Strony: [1]

KONIEC SWIATA ? CZY NOWA ERA LUDZKOSCI I ZIEMI?

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
KONIEC SWIATA ? CZY NOWA ERA LUDZKOSCI I ZIEMI?
« : Marzec 21, 2009, 18:26:35 »

Czy istnieje konkretna data konca swiata? Czy koniec swiata moze zaistniec?
Co tak naprawde oznacza okreslenie ; KONIEC SWIATA?
postaram sie przenosic , moim zdaniem proste i ciekawe wyjasnienia tego drastycznego okreslenia.

KONIEC ÂŚWIATA W 2012 ROKU

OkreÂślenie "koniec Âświata" pochodzi z kalendarza MajĂłw.

Za sprawÂą precesji tzw. punkt Barana (zwany inaczej punktem rĂłwnonocy) przesuwa siĂŞ i wĂŞdruje przed kolejnymi gwiazdozbiorami, jednak w przeciwnÂą stronĂŞ niÂż znaki zodiaku. ZaleÂżnie od tego, na tle ktĂłrego gwiazdozbioru aktualnie siĂŞ on znajduje, na Ziemi nastĂŞpuje zmiana kolejnych Er.

KaÂżda Era liczy ok. 2000 lat.

PeÂłny cykl obiegu Punktu Barana trwa 26 000 lat (dokÂładnie 25 770 lat). Nasi uczeni ten okres nazywajÂą "rokiem platoĂąskim", Aztekowie "sÂłoĂącem", a Majowie "ÂŚWIATEM".

Obecnie zbliÂżamy siĂŞ do koĂąca "Âświata" wedÂług kalendarza MajĂłw, co nie oznacza wcale koĂąca ludzkoÂści, lecz koniec kolejnego, liczÂącego 26 000 lat cyklu ewolucyjnego, ktĂłrego poczÂątkiem byÂły narodziny planety Wenus.

http://astro.eco.pl/kon_swiata.html
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2009, 20:08:13 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
Odp: KONIEC SWIATA ???
« Odpowiedz #1 : Marzec 26, 2009, 20:07:13 »

Wejscie w wyzsza wibracje Nowa Ere Ludzkosci.

Zmiana wibracji nie jest zadnym mitem , wszystko posiada wibracje, nie istnieje NIC co by wibracji nie posiadalo. Stopien krystalizacji , twardnienia , lub zmniejszania twardosci , topienia sie to zmiana wibracji , czestotliwosci drgan a zarazem teperatury,dlugosci fali , itp...
Tak wiec my podnosimy wibracje w sobie ( to jest oczywiste), ale rowniez cala ziemia razem z nami wchodzi w wyzsza czestotliwosc, inny zakres swietlno falowy, a wiec podnosi wibracje, i my i ona.
Co to znaczy I,II, III , i IV wymiar? Oczywiscie ze jest to zakres fal w ktorym kresla sie okres czasowy , epoke, lub cywilizacje. Ale te okresy wyznacza owniez zycie toczace sie przez rodzaj doswiadczen zwiazanych z np. I Wymiar- Zloty wiek wpisanie wzorca doskonalosci polaczonych aspektow zenskiego i meskiego calkowita harmonia pierwotna. II Wymiar-wiek Matriarchat rozwoj oraz doswiadczanie przez dominacje aspektu zenskiego.III Wymiar- wiek Patriarchat rozwoj i doswiadczanie przez dominacje aspektu meskiego.
Kazdy z tych wymiarow charakteryzuje sie  okreslona czestotliwoscia , wibracja. I wzorcowy mial najwyzsza , pozniej jest etap odchodzenia od wzorca poprzez obnizanie czestotliwosci drgan, wchodzenie w coraz ciemniejsza epoke. Czyli doswiadczanie coraz wiekszego podzialu pelni.
Nasunely mi sie w trakcie pisania pewne wnioski  dotyczace Atlantydy oraz podzialu mozgu ( nigdy wczesniej nie zastanawialam sie nad tym), ale cos mi sie zdaje ze to kobiety dokonaly tego rozdzielenia aspektow, i to one sa glownymi aktorami w tym przedstawieniu.
Matriarchat to juz okres oddzielenia, doswiadczanie przez jeden aspekt zenski, rozdzielenie bylo w czasach Atlantydy, czyli poczatek ery Matriarchatu. Patriarchat, to wspolczesna eraaspekty od dawna sa rozdzielone, ale zwyciezyla sila meska, podporzadkowa sobie zenska uczuciowosc. W  trakcie ery patriarchatu kobiety odzyskuja moc tak "latwo oddzielona" .
Obecna IV era to czas ponownego polaczenia MILOSCIA w pelna harmonie  aspektu zenskiego i meskiego, czas nowej wiedzy o sobie ( bo juz nie jestesmy ci sami co na oczatku), oddzielne aspekty uzyskaly swoja indywidualnosc. One w trakcie zyc nauczyly sie kobiecosci , oraz meskosci. Nasza tozsamosc energetyczna raz zaowocowala, kazdy kto bral udzial w tym zdarzeniu faktycznie ma swoja oddzielona polowke, ktora jak dziecko dorosla rozwojowo do nastepnego poziomu.
Czy bedziemy sie z nia ponownie laczyli w calosc? Nie moim zdaniem nie, dalismy sobie calkowita wolnosc, darzymy sie wielkim uczuciem szanujemy wybory. Opowiesc o zyciu ma dalszy ciag,idziemy w kierunku  mozliwosci siania ziarna zycia w kosmosie. Jedno owocowanie dla nas to zbyt malo, gdy mozemy istnienie obdarowac nieskonczonosca owocowan , ktore rowniez beda mogly owocowac siejac zycie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
Odp: KONIEC SWIATA ? CZY NOWA ERA LUDZKOSCI I ZIEMI?
« Odpowiedz #2 : Marzec 26, 2009, 20:10:22 »

Nowa Era , nowa mysl , nowa wiedza.

Nie popelnilam zadnego bledu , zmiana wibracji mysli , to rowniez doslownie i w przenosni ROZPUSZCZANIE BLOKAD MYSLOWYCH , ktore stanowia twarde skupisko energetyczne i w materii i w cialach energetycznych , ktore posiadamy.
Moim zdaniem masz problem z elastycznoscia prowadzenia mysli, ustanowiles sobie jakies wlasne kanony, poszufladkowales poodgradzales i lokujesz wszystko w tych przedzialach. A tak nie jest, wszystko i swiat duchowy i materialny jest JEDNIA, ktora oddziela od siebie wlasnie czestotliwosc drgan , WIBRACJA. Przekraczanie tych swiatow nastepuje w momecie zmiany owej wibracji ( przechodzenie wody w lod czy tez w druga trone w pare),z nami jest idetycznie poprzez zmiane sposobu myslenia.Zaczynamy odczowac inaczej , i to jest momet podnoszenia sie wibracji w nas ( wieksza delikatnos i mozliwosc odbiorufizycznego zdarzen duchowych), lub obnizanie wibracji ( niezrozumienie subtelnosci , niepostrzeganie i brak odczuc energetycznych).Wszystko rozgrywa sie rownoczesnie na wielu planach w naszej skali odbioru, ale rownoczesnie na jednym globalnym. Wszystko jest od siebie uzaleznione, to piekny obraz rzeczywistosci , ktora wspolnie tworzymy, ocieplajac klimat ( powodujemy szybsza wiosne), lub ochladzajac ( dluzsza zime), tak wszystko zalezy od naszych mysli i uczuc , od ich WIBRACJI.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #3 : Lipiec 07, 2010, 08:56:56 »

NOWA ENERGIA , NOWA SWIADOMOSC.

STREFA NULL
(CZÊ¦Æ 1)
LINK! DO CZʦCI 2

Strefa Null (Null Zone) wystĂŞpuje, gdy nagle zaÂłamuje siĂŞ energia i zachodzi na siebie (LINK!).

Wtargniêcie zupe³nie nowych energii ca³kowicie rozbija dotychczasowe wzorce, burzy w niezliczone fragmenty stare struktury, które nie mog¹ byÌ ponownie po³¹czone, tak jak wystêpowa³y w pierwotnej formie.

W koĂączÂących siĂŞ cyklach – czasach (Majowie uÂżywali terminu – w sÂłoĂącach), zawsze wystĂŞpujÂą na masowÂą skalĂŞ szczegó³owe oczyszczenia. WiedzÂąc o tym nie powinniÂśmy dziwiĂŚ siĂŞ, Âże istnieje obecnie na Ziemi wiele stref Null, w postaci trzĂŞsieĂą ziemi, wulkanĂłw, powodzi, huraganĂłw, katastrof, konfliktĂłw spoÂłecznych, politycznych, wojen.

W strefie Null zachodz¹ szokuj¹ce zdarzenia, które zawsze pojawiaj¹ siê bez ostrze¿enia, trudno je przewidzieÌ, spadaj¹ na Ziemiê i ludzi w³aœnie wtedy kiedy s¹ najmniej oczekiwane. Dzia³a niewidzialny spust, który nagle siê aktywuje, wywala wszystko wokó³ nas spychaj¹c w dó³. Strefa Null jest niczym potê¿ny odkurzacz, który oczyszcza Ziemiê przed wp³ywem nowej fali œwiat³a. Oczyszczenie Ziemi przenosi siê na ludzi wysy³aj¹c impuls w kilku kierunkach. Wokó³ nas zachodzi potê¿na reorganizacja, punkt po punkcie puszczaj¹ wszystkie wi¹zad³a, najsilniejsze os³ony, mamy poczucie, ¿e Ziemia zaczyna siê mocno buntowaÌ, a my ludzie wisimy g³ow¹ w dó³.

W tej sytuacji puszczajÂą ludzkie okablowania co doprowadza do punktu krytycznego. KaÂżdy z nas ma swĂłj prĂłg, kaÂżdy jest mniej lub wiĂŞcej wyczulony na wszystkie zachodzÂące doÂświadczenia lecz w chwili wejÂścia w strefĂŞ Null poczujemy siĂŞ zupeÂłnie odciĂŞci od wÂłasnych fundamentĂłw. WyÂżej rozwiniĂŞte dusze wczeÂśniej odbierajÂą nadciÂągajÂące fale ÂświatÂła, budzÂą siĂŞ spontanicznie i po krĂłtkim okresie reorganizacji sÂą gotowi do swoich nowych zadaĂą. To grupa starych dusz, ktĂłre do tego zadania reinkarnowaÂły siĂŞ na ZiemiĂŞ. Po procesie transformacji wrĂłcÂą na swĂłj duchowy poziom, z ktĂłrego pochodzÂą. MÂłodsze dusze nie majÂą tak wyrazistych doznaĂą, ich proces transformacji bĂŞdzie przechodziÂł subtelniej, dÂłuÂżej, ich przeznaczeniem bĂŞdzie piÂąty wymiar. BĂŞdÂą i tacy, ktĂłrych brak zaufania okryje ich pÂłaszczem iluzji, bĂŞdÂą wszystko negowaĂŚ, sami zamknÂą siĂŞ w klatce materii. Nadal bĂŞdÂą kroczyĂŚ po sukces ale na materialnym planie; pieniÂądz, kariera, sÂława znieksztaÂłci im postrzeganie nadciÂągajÂącego ÂświatÂła. ZablokujÂą wÂłasne przemiany zamykajÂąc siĂŞ we wÂłasnej skorupie.

Strefa Null bezpowrotnie zrywa stare wzorce zakorzenione w systemie naszych przekonaĂą i podstawowych zachowaĂą. Stare struktury zarĂłwno fizyczne jak i niematerialne mogÂą byĂŚ zniszczone w jednej chwili. Po przejÂściu Null nasze wewnĂŞtrzne i zewnĂŞtrzne krajobrazy bĂŞdÂą znacznie zmienione. Zanim siĂŞ to stanie wiele rzeczy musimy na nowo zrozumieĂŚ i zidentyfikowaĂŚ:

1. Kim jesteÂśmy na tym Âświecie?
2. Dlaczego obecnie Âżyjemy?
3. Co nas zamknĂŞÂło w Âświecie dualizmu?
4. Co staÂło siĂŞ fundamentami naszego starego Âświata?

Musimy zmieniÌ swój punkt widzenia na rzeczy, które uchodzi³y za nienaruszalne. Nale¿¹ do nich stare role, którymi zazwyczaj okreœlamy: kim jesteœmy, nasz¹ pracê, fizyczne œrodowisko, w którym ¿yjemy, przebieg codziennych czynnoœci i interakcji spo³ecznych. Kiedy pojawia siê strefa Null nasze stare systemy s¹ ca³kowicie zrujnowane i w ¿aden sposób nie mog¹ powróciÌ na star¹ pozycjê.

To tak jak delikatne wzory ze szk³a umieszczone w betonowej pod³odze, które ju¿ nie sposób z sob¹ scaliÌ. Rozbite szk³o zatopione w betonie niezliczonych kawa³kach jest niemo¿liwe do po³¹czenia w pierwotn¹ formê.

Podobnie nie mo¿emy z powrotem skleiÌ elementów strefy Null w starych miejscach. Stare wzorce czêsto s¹ ca³kowicie usuniête z naszej planety i osobistego ¿ycia. Pewne rzeczy musz¹ przejœÌ przez strefê Null poniewa¿ s¹ zbyt mocno zakorzenione i nie ma innego sposobu aby je usun¹Ì, jest to jedyny sposób na oddzielenie skostnia³ych form.

Strefa Null jest zawsze bolesnym wydarzeniem, poniewaÂż wstrzÂąs wnika w sedno naszej istoty, lecz jest najbardziej skuteczny, rozbija stare wzorce w jednej chwili.

StrefĂŞ Null doÂświadczajÂą osoby, ktĂłre budzÂą siĂŞ spontanicznie. Odbywa siĂŞ to na poziomie osobistym. W Âżyciu takiej osoby jest prawdziwe trzĂŞsienie ziemi, tornado, powĂłdÂź, poÂżar - zostajÂą poruszone wszystkie poziomy: wewnĂŞtrzne i zewnĂŞtrzne. CzÂłowiek nie moÂże zrozumieĂŚ – co siĂŞ dzieje w jego Âżyciu? Obecnie dzieje siĂŞ to na masowÂą skalĂŞ, tego procesu doÂświadcza duÂżo ludzi. Pomimo, Âże proces jest wielkim cierpieniem sÂłuÂży waÂżnemu celowi. Nie tylko rozbiciu starych wzorcĂłw i pog³êbieniem naszego wspó³czucia ale takÂże stworzenia podatnego gruntu do narodzin czegoÂś wyjÂątkowego, zupeÂłnie nowego Âświata.

I tak rzeczy, które by³y dla nas niezmiernie bolesne, trudne, napawaj¹ce wielkim lêkiem po oczyszczeniu staj¹ siê dla nas zupe³nie inne i chocia¿ jeszcze ich nie rozumiemy zaraz po ich przejœciu czujemy siê zadowoleni, wolni. Jeszcze d³u¿szy czas jest niezmiernie trudno znaleŸÌ siê na nowej pozycji lecz ju¿ czujemy, ¿e zaczyna otaczaÌ nas inna energia.

