Strony: [1]

TWORZENIE MY¦L¡......

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
TWORZENIE MY¦L¡......
« : Listopad 05, 2011, 13:49:00 »

Wiele jest dyskusji o mocach i niemocach ludzi o medytacjach , i wizualizacjach , które maj± co¶ spowodowaæ lub co¶ stworzyæ.
Jedna dla wiêkszo¶ci jest to raczej ma³o znany temat jak powstaje tworzenie my¶l± czy jest ju¿ mo¿liwe czy jeszcze nie i czy nasze my¶li mog± siê materializowaæ , na ja d³ugo s± trwa³e i co trzeba zrobiæ by by³y trwa³e?

To tak na pocz±tek... dodam tylko maleñki wstêp informacyjny;

Wydaje mi siê i¿ mylimy i ³±czymy w jedno kilka pojêæ;

1. My¶lokszta³t. to jest my¶l ³adowana energetycznie , ale pojedyncze my¶li ludzkie maj± odniesienie do swojego twórcy. Bowiem zazwyczaj nios± w sobie zbyt ma³± moc sprawcz±.

Wysy³ane w przestrzeñ ( ukierunkowane) je¿eli odbij± siê od obiektu do którego s± kierowane tworz± "grona my¶lowe".

2. " Grona my¶lowe"
na zasadzie podobne przyci±ga podobne mog± stworzyæ dopiero egregor , który staje siê wzorcem dla istnienia zdarzeñ , których trwa³o¶æ ( rozci±gniêcie w czasie) jest zale¿ne od ³adunku energetycznego , który jest w nim zdeponowany.

3. Egregor to ju¿ silny twór energetyczny , który jest po³±czony ze sta³ym zasilaniem du¿ych grup dla których wspólne jest identyczne realizowanie swoich planów my¶lowych.

Warto ka¿demu z okre¶leñ po¶wiêciæ trochê czasu by zrozumieæ jak dzia³aj± na planie fizycznym te twory powo³ywane do istnienia pojedynczymi my¶lami ludzkimi , mog±ce przybieraæ ( zagêszczana energia) realne fizyczne kszta³ty , lub utrzymywaæ uwagê cz³owieka na sobie by w jego mózgu istnieæ energetycznie oraz na planie fizycznym "fizycznie"...

To naprawdê bardzo ciekawy temat. , bowiem otwiera mo¿liwo¶æ wyj¶cia z uzale¿nieñ psychomanipulacj± i stanowi realn± obronê przed takimi atakami ludzi znaj±cych te zasady.

Kiara U¶miech U¶miech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
Odp: TWORZENIE MY¦L¡......
« Odpowiedz #1 : Listopad 06, 2011, 00:03:17 »

east na innym forum.

By siê do tego zagadnienia powa¿nie zabraæ to po pierwsze nale¿a³oby sobie odpowiedzieæ na bardziej podstawowe pytanie.

Kto /co tworzy  my¶li ?

Wydawa³oby siê, ¿e to g³upie pytanie. No przecie¿ ja my¶lê. Ja tworzê my¶li. Ju¿ Kartezjusz wypowiedzia³, co dzi¶ wszyscy wyznajemy ucz±c siê o tym w szkole, i¿ "my¶lê wiêc jestem". A co ,je¶li jest to ¶ciema ?

Je¶li jest ca³kiem odwrotnie, gdy¿ to my¶li tworz± to, co nazywamy JA ?

Ka¿dy wie, ¿e ma³e dzieci nie uto¿samiaj± siebie z jakimkolwiek ja. Nawet dziecko,które ju¿ potrafi mówiæ powie o sobie "Ada¶ chce je¶æ" (bo rodzice zwracaj± siê do niego ci±gle po imieniu) , zamiast po prostu "chcê je¶æ" . Dopiero pó¼niej, w toku obserwacji i nauki sposobu wys³awiania siê rodziców, czy starszych kolegów dziecko nabiera "poprawno¶ci" zauwa¿aj±c swoje JA. Lecz z pocz±tku dziecko nie rozpoznaje my¶li o sobie. W procesie ¿ycia my¶li z czasem zaczynaj± definiowaæ JA. "Ja jestem ch³opcem ", " JA jestem dobry " etc. JA pojawia siê z czasem na skutek okre¶lonych my¶li. Wg mnie oznacza to,¿e dos³ownie - my¶li istniej± pierwotnie i to one kszta³tuj± ca³± resztê o której s±dzimy, ¿e jeste¶my, nasze wyobra¿enia o ¶wiecie i to¿samo¶ci. I dalej te my¶li tworz± my¶lokszta³ty, grona , egregory, matrixa, o których ju¿ wiemy, ¿e s± samodzielnymi bytami potrzebujacymi ludzkiej energii.

