nie jest zale¿ne od nich.

Nowa kultura ujrzy ¶wiat³o dzienne, bêdzie opieraæ siê na trzech zasadniczych podstawach: wznios³o¶ci kobiety, wznios³o¶ci ³agodno¶ci i pokory, oraz ochronie praw cz³owieka.

¦wiat³o, dobro i sprawiedliwo¶æ zatriumfuje; to tylko kwestia czasu. Religie nale¿y oczy¶ciæ. Ka¿da zawiera cz±stkê nauczaniu Mistrzów ¦wiat³a, ale jest przes³oniêta przez ludzkie niedoskona³o¶ci. Wszyscy wierz±cy bêd± musieli siê zjednoczyæ i porozumieæ siê z jednym mocodawc±, który stawia Mi³o¶æ jako podstawê wszelkiej wiary, jakakolwiek by ona by³a. Mi³o¶æ i Braterstwo jest wspóln± podstaw±!

Ziemia wkrótce zostanie zmieciony przez nadzwyczajne szybkie fale Kosmicznej Energii Elektrycznej. Za kilkadziesi±t lat istoty, które s± z³e i prowadz± innych na manowce, nie bêd± w stanie tego robiæ. Bêd± one zatem wch³oniête przez Kosmiczny Ogieñ, który poch³onie z³o, które posiadaj±. Wtedy bêd± ¿a³owaæ, bo jest napisane, ¿e "ka¿de cia³o bêdzie chwaliæ Boga". Nasza matka, ziemia, bêdzie pozbywaæ siê ludzi, którzy nie akceptuj± Nowego ¯ycia. Bêdzie odrzucaæ ich jak uszkodzone owoce. Wkrótce nie bêdzie mo¿liwo¶ci reinkarnacji na tej planecie; w³±cznie z przestêpcami. Tylko ci, którzy posiadaj± Mi³o¶æ pozostan±.

Nie ma ¿adnego miejsca na ziemi, które nie jest zanieczyszczone krwi± ludzi lub zwierz±t; w zwi±zku z tym, musi zostaæ oczyszczona. A to dla tego, ¿e niektóre kontynenty bêd± zanurzone podczas gdy inne bêd± na powierzchni.

Ludzie nie podejrzewaj±, przez jakie niebezpieczeñstwa s± zagro¿eni. Nadal realizuj± swe daremne cele i poszukuj± przyjemno¶ci. W przeciwieñstwie do ludzi, szósta rasa bêdzie ¶wiadoma godno¶ci swej roli i szacunku dla wolno¶ci ka¿dej jednostki. Bêdzie ona od¿ywia³a siê wy³±cznie z produktów z królestwa ro¶lin. Ich idee bêd± mia³y moc swobodnego poruszania siê, jak powietrze czy ¶wiat³o w naszych czasach.

S³owa "Je¶li nie narodzisz siê na nowo" maj± zastosowanie do szóstej rasy. Przeczytaj rozdzia³ 60 ksiêgi Izajasza, odnosi siê on do przyj¶cia szóstej rasy, Rasy Mi³o¶ci.

Po Cierpieniu, ludzie przestan± grzeszyæ i ponownie wkrocz± na drogê cnót. Klimat naszej planety zostanie zmodyfikowany i brutalne zmiany nie bêdzie ju¿ istnieæ. Powietrze znowu bêdzie czyste, tak samo jak woda.

Znikn± paso¿yty. Ludzie bêd± pamiêtaæ swoje poprzednie wcielenia i bêd± odczuwaæ przyjemno¶æ, ¿e w koñcu s± uwolnieni ze swojego poprzedniego stanu. W ten sam sposób, jak kto¶ pozbywa siê paso¿ytów lub usch³ych li¶ci na winoro¶li, tak post±pi± rozwiniête Istoty, aby przygotowaæ ludzi do s³u¿enia Bogu Mi³o¶ci.