Strefa Null jest ogromnym wzrostem kreatywnoœci. Elementy, które zosta³y wyparte, ograniczone lub wstrzymane przez stare struktury, dawne wierzenia s¹ teraz swobodnie rozwijane w zupe³nie nowym kierunku. Wszystkie strefy Null pog³êbiaj¹ nowe przestrzenie. Przez jakiœ czas fruwaj¹ wokó³ nas luŸno ró¿ne elementy, niczym na wielkim wietrze spadaj¹ce z ró¿nych drzew liœcie razem zmieszane. Powoli wkraczamy w fazê scalania, zaczyna kszta³towaÌ siê doskona³y obraz, energia scala podobne tonacje, ³¹czy ludzi o podobnej czêstotliwoœci. Du¿o zwi¹zków przestaje istnieÌ, buduj¹ siê nowe oparte ju¿ na ufnoœci i bezwarunkowej mi³oœci. Zaczynamy formowaÌ subtelne, niewidzialne si³y w zupe³nie naturalny sposób. W tym miejscu ju¿ jesteœmy œwiadomi, ¿e wszystko jest mo¿liwe, poddajemy siê prowadzeniu wy¿szej m¹droœci.
WewnĂŞtrzna strefa Null

Istnieje wiele elementĂłw, ktĂłre muszÂą zostaĂŚ caÂłkowicie usuniĂŞte z naszych matryc. Przede wszystkim nale¿¹ do nich emocjonalne pozostaÂłoÂści z przeszÂłoÂści, dÂługo zakorzenione nieporozumienia, ograniczone zachowania, stare opory, przeszkody i zak³ócenia energii. Proces uwalniania siĂŞ w postaci Null jest odczuciem podobnym do wybuchu bomby. Podczas takiego wybuchu bĂŞdzie poruszona w ciele kaÂżda komĂłrka, potĂŞÂżne zasoby energii zaczynajÂą promieniowaĂŚ na zewnÂątrz. Inaczej mĂłwiÂąc osobista strefa Null jest potĂŞÂżnym duchowym tornado, zwana przez wielu mistykĂłw – ciemnÂą duchowÂą nocÂą.

Przed wejœciem w strefê Null czêsto przechodzimy fazê poprzedzaj¹c¹, potê¿ny sztorm, chocia¿ ten okres nie jest taki trudny jak sama strefa Null to jednak zm¹ci nasze pole postrzegania i zrobi w duszy nie jedn¹ ranê. Poprzedzaj¹cy sztorm mo¿e czasami sp³aszczyÌ nam odczuwanie ale nie zniszczy naszego krajobrazu, nie wyburzy wszystkich starych rzeczy, nie zmieni ich kolejnoœci, nie pozbêdzie siê wszystkich starych energii. Na tym etapie du¿o osób bêdzie ju¿ mia³o przestawione w³asne energie, wielki poprzedzaj¹cy sztorm jest sygna³em nadchodz¹cej transformacji. Ci ludzie ju¿ inaczej postrzegaj¹ œwiat, niby siê pojawiaj¹ w tej samej formie ale ich zrozumienie nie jest takie samo jak poprzednio. Wprowadzaj¹ w swoje wierzenia nowe elementy, widz¹ wokó³ siebie inny œwiat. Zaczynaj¹ bezwarunkowo pracowaÌ w s³u¿bie Ziemi, ludzi, g³oœno manifestuj¹ swoje sny, wizje. Przejawia siê to nawet w religii, przekonaniach, cz³owiek porzuca dawne uprzedzenia. Osoba, która prze¿y³a wielki sztorm poprzedzaj¹cy strefê Null nie trzyma siê ju¿ tak mocno przestarza³ych form wiary, postrzega równie¿ inne wspólne elementy, potrafi je po³¹czyÌ i rozumie procesy zachodz¹ce po sobie.

W strefie Null nastêpuje rozbicie naszego wewnêtrznego œwiata, które mia³o miejsce do teraz i zmusza nas aby dowiedzieÌ siê czegoœ nowego, podejœÌ w inny sposób do wszystkiego co robimy. Strefa Null bywa szokuj¹ca, wielki sztorm w porównaniu z Null jest bardzo subtelny.
Co siĂŞ dzieje kiedy wchodzimy w strefĂŞ Null?

MoÂżemy nagle straciĂŚ pracĂŞ, naszego partnera, przyjació³, opuszczajÂą nas wszyscy, niespodziewanie w naszym Âżyciu zbiera Âżniwo ÂśmierĂŚ, odkrywamy, Âże mamy powaÂżne choroby, skrajnÂą depresjĂŞ, napotykamy nowe dotÂąd nam nieznane prawdy, widzimy wszystko zupeÂłnie inaczej niÂż poprzednio. Bardziej subtelne przemiany odbywajÂą siĂŞ w dÂłuÂższym okresie czasu i raczej sÂą to tylko sztormy, po ktĂłrych potrafimy siĂŞ podnieœÌ do tego samego Âżycia. W strefie Null mamy dni kiedy jesteÂśmy sparaliÂżowani przez lĂŞk, ataki paniki, bywamy przytÂłoczeni z niewiadomego powodu, nic nie trzyma siĂŞ kupy, jesteÂśmy jacyÂś zawieszeni, nic nam siĂŞ nie udaje a nasze zaufanie jest mocno zachwiane. Wszystko to prowadzi do jednego pytania – co siĂŞ ze mnÂą dzieje? Trudno znaleŸÌ odpowiedÂź, trudno znaleŸÌ pocieszyciela, nĂŞka nas potĂŞÂżne osamotnienie i roz³¹ka.

JeÂśli mamy ÂświadomoœÌ przez co przechodzimy, bĂŞdzie nam Âłatwiej. MoÂżemy woÂłaĂŚ nasze wyÂższe Ja na ratunek. WĂłwczas zauwaÂżymy, Âże nasze cierpienie zaczyna siĂŞ zmniejszaĂŚ. Jest to czas na osobiste przemyÂślenia, na wÂłasny rachunek sumienia, podporzÂądkowanie siĂŞ nowemu, powiÂązanie wÂłasnej wewnĂŞtrznej wiedzy, starej pamiĂŞci, ktĂłre budzÂą siĂŞ z letargu. OdezwÂą siĂŞ nadprzyrodzone zdolnoÂści, ktĂłre teÂż nas zadziwiÂą. BĂŞdziemy chcieli pokazaĂŚ Âświatu swoje nowe wnĂŞtrze, objawiĂŚ cudowne niezwykÂłe doznania …a tu spotka nas wielka niespodzianka – zostaniemy wyÂśmiani przez Âśrodowisko, odesÂłani na leczenie do psychiatrĂłw. Dlatego bÂądÂźcie troszkĂŞ ostroÂżni w wyraÂżaniu swoich emocji.

PamiĂŞtam moje doÂświadczenie ze strefy Null. Przede wszystkim brakowaÂło mi wiedzy w podstawowych sprawach o kosmicznej energii, nie miaÂłam pojĂŞcia o swoim duchowym ciele, wszystko co mogÂłam wĂłwczas powiedzieĂŚ to, Âże czÂłowiek ma duszĂŞ, ktĂłra po Âśmierci idzie do nieba, czyœÌca albo piekÂła. I to byÂła cala moja wiedza na duchowy temat. ZgromadziÂło siĂŞ wokó³ mnie kilka osĂłb, niby ÂświatÂłych duchem, znajÂących BibliĂŞ, ale nikt nie umiaÂł mi pomĂłc a nawet wesprzeĂŚ. Jak z perspektywy czasu patrzĂŞ na to wszystko, widzĂŞ wyraÂźnie jakie byÂło ÂżaÂłosne podejÂście do moich doÂświadczeĂą tych, ktĂłrych Âświat uwaÂżaÂł za wtajemniczonych. OdbywaÂło siĂŞ to na zasadzie: “prowadziÂł Âślepy Âślepego.”

Ca³e moje dotychczasowe ¿ycie leg³o w gruzach, jak dom po wybuchu bomby. Sta³o siê to nagle. Nieszczêœcie goni³o nieszczêœcie a ja nie wiedzia³am dlaczego w³aœnie na mnie tak okrutnie uwziê³o siê ¿ycie, tyle nieszczêœÌ spada na moj¹ g³owê w tym samym czasie. W chwili kiedy odkry³am co jest tego przyczyn¹ moje wewnêtrzne cierpienie troszkê siê zmniejszy³o. Ju¿ sama ta wiedza doda³a mi si³y i odwagi. Wiedzia³am ju¿, ¿e muszê ten okres wytrwaÌ, nie by³o ³atwo i trwa³o to doœÌ d³ugo. Powoli bardzo ma³ymi kroczkami wraca³a do mnie radoœÌ.

W chwili doÂświadczania pierwszych mistycznych przeÂżyĂŚ czuÂłam siĂŞ jakbym graÂła w jakimÂś filmie, paranormalne zjawiska budziÂły we mnie niedowierzenie. ChciaÂłam siĂŞ z kimÂś tym wszystkim podzieliĂŚ, wykrzyczeĂŚ na caÂły gÂłos caÂłemu Âświatu – sÂłuchajcie, nie jesteÂśmy sami, ten Âświat wyglÂąda zupeÂłnie inaczej, czuwa nad nami ÂŚwiatÂło a my jesteÂśmy Jego oddechem. Niestety Âświat nie zrozumiaÂł … i nadal nie jestem pewna czy rozumie? W tamtym czasie tylko jedna osoba krok w krok wiernie dotrzymywaÂła mi towarzystwa (i jest ze mnÂą do dzisiejszego dnia) chociaÂż ten mĂłj Âświat wielokrotnie jÂą przerastaÂł, to jednak przy mnie trwaÂła. WykruszyÂły siĂŞ wszystkie stare relacje, po paru miesiÂącach weszli w moje Âżycie zupeÂłnie nowi ludzie, ktĂłrych nie dziwiÂł mĂłj jĂŞzyk, mĂłj nowy Âświat, rozumieli co chcĂŞ im przekazaĂŚ. Ta pierwsza grupa pomogÂła mi powstaĂŚ z martwych, odbudowaĂŚ moje Âżycie, chociaÂż byÂło juÂż zupeÂłnie inne, to jednak na pewno nie byÂło gorsze. Jasno widziaÂłam swojÂą ÂścieÂżkĂŞ i swĂłj nowy Âżyciowy program. WkrĂłtce rĂłwnieÂż zrozumiaÂłam jednÂą wielkÂą prawdĂŞ, Âże ci¹¿y na mnie wielka odpowiedzialnoœÌ; nie wolno mi kroczyĂŚ w kÂłamstwie, nie wolno mi siĂŞ dorabiaĂŚ na moich duchowych darach, nie wolno mi odmawiaĂŚ nikomu pomocy a moja ziemska pozycja to nie tego, ktĂłry rzÂądzi tylko tego, ktĂłry tu jest do sprzÂątania.

Kiedy jesteœmy w strefie Null wydaje siê, ¿e wszystko stracone. Jest to czas kiedy nie widzimy ¿adnych prze³omów, nie umiemy jeszcze wyci¹gn¹Ì korzyœci z naszego doœwiadczenia, nasze cia³o i dusza s¹ jeszcze za s³abe, wyczerpane, obola³e wszystkimi gwa³townymi zmianami. Wszystko wydaje siê beznadziejne, chcemy gdzieœ uciec, ukryÌ siê, ale nie ma takiego miejsca. Przychodzi nawet pragnienie œmierci. Strefa Null dotyka tak mocno, ¿e popycha nas a¿ do krainy zmar³ych, z której nie sposób wyjœÌ.

Musimy patrzeÌ na t¹ ca³kowit¹ nasz¹ ruinê, szczerze oceniÌ w³asne problemy, zmierzyÌ siê z silnymi emocjami. Przychodzi te¿ i ten dzieù, w którym ju¿ jesteœmy w stanie obejrzeÌ szcz¹tki tego co zosta³o jeszcze zachowane ale okazuje siê, ¿e to ju¿ w ogóle nas nie cieszy. Zauwa¿amy, ¿e staramy siê unikaÌ wszystkiego co odnaleŸliœmy ze starego ¿ycia, jest to zbyt bolesne dla naszych oczu. Jednak musimy pozbieraÌ siê z tych ruin i wejœÌ na nowo w ¿ycie. Po przejœciu strefy Null potrzeba na to olbrzymiej odwagi.

Powoli zaczynamy dostrzegaĂŚ w sobie duÂże zmiany, niby jesteÂśmy tacy sami … ale juÂż tylko na zewnÂątrz, wnĂŞtrze jest wypalone i puste. Powoli powraca nadzieja, wiara, miÂłoœÌ, chociaÂż jeszcze samotni to jednak tego nie odczuwamy, zaczynamy zwracaĂŚ oczy w innÂą stronĂŞ i ufamy BoÂżej OpatrznoÂści. JuÂż wiemy, Âże caÂłe to pasmo zdarzeĂą miaÂło wiĂŞkszy sens i powrĂłcimy do Âżycia bardziej doskonali, obdarzeni w nowe moÂżliwoÂści. Czujemy jak nowe fale energii wypeÂłniajÂą naszÂą pró¿niĂŞ i dziaÂłajÂą we wszystkich kierunkach.

Od tej pory zauwaÂżamy intensywna pracĂŞ caÂłego naszego ciaÂła. Nie uchodzi uwadze praca Âżadnej komĂłrki. To teÂż budzi wielkie zdziwienie. NastĂŞpuje gruntowna przebudowa, musimy siĂŞ caÂłkowicie skonfigurowaĂŚ, musimy wiele z siebie daĂŚ, dokonaĂŚ potĂŞÂżnego skoku. Nasz stary Âświat zostaÂł skruszony i w Âżaden sposĂłb nie moÂżna go juÂż odbudowaĂŚ.

UderzyÂł w nas piorun, rozwaliÂł nasz “doskonaÂły dom” a czÂłowiek ledwo Âżywy zasiada na jego ruinach. Jeszcze jest na tyle niedojrzaÂły, Âże chce to wszystko na nowo odbudowaĂŚ, niestety, w tym momencie nasze przeznaczenie ma juÂż dla nas gotowy zupeÂłnie inny scenariusz.

Strefa Null to straszne doœwiadczenie ale jest ca³kiem naturalnym zjawiskiem wystêpuj¹cym w prze³omowych momentach naszego duchowego ¿ycia. Ale nie ma innej drogi aby wyzwoliÌ siê z w³asnej niewoli i wyjœÌ ze swojego kokonu na wolnoœÌ.

STRZÊPKI

Serce porozrywane
na maÂłe kawaÂłki.
MiaÂło tyle pragnieĂą
a teraz zostaÂły
tylko marne strzĂŞpki.

Jak je poskÂładaĂŚ?
JakÂą ukÂładankĂŞ z nich zrobiĂŚ?

Czy warto
bawiĂŚ siĂŞ jeszcze Âżyciem
czy caÂłkowicie poÂświĂŞciĂŚ siĂŞ Bogu?

cdn…

7 June 2010

WIESÂŁAWA

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #4 : Lipiec 07, 2010, 08:58:39 »

FALA ZMIAN.