Mimo tak wielkiej w³adzy, jak± posiadaj± my¶li, to pierwotn± przyczyn± tego, ¿e JESTEM nie s± my¶li, lecz ¦wiadomo¶æ.
Jednak z jakich¶ przyczyn ona pozwala my¶lom istnieæ i tworzyæ te wszystkie iluzje, o których bêdziemy rozmawiaæ nawet pomimo tego, ¿e my¶l tak zaw³adnê³a naszym ¿yciem.
S± bowiem my¶li m±dre, które doceniaj± ¦wiadomo¶æ i chc± z ni± wspó³pracowaæ, wspó³tworzyæ w symbiozie, a nie tylko zaw³aszczaæ. My¶li tego rodzaju zamiast harcowaæ bez umiaru w naszych g³owach potrafi± ws³uchaæ siê w g³os ¦wiadomo¶ci, która WIE co siê zdarzy zanim to co¶ siê zdarzy. My¶li takie s± naszymi sojusznikami w rozpoznawaniu z³o¿onych wahade³ (egregorów). S± niczym ¿agle i osprzêt i zgrana za³oga razem wziête na pok³adzie ludzkiej ¿aglówki w ¿ywiole fal strumieni my¶lokszta³tów, gron i wahade³.

Aloha
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #2 : Listopad 06, 2011, 00:04:04 »

east je¿eli dla Ciebie jest tak jak opisa³e¶ niech tak pozostanie.
Dla mnie tak nie jest bowiem Ja to moja ¶wiadomo¶æ osobowo¶ciowa , która stworzy³a sobie na cykl do¶wiadczeñ tej konkretnej rzeczywisto¶ci Kiarê.

Kiara jest zarówno Ja jak i Kiar± k która tworzy swoj± my¶l± otaczaj±c± j± rzeczywisto¶æ.  Moje my¶li istniej± na tym samym planie co my¶li innych my¶l±cych ludzi.Tworzymy wspólnie lub nie z plastycznej energii zagêszczanej moc± osobist± i w³a¶ciwo¶ciami wymiaru w którym ¿yjê.
Tak jest dla mnie , dla Ciebie wcale nie musi byæ identycznie. Zatem ja opiszê jak jest dla mnie a Ty opisz swój ¶wiat ja jest dla Ciebie.

Czy my¶li ¿yj±? Ta , ale tylko tyle czasu ile uwagi im po¶wiêcamy ( inaczej energii przeznaczymy przez skupienie na nich uwagi) , pó¼niej rozpadaj± siê na pierwotn± czyst± energiê z której mo¿emy tworzyæ kleje my¶lokszta³ty...

Kiara
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #3 : Listopad 06, 2011, 00:04:53 »

east na innym forum.

@Kiara
Ja to moja ¶wiadomo¶æ osobowo¶ciowa
I teraz pytanie , czy Ja to ¶wiadomo¶æ ? Moim zdaniem "ja" jest efektem istnienia ¦wiadomo¶ci. Pobocznym efektem.
Kiara jest zarówno Ja jak i Kiar±  która tworzy swoj± my¶l± otaczaj±c± j± rzeczywisto¶æ.

A je¶li to my¶li tworz± Kiarê, a nie Ty tworzysz my¶li ?
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #4 : Listopad 06, 2011, 00:05:35 »

Ja wiem , czy to Ja tworzê czy nie ? Zwyczajnie wiem.

Je¿eli Ty masz problemy z t± wiedz± , czy to Ty tworzysz my¶li , czy one Ciebie? Musisz sam doj¶æ do zrozumienia i mieæ pewno¶æ w tej wiedzy.