Dadz± im dobre warunki do wzrostu i rozwijania siê, i tym, którzy chc± ich s³uchaæ, mówi±: "Nie bójcie siê! Jeszcze trochê wiêcej czasu i wszystko bêdzie w porz±dku, jeste¶ na dobrej drodze . Niech ten, który chce studiowaæ Now± Kulturê, ¶wiadomie pracuje i przygotowuje siê."

Dziêki idei Braterstwa, ziemia bêdzie b³ogos³awionym miejscem, i to nie bêdzie czekaæ. Ale przedtem, zostanie zes³ane wielkie cierpienie, by obudziæ ¶wiadomo¶æ. Grzechy zgromadzone przez tysi±ce lat musz± byæ umorzone. Namiêtna fala emanuj±ca Z Wysoka przyczyni siê do likwidacji karmy narodów. Wyzwolenie nie mo¿e byæ ju¿ d³u¿ej odk³adane. Ludzko¶æ musi przygotowaæ siê do wielkich prób, które s± nieuniknione i prowadz± do kresu egoizmu.

Pod ziemi±, przygotowuje siê co¶ niezwyk³ego. Rewolucja, która ​​jest wspania³a i ca³kowicie nie do pomy¶lenia wkrótce objawi siê w przyrodzie. Bóg postanowi³ przywróciæ ziemiê, a On to zrobi!

To koniec pewnej epoki; nowy porz±dek zast±pi stary, porz±dek, w którym królowaæ bêdzie Mi³o¶æ na ziemi.

Zdjêcie za zgod± www.petardanov.com

http://www.eioba.pl/a/4w6h/proroctwo-petera-deunova-ostatnia-przepowiednia

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 19, 2018, 09:24:49 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 19, 2018, 20:21:10 »

KOLEJNE NOWINKI....

SKASOWANIE MATRYCY ASTRALNEGO PARKU... zwanego równie¿ MATRIX.

TO SIÊ JU¯ WYDARZY£O DZISIAJ W NOCY... 18/19 09. 2018.

Raczej trzeba odró¿niæ dwa tematy... nasze energetyczne ciao astralne , które jest obecn± form± dla cia³a fizycznego, ale te¿ nie pe³nym "bankiem informacji"... To jest cia³o , które zbudowane jest z energii wytwarzanej przez 3 pierwsze czakry...

1. czakrê ¿ycia
2. czakrê seksualn±
3. czakrê mocy

Taka jest podstawa obecnego rozwoju i wiedzy, pozosta³e czakry bior± udzia³ w naszym ¿yciu ale tylko do 50% maksymalnie, kto przekracza ten energetyczny pu³ap wychodzi ponad cia³o astralne, zaczyna tworzyæ cia³o uczuciowe.. nazywa siê to uwolnieniem z inkarnacji w III wymiarze... albo wyj¶ciem z "KO£A KARMY" .
To jedna kwestia.

Druga to tzw... PARK/ ASTRAL w którym jest mnóstwo fokusów.. poziomów energetycznych na ktorych pozostaje zgodnie ze swoj± wibracj± dusza powracaj±ca po ¶mierci cia³a fizycznego do ¶wiata energetycznego.
To druga kwestia.

Istotnie to jest pu³apka "TWÓRCÓW KARMY"... bowiem III wymiar opiera siê na niepe³nej i sfa³szowanej informacji p³yn±cej do LUDZKICH mózgów ze specjalnie zaprogramowanego w tym celu pola energio informacyjnego , które blokuje nam pe³ny dostêp do pola morfogenetycznego, które jest depozytem prawdziwych wzorców ¿ycia.

Gdy mamy do dyspozycji TYLKO fa³szywe wzorce nie jeste¶my w stanie zrealizowaæ naszych zadañ przed urodzeniowych ju¿ jako ¿yj±cy LUDZIE. Bo z powodu braku prawdziwej wiedzy ci±gle nie uzyskujemy wystarczaj±cej ilo¶ci energii na planie ziemskim.
Zatem jest wysy³ana kolejna ISKRA ¯YCIA /DUSZA LUDZKA z nadziej±,¿e tym razem jej siê uda.