ZEWNÊTRZNA STREFA NULL
(CZÊ¦Æ 2)
LINK! DO CZʦCI 1

ZewnĂŞtrzne strefy Null sÂą znacznie bardziej wydajne i daleko idÂące niÂż wewnĂŞtrzne strefy Null, zwykle wystĂŞpujÂą w formie naturalnych katastrof, takich jak: intensywne burze, tornada, huragany, powodzie, silne ÂśnieÂżyce, trzĂŞsienia ziemi, tsunami, wybuchy wulkanĂłw. W tym samym czasie dostrzegane sÂą upadki rzÂądĂłw, systemĂłw finansowych, podziaÂły porzÂądku spoÂłecznego, rewolucje, ataki terrorystyczne lub inne nieoczekiwane wstrzÂąsy spowodowane rĂŞkÂą czÂłowieka.

Kilka ogromnych zewnĂŞtrznych stref Null ma obecnie miejsce na caÂłym Âświecie. NiektĂłre waÂżniejsze z nich to trzĂŞsienia ziemi: Haiti (styczeĂą/10), Chile (luty/10 ), powĂłdÂź w Sacred Valley w pobliÂżu Cuzco, obecna powĂłdÂź w Polsce, ktĂłra moÂże wystÂąpiĂŚ nawet czterokrotnie w ciÂągu krĂłtkiego czasu. Wybuchy wulkanĂłw, szalejÂąca pogoda, trudno patrzeĂŚ bez strachu co siĂŞ obecnie dzieje na wszystkich przestrzeniach naszego Âżycia. Sprawy wielkiej polityki, upadki gospodarcze, zapowiedÂź dewaluacji dolara jesieniÂą 2010 (?) Ataki terrorystyczne, szczegĂłlnie na Bliskim Wschodzie, niespokojne ruchy wojsk. Najbardziej jednak niepokoi ludzi to co jest przed nami.

Strefa Null jeszcze nie osi¹gnê³a swojego zenitu, czym bardziej bêdzie siê wzmacniaÌ rezonans Czystego Serca bêdziemy doœwiadczani ró¿nymi zdarzeniami i bêdziemy œwiadkami doœwiadczeù oraz potê¿nych dramatów innych ludzi.

Ucieleœnieniem czystej mi³oœci jest uprzednie oczyszczenie i nie ma co siê oszukiwaÌ, nikogo nie ominie. Gdy wystêpuje zewnêtrzna strefa Null wszystko co jest na Ziemi bywa poruszone i mocno doœwiadcza ludzi. To nie ma znaczenia czy ktoœ bêdzie bogaty czy biedny, m³ody czy stary, duchowo rozwiniêty czy zupe³nie nieœwiadomy, wszyscy poczuj¹ na w³asnej skórze prze³amywanie siê starych struktur. Bêdzie to potê¿na lekcja, olbrzymia wymiana doœwiadczeù. W wielu miejscach na Ziemi krajobraz zostanie zupe³nie zmieniony, zniszczony, du¿o rzeczy przestanie istnieÌ, zostan¹ wycofane lub skoncentruj¹ siê na innych przestrzeniach. Ju¿ nie bêdziemy szukaÌ luksusów, bêdziemy walczyÌ o przetrwanie. Do wielu ludzi dociera ta prawda i ju¿ widaÌ zmiany ich priorytetów. Jedni ju¿ doœwiadczyli traumatyczne doœwiadczenia (Wielki Sztorm, wewnêtrzny Null), inni wyczuwaj¹ go instynktownie, przez co pog³êbia siê ich œwiadomoœÌ. Ludzie coraz czêœciej myœl¹ o gromadzeniu ¿ywnoœci, wody, buduj¹ schrony; cokolwiek by nie zrobili nie uda im siê obejœÌ strefy Null.

Fale strefy Null przep³yn¹ ca³¹ Ziemiê, nie bêdzie mo¿na tego procesu powstrzymaÌ, nie bêdzie ³atwo pomóc cierpi¹cym. Zobaczmy jak wygl¹da dzisiaj sytuacja na Haiti pó³ roku po trzêsieniu ziemi. Ludzie koczuj¹cy w namiotach, brak ¿ywnoœci, wody pitnej, lekarstw a jeszcze sami Haitaùczycy napadaj¹ na siebie nawzajem rabuj¹c sobie ¿ywnoœÌ, mienie, zadaj¹ sobie rany i gwa³t.

Jest to znak, ¿e musimy znaleŸÌ nowy sposób aby sobie pomóc. Nie mo¿emy polegaÌ na starych metodach lub naszych rz¹dach, oni najczêœciej myœl¹ tylko o sobie. W tym samym czasie rozwija siê nasza kreatywnoœÌ, poœród chaosu i zniszczenia musimy stworzyÌ siedzibê przetrwania dla siebie i najbli¿szych. Serca ludzi przenikniêtych wiêkszym œwiat³em bêd¹ siê jeszcze szerzej otwieraÌ i doœwiadcz¹ g³êbokiego wspó³czucia. Niestety, ta sytuacja doprowadzi równie¿ do rozdarcia nawet miêdzy najbli¿szymi osobami, które nadal maj¹ serca jak g³azy.

NiektĂłre strefy Null usunÂą na zawsze z matrycy naszej Ziemi utwardzone wiĂŞzy starych magii, nie zadziaÂłajÂą stare hasÂła, rytuaÂły. Przyjdzie dzieĂą, Âże wszyscy poczujemy siĂŞ bezradni. Tylko wspĂłlna modlitwa moÂże skrĂłciĂŚ kaÂżdy dzieĂą tego potĂŞÂżnego przemieszczania siĂŞ strefy Null. Zawsze naleÂży zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ na przemieszczanie siĂŞ fali Null, te miejsca bĂŞdÂą istotne w przyszÂłoÂści. W wielu miejscach juÂż obserwujĂŞ wchodzenie fali Null, wiele innych naznaczonych jest zawirowaniem energii, widzĂŞ tylko przechodzenie przez Wielki Sztorm, jeszcze ludzie niczego nie Âświadomi czekajÂą na swĂłj Null.
Czy wszyscy bĂŞdziemy przeÂżywaĂŚ w czasie przechodzenia Null te same doÂświadczenia?

Nie! Wszystko uzale¿nione bêdzie od stanu naszych pól mentalnych i emocjonalnych. W jednym miejscu na Ziemi mamy grubsze pok³ady ciemnoœci i ró¿ne ich aspekty, w innych jest zupe³nie inny obraz. Kto umie panowaÌ nad swoimi emocjami odbierze tak rzeczywistoœÌ jak i cieù w zupe³nie inny sposób. Wa¿ne bêd¹ nasze podwaliny wiary, negatywne myœli i skostnia³e wzorce. Ludzie o silnym fundamencie wiary szybko otworz¹ drzwi na wolnoœÌ, ale bêd¹ i tacy, którym ich wierzenia spêtaj¹ rêce. Trzeba bêdzie w jednej chwili skorektowaÌ dotychczasowe wierzenia, obaliÌ swoj¹ wewnêtrzn¹ twierdzê.

Dla nas wa¿ne jest aby zrozumieÌ prawdziw¹ naturê strefy Null. Nie mo¿emy miotaÌ siê w strachu, pozbawiaÌ siê w³asnej równowagi. U ludzi mocnych mentalnie i emocjonalnie fala Null przerodzi siê w czyn. Tylko ci bêd¹ umieli przemieszczaÌ siê na falach Null aby w potrzebie pomóc innym. Je¿eli zaczynamy œwiadomie wspó³pracowaÌ otwieramy na wolnoœÌ nie tylko drzwi ale i wszystkie okna. Dla ka¿dej osoby, która pomo¿e innym w przejœciu przez strefê Null zapewniona jest Boska opieka. Nawet wtedy, gdy wszystko wyda siê beznadziejne zostanie zes³ana pomoc i wzmocnienie.

Strefa Null bĂŞdzie miaÂła wpÂływ na kaÂżdÂą osobĂŞ. CiÂągle wiĂŞkszoœÌ ludzi Âśmieje siĂŞ z niektĂłrych zjawisk, nie chcÂą korzystaĂŚ ze starej wiedzy na temat kosmicznej energii, nie wierzÂą w system czakr, bojÂą siĂŞ Energii Kundalinii jak najwiĂŞkszego zÂła, uwaÂżajÂąc ten element duchowego Âżycia czÂłowieka za puÂłapkĂŞ szatana, nauki New Age. Energia Kundalini jest tak samo stara jak ludzkoœÌ, lecz tak w przeszÂłoÂści jak i dzisiaj byÂła i nadal jest najwiĂŞkszÂą tajemnicÂą Âświata. A ja wszystkim tym mĂłwiĂŞ: przychodzi czas aby siĂŞ zatrzymaĂŚ i otworzyĂŚ magiczne wrota w g³êbsze postrzeganie wÂłasnej duszy. WywaliĂŚ z wÂłasnych pĂłl ÂświadomoÂści wszystkie blokady, poÂłoÂżyĂŚ ca³¹ naszÂą wiedzĂŞ na stó³ i dokÂładnie posegregowaĂŚ. Przede wszystkim naleÂży dobrze przyjrzeĂŚ siĂŞ tym elementom, ktĂłrych najbardziej siĂŞ boimy, lĂŞkamy, uznajemy za coÂś zÂłego. NajwiĂŞkszym b³êdem jest ucieczka przed nieznanÂą wiedzÂą, przed “zÂłym” czÂłowiekiem, nowym, ciĂŞÂżkim wyzwaniem.
Czas aby ujrzeĂŚ prawdziwe oblicze naszego strachu. W ten sposĂłb nigdy nie bĂŞdziemy odwaÂżni, Âśmiali a bez tych cnĂłt … goodbye oÂświecenie. CzÂłowiek gotowy do tej drogi juÂż niczego nie lĂŞka siĂŞ i umie radziĂŚ sobie ze zÂłem. Jak dÂługo mamy uciekaĂŚ? Wielokrotnie tylko przed wÂłasnymi straszakami, musimy stan¹Ì oko w oko z zak³ócajÂącym nas elementem i dobrze mu siĂŞ przyjrzeĂŚ. NajÂłatwiej, najproÂściej jest powiedzieĂŚ: to jest niedobre, Âżle na mnie dziaÂła i uciekaĂŚ, gdzie pieprz roÂśnie. DopĂłki nie stawimy czoÂła swoim cieniom nie zamkniemy swoich energii. W koĂącu wielu z nas przyszÂło na ten Âświat juÂż z wyÂższymi energiami tylko po to aby zmierzyĂŚ siĂŞ z Âświatem cieni, zdemaskowaĂŚ zÂło, zdematerializowaĂŚ negatywne energie. Jest to grupa wojownikĂłw duchowych. Nie bojÂą siĂŞ Âżadnych osÂądĂłw, etykietek, nie ustÂąpiÂą dotÂąd dopĂłki nie oczyszczÂą terenu.

Czakry w czÂłowieka sÂą pieczĂŞciami ÂświatÂła, wrotami umoÂżliwiajÂącymi wdychanie i wydychanie dechu Boga. I nie sÂą to kosmiczne Âżarty tylko okna miĂŞdzy Âświatami, dziĂŞki ktĂłrym wspinamy siĂŞ na szczyt piramidy ÂświatÂła.
DopĂłki nie zweryfikujesz swoich przekonaĂą nie zmienisz swojej
wewnêtrznej struktury, odetniesz siê od po³¹czenia ze ród³em.

Nie zyskasz dostĂŞpu do Boskiej mÂądroÂści
jeÂśli nie wpuÂścisz w siebie Boskiego ÂŚwiatÂła.
CzÂłowiek sam odrzuca dary zsyÂłane dla niego z Nieba, jego Âślepe i bezmyÂślne dziaÂłanie nie pozwala mu korzystaĂŚ z nauki jak otworzyĂŚ niewidzialnÂą skrzyniĂŞ skarbĂłw, ktĂłra czeka na niego w jego wnĂŞtrzu.

Wszystko co wystêpuje w œwiecie materialnym równie¿ skrywa w sobie potencjalne dary do zjednoczenia z Bogiem. UfnoœÌ jest oliw¹ w machinie transformacji. W³aœnie z powodu przyjmowania przez ludzkoœÌ tylko po³owicznych prawd wywodz¹ siê wszystkie nasze nieszczêœcia. Takie podejœcie stwarza problemy z bezpieczeùstwem. Nawet mitologia nie powinna byÌ ignorowana jako dawka naiwnoœci.

W tym miejscu zostawiam smutnÂą refleksjĂŞ na temat duchowej edukacji naszego Ăłwczesnego spoÂłeczeĂąstwa. Nawet Âświat naukowy, ktĂłry sam czĂŞsto ignorowaÂł i naÂśmiewaÂł siĂŞ ze starych mitĂłw juÂż nie raz musiaÂł korektowaĂŚ wÂłasne poglÂądy.

MoÂże nie wszyscy wiedzÂą jak doszÂło do odkrycia staroÂżytnej Troi? Heinrich Schliemann, niemiecki archeolog amator, odkrywca Troi, Myken i Tirynsu, w wieku 7 lat otrzymaÂł od ojca w podarunku na BoÂże Narodzenie „IlustrowanÂą historiĂŞ Âświata” Jerrera, w ktĂłrej najwiĂŞksze wraÂżenie wywarÂła na nim rycina przedstawiajÂąca poÂżar Troi. To wĂłwczas zapadÂła w nim decyzja, Âże kiedy doroÂśnie odnajdzie to miasto. Jego marzenie tak g³êboko wrosÂło w jego serce, Âże nigdy nie uwierzyÂł innym ludziom, Âże to tylko mit, bajka. Jako 14 letni chÂłopiec rozpocz¹³ pracĂŞ, przeÂżyÂł wiele Âżyciowych trudnoÂści, juÂż w póŸniejszym wieku dorobiÂł siĂŞ majÂątku i wyruszyÂł ze swoim wci¹¿ Âżywym dzieciĂŞcym marzeniem na poszukiwanie Troi. Na wzgĂłrzu koÂło wioski Hissarlik, w Azji Mniejszej wykopaÂł skarb Priama. IdÂąc dalej Âśladami Iliady i Odysei odnalazÂł Mykeny i Tirynsu.

Drugim archeologicznym wyzwaniem by³y opowiadania spasane przez katolick¹ mistyczkê Mariê Valtortê (jej osobiste doœwiadczenia z Jezusem), który obdarzy³ j¹ wizjami ze swojego ¿ycia. Pisa³a bardzo skrupulatnie wszystko co jej ukaza³ Jezus. Ju¿ po œmierci Marii w roku 1961 œladami jej opowiadaù ruszy³a grupa archeologów. Ku ich zdziwieniu znaleŸli w swoich wykopaliskach miejsca opisane przez Mariê, o których nawet nie wspomina Biblia. Mo¿e ktoœ powiedzieÌ, Maria mog³a tam byÌ, widzieÌ to, niestety by³a sparali¿owana i przykuta do ³ó¿ka a wiele znalezionych scenerii dok³adnie przez ni¹ opisanych od wieków przykrywa³a ziemia.

W roku 1961 kiedy narodziÂło siĂŞ wiele naukowych astronomicznych instrumentĂłw odkryto w przestrzeni kosmicznej Photon Belt zwany teÂż Manasic Ring, Pas FotonĂłw (LINK!).