Moje Ja to moja osobowo¶æ ( owszem tworz±ca okre¶lony ¶wiat moich my¶li) zgodny ze swoj± barw± i moc± , który opisuje t± barwê i moc.
Jednak ¿eby by³a taka a nie inna ( bo jest zawsze indywidualno¶ci± niepowtarzaln±) musi istnieæ Ja w postaci samo¶wiadomo¶ci wyra¿anej przez my¶l , która jest uczuciem i uczucie , które jest my¶l±.
A zawsze jest ni± Energia - Samo¶wiadomo¶æ - Ja.

Kiara
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 31, 2011, 13:57:58 »

Bardzo interesuj±ce jest 6 odcinków wywiadu z P. Dolores Kannon , chocia¿ dzia³alno¶æ swoj± prowadzi od prawie 30 lat i tak nie wie wiele o najbli¿szej przysz³o¶ci ziemi i ludzi.

Wstawiam ten wywiad a pó¼niej skomentuje odcinek po odcinku bo kryj± siê w nich niesamowicie podtekstowe i manipulacyjne informacje , trudne do zauwa¿enia dla przeciêtnego odbiorcy.

Kiara U¶miech U¶miech

#1/6 Project Camelot - Dolores Cannon - Spleciony Wszech¶wiat (napisy PL)

http://www.youtube.com/watch?v=9M96L7ljcTI&feature=player_embedded

#2/6 Project Camelot - Dolores Cannon - Spleciony Wszech¶wiat (napisy PL)
http://www.youtube.com/watch?v=fg4cC1r2UoA

3/6 Project Camelot - Dolores Cannon - Spleciony Wszech¶wiat (napisy PL)
http://www.youtube.com/watch?v=uKvdpK4nZZk&feature=related

4/6 Project Camelot - Dolores Cannon - Spleciony Wszech¶wiat (napisy PL)

http://www.youtube.com/watch?v=ebxDY04QNNY

5/6 Project Camelot - Dolores Cannon - Spleciony Wszech¶wiat (napisy PL)
http://www.youtube.com/watch?v=XrfMmPh4NNE

#6/6 Project Camelot - Dolores Cannon - Spleciony Wszech¶wiat (napisy PL)

http://www.youtube.com/watch?v=CpgstL0fiss&feature=related

Jest to doskona³y przyk³ad na to i¿ moc jest w ludzkiej my¶li , my naprawdê ni± tworzymy.Nie dzieje siê tak jak zaplanowali sobie jacy¶ kosmiczni "ogrodnicy".... a tak jak naprawdê wybrali swoimi my¶lami i uczuciami Ludzie.
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #6 : Marzec 17, 2014, 00:48:24 »

[size=150]Teraz, mówimy znowu o energiach, wspomnijmy, zanim zakoñczymy to, ¿e jest energia pod rêk± teraz, która ro¶nie, ona jest nie do zatrzymania, i bêdzie siaæ wielkie i trwa³e zmiany na waszej planecie, a nawet ca³ym wszech¶wiecie. Jest to energia, która jest oczekiwana od dwudziestu waszych stuleci. Zajê³o tak d³ugo dojrzewanie w jej skutki, ale ona jest teraz tutaj. Ona jest teraz w was. Nie szukajcie jej poza sob±. Jak czêsto to mówimy ? Ale ona jest tutaj. Pracujemy z ni±. Zaczynacie j± dzier¿yæ. Niektórzy nazwali j± „delikatna moc”. To jest dobre, jako nazwa, jak mo¿e byæ, choæ ma wiele innych. Bezwarunkowa mi³o¶æ to jest jej inna nazwa.[/size]

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Skomentujê ten fragment bo jest niezmiernie wymowny i wyja¶nia doskonale zdarzenia w  czasie od grudnia 2012 do teraz czyli marca 2014. roku.

Otó¿...  w grudniu 2102 zakoñczy³ siê definitywnie energetycznie III wymiar dla wiêkszo¶ci z nas i rozpocz±³ okres przej¶ciowy IV wymiaru. Co to znaczy?