Na tym polega "KO£O KARMY" inaczej zwane MATRIX... JEDYNYM SPOSOBEM OPUSZCZENIA GO JEST PRZE¯YCIE ¯YCIA W SPOSÓB BARDZO PRAWY , ETYCZNY Z POZBYCIEM SIÊ STRACHU , ROZPALANIEM W SOBIE CORAZ WIÊKSZEJ WIBRACJI MI£O¦CI.

TAM GDZIE JEST MI£O¦Æ ... NIE MA STRACHU.... nie o seks oczywi¶cie chodzi., bo to jest zupe³nie inna energia.

Oczywi¶cie w³adcy Astralnego Parku/ Matrixa s± mistrzami oszustw ,zwodz± LUDZI mnóstwem fa³szywych informacji , szczególnie perfidne jest wykorzystywanie naszych uczuæ do zasilania swojej przestrzeni energi± ¶ci±gan± od wyznawców religijnych "MI£O¦Æ DO BOGA" i to WSZYSTKICH RELIGII!

Mam dla NAS WSZYSTKICH bardzo dobra informacjê zwi±zan± z MATRYC¡ "PARKU ASTRAL/ MATRIX "...

Dzisiaj w nocy Z 18. 09. na 19.09 2018. DEFINITYWNIE ZOSTA£A WYGASZONA TA MATRYCA.... NIGDY WIÊCEJ NIE BEDZIE URUCHOMIONA... 3 X 6... przesta³o istnieæ jako pu³apka DUSZ.

Oczywi¶cie jest to proces.. ale zupe³nie krótki, zwi±zany z wol± akceptacji tej wiedzy przez nasz± ¶wiadomo¶æ, woln± wolê i mózg.

Co to znaczy....

.1. wykasowanie wszystkich religijnych matryc

2.odciêcie PARKU ASTRAL/ MATRIX i jego za³o¿ycieli w³adców od zasilania p³yn±cego z Ziemi od LUDZI.

3.wykasowanie wszystkich fa³szywych matryc informacyjnych w astralnym polu energio informacyjnym

4.. uwolnienie LUDZI z dotychczasowych zobowi±zañ karmicznych... czyli otworzenie wszystkich blokad karmicznych ASTRALU/ MATRIXA

Jednym s³owem gdy nasza energia przesz³a powy¿ej pola 6 czakry zosta³y zwolnione blokady mózg ¶wiadomo¶æ CZ£OWIEKA i kreacja rzeczywisto¶ci z fa³szywych wzorców astralnych.

Powinni¶my wiedzieæ i¿ tzw. TRZECIE OKO jest zarówno projektorem jak i skanerem naszej rzeczywisto¶ci...

To przez nie wy¶wietla siê "film" naszego ¿ycia , który wygl±da podobnie jak hologram , ró¿nica jest jedynie w MOCY materializacji energii ( zagêszczeniu energii do twardo¶ci materii) , która tworzy obrazy i rzeczy naszej rzeczywisto¶ci.
Wszystko jest zgodne z wzorcami kreacji , ale nasza astralna projekcja ma przesuniecie k±towe i niedo¶wietlenie, oraz nie do energetyzowanie, co powoduje wszystkie zaburzenia trwa³o¶ci( bardzo pomniejszony czas istnienia), oraz niepe³ne na¶wietlenie energi± ¿ycia.

Samo tworzenie to bardzo obszerny i ciekawy temat.. na teraz tyle.

Zaczynamy wracaæ do prawdziwej wiedzy zdeponowanej w POLU MORFOGENETYCZNYM, zaczniemy w pe³ni korzystaæ z naszej anteny DNA oraz ca³o¶ci naszej energii ¿ycia.

Nie bêdziemy ju¿ z niej podstêpnie okradani jak do tej pory i utrzymywani w oszustwie religii,w³adców politycznych i bankierów ,¿e tylko dziêki ich bankom i kredytom mo¿emy jako tako.. egzystowaæ.