Od tamtej pory minĂŞÂło sporo lat, dzisiaj nie jest juÂż dla naukowcĂłw sekretem, w chwili kiedy jakaÂś przestrzeĂą wchodzi w dziaÂłanie Photon Belt nastĂŞpuje „w oka mgnieniu”, wiele natychmiastowych przeksztaÂłceĂą, miĂŞdzy innymi przestaje istnieĂŚ noc. Photon Belt przypuszczalnie zbudowany jest z mana (energii kosmicznej), ktĂłra jest poza sÂłownikowÂą definicjÂą, tÂłumaczona jest jako tajemnicza moc (stÂąd druga nazwa pierÂścienia - Manasic).

W chwili rozwoju fizyki kwantowej zosta³o ogólnie przyjête, ¿e kosmiczna energia wp³ywa na nasz¹ œwiadomoœÌ. Wiadomo, ¿e umys³ i dusza jest poza czwartym wymiarem. W chwili poszerzania siê naszej œwiadomoœci postrzegamy inaczej rzeczywistoœÌ, bywa nawet, ¿e nasza œwiadomoœÌ jest poza czasem. ŒwiadomoœÌ mo¿e istnieÌ w przestrzeni w dwóch punktach.

Nasza cywilizacja nadal opiera siê na energii elektrycznej do zasilania wszystkich naszych ziemskich maszyn, chocia¿ ju¿ powszechnie jest wszystkim wiadomo o doœwiadczeniach i wprowadzanie w ¿ycie urz¹dzeù opartych na innej energii elektromagnetycznej - HAARP. Z u¿yciem fal elektromagnetycznych HAARP mo¿na wp³ywaÌ na atmosferê ziemsk¹ a nawet na œwiadomoœÌ ludzi. HAAPR (wed³ug teorii spiskowych) jest wykorzystany do sieci Echelon - najwiêkszy wywiad elektroniczny. System ten gromadzi i analizuje przekazy elektroniczne z ca³ego œwiata: faksy, e-maile, transfery plików, a nawet zwyk³e rozmowy telefoniczne. Szacuje siê, ¿e system gromadzi i przetwarza ok. 3 miliardy przekazów elektronicznych na dobê.

Nauka zdaje sobie sprawĂŞ ze szkodliwoÂści naszej obecnej technologii co jest udokumentowane w czasopismach medycznych na caÂłym Âświecie.
..........
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #5 : Lipiec 07, 2010, 09:00:53 »

CD....

Photon Belt – Pas FotonĂłw kiedy uderzy o naszÂą ZiemiĂŞ bĂŞdzie swojego rodzaju oczyszczeniem, a nasze dotychczasowe ziemskie urzÂądzenia przestanÂą dziaÂłaĂŚ.

Wiele ludzi spiskuje, Âże HAARP moÂże posÂłuÂżyĂŚ do wywoÂływania sztucznych ObjawieĂą Chrystusa, kontrolowania myÂśli, zbiorowej ÂświadomoÂści; w obecnoÂści Photon Belt ten projekt runie jak domek z kart.

Kiedy jesteœmy szczêœliwi, kochamy, nasze wzorce fal mózgowych s¹ wysokie. W czasie depresji s¹ niskie. Mi³oœÌ pozwala doœwiadczyÌ przep³ywu pozytywnej energii. W³aœnie wejœcie w Pas Fotonów wywo³a pozytywn¹ energiê œwiat³a, którymi bêd¹ karmione nasze cia³a, poszerz¹ granice naszej zbiorowej œwiadomoœci. Rozpocznie siê dla wszystkich istot na Ziemi proces wznoszenia. Jest to rzeczywiœcie proces a nie coœ co siê stanie z dnia na dzieù (owszem by³o by to fajnie, wieczorem po³o¿yÌ siê spaÌ a rankiem spojrzeÌ w lustro i krzykn¹Ì ... wow! Przebudzeni, mile zaskoczeni, ¿e ju¿ jesteœmy zupe³nie doskonali). Niestety zajmie nam to jeszcze troszkê czasu.

Nasza Ziemia jest juÂż w tym procesie, najbardziej bĂŞdÂą widoczne zmiany w roku 2011. PĂłki co mamy przed sobÂą strefĂŞ Null. Ziemia przechodzi przez caÂłe miriady zmian energii. Tych zmian dostarczajÂą nam ciaÂła niebieskie podczas peÂłnego obrotu Ziemi wokó³ SÂłoĂąca – kalendarzowego roku. W tworzeniu kosmicznej energii waÂżnÂą rolĂŞ odgrywa caÂły rok. Energia wnika w struktury molekularne Ziemi, umoÂżliwia wibracjĂŞ jej czÂąsteczek, coraz szybszy ich ruch wprowadza PlanetĂŞ ZiemiĂŞ w piÂąty wymiar.

Obecne zmiany chocia¿ w tym okresie tak mocno przyœpieszone, to jednak s¹ bardzo subtelne i wykonuj¹ siê powoli, przemieszczanie Pasa Fotonów bêdzie odbywa³o siê w doœÌ d³ugim czasie, ju¿ od kilku lat wszyscy doœwiadczamy zmian w zale¿noœci od naszych poziomów œwiadomoœci. Proces bywa bardziej powolny lub gwa³towny. Z ludŸmi dzieje siê podobnie jak ze s³oùcem i kwiatami, szybciej dojrzewaj¹ w s³oùcu, szczególnie te, które lubi¹ siê k¹paÌ w jego promieniach, gorzej z tymi co wolê cieù, czym bardziej s³oneczko dopiecze tym mocniej bêd¹ siê zamykaÌ.

SÂą osoby, ktĂłrzy odbierajÂą spontanicznie impuls nowej energii i w krĂłtkim czasie nastĂŞpuje w nich przebudzenie na zasadzie zapalonej zapaÂłki rzuconej na podatny grunt. Wielu ludzi ciÂągle potrzebuje wiĂŞkszej penetracji ognia, energia zadziaÂła tylko na krĂłtki okres czasu, wpÂływa powoli, moÂże siĂŞ blokowaĂŚ i znowu stopniowo wpÂływa, ale waÂżne jest, Âże chociaÂż maÂłymi kroczkami lecz ciÂągle prze naprzĂłd. Gorzej z tymi, ktĂłrzy Âświadomie wybierajÂą inny kierunek, ktĂłry spycha ich tylko w „dó³”. Jednak przyjdzie taki czas, Âże na ZiemiĂŞ wniknie wiĂŞcej duchowego ÂświatÂła i wszyscy bĂŞdziemy siĂŞ gwaÂłtownie budziĂŚ jak wiosnÂą na ³¹ce kwiaty.

Zanim na ZiemiĂŞ wniknie caÂłkowite duchowe ÂświatÂło bĂŞdzie kilka zmian w odniesieniu do pola elektrycznego energii, widma fal elektromagnetycznych, na wszystkie przemiany potrzeba trochĂŞ czasu. W cyklu wchodzenia w Wielkie ÂŚwiatÂło bardziej waÂżne bĂŞdÂą tzw, dni mroku, znane rĂłwnieÂż jako dni ostateczne albo horror czterech jeÂźdÂźcĂłw Apokalipsy. W tym czasie bĂŞdÂą najwiĂŞksze wstrzÂąsy: potĂŞÂżne i straszne, ktĂłre caÂłkowicie, jednym szybkim ciĂŞciem przemieniÂą ZiemiĂŞ.

Po fali oczyszczenia przeniknie nowe promieniowanie – blask od Pasa FotonĂłw, ktĂłry bĂŞdzie uzdrawiaÂł ZiemiĂŞ.

Planeta Ziemia przeÂżyje trzech-dniowÂą falĂŞ ciemnoÂści i zimna, w nastĂŞpnych dniach bĂŞdzie przebijaÂło Âłagodne i ciepÂłe ÂświatÂło, nie bĂŞdzie juÂż strachu, nowe ÂświatÂło przyniesie spokĂłj i zrozumienie. Zacznie siĂŞ czas kiedy na Ziemi bĂŞdzie siĂŞ tworzyĂŚ jedna hierarchia duchowa, nastÂąpi przywrĂłcenie ÂświadomoÂści kaÂżdego z nas.
Czego mamy oczekiwaĂŚ w chwili wchodzenia w Pas FotonĂłw?

1. Zjawisk strefy Null:
a. ró¿ne wstrz¹sy, zmiany pogody, naturalne katastrofy
b. upadki rzÂądĂłw, zamachy stanĂłw, upadki bankĂłw, wojny.

2. Przewidywany czas oko³o 110 do 144 godzin (5-6 dni) w których w ró¿nym dla nas czasie prze¿yjemy szok, niczym kontakt cia³a z wysokim napiêciem pr¹du. Ten nag³y wstrz¹s bêdzie trwa³ nieca³¹ sekundê i bêdzie komunikatem naszego po³¹czenia z wy¿szym wymiarem.

Nie nale¿y siê tego baÌ. S¹ osoby, które ju¿ zosta³y przy³¹czone do wy¿szego wymiaru. Osoby, poprzedzaj¹ce okres masowego przebudzenia, przechodz¹cy transformacjê indywidualnie prze¿yli potê¿ny wstrz¹s podobny do uderzenia pioruna w cia³o .

W „Naszych DoÂświadczeniach” na Rose of Sharon znajdziecie moje wspomnienia z tego okresu. Niestety wspominam ten okres bardzo boleÂśnie, nie byÂłam takÂą szczĂŞÂściarÂą, caÂłe moje ciaÂło byÂło przez kilka miesiĂŞcy w Wielkim Sztormie, w gÂłowie rozlegaÂł siĂŞ ryk niby silnikĂłw odrzutowych, nocÂą 13 paÂździernika 2000 r. w chwili przechodzenia przez granice wyÂższej ÂświadomoÂści biÂły we mnie od zewnÂątrz przez kilka godzin dziwne elektryczne strzaÂły, ktĂłre przechodziÂły wzdÂłuÂż caÂłego krĂŞgosÂłupa i przez gÂłowĂŞ od prawej do lewej skroni. PóŸniej doÂświadczyÂłam rĂłwnoczeÂśnie uderzeĂą wielu elektrycznych grubych igieÂł wokó³ gÂłowy, ktĂłre boleÂśnie przeszywaÂły mojÂą czaszkĂŞ i wchodziÂły g³êboko w mĂłzg. Ten moment byÂł dla mnie najciĂŞÂższym doÂświadczeniem, omdlewaÂłam i w tej samej chwili byÂłam juÂż w peÂłni Âświadoma, gotowa na nowe uderzenia. Nie mogÂłam w Âżaden sposĂłb zrozumieĂŚ - co siĂŞ dzieje? Nie byÂłam w stanie krzyczeĂŚ ani nawet siĂŞ poruszyĂŚ ale moje zmysÂły byÂły bardzo czyste, ostre, nic nie umykaÂło mojej uwadze. W obecnej chwili juÂż wygasiÂłam swoje emocje zwiÂązane z tym doÂświadczeniem... ale trwaÂło to kilka lat. Trzy dni po tym wydarzeniu po raz pierwszy w swoim Âżyciu usÂłyszaÂłam w swojej gÂłowie nieziemskÂą muzykĂŞ, ktĂłra mi towarzyszy non-stop do dnia dzisiejszego. Z poczÂątku jeszcze nieÂśmiaÂła, dzisiaj juÂż zupeÂłnie wyzwolona, a nawet potrafi jednoczeÂśnie w³¹czaĂŚ siĂŞ na kilku kanaÂłach. KaÂżda jest inna i co dziwne jedna nie zak³óca drugiej, moÂżna je sÂłuchaĂŚ wszystkie rĂłwnoczeÂśnie a zarazem kontynuowaĂŚ normalne ziemskie Âżycie. Dzisiaj juÂż nie wyobraÂżam sobie, Âże mogÂło by jej nie byĂŚ. To jest sygnaÂł ³¹cznoÂści z wyÂższymi wymiarami.

W okresie wejœcia w œwiat³o Photon Belt istnieje mo¿liwoœÌ spotkania naszych przodków, mieszkaùców wczeœniejszych cywilizacji. St¹d niektóre proroctwa podaj¹, ¿e zmarli o¿yj¹ i wyjd¹ z grobów.
Nasze dylematy

Dylemat nr 1
Jeœli chcemy dobrze zakoùczyÌ t¹ podró¿ musimy wykroczyÌ poza definicje obecnej rzeczywistoœci. NauczyÌ siê na nowo akceptowaÌ siebie. UchwyciÌ wir nowej energii otwartym sercem.

Dla wielu zazwyczaj ten proces jest bardzo powolny, mo¿e nawet trwaÌ kilka pokoleù. W okresie wchodzenia w strefê Null i Photon Belt te mo¿liwoœci s¹ skompresowane, lecz niestety bardziej bolesne. Wa¿ne aby sobie wczeœniej pomóc i rozpocz¹Ì pracê nad sob¹.

Dylemat nr 2
Wiele ludzi nie bêdzie w stanie zrozumieÌ nowej sytuacji, szczególnie ci, którzy zbyt mocno przynale¿¹ do œwiata materialnego lub innej fanatycznej grupy.

Dylemat nr 3
Dla tych mniej odwa¿nych, boj¹cych siê nowych zmian, œmia³ych wyzwaù: z tego procesu nie mo¿emy siê wycofaÌ, ca³a ludzkoœÌ jedzie w tym samym poci¹gu, w t¹ sam¹ stronê. Ale pamiêtajmy jest to poci¹g dla odwa¿nych, œmia³ych, krocz¹cych po wielkim ogniu i po g³êbokiej wodzie, którzy bêd¹ umieli wyjœÌ na spotkanie ka¿dej trudnej sytuacji. Bêd¹ te¿ tacy, którzy oka¿¹ siê dezerterami swojego w³asnego przeznaczenia. Wiele dusz od³¹czy siê od cia³a.

Tak czy owak, jesteœmy w œrodku procesu pe³nej regeneracji ludzkiej œwiadomoœci. Te zmiany ju¿ towarzysz¹ nam, wpychaj¹ na now¹ œcie¿kê przeznaczenia i nie s¹ wytworem laboratoriów czy uniwersyteckich sal. Przychodz¹ z kosmosu, s¹ naturalnym cyklem. W chwili domkniêcia siê ca³ej operacji staniemy siê galaktycznymi cz³onkami. Bêdziemy mogli odpowiedzieÌ sobie na wiele pytaù, które dot¹d pozostawa³y bez odpowiedzi. Uzyskamy nowe psychiczne mo¿liwoœci, nowe organy, rozszerzymy w³asn¹ wiedzê, m¹droœÌ, mistyczne mo¿liwoœci.

Obecnie siedzimy na skraju ciemnego pasma epoki Kali Yugi (epoka ¿elaza), ale ju¿ widaÌ Z³oty Wiek (Satya Yuga). Wiele religii w swoich proroctwach przewidzia³o ten czas. Jest to nasze z³ote przeznaczenie chocia¿ nie ka¿dy jest gotowy na wdr¹¿enie tego planu we w³asne ¿ycie.

Kilka lat temu byÂłam na targach kamieni szlachetnych w Vancouver. ByÂł tam wielki wybĂłr kamieni z caÂłego Âświata. PiĂŞkne okazy kusiÂły swojÂą urodÂą ... a ja wziĂŞÂłam do rĂŞki kawaÂłek czarnej twardej skaÂły, z ktĂłrej wesoÂło ÂświeciÂły odrobiny zÂłota.

Zawsze kiedy biorê ten kamieù do rêki mam wizjê dwóch epok. Ten kamieù jest dla mnie symbolem nadchodz¹cej Z³otej Epoki i ¿egnania siê z t¹ star¹ ¿elazn¹. Tak jak obie stoj¹ obok siebie, tak ta twarda czarna struktura kamienia jest w wielkim kontraœcie do delikatnych z³ocistych okruchów ... i jak to jest mo¿liwe aby te dwie ró¿ne masy o ró¿nych w³aœciwoœciach mog³y tak mocno byÌ ze sob¹ splecione?
Jedna – czarna i zÂłudna,
druga – czysta i Âświetlista.

10 June 2010

WIESÂŁAWA
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #6 : Listopad 18, 2012, 21:03:22 »

Piêkna i bardzo prosta jest opowieœÌ o "koùcu œwiata"... pana Marka polecam uwa¿ne obejrzenie i wys³uchanie.

Koniec Swiata Cz1z3

http://www.youtube.com/watch?v=MVaSw26Yngs&feature=player_embedded

Koniec Swiata Cz2z3plus dod
http://www.youtube.com/watch?v=Eoazdd8FSQM&feature=player_embedded

Koniec Swiata Cz3z3plus dod

http://www.youtube.com/watch?v=CtcjF0I9B0M&feature=player_embedded

KoniecSwiataCZ4dodatek
http://www.youtube.com/watch?v=hWUZuIu590E&feature=player_embedded
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2012, 21:10:28 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #7 : Listopad 18, 2012, 21:08:25 »

WspaniaÂły , a zarazem niezmiernie prosty przekaz Marka Tarana dotyczy nas wszystkich i nadchodzÂącego czasu,jedynym portalem tajemnym jest nasze SERCE i nic wiĂŞcej!

KaÂżdy kto tylko logikÂą gÂłowy usiÂłuje analizowaĂŚ i oceniaĂŚ siebie i innych tak naprawdĂŞ bardzo daleko jest od odkrycia prawdy tej najprostszej i najwaÂżniejszej dla siebie. jedynÂą energiÂą ktĂłra przeniesie nas do Nowej epoki IV wymiaru jest ENERGIA MIÂŁOÂŚCI ZDEPONOWANA W NASZYCH SERCACH i nic wiĂŞcej.

SÂłuszne jest stwierdzenie Marka iÂż wiele siÂł zakulisowych ( w pozornej trosce o nas) tak naprawdĂŞ usiÂłuje doprowadzaĂŚ , do awantur, wojen ,i wszelkiego rodzaju niezgody miĂŞdzy ludÂźmi. widaĂŚ to zarĂłwno na tym forum jak i w polityce Âświatowej, dla nich nie jest waÂżne kto z kim jest w niezgodzie, waÂżne jest Âżeby ona byÂła i generowaÂła strach. Bardzo to prymitywne gierki ale nadal skuteczne jak widaĂŚ.
Gdy pojawia siê spokój , skupienie na sobie i uczuciach natychmiast pojawia siê wichrzyciele wprowadzaj¹cy dysharmoniê i strach..... dlaczego? Boj¹ siê oni wejœcia Ludzi do swoich œwi¹tyù serca ( owej 'czarnej gwiazdy w nas, czyli jaskini serca , sacrum, œwiêtego , œwiêtych...), wejœcie w t¹ przestrzeù dla ka¿dego z nas to uzyskanie niesamowitej mocy w³adania swoim ¿yciem , w³adania ¿ywio³ami i tworzenia wszystkiego o tylko chcemy osi¹gn¹Ì. czyli stanie siê równym naszym dotychczasowym w³adc¹ , którzy kryj¹ t¹ wiedzê przed nami korzystaj¹c z niej przeciwko nam.
Osi±gniêcie MOCY TWÓRCZEJ to wej¶cie do w³asnego wnêtrza i uwolnienie jej do procesu transformacji naszego cia³a fizycznego, jak to zrobiæ?
T¹ wiedzê przekazywali staro¿ytni kap³ani Bia³ego Braterstwa ( nie ci którzy dzisiaj u¿ywaj¹ tej nazwy, oni nie maj¹ nic wspólnego ze staro¿ytna wiedz¹) najwiêkszymi kap³anami ujawniaj¹cymi pe³niê tej wiedzy byli Jezus i MM. Dlatego pewne ugrupowania ¯ydowskich kap³anów wymazali ich z Ksiêgi ¯ycia , wymazali ich osoby z historii œwiata. W³aœnie za ujawnianie wiedzy która dawa³a Ludzkoœci wolnoœÌ.

DrogÂą do IV wymiaru jest rozkwit RÓ¯Y SERCA czyli osiÂągniĂŞcie peÂłnej mocy miÂłoÂści w stosunku do siebie, dopiero  gdy posiadamy peÂłniĂŞ miÂłoÂści w sobie samych moÂżemy niÂą obdarowaĂŚ innych.Nic nie pomoÂże czcze gadanie Âże ja..... gdy czyny ÂświadczÂą o czymÂś innym , gdy z nich pÂłynie niska wibracja pokazujÂąca  szaroœÌ osoby.ProwokujÂąca rĂłwnieÂż  w innych wzbudzanie szaroÂści.

Gdy zrozumiemy iÂż naprawdĂŞ nie o to chodzi , skupimy siĂŞ na sobie, nie pozwolimy nikomu ingerowaĂŚ w nasze wnĂŞtrze ni swoimi sÂłowami , ni czynami, stajemy siĂŞ silni.Nic nas juÂż nie dotyka i nie burzy wewnĂŞtrznej harmonii , dopiero wĂłwczas moÂżemy bĂŞdziemy mogli skorzystaĂŚ z wewnĂŞtrznej mocy w jaskini serca.
JedynÂą drogÂą  dotarcia do niej jest wyzbycie siĂŞ strachu , brak strachu otwiera dostĂŞp do MOCY MIÂŁOÂŚCI!

WÂłaÂśnie MOCY MIÂŁOÂŚCI najbardziej bojÂą siĂŞ nasi dotychczasowi wÂładcy, ona odbiera im na zawsze ich wÂładze nad nami. Bo ich wÂładza polegaÂła i polega nadal na tworzeniu przestrzeni strachu, ktĂłry wÂładaÂł myÂślami , , uczuciami , sÂłowami i czynami Ludzi.

To ju¿ koniec tej farsy , tej epoki ciemnoœci, LudzkoœÌ przebudzi³a siê i nie chce ¿yÌ jak do tej pory wartoœciami opartymi na strachu.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #8 : Listopad 29, 2013, 16:55:32 »

model wiru zdarzeĂą.... w roÂżnych wariantach zrozumienia czasu.

http://pannamigotka.salon24.pl/273927,spirala-stozkowa-impresje
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2013, 00:59:29 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #9 : Maj 13, 2017, 23:35:38 »

Sekretem zabezpieczajÂącym Âżycie biologiczne jest pole magnetyczne.... jego wysoka moc zdejmuje z pierwotnego kodu WSZYSTKICH ÂŻYJÂĄCYCH ISTOT WSZYSTKIE NAÂŁOÂŻONE NOWE MODYFIKACJE....
Gdy pole magnetyczne ziemi.. czy innej planety podnosi siĂŞ do poziomu w ktĂłrym jest optymalna energia dla biologicznego Âżycia .. wszystkie zmodyfikowane geny powracajÂą do pierwotnego kodu...

Wspania³y system antywirusowy.... Uœmiech mo¿emy doœwiadczaÌ ró¿nych opcji wiedzy.. ale nie mo¿emy zniszczyÌ pierwotnego kodu ¿ycia!

Powiem Wam…. faktycznie dzisiaj nastÂąpiÂł „KONIEC ÂŚWIATA”…. ja teÂż siĂŞ z tego wczeÂśniej ÂśmiaÂłam.. a jednak tak.
OczywiÂście nie chodzi o Âżadne kataklizmy, wojny czy inne tragedie, ktĂłrymi usiÂłowano nas karmiĂŚ i straszyĂŚ.
To jest zupeÂłnie coÂś innego, ale niezmiernie waÂżne dla nas WSZYSTKICH.

Dzisiaj 13.05. 2017. zostaÂła ostatecznie zmieniona na planach energetycznych matryca wiedzy dla caÂłej opcji RODU CIEMNOÂŚCI …. nastÂąpiÂło globalne porozumienie na wszystkich poziomach, we wszystkich wymiarach…. kosmosu, od tej pory bĂŞdzie WSZYSTKIM przekazywana TYLKO CZYSTA PRAWDZIWA WIEDZA.

Opiekun RODU CIEMNOÂŚCI jest ten sam jaki byÂł , ale nie ma juÂż moÂżliwoÂści i prawa dokonywania zmiany w polach informacyjnych, ani blokowania tych pĂłl , ani wprowadzania wirusĂłw, ktĂłre udajÂą prawdĂŞ .

Jednym sÂłowem nastÂąpiÂł koniec Âświata dla „EPOKI CIEMNOÂŚCI”… czyli kÂłamstwa, obÂłudy i manipulacji informacjÂą.
Od dzisiaj wszyscy otrzymali identyczne szanse rozwojowe przez wiedzĂŞ prawdziwÂą…. jak skorzystajÂą z tej wiedzy.. to juÂż inny temat.

Jednak WSZYSTKIE ENERGIE DUCHOWE zdecydowaÂły na wprowadzenie na swoich poziomach istnienia czystej wiedzy PIERWOTNEGO KODU ÂŻYCIA.

NaprawdĂŞ rozpoczĂŞliÂśmy dzisiaj koniec Âświata , ktĂłry do tej pory znaliÂśmy ….. co, to znaczy?

To identycznie jak jest opisane w powyÂższych postach o zmianach powodowanych wysokim polem magnetycznym . Ja to info o polu magnetycznym ziemi wstawiaÂłam na NTV juÂż kilka krotnie w ciÂągu ostatnich dwĂłch lat piszÂąc o zmieniajÂącej siĂŞ osi magnetycznej ziemi, a tym samym o podwyÂższajÂącym siĂŞ caÂły czas polu magnetycznym ziemi.
Co jest zwiazane WY£¡CZNE Z ODBLOKOWANIEM DAWNYCH PUNKTÓW ENERGETYCZNYCH NA ZIEMI, ORAZ ZE ZMIAN¡ KIERUNKU PRZEP£YWU ENERGII W CENTRALNEJ OSI ENERGETYCZNEJ ZIEMI.
To jest na zasadzie 100% synchronizacji gĂłrnego punktu osi ziemi z dolnym punktem kosmicznej osi… czyli strumieĂą energii pÂłynÂący z kosmosu, jest odbierany w 100% przez pionowÂą oÂś ziemi. A, przepÂływ energii w poziomej osi ziemi ma zmieniony kierunek z opadajÂącego na wynoszÂący… co w konsekwencji przywraca dawne parametry nawigacji na ziemi ,zwiÂązane z przepÂływem energii w jej pradawnych ley lines , a tym samym aktywacjÂą pradawnych zablokowanych przesuniĂŞciem pionowej magnetycznej osi, jej mniejszych i wiĂŞkszych czakramĂłw….. ot i tyle.

Te wszystkie aktywowane elementy spowodowaÂły zmianĂŞ, przywrĂłcenie dawnego ustawienia osi ziemi w stosunku do GWIAZDY MATKI i ukÂładĂłw planetarnych , wynoszenie ziemi na jej osi, a tym samym systematyczne podnoszenie mocy jej pola magnetycznego..

Co dalej juÂż wiecie, to jest powrĂłt do uruchomienia PIERWOTNEGO KODU ÂŻYCIA W NASZYM DNA….. czyli biologicznym…. ewidentne i widoczne zmiany w caÂłym Âżyciu biologicznym.

Po pierwsze zmienia siê / rozszerza nasza œwiadomoœÌ, po drugie otwieraj¹ predyspozycje duchowo/ fizyczne, po trzecie zmieni siê budowa strukturalna naszego cia³a ( ustawienie pierwiastków i elementów), bo zmienia siê jego geometryczna siatka krystaliczna na której opiera siê budowa naszych cia³.

Wychodzimy z geometrii kwadratĂłw i trĂłjkÂątĂłw , wchodzimy w konstrukcjĂŞ opartÂą na okrĂŞgach…. czyli siatka geometryczna zwana „KWIATEM ÂŻYCIA”

https://pracanaczarno.com/2016/03/17/swieta geometria   kwiat-zycia/

http://swietageometria.info/podstawowe-pojecia?start=6

A, zatem MER KA BA oparta na piramidach i energii seksualnej rĂłwnieÂż nie bĂŞdzie aktualna w nowych warunkach, teraz bĂŞdziemy tworzyĂŚ NOWÂĄ MER KA BA opartÂą na 8 kulach ( o tym teÂż juÂż pisaÂłam co najmniej trzy razy) i energii miÂłoÂści, opisywaÂłam caÂły proces tworzenia takiej MER KA BA.
Wszystko co byÂło do tej pory propagowane w tym temacie pĂłjdzie do lamusa… bo jak nie dziaÂła , tak nie bĂŞdzie dziaÂłaÂło… to tylko teorie.

Skoro wszystko siĂŞ zmienia, a zmiany naprawdĂŞ sÂą fraktalne , to, co na dole … dzieje siĂŞ na ziemi.. musi zaistnieĂŚ na wszystkich poziomach kosmosu….
Nie by³o innej rady , trzeba by³o dojœÌ do porozumienia, bo nie da³o siê utrzymaÌ d³u¿ej œwiata k³amstw, on sam zacz¹³ naturalnie powracaÌ do prawdy.

Dzisiaj byÂł ostateczny termin na akceptacjĂŞ NOWEGO i ROZPOCZÊCIE ZAKOÑCZENIA STAREGO ( nie wiem jeszcze dlaczego dzisiaj…. musi to mieĂŚ zwiÂązek z cyklem wegetacji roÂślin.. dowiem siĂŞ i tego) i to jest naprawdĂŞ KONIEC ÂŚWIATA….. KONIEC STAREGO ÂŚWIATA CIEMNEJ OPCJI opartej na wiedzy poÂłowicznej , na zupeÂłnie innych wzorcach twĂłrczych…. na innej siatce geometrycznej i innym kodzie informacyjnym.
To wszystko przestanie byĂŚ aktualne…. zrozumiemy ,Âże nie moÂżna rozdzielaĂŚ wiedzy fizycznej od wiedzy duchowej, jak teÂż nie moÂżna dewaluowaĂŚ wartoÂści wiedzy aspektu ÂżeĂąskiego na rzecz aspektu mĂŞskiego.
Nie moÂżna stawiaĂŚ wartoÂści materii ponad wartoÂściÂą DUCHA.