Zobaczymy CO ... nam przynios± kolejne 2 dni, bo to nie koniec tzw. "RADY BOGÓW".

Jednak i znowu nam siê uda³o.... poziom energii magnetycznej w polu Ziemi osi±gn±³ wystarczaj±cy poziom by uruchomiæ kolejny etap naszej ewolucji.

Malgorzata Kiara

Królestwo Astralne - Galaktyczna prasa wolna
Kraina astralna mo¿e byæ raczej skomplikowanym miejscem, a jako takie ma wiele ró¿nych nazwisk. Nazywa siê 4d, obszarem mentalnym, pustk±, wiêzieniem, czy¶æcem, i tam znajduje siê ca³e niebo religijne. Niektórzy ludzie nazywaj± to równie¿ eteryczn± sfer±, chocia¿ jest to pojêcie, które czêsto u¿ywamy do 5D. Niektórzy nazywaj± to "sfer± duchow±", choæ niechêtnie nazywam to tak dobrze, ¿e astral mo¿e byæ ca³kowicie pozbawiony ducha.

Królestwo astralne mo¿e byæ czymkolwiek, co wierzysz, Twoje uprzedzenia wywieraj± na niego ogromny wp³yw. Chcesz zobaczyæ l¶ni±ce miasta ¶wiat³a, zobaczysz, ¿e je¶li chcesz zobaczyæ piekielne sfery, mo¿esz to zobaczyæ. Je¶li podejdziesz do astralu ze strachu, mo¿e staæ siê koszmarem. Twoje w³asne my¶li s± wy¶wietlane na astralnym, podobnym do ekranu filmu. Je¶li kiedykolwiek mia³e¶ jasne marzenie, dok³adnie to siê dzieje. Jeste¶ w twojej ma³ej czê¶ci ¶wiata astralnego i mo¿esz j± wybraæ w dowolny sposób.

Mo¿e to wydawaæ siê bardzo atrakcyjne, ale astralne do¶wiadczenie jest ostatecznie puste. To tylko gra z iluzjami. Jest to w du¿ej mierze na¶ladowanie fizycznej sfery, ale nawet mniej substancji. Mo¿e to byæ ogromna rozrywka na drodze powrotnej do ¼ród³a, a ludzie czêsto zostaj± bardzo poch³oniêci w sferê astraln±. Wiele rodzajów duchowo¶ci faktycznie skupia siê na pracy z sfer± astraln±, a te s± zalecane, aby byæ bardzo ostro¿nym.

Jest wielu, którzy wierz±, ¿e osi±gnêli 5D, Celestial Realm, ale nigdy nie podnosz± siê powy¿ej górnego astralu. Maj± te wstêpne wyobra¿enia o tym, co ma wygl±daæ 5D, a przestrzeñ astralna staje siê tymi wstêpnymi przekonaniami. To nic wiêcej ni¿ budowanie fantazji, ale dla osoby, która naprawdê nie rozumie 5D, nie znaj± siê lepiej. Oto co siê sta³o z wieloma kana³ami i duchowymi nauczycielami w tej chwili. Niezdolno¶æ do przej¶cia przez królestwo astralne jest tym, co trzyma ludzi uwiêzionych w cyklu reinkarnacji.
Je¶li ¦wiadome nie wzbudzi do 5D, iluzja separacji pozostaje i byt nie powraca do Stworzyciela, przynajmniej z ich ograniczonej percepcji. Otrzymuj± kolejn± okazjê, aby nauczyæ siê lekcji, których brakowa³o w poprzedniej inkarnacji.