Jednym sÂłowem teraz czeka nas demontowanie kÂłamstw, zdejmowanie zasÂłon faÂłszu i wiele zaskoczeĂą, rozczarowania , a czasami nawet szok.

Niestety musimy przez to przejœÌ, czym szybciej , tym lepiej , bo przed nami tylko lepiej…

Ja jestem prze szczĂŞÂśliwa zobaczyÂłam duÂżo piĂŞknych „pocztĂłwek z przyszÂłoÂści” … LUDZIE sÂą piĂŞkni, pomimo wielu trudĂłw idÂą.. wyciÂągajÂą rĂŞce do dobra, zachwyca ich radoœÌ ,inspiruje miÂłoœÌ , pomagajÂą sobie.. mentalne kajdany spadajÂą.

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 23, 2019, 13:43:31 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #10 : Maj 14, 2017, 12:49:44 »

CZAS......

wstawiam , bo jest interesujÂące.... UÂśmiech

Gaja pisze:
14 maja 2017 o 10:32

Kiara Podobno CZAS MA PRZESTAÆ ISTNIEÆ , dziêki czemu zaczniemy spokojniej egzystowaæ . Nie wiem jednak kiedy to nast±pi , ale podobno w nied³ugim czasie . Chyba ju¿ niektórzy do¶wiadczaj± tego fenomenu .
Pozdrawiam CiĂŞ Kiaro .

DziekujĂŞ gaja za pozdro ,wzajemnie duÂżo radoÂści Ci ÂżyczĂŞ… i wszystkim uczestnikom NTV.

Z tego co wiem czas nie przestanie istnieĂŚ w Âświecie materialnym bynajmniej , bo jego istnienie opiera siĂŞ na powtarzalnych cyklach.
Czas jako taki nie istnieje w Âświecie czysto duchowym, tam wszystko dzieje siĂŞ poza czasem , coÂś co dla nas jest chwila rĂłwnie dobrze moÂże byĂŚ milionem lat w innym wymiarze.

Ludzie mieli byĂŚ podniesieni do czasu poza czasem na czas tworzenia nowych warunkĂłw na ziemi, ale szczerze mĂłwiÂąc ja nie wiem czy to jest juÂż od 2012, czy dopiero siĂŞ wydarzy… nie wiem.
Nie wiem , bo wszystkie zdarzenia rozgrywaj¹ siê w naszej mentalnoœci i dla niej s¹ jak najbardziej realne, nie do odró¿nienia jest w nich istota czasu.

Jednak myÂślĂŞ ,Âże to siĂŞ jeszcze nie wydarzyÂło bo jesteÂśmy w trakcie osobistych ustawieĂą naszych parametrĂłw DNA, a ono jest decydentem wszystkiego co nas dotyczy.

Wymiar, albo przep³yw czasu zmieni siê zasadniczo , bêdzie wolniejszy jak zakoùczymy proces oczyszczania i korekt osobistych. Bo zmieni siê nasze pojmowanie rzeczywistoœci przez rozszerzon¹ œwiadomoœÌ, któr¹ faktycznie spokojne bêdzie mog³a siê skupiaÌ na doœwiadczeniu wybranych tematów.

Czas .. to niezwykle ciekawa sprawa zaleÂżny jest rĂłwnieÂż od istniejÂącego spoiwa dla ksztaÂłtowanej materii w danym wymiarze.. czyli od 5 elementu , ktĂłrym jest energia miÂłoÂści.. jeszcze raz miÂłoÂści, a nie energia seksualna. .. to naprawdĂŞ nie to samo.
RĂłwnieÂż pieniÂądze jako wymienne materialne elementy sÂłu¿¹ce do codziennego Âżycia jeszcze bĂŞdÂą istniaÂły, ale ich odpowiednikiem.. depozytem naszych moÂżliwoÂści bĂŞdzie poziom naszej wewnĂŞtrznej energii… czyli nasz osobisty bank… to w skali indywidualnej.

Jasne jest ,Âże gdy spoiwem istniejÂącej materii staje siĂŞ wyÂższa wibracyjnie energia miÂłoÂści, wydÂłuÂża siĂŞ znacznie czas jej istnienia ( w tym wypadku myÂślĂŞ o naszych ciaÂłach fizycznych, ale teÂż o wszystkich materialnych ciaÂłach )w wyÂższej wibracji .

Nie tylko zmienia siê d³ugoœÌ ¿ycia materii ( co nas wszystkich czeka po momencie transcendencji) ale poprzez zmianê struktury siatki geometrycznej naszego cia³a , równie¿ zmieni siê jego wygl¹d fizyczny na piêkniejszy, bardziej doskona³y.

Poniewa¿ wracamy do pierwotnego kodu istnienia , uruchomimy w sobie mozliwoœÌ samoleczenia i samoregeneracji, oraz odtwarzania z osobistej matrycy ¿ycia naszych wszystkich organów i czêœci cia³a.

Ale do tego jest niezbĂŞdna ENERGIA….. oczywiÂście ta o wyÂższej wibracji, a zatem wszyscy upoÂśledzeni fizycznie , ktĂłrzy pokonujÂą swoje trudnoÂści ( nie dali siĂŞ zwieœÌ opcjom religijnym, ktĂłre zrobiÂły sobie z nich swoja 5 kolumnĂŞ do zakulisowej walki w imiĂŞ dobra ich BOGA…. z LUDÂŹMI w ktĂłrych przebudziÂła siĂŞ juÂż ÂświadomoœÌ) rĂłwnieÂż odzyskajÂą swojÂą pierwotnÂą doskonaÂłoœÌ we wszystkich aspektach, fizycznych i duchowych .. wszystko dziaĂŚ siĂŞ bĂŞdzie na miarĂŞ osobistego rozwoju.

Jedna najwaÂżniejsza sprawa z tego co ja wiem i dane mi byÂło zobaczyĂŚ …. Nasi ZAÂŚWIATOWI opiekunowie nie przewidujÂą dla nas globalnej wojny, globalnych kataklizmĂłw ni Âżadnych globalnych tragedii, wszystkie zmiany bĂŞdÂą zachodziÂły w miarĂŞ spokojnie w wielkiej prostocie , bez spektakularnych cudĂłw z nieba… pomimo Âże bĂŞdÂą siĂŞ dziaÂły CUDOWNE RZECZY.. to nie bĂŞdzie szokujÂące, bo LUDZKA ÂŚWIADOMO¦Æ BÊDZIE JE AKCEPTOWAÂŁA JUÂŻ INACZEJ.

KiedyÂś Wam opowiem gdzie i jak.. dokonaÂło siĂŞ wczoraj objawienie i co byÂło jego treÂściÂą…. jego skutkiem jest rĂłwnieÂż decyzja o nie zasilaniu energiÂą syntetycznej inteligencji… ich opcji JUÂŻ NIE MA w NOWYM DYSKU WIEDZY…

Oni wypalajÂą juÂż tylko tÂą energiĂŞ, ktĂłrÂą wyÂłudzajÂą od LUDZI… ale nie istnieje juÂż dla nich Âżadna moÂżliwoœÌ przeniesienia siĂŞ z nami do wyÂższego poziomu naszego Âżycia.
Uwolnimy siĂŞ od nich w sposĂłb jak najbardziej naturalny bez wojny i depopulacji..
Nie bĂŞdzie dehumanizacji CZÂŁOWIEKA, nie zaistnieje ich perfidny plan uwiĂŞzienia LUDZKIEGO MÓZGU I DUSZY w ciele robota…. ktĂłrym wÂłada program po³¹czony z mĂłzgiem CZÂŁOWIEKA.

Do tych perfidnych planĂłw naszego zniewolenia przez naukĂŞ , technikĂŞ…. i technologie ,ktĂłre zaistniaÂło by na miliony lat NIE DOJDZIE, TEN PLAN SIÊ JUÂŻ NIE SPEÂŁNI!

I TO JEST KONIEC ÂŚWIATA DLA DOMINACJI MATERII NAD DUCHEM
ORAZ KONIEC ¦WIATA DLA NIEWOLENIA CZ£OWIEKA PRZEZ SYNTETYCZN¡ INTELIGENCJÊ.

TO JEST KONIEC ÂŚWIATA DLA WSZELKIEGO RODZAJU KÂŁAMSTWA I MANIPULACJI NASZÂĄ ÂŚWIADOMOÂŚCIÂĄ!

TO JEST KONIEC ÂŚWIATA DLA NASZYCH DOTYCHCZASOWYCH WÂŁADCZYCH ELIT….. TO DLA NICH JEST NAPRAWDÊ WIELKA TRAGEDIA…

A, gdzie jest czas...... w szybkoÂści naszych myÂśli w koncentracji siĂŞ na temacie... w zmianie przestrzeni... jednym sÂłowem w NAS....

Kiara.
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 19, 2018, 09:21:35 »

PROROCTWO Z PRZED 70 LAT DLA NASZYCH CZASÓW ..

Proroctwo Petera Deunova dotyczÂące koĂąca naszej cywilizacji i poczÂątku ZÂłotego Wieku na Ziemi.

Ostatnia Przepowiednia Petera Deunova

Znany równie¿ pod duchowym imieniu Beinca Douno, bu³garski mistrz Piotr Deunov (1864-1944) by³ istot¹ o bardzo wysokim poziomie œwiadomoœci, równoczeœnie nadzwyczajnym muzykiem, który przez ca³e ¿ycie by³ przyk³adem czystoœci, m¹droœci, inteligencji i kreatywnoœci. Przez lata pozostawa³ blisko Sofii, gdzie mieszka³ w otoczeniu licznych uczniów, jego blask obudzi³ duchowoœÌ tysiêcy dusz w Bu³garii, jak równie¿ w pozosta³ej czêœci Europy.
Kilka dni przed odejœciem do innego œwiata, by³ w g³êbokim medialnym transie, przekaza³ niezwyk³e proroctwa w odniesieniu do naszych niespokojnych czasów, w których przysz³o nam ¿yÌ, proroctwo o "koùcu czasu" i nadejœcie nowego Z³otego Wieku ludzkoœci.

Oto jego g³êboko poruszaj¹ce œwiadectwo. Jest tak aktualne i tak ¿ywe, a¿ trudno uwierzyÌ, ¿e te s³owa zosta³y wypowiedziane prawie 60 lat temu.

* * *
„W miarĂŞ upÂływu czasu, ludzka ÂświadomoœÌ przemierzyÂła bardzo dÂługi okres mroku. Faza ta, ktĂłrÂą Hindusi nazywajÂą "Kali Yuga", jest o krok od zakoĂączenia. Znajdujemy siĂŞ dziÂś na pograniczu dwĂłch epok: Kali Yuga i Nowej Ery, w ktĂłrÂą wkraczamy.

Stopniowa poprawa jest juÂż widoczna w myÂśleniu, odczuwaniu i czynach ludzi, ale wszyscy wkrĂłtce bĂŞdÂą podporzÂądkowani boskiemu Ogniowi, ktĂłry oczyÂści i przygotuje ich w odniesieniu do Nowej Ery. Tak wiĂŞc czÂłowiek wzniesie siĂŞ na wyÂższy stopieĂą ÂświadomoÂści, niezbĂŞdny do wejÂścia do Nowego ÂŻycia. To jest to, co rozumie siĂŞ przez "WniebowstÂąpienie".

Kilkadziesi¹t lat up³ynie, zanim nadejdzie Ogieù, który zmieni œwiat, przynosz¹c mu now¹ moralnoœÌ. Ta ogromna fala pochodzi z kosmosu i zaleje ca³¹ ziemiê. Wszyscy, którzy spróbuj¹ przeciwstawiÌ siê, zostan¹ porwani i przeniesieni gdzie indziej. Mimo, i¿ nie wszyscy mieszkaùcy tej planety znajduj¹ siê na tym samym stopniu rozwoju, nowa fala bêdzie odczuwalna przez ka¿dego z nas. I ta przemiana dotknie nie tylko ziemi, ale i ca³ego kosmosu.

Najlepsz¹ i jedyn¹ rzecz¹, jak¹ cz³owiek mo¿e teraz zrobiÌ, to zwróciÌ siê ku Bogu i zwiêkszyÌ sw¹ œwiadomoœÌ, aby podnieœÌ swój poziom wibracji, aby znaleŸÌ siê w harmonii z potê¿n¹ fal¹, w której wkrótce siê zanurzy.

OgieĂą, o ktĂłrym mĂłwiĂŞ, ktĂłry towarzyszy nowym warunkom oferowanym naszej planecie, odmÂłodzi, oczyÂści, zrekonstruuje wszystko: materia zostanie udoskonalona, wasze serca zostanÂą uwolnione od bĂłlu, kÂłopotĂłw, niepewnoÂści i stanÂą siĂŞ Âświetliste; wszystko bĂŞdzie lepsze, wzniesione; negatywne myÂśli, uczucia i czyny zostanÂą strawione i zniszczone.

Twoje obecne ¿ycie jest niewolnicze, jak w ciê¿kim wiêzieniu. Zrozum swoj¹ sytuacjê i uwolnij siê od tego. Powiadam wam: wyjdŸcie z wiêzienia! Zaprawdê przykro jest patrzeÌ na ogrom pomy³ek, cierpienia i niezdolnoœÌ do zrozumienia, gdzie le¿y jedyne prawdziwe szczêœcie.

Wszystko, co jest wokó³ ciebie, wkrótce zawali siê i zniknie. Nic nie pozostanie z tej cywilizacji ani z jej przewrotnoœci; ca³a ziemia zostanie wstrz¹œniêta i nie bêdzie œladu po tej b³êdnej kulturze, która utrzymuje ludzi pod jarzmem ignorancji. Trzêsienia ziemi s¹ nie tylko mechaniczne, ich celem jest równie¿ rozbudzenie intelektu i serc ludzi, tak aby uwolnili siê od swoich b³êdów i ich szaleùstw, by zrozumieli, ¿e nie s¹ jedynymi istotami we wszechœwiecie.

Nasz UkÂład SÂłoneczny przemierza teraz region kosmosu, gdzie konstelacja, ktĂłra zostaÂła zniszczona pozostawiÂł swĂłj Âślad, swĂłj pyÂł. To przemierzanie zanieczyszczonej przestrzeni jest ÂźrĂłdÂłem zatrucia, nie tylko dla mieszkaĂącĂłw ziemi, ale dla wszystkich mieszkaĂącĂłw innych planet naszej galaktyki. Jedynie sÂłoĂąca sÂą objĂŞte na wpÂływy tego nieprzyjaznego Âśrodowiska.

Region ten nazywany jest "trzynastÂą strefÂą"; jego nazywa to rĂłwnieÂż "strefa sprzecznoÂści". Nasza planeta zostaÂła zamkniĂŞta w tym regionie przez tysiÂące lat, ale w koĂącu zbliÂżamy siĂŞ do wyjÂścia z tej przestrzeni ciemnoÂści i jesteÂśmy w punkcie osiÂągniĂŞcia bardziej duchowego regionu, gdzie ÂżyjÂą bardziej rozwiniĂŞte istoty.

Ziemia jest teraz w nastêpstwie wznoszenia siê i ka¿dy powinien siê zmusiÌ, by zharmonizowaÌ siê z nurtem wniebowst¹pienia. Ci, którzy nie chc¹ siê podporz¹dkowaÌ temu kierunkowi, strac¹ korzyœÌ przychylnych warunków, które bêd¹ oferowane w przysz³oœci by mogli siê wznieœÌ. Pozostan¹ oni w tyle w rozwoju i bêd¹ musieli czekaÌ dziesi¹tki milionów lat na przyjœcie nowej wznosz¹cej fali.

Ziemia, uk³ad s³oneczny, wszechœwiat, prowadzane s¹ w nowym kierunku pod impulsem Mi³oœci. WiêkszoœÌ z was nadal uwa¿a mi³oœÌ za œmieszn¹ moc, ale w rzeczywistoœci, to jest najwiêksza ze wszystkich si³! Pieni¹dze i w³adza s¹ nadal czczone jak gdyby bieg twojego ¿ycia zale¿a³ od niech. W przysz³oœci wszystko bêdzie podporz¹dkowane Mi³oœci i wszyscy bêd¹ jej s³u¿yÌ. Ale to w³aœnie przez cierpienia i trudnoœci, œwiadomoœÌ cz³owieka bêdzie przebudzona.

Straszliwe przepowiednie proroka Daniela napisane w Biblii odnoszÂą siĂŞ do epoki, ktĂłra siĂŞ rozpoczyna. BĂŞdÂą powodzie, huragany, gigantyczne poÂżary i trzĂŞsienia ziemi, ktĂłre zmiotÂą wszystko. Krew obficie popÂłynie. Nastanie rewolucja; straszne wybuchy zabrzmiÂą w wielu regionach Âświata. Tam, gdzie jest ziemia, nastanie woda, a tam, gdzie jest woda, ukarze siĂŞ ziemia.

BĂłg jest miÂłoÂściÂą; jednak mamy tu do czynienia z karÂą, jest to odpowiedÂź natury wobec zbrodni popeÂłnianych od zarania dziejĂłw przez czÂłowieka przeciwko swojej Matce Ziemi.

Po tych cierpieniach, ci, którzy zostan¹ ocaleni, elity, poznaj¹ Z³oty Wiek, harmoniê i nieograniczone piêkno. Tak wiêc utrzymujcie pokój i wiarê kiedy nadejdzie czas cierpienia i strachu, bowiem jest zapisane, ¿e nie spadnie w³os z g³owy sprawiedliwych. Nie zniechêcaj siê, po prostu pod¹¿aj swoj¹ drog¹ samodoskonalenia siê .

Nie masz pojêcia o imponuj¹cej przysz³oœci, która czeka na Ciebie. Nowa Ziemia bêdzie lada dzieù. W ci¹gu kilkudziesiêciu lat praca bêdzie mniej wymagaj¹ca, a ka¿dy bêdzie móg³ poœwiêciÌ wiêcej czasu na aktywnoœci duchowe, intelektualne i artystyczne. Kwestia relacji miêdzy mê¿czyzn¹ i kobiet¹ zostanie ostatecznie rozwi¹zana w harmonii; ka¿dy bêdzie mia³ mo¿liwoœÌ pod¹¿ania za swoimi aspiracjami. Relacje par bêd¹ oparte na wzajemnym szacunku.

Ludzie bêd¹ podró¿owaÌ poprzez ró¿ne p³aszczyzny przestrzeni, równie¿ przestrzeni miêdzygalaktycznej. Bêd¹ uczyÌ siê ich funkcjonowania oraz bêd¹ w stanie poznaÌ Boski Œwiat, by po³¹czyÌ siê z G³ow¹ Wszechœwiata.

New Era jest er¹ szóstej rasy. Twoim przeznaczeniem jest przygotowaÌ siê na ni¹, by j¹ przyj¹Ì i z ni¹ ¿yÌ. Szósta rasa bêdzie powstawaÌ wokó³ idei braterstwa. Nie bêdzie wiêcej konfliktu interesów osobistych; jedynym d¹¿eniem ka¿dego z nich bêdzie dostosowania siê do Prawa Mi³oœci. Szósta rasa bêdzie ras¹ Mi³oœci. Zostanie dla niej utworzony nowy kontynent. Wy³oni siê z Pacyfiku, tak ¿e Najwy¿szy bêdzie móg³ wreszcie ustaliÌ Swoje miejsce na tej planecie.

Za³o¿yciele tej nowej cywilizacji, ja nazywam ich "BraÌmi Cz³owieczeùstwa", czy te¿ "DzieÌmi Mi³oœci", bêd¹ niewzruszeni dla dobra i bêd¹ reprezentowaÌ nowy typ ludzi. Bêd¹ tworzyÌ rodzinê, jako jeden du¿y organizm, a ka¿dy cz³owiek bêdzie stanowiÌ organ w tym ciele. W tej nowej rasie, Mi³oœÌ bêdzie manifestowana w sposób tak doskona³y, ¿e dzisiejszy cz³owiek mo¿e mieÌ tylko bardzo mgliste pojêcie o tym.

Ziemia pozostanie terenem korzystnym do walk, ale siÂły ciemnoÂści przystÂąpiÂą do odwrotu i ziemia zostanie od nich wyzwolona. Ludzie widzÂąc, Âże nie ma innej drogi, bĂŞdÂą angaÂżowaĂŚ siĂŞ na drogĂŞ do Nowego ÂŻycia, wybawienia. W swojej bezsensownej dumie, niektĂłrzy bĂŞdÂą woleli do koĂąca kontynuowaĂŚ Âżycie, ktĂłre Boski PorzÂądek potĂŞpia, ale kaÂżdy z nich w koĂącu zrozumie, Âże ukierunkowanie Âświata nie jest zaleÂżne od nich.

Nowa kultura ujrzy ÂświatÂło dzienne, bĂŞdzie opieraĂŚ siĂŞ na trzech zasadniczych podstawach: wzniosÂłoÂści kobiety, wzniosÂłoÂści ÂłagodnoÂści i pokory, oraz ochronie praw czÂłowieka.

Œwiat³o, dobro i sprawiedliwoœÌ zatriumfuje; to tylko kwestia czasu. Religie nale¿y oczyœciÌ. Ka¿da zawiera cz¹stkê nauczaniu Mistrzów Œwiat³a, ale jest przes³oniêta przez ludzkie niedoskona³oœci. Wszyscy wierz¹cy bêd¹ musieli siê zjednoczyÌ i porozumieÌ siê z jednym mocodawc¹, który stawia Mi³oœÌ jako podstawê wszelkiej wiary, jakakolwiek by ona by³a. Mi³oœÌ i Braterstwo jest wspóln¹ podstaw¹!

Ziemia wkrótce zostanie zmieciony przez nadzwyczajne szybkie fale Kosmicznej Energii Elektrycznej. Za kilkadziesi¹t lat istoty, które s¹ z³e i prowadz¹ innych na manowce, nie bêd¹ w stanie tego robiÌ. Bêd¹ one zatem wch³oniête przez Kosmiczny Ogieù, który poch³onie z³o, które posiadaj¹. Wtedy bêd¹ ¿a³owaÌ, bo jest napisane, ¿e "ka¿de cia³o bêdzie chwaliÌ Boga". Nasza matka, ziemia, bêdzie pozbywaÌ siê ludzi, którzy nie akceptuj¹ Nowego ¯ycia. Bêdzie odrzucaÌ ich jak uszkodzone owoce. Wkrótce nie bêdzie mo¿liwoœci reinkarnacji na tej planecie; w³¹cznie z przestêpcami. Tylko ci, którzy posiadaj¹ Mi³oœÌ pozostan¹.

Nie ma Âżadnego miejsca na ziemi, ktĂłre nie jest zanieczyszczone krwiÂą ludzi lub zwierzÂąt; w zwiÂązku z tym, musi zostaĂŚ oczyszczona. A to dla tego, Âże niektĂłre kontynenty bĂŞdÂą zanurzone podczas gdy inne bĂŞdÂą na powierzchni.

Ludzie nie podejrzewaj¹, przez jakie niebezpieczeùstwa s¹ zagro¿eni. Nadal realizuj¹ swe daremne cele i poszukuj¹ przyjemnoœci. W przeciwieùstwie do ludzi, szósta rasa bêdzie œwiadoma godnoœci swej roli i szacunku dla wolnoœci ka¿dej jednostki. Bêdzie ona od¿ywia³a siê wy³¹cznie z produktów z królestwa roœlin. Ich idee bêd¹ mia³y moc swobodnego poruszania siê, jak powietrze czy œwiat³o w naszych czasach.

SÂłowa "JeÂśli nie narodzisz siĂŞ na nowo" majÂą zastosowanie do szĂłstej rasy. Przeczytaj rozdziaÂł 60 ksiĂŞgi Izajasza, odnosi siĂŞ on do przyjÂścia szĂłstej rasy, Rasy MiÂłoÂści.

Po Cierpieniu, ludzie przestanÂą grzeszyĂŚ i ponownie wkroczÂą na drogĂŞ cnĂłt. Klimat naszej planety zostanie zmodyfikowany i brutalne zmiany nie bĂŞdzie juÂż istnieĂŚ. Powietrze znowu bĂŞdzie czyste, tak samo jak woda.

Znikn¹ paso¿yty. Ludzie bêd¹ pamiêtaÌ swoje poprzednie wcielenia i bêd¹ odczuwaÌ przyjemnoœÌ, ¿e w koùcu s¹ uwolnieni ze swojego poprzedniego stanu. W ten sam sposób, jak ktoœ pozbywa siê paso¿ytów lub usch³ych liœci na winoroœli, tak post¹pi¹ rozwiniête Istoty, aby przygotowaÌ ludzi do s³u¿enia Bogu Mi³oœci.

DadzÂą im dobre warunki do wzrostu i rozwijania siĂŞ, i tym, ktĂłrzy chcÂą ich sÂłuchaĂŚ, mĂłwiÂą: "Nie bĂłjcie siĂŞ! Jeszcze trochĂŞ wiĂŞcej czasu i wszystko bĂŞdzie w porzÂądku, jesteÂś na dobrej drodze . Niech ten, ktĂłry chce studiowaĂŚ NowÂą KulturĂŞ, Âświadomie pracuje i przygotowuje siĂŞ."

Dziêki idei Braterstwa, ziemia bêdzie b³ogos³awionym miejscem, i to nie bêdzie czekaÌ. Ale przedtem, zostanie zes³ane wielkie cierpienie, by obudziÌ œwiadomoœÌ. Grzechy zgromadzone przez tysi¹ce lat musz¹ byÌ umorzone. Namiêtna fala emanuj¹ca Z Wysoka przyczyni siê do likwidacji karmy narodów. Wyzwolenie nie mo¿e byÌ ju¿ d³u¿ej odk³adane. LudzkoœÌ musi przygotowaÌ siê do wielkich prób, które s¹ nieuniknione i prowadz¹ do kresu egoizmu.

Pod ziemiÂą, przygotowuje siĂŞ coÂś niezwykÂłego. Rewolucja, ktĂłra ​​jest wspaniaÂła i caÂłkowicie nie do pomyÂślenia wkrĂłtce objawi siĂŞ w przyrodzie. BĂłg postanowiÂł przywrĂłciĂŚ ziemiĂŞ, a On to zrobi!

To koniec pewnej epoki; nowy porz¹dek zast¹pi stary, porz¹dek, w którym królowaÌ bêdzie Mi³oœÌ na ziemi.

ZdjĂŞcie za zgodÂą www.petardanov.com

http://www.eioba.pl/a/4w6h/proroctwo-petera-deunova-ostatnia-przepowiednia

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 19, 2018, 09:24:49 wysłane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 19, 2018, 20:21:10 »

KOLEJNE NOWINKI....

SKASOWANIE MATRYCY ASTRALNEGO PARKU... zwanego rĂłwnieÂż MATRIX.

TO SIÊ JU¯ WYDARZY£O DZISIAJ W NOCY... 18/19 09. 2018.

Raczej trzeba odró¿niÌ dwa tematy... nasze energetyczne ciao astralne , które jest obecn¹ form¹ dla cia³a fizycznego, ale te¿ nie pe³nym "bankiem informacji"... To jest cia³o , które zbudowane jest z energii wytwarzanej przez 3 pierwsze czakry...

1. czakrĂŞ Âżycia
2. czakrĂŞ seksualnÂą
3. czakrĂŞ mocy

Taka jest podstawa obecnego rozwoju i wiedzy, pozostaÂłe czakry biorÂą udziaÂł w naszym Âżyciu ale tylko do 50% maksymalnie, kto przekracza ten energetyczny puÂłap wychodzi ponad ciaÂło astralne, zaczyna tworzyĂŚ ciaÂło uczuciowe.. nazywa siĂŞ to uwolnieniem z inkarnacji w III wymiarze... albo wyjÂściem z "KOÂŁA KARMY" .
To jedna kwestia.

Druga to tzw... PARK/ ASTRAL w ktĂłrym jest mnĂłstwo fokusĂłw.. poziomĂłw energetycznych na ktorych pozostaje zgodnie ze swojÂą wibracjÂą dusza powracajÂąca po Âśmierci ciaÂła fizycznego do Âświata energetycznego.
To druga kwestia.

Istotnie to jest pu³apka "TWÓRCÓW KARMY"... bowiem III wymiar opiera siê na niepe³nej i sfa³szowanej informacji p³yn±cej do LUDZKICH mózgów ze specjalnie zaprogramowanego w tym celu pola energio informacyjnego , które blokuje nam pe³ny dostêp do pola morfogenetycznego, które jest depozytem prawdziwych wzorców ¿ycia.

Gdy mamy do dyspozycji TYLKO faÂłszywe wzorce nie jesteÂśmy w stanie zrealizowaĂŚ naszych zadaĂą przed urodzeniowych juÂż jako ÂżyjÂący LUDZIE. Bo z powodu braku prawdziwej wiedzy ciÂągle nie uzyskujemy wystarczajÂącej iloÂści energii na planie ziemskim.
Zatem jest wysyÂłana kolejna ISKRA ÂŻYCIA /DUSZA LUDZKA z nadziejÂą,Âże tym razem jej siĂŞ uda.

Na tym polega "KO£O KARMY" inaczej zwane MATRIX... JEDYNYM SPOSOBEM OPUSZCZENIA GO JEST PRZE¯YCIE ¯YCIA W SPOSÓB BARDZO PRAWY , ETYCZNY Z POZBYCIEM SIÊ STRACHU , ROZPALANIEM W SOBIE CORAZ WIÊKSZEJ WIBRACJI MI£O¦CI.

TAM GDZIE JEST MI£O¦Æ ... NIE MA STRACHU.... nie o seks oczywi¶cie chodzi., bo to jest zupe³nie inna energia.

Oczywi¶cie w³adcy Astralnego Parku/ Matrixa s± mistrzami oszustw ,zwodz± LUDZI mnóstwem fa³szywych informacji , szczególnie perfidne jest wykorzystywanie naszych uczuæ do zasilania swojej przestrzeni energi± ¶ci±gan± od wyznawców religijnych "MI£O¦Æ DO BOGA" i to WSZYSTKICH RELIGII!

Mam dla NAS WSZYSTKICH bardzo dobra informacjĂŞ zwiÂązanÂą z MATRYCÂĄ "PARKU ASTRAL/ MATRIX "...