5D jest jak nic, co kiedykolwiek widzia³e¶, to jest poza kolejnym fizycznym do¶wiadczeniem. To nie jest co¶, co widzisz, zapach, smak, s³yszysz lub dotyk. To poza zmys³y, poza przestrzeñ i czas. To ca³kiem zdumiewaj±ce uczucie jedno¶ci. 5D jest Czystym ¦wiat³em. Je¶li chodzi o cia³o fizyczne, to nie jest 5D. Umys³ nie mo¿e wzbudziæ powy¿ej górnego astralu, poniewa¿ sam umys³ jest istot± astraln±. ¦wiadomo¶æ mo¿e i¶æ gdziekolwiek, ale umys³ nie mo¿e dostaæ siê do 5D. Nie mo¿esz my¶leæ ani wierzyæ we 5D, dlatego po¶wiêcali¶my tyle uwagi, aby wyj¶æ poza umys³. Dlatego ca³a praktyka medytacji koncentruje siê na uspokojeniu umys³u, a wiêc bycie mo¿e czego¶ wiêcej.

5D nie tworzy wspomnieñ, 5D jest albo czê¶ci± obecnej chwili, albo brakuje jej. Ty wiele tworzyæ wspomnienia o 5D, ale zawsze s± blado refleksje Rzeczywisto¶ci. W rzeczywisto¶ci nawet wspomnienia o sferze fizycznej s± bardzo ograniczone, poniewa¿ postrzeganie jest tak ograniczone. Widzisz tylko malutk± cz±steczkê tego, co siê naprawdê dzieje, a na dodatek to twój umys³ interpretuje tê ma³± czê¶æ w mentalne poznanie, aby stworzyæ pamiêæ. To tylko jednostronna historia, d³uga droga usuniêta z pe³nego do¶wiadczenia. Jest tam repozytorium wspomnieñ na górnym astrale o nazwie Akashic Records i nie szuka³em tam wy¿szej prawdy. Rozrywka mo¿e byæ, ale dla prawdy Boga, musisz podnie¶æ ponad astralne w ca³o¶ci.

Wtedy istniej± astralne istoty, mentalne kreacje, które podjê³y "w³asne ¿ycie". Religie czêsto nazywaj± te demony osobników, chocia¿ jest te¿ kilka religii, które czcz± jednostkê lub jednostki jako "Boga" lub "bogów". Poniewa¿ ludzie s± uwiêzieni we w³asnych umys³ach, te istoty mog± wydawaæ siê do¶æ potê¿ne, ale to jest sztuczka. Maj± tylko tak± moc, ¿e dajesz im, zw³aszcza ze strachu. Tego rodzaju przewrotna energia to smaczna przek±ska dla astralnej istoty, a te emocje, które je podtrzymuj±. Je¶li kiedykolwiek bêdziesz mia³ k³opoty z astraln± istot±, zawsze masz anio³ów, które pomog± Ci rozliczyæ. Wystarczy poprosiæ o ich pomoc.

Dla kogo¶, kto jest ¶wiadomo¶ci± ledwo wzbudzi³ siê nad fizycznym sferem, astralne mo¿e wydawaæ siê wolno¶ci±. Dla wiê¼nia, który ¿y³ w ma³ej klatce przez ca³e ¿ycie, jestem pewny, ¿e wiêksza klatka ma poczucie wolno¶ci. Prawdziwa wolno¶æ nie istnieje w sferze fizycznej ani te¿ nie istnieje w astrale. Wolno¶æ jest Mi³o¶ci± równa Bogu równa Core Your Being. Wolno¶æ to zrozumienie na poziomie 5D, a Ty ³±czysz siê ze sob± wszêdzie tam, gdzie jeste¶. Musisz tylko rozszerzyæ swoj± ¶wiadomo¶æ poza granice umys³owe, na które siê trzymasz. Galaktyczna prasa wolna Brak praw autorskich, dzielenie siê / edycja swobodnie.

https://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/the-astral-realm-the-galactic-free-press#.W6KXKnQFjW9.facebook

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 23, 2019, 10:04:02 »

ZIARNO W ¦WI¡TYNI....