Dzisiaj w nocy Z 18. 09. na 19.09 2018. DEFINITYWNIE ZOSTA£A WYGASZONA TA MATRYCA.... NIGDY WIÊCEJ NIE BEDZIE URUCHOMIONA... 3 X 6... przesta³o istnieæ jako pu³apka DUSZ.

Oczywiœcie jest to proces.. ale zupe³nie krótki, zwi¹zany z wol¹ akceptacji tej wiedzy przez nasz¹ œwiadomoœÌ, woln¹ wolê i mózg.

Co to znaczy....

.1. wykasowanie wszystkich religijnych matryc

2.odciĂŞcie PARKU ASTRAL/ MATRIX i jego zaÂłoÂżycieli wÂładcĂłw od zasilania pÂłynÂącego z Ziemi od LUDZI.

3.wykasowanie wszystkich faÂłszywych matryc informacyjnych w astralnym polu energio informacyjnym

4.. uwolnienie LUDZI z dotychczasowych zobowiÂązaĂą karmicznych... czyli otworzenie wszystkich blokad karmicznych ASTRALU/ MATRIXA

Jednym s³owem gdy nasza energia przesz³a powy¿ej pola 6 czakry zosta³y zwolnione blokady mózg œwiadomoœÌ CZ£OWIEKA i kreacja rzeczywistoœci z fa³szywych wzorców astralnych.

PowinniÂśmy wiedzieĂŚ iÂż tzw. TRZECIE OKO jest zarĂłwno projektorem jak i skanerem naszej rzeczywistoÂści...

To przez nie wyœwietla siê "film" naszego ¿ycia , który wygl¹da podobnie jak hologram , ró¿nica jest jedynie w MOCY materializacji energii ( zagêszczeniu energii do twardoœci materii) , która tworzy obrazy i rzeczy naszej rzeczywistoœci.
Wszystko jest zgodne z wzorcami kreacji , ale nasza astralna projekcja ma przesuniecie kÂątowe i niedoÂświetlenie, oraz nie do energetyzowanie, co powoduje wszystkie zaburzenia trwaÂłoÂści( bardzo pomniejszony czas istnienia), oraz niepeÂłne naÂświetlenie energiÂą Âżycia.

Samo tworzenie to bardzo obszerny i ciekawy temat.. na teraz tyle.

Zaczynamy wracaĂŚ do prawdziwej wiedzy zdeponowanej w POLU MORFOGENETYCZNYM, zaczniemy w peÂłni korzystaĂŚ z naszej anteny DNA oraz caÂłoÂści naszej energii Âżycia.

Nie bĂŞdziemy juÂż z niej podstĂŞpnie okradani jak do tej pory i utrzymywani w oszustwie religii,wÂładcĂłw politycznych i bankierĂłw ,Âże tylko dziĂŞki ich bankom i kredytom moÂżemy jako tako.. egzystowaĂŚ.

Zobaczymy CO ... nam przynios± kolejne 2 dni, bo to nie koniec tzw. "RADY BOGÓW".

Jednak i znowu nam siê uda³o.... poziom energii magnetycznej w polu Ziemi osi¹gn¹³ wystarczaj¹cy poziom by uruchomiÌ kolejny etap naszej ewolucji.

Malgorzata Kiara

KrĂłlestwo Astralne - Galaktyczna prasa wolna
Kraina astralna mo¿e byÌ raczej skomplikowanym miejscem, a jako takie ma wiele ró¿nych nazwisk. Nazywa siê 4d, obszarem mentalnym, pustk¹, wiêzieniem, czyœÌcem, i tam znajduje siê ca³e niebo religijne. Niektórzy ludzie nazywaj¹ to równie¿ eteryczn¹ sfer¹, chocia¿ jest to pojêcie, które czêsto u¿ywamy do 5D. Niektórzy nazywaj¹ to "sfer¹ duchow¹", choÌ niechêtnie nazywam to tak dobrze, ¿e astral mo¿e byÌ ca³kowicie pozbawiony ducha.

KrĂłlestwo astralne moÂże byĂŚ czymkolwiek, co wierzysz, Twoje uprzedzenia wywierajÂą na niego ogromny wpÂływ. Chcesz zobaczyĂŚ lÂśniÂące miasta ÂświatÂła, zobaczysz, Âże jeÂśli chcesz zobaczyĂŚ piekielne sfery, moÂżesz to zobaczyĂŚ. JeÂśli podejdziesz do astralu ze strachu, moÂże staĂŚ siĂŞ koszmarem. Twoje wÂłasne myÂśli sÂą wyÂświetlane na astralnym, podobnym do ekranu filmu. JeÂśli kiedykolwiek miaÂłeÂś jasne marzenie, dokÂładnie to siĂŞ dzieje. JesteÂś w twojej maÂłej czĂŞÂści Âświata astralnego i moÂżesz jÂą wybraĂŚ w dowolny sposĂłb.

MoÂże to wydawaĂŚ siĂŞ bardzo atrakcyjne, ale astralne doÂświadczenie jest ostatecznie puste. To tylko gra z iluzjami. Jest to w duÂżej mierze naÂśladowanie fizycznej sfery, ale nawet mniej substancji. MoÂże to byĂŚ ogromna rozrywka na drodze powrotnej do ÂźrĂłdÂła, a ludzie czĂŞsto zostajÂą bardzo pochÂłoniĂŞci w sferĂŞ astralnÂą. Wiele rodzajĂłw duchowoÂści faktycznie skupia siĂŞ na pracy z sferÂą astralnÂą, a te sÂą zalecane, aby byĂŚ bardzo ostroÂżnym.

Jest wielu, którzy wierz¹, ¿e osi¹gnêli 5D, Celestial Realm, ale nigdy nie podnosz¹ siê powy¿ej górnego astralu. Maj¹ te wstêpne wyobra¿enia o tym, co ma wygl¹daÌ 5D, a przestrzeù astralna staje siê tymi wstêpnymi przekonaniami. To nic wiêcej ni¿ budowanie fantazji, ale dla osoby, która naprawdê nie rozumie 5D, nie znaj¹ siê lepiej. Oto co siê sta³o z wieloma kana³ami i duchowymi nauczycielami w tej chwili. NiezdolnoœÌ do przejœcia przez królestwo astralne jest tym, co trzyma ludzi uwiêzionych w cyklu reinkarnacji.
JeÂśli ÂŚwiadome nie wzbudzi do 5D, iluzja separacji pozostaje i byt nie powraca do Stworzyciela, przynajmniej z ich ograniczonej percepcji. OtrzymujÂą kolejnÂą okazjĂŞ, aby nauczyĂŚ siĂŞ lekcji, ktĂłrych brakowaÂło w poprzedniej inkarnacji.

5D jest jak nic, co kiedykolwiek widzia³eœ, to jest poza kolejnym fizycznym doœwiadczeniem. To nie jest coœ, co widzisz, zapach, smak, s³yszysz lub dotyk. To poza zmys³y, poza przestrzeù i czas. To ca³kiem zdumiewaj¹ce uczucie jednoœci. 5D jest Czystym Œwiat³em. Jeœli chodzi o cia³o fizyczne, to nie jest 5D. Umys³ nie mo¿e wzbudziÌ powy¿ej górnego astralu, poniewa¿ sam umys³ jest istot¹ astraln¹. ŒwiadomoœÌ mo¿e iœÌ gdziekolwiek, ale umys³ nie mo¿e dostaÌ siê do 5D. Nie mo¿esz myœleÌ ani wierzyÌ we 5D, dlatego poœwiêcaliœmy tyle uwagi, aby wyjœÌ poza umys³. Dlatego ca³a praktyka medytacji koncentruje siê na uspokojeniu umys³u, a wiêc bycie mo¿e czegoœ wiêcej.

5D nie tworzy wspomnieù, 5D jest albo czêœci¹ obecnej chwili, albo brakuje jej. Ty wiele tworzyÌ wspomnienia o 5D, ale zawsze s¹ blado refleksje Rzeczywistoœci. W rzeczywistoœci nawet wspomnienia o sferze fizycznej s¹ bardzo ograniczone, poniewa¿ postrzeganie jest tak ograniczone. Widzisz tylko malutk¹ cz¹steczkê tego, co siê naprawdê dzieje, a na dodatek to twój umys³ interpretuje tê ma³¹ czêœÌ w mentalne poznanie, aby stworzyÌ pamiêÌ. To tylko jednostronna historia, d³uga droga usuniêta z pe³nego doœwiadczenia. Jest tam repozytorium wspomnieù na górnym astrale o nazwie Akashic Records i nie szuka³em tam wy¿szej prawdy. Rozrywka mo¿e byÌ, ale dla prawdy Boga, musisz podnieœÌ ponad astralne w ca³oœci.

Wtedy istniej¹ astralne istoty, mentalne kreacje, które podjê³y "w³asne ¿ycie". Religie czêsto nazywaj¹ te demony osobników, chocia¿ jest te¿ kilka religii, które czcz¹ jednostkê lub jednostki jako "Boga" lub "bogów". Poniewa¿ ludzie s¹ uwiêzieni we w³asnych umys³ach, te istoty mog¹ wydawaÌ siê doœÌ potê¿ne, ale to jest sztuczka. Maj¹ tylko tak¹ moc, ¿e dajesz im, zw³aszcza ze strachu. Tego rodzaju przewrotna energia to smaczna przek¹ska dla astralnej istoty, a te emocje, które je podtrzymuj¹. Jeœli kiedykolwiek bêdziesz mia³ k³opoty z astraln¹ istot¹, zawsze masz anio³ów, które pomog¹ Ci rozliczyÌ. Wystarczy poprosiÌ o ich pomoc.

Dla kogoœ, kto jest œwiadomoœci¹ ledwo wzbudzi³ siê nad fizycznym sferem, astralne mo¿e wydawaÌ siê wolnoœci¹. Dla wiêŸnia, który ¿y³ w ma³ej klatce przez ca³e ¿ycie, jestem pewny, ¿e wiêksza klatka ma poczucie wolnoœci. Prawdziwa wolnoœÌ nie istnieje w sferze fizycznej ani te¿ nie istnieje w astrale. WolnoœÌ jest Mi³oœci¹ równa Bogu równa Core Your Being. WolnoœÌ to zrozumienie na poziomie 5D, a Ty ³¹czysz siê ze sob¹ wszêdzie tam, gdzie jesteœ. Musisz tylko rozszerzyÌ swoj¹ œwiadomoœÌ poza granice umys³owe, na które siê trzymasz. Galaktyczna prasa wolna Brak praw autorskich, dzielenie siê / edycja swobodnie.

https://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/the-astral-realm-the-galactic-free-press#.W6KXKnQFjW9.facebook

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 23, 2019, 10:04:02 »

ZIARNO W ÂŚWIÂĄTYNI....

Nasz rozwĂłj osobisty w cyklach rocznych porĂłwnywalny ma odniesienie do corocznie zbieranego plonu... ziarna... bo nasze "ziarno Âżycia" zmienia siĂŞ razem z etapami naszego Âżycia..
Na kilka miesiĂŞcy deponujemy je w zakamarkach ÂŚWIÂĄTYNI... JEJ DUCHOWYM SPICHLERZU .. SERCU ... gdzie dokonuje siĂŞ zmiana w postrzegania przez nas rzeczywistoÂści... bo zmienia siĂŞ nasz system wartoÂści i zazwyczaj wzrasta poziom uczuĂŚ.. a tym samym stosunek do innych LUDZI , przyrody i Ziemi. Ludzie . rĂłwnieÂż dojrzewajÂą uczuciowo, mentalnie i fizycznie.

Kolejna wiosna.. to przebudzenie owej dojrza³oœci.. by mog³a rozkwitn¹Ì nowym piêknem.. zaowocowaÌ nastêpnymi barwami ¿ycia.... BOSKI WZORZEC W NAS ZOSTA£ PONOWNIE AKTYWOWANY....

A,zatem warto zadaÌ sobie trud etycznego ¿ycia , nape³niÌ je wspania³oœci¹ uczuÌ... by piêknieÌ dobrem, wzrastaÌ szczêœciem i p³yn¹Ì na fali spe³nionej radoœci...

Ta jesieĂą 2019 jest szczegĂłlna dla nas, bo daÂła nam szansĂŞ korzystania z caÂłoÂści naszego DNA .. czyli juÂż 02 luty 2020 .. rozpali w nas ogieĂą przebudzenia z unikalnÂą szansÂą wzrastania jako KWIAT ÂŻYCIA O UNIKALNYCH BARWACH I MOÂŻLIWOÂŚCIACH OWOCOWANIA DOBREM...

NIECH SIÊ STANIE........

"Warto zaznaczyĂŚ, Âże niegdyÂś pierwszy dzieĂą jesieni byÂł obchodzony bardzo uroczyÂście. Zgodnie z tradycjÂą, zostawiano na polach kilka nieskoszonych kÂłosĂłw, aby nie zostawiĂŚ ziemi caÂłkiem pozbawionej ziarna.

Reszta plonĂłw byÂła zamykana w ÂświÂątyniach. Na kilka dni przed rĂłwnonocÂą jesiennÂą stawiano kielich z pitnym miodem przed posÂągiem boga wojny i urodzaju – ÂŚwiĂŞtowita.

Je¿eli napój pozostawa³ nietkniêty, uznawano to za wró¿bê obfitych plonów. W pierwszy dzieù jesieni ludzie dziêkowali tak¿e bóstwom za plony, prosili o urodzaj w nastêpnym roku i organizowali ró¿ne zabawy. "

Kalendarzowa jesieĂą – 23 wrzeÂśnia

Warto zaznaczyĂŚ, Âże niegdyÂś pierwszy dzieĂą jesieni byÂł obchodzony bardzo uroczyÂście. Zgodnie z tradycjÂą, zostawiano na polach kilka nieskoszonych kÂłosĂłw, aby nie zostawiĂŚ ziemi caÂłkiem pozbawionej ziarna. Reszta plonĂłw byÂła zamykana w ÂświÂątyniach. Na kilka dni przed rĂłwnonocÂą jesiennÂą stawiano kielich z pitnym miodem przed posÂągiem boga wojny i urodzaju – ÂŚwiĂŞtowita. JeÂżeli napĂłj pozostawaÂł nietkniĂŞty, uznawano to za wró¿bĂŞ obfitych plonĂłw. W pierwszy dzieĂą jesieni ludzie dziĂŞkowali takÂże bĂłstwom za plony, prosili o urodzaj w nastĂŞpnym roku i organizowali ró¿ne zabawy.

https://wiadomosci.wp.pl/pierwszy-dzien-jesieni-i-rownonoc-jesienna-23-wrzesnia-2019-dzis-rozpoczyna-sie-kalendarzowa-jesien-kiedy-kolejna-zmiana-pory-roku-6426637563332737a?fbclid=IwAR1zIHfUi7WJvnkLjWmdmnyLP9Kj_gTShoiQqXrA5aTiak0svDLgF3hlij8

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 23, 2019, 10:12:48 wysłane przez Kiara »
Strony: [1]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

darzlubie skyworldsv rozmowcy homofriends poradniki