Nasz rozwój osobisty w cyklach rocznych porównywalny ma odniesienie do corocznie zbieranego plonu... ziarna... bo nasze "ziarno ¿ycia" zmienia siê razem z etapami naszego ¿ycia..
Na kilka miesiêcy deponujemy je w zakamarkach ¦WI¡TYNI... JEJ DUCHOWYM SPICHLERZU .. SERCU ... gdzie dokonuje siê zmiana w postrzegania przez nas rzeczywisto¶ci... bo zmienia siê nasz system warto¶ci i zazwyczaj wzrasta poziom uczuæ.. a tym samym stosunek do innych LUDZI , przyrody i Ziemi. Ludzie . równie¿ dojrzewaj± uczuciowo, mentalnie i fizycznie.

Kolejna wiosna.. to przebudzenie owej dojrza³o¶ci.. by mog³a rozkwitn±æ nowym piêknem.. zaowocowaæ nastêpnymi barwami ¿ycia.... BOSKI WZORZEC W NAS ZOSTA£ PONOWNIE AKTYWOWANY....

A,zatem warto zadaæ sobie trud etycznego ¿ycia , nape³niæ je wspania³o¶ci± uczuæ... by piêknieæ dobrem, wzrastaæ szczê¶ciem i p³yn±æ na fali spe³nionej rado¶ci...

Ta jesieñ 2019 jest szczególna dla nas, bo da³a nam szansê korzystania z ca³o¶ci naszego DNA .. czyli ju¿ 02 luty 2020 .. rozpali w nas ogieñ przebudzenia z unikaln± szans± wzrastania jako KWIAT ¯YCIA O UNIKALNYCH BARWACH I MO¯LIWO¦CIACH OWOCOWANIA DOBREM...

NIECH SIÊ STANIE........

"Warto zaznaczyæ, ¿e niegdy¶ pierwszy dzieñ jesieni by³ obchodzony bardzo uroczy¶cie. Zgodnie z tradycj±, zostawiano na polach kilka nieskoszonych k³osów, aby nie zostawiæ ziemi ca³kiem pozbawionej ziarna.

Reszta plonów by³a zamykana w ¶wi±tyniach. Na kilka dni przed równonoc± jesienn± stawiano kielich z pitnym miodem przed pos±giem boga wojny i urodzaju – ¦wiêtowita.

Je¿eli napój pozostawa³ nietkniêty, uznawano to za wró¿bê obfitych plonów. W pierwszy dzieñ jesieni ludzie dziêkowali tak¿e bóstwom za plony, prosili o urodzaj w nastêpnym roku i organizowali ró¿ne zabawy. "

Kalendarzowa jesieñ – 23 wrze¶nia

Warto zaznaczyæ, ¿e niegdy¶ pierwszy dzieñ jesieni by³ obchodzony bardzo uroczy¶cie. Zgodnie z tradycj±, zostawiano na polach kilka nieskoszonych k³osów, aby nie zostawiæ ziemi ca³kiem pozbawionej ziarna. Reszta plonów by³a zamykana w ¶wi±tyniach. Na kilka dni przed równonoc± jesienn± stawiano kielich z pitnym miodem przed pos±giem boga wojny i urodzaju – ¦wiêtowita. Je¿eli napój pozostawa³ nietkniêty, uznawano to za wró¿bê obfitych plonów. W pierwszy dzieñ jesieni ludzie dziêkowali tak¿e bóstwom za plony, prosili o urodzaj w nastêpnym roku i organizowali ró¿ne zabawy.

https://wiadomosci.wp.pl/pierwszy-dzien-jesieni-i-rownonoc-jesienna-23-wrzesnia-2019-dzis-rozpoczyna-sie-kalendarzowa-jesien-kiedy-kolejna-zmiana-pory-roku-6426637563332737a?fbclid=IwAR1zIHfUi7WJvnkLjWmdmnyLP9Kj_gTShoiQqXrA5aTiak0svDLgF3hlij8

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 23, 2019, 10:12:48 wys³ane przez Kiara »
Strony: [1]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

voters skyworldsv meute-de-loups sith darzlubie