Jak wiemy a, ( my¶lê ¿e wiêkszo¶æ czytaj±cych to forum , wie) Cz³owiek to ENERGIA, dok³adnie ENERGETYCZNE ZIARNO ¯YCIA O OKRE¦LONYM POLU W KTÓRYM ZAWIERA SIÊ DEPOZYT WIEDZY "PENTAGRAMU" CZYLI  4 ¯YWIO£Y ZESPOLONE ENERGIOM MI£O¦CI BEZWARUNKOWEJ.
 Przejawy energetyczne  tego wzorca ¿ycia bywaj± bardzo zró¿nicowane, zale¿ne s±  wy³±cznie od uruchomienia w nim poziomu energii oraz energii wymiaru w którym ziarno jest wysiewane.

Tak wygl±da zasada budowy energetyczna naszego ziarna ¿ycia wcielonego w materialn± formê , oprócz tego ma ono w sobie dwa aspekty ( mêski i ¿eñski ) które w Za¶wiatach ( ¶wiecie nie materialnym) maj± TYLKO przejaw w postaci  osobowo¶ci , w  ¶wiatach fizycznych za¶ okre¶lon± p³eæ.

Nasza Ludzka forma posiada 3 cia³a energetyczne,zgodne z  trzema wymiarami w których je tworzyli¶my ( zawieraj± siê one jedno w drugim jak rosyjskie Matrioszki ,tworz±c ostatnie z trzech warstw), które zespolone w jedno, stanowi ostatnie cia³o astralne, bêd±ce form± dla cia³a fizycznego.Wygl±da to  bardzo podobnie   jak foremka do pieczenia dla ciasta.
Zatem wszystkie zachodz±ce zmiany w ciele fizycznym dokonuj± siê NAJPIERW  w ciele energetycznym astralnym, a nastêpnie daj± skutek na cia³o fizyczne.

Cia³o astralne jest cia³em energetycznym dotycz±cym wzorca FIZYCZNEGO ( naszego cia³a fizycznego) TYLKO w III wymiarze. Dla IV wymiaru budujemy KOLEJNE CIA£O ENERGETYCZNE /4 CIA£O, CIA£O  UCZUCIOWE. TO ONO BÊDZIE JU¯ FORM¡ ENERGETYCZN¡ DLA NASZEGO FIZYCZNEGO WYGL¡DU W PE£NI IV WYMIARU.

Jak to jest w praktyce? Czas przej¶ciowy od grudnia 2012 to 3 lata. W grudniu 2012 zdeponowali¶my w ciemnej materii, "przestrzeñ pod ziemi±"....  ( ka¿dy z nas indywidualnie) swoje nowe ziarno ¿ycia,a raczej jego energetyczno/uczuciow± formê . Przez rok do grudnia 2013 w tej formie lokowali¶my osobiste energetyczne depozyty 4 ¿ywio³ów przez które przechodzili¶my razem ze swoimi zdarzeniami ¿yciowymi. Czyli w nowym ciele uczuciowym  kszta³towali¶my osobiste wzorce rozwojowe z którymi bêdziemy musieli siê mierzyæ przez kolejne 700 lat( bo tyle trwa 1 poziom IV Wymiaru), ka¿dy zrobi to  na miarê mocy posiadanej wibracji   energii mi³o¶ci.

Tak ju¿ ukszta³towany wzorzec ziarna ¿ycia zosta³ "zasiany" w materiê IV wymiaru w grudniu 2013 i wzrasta³ w niej zasilany energiom naszych my¶li i uczuæ do 13.  marca  2014 roku czyli czas z przed kilku dni.

Po raz pierwszy w historii Ludzko¶ci jej indywidualne i zbiorowe ziarno ¿ycia ( wzorzec cywilizacji) "wykie³kowa³o ponad "ciemn± materiê" istnienia, po raz pierwszy rozkwitnie nowy "kwiat ¿ycia " formy indywidualnej ka¿dego z nas z Z WZORCEM ENERGETYCZNYM CIA£A UCZUCIOWEGO cia³o astralne bêdzie ju¿ tylko poprzedni± scalon± z cia³em uczuciowym.

Od tej pory wszyscy , którzy posiadaj± cia³a astralne i zbudowali na nich nastêpne cia³o, cia³o uczuciowe bêd± mogli korzystaæ z nowej jako¶ci energii ,z mocy energii mi³o¶ci bezwarunkowej.

"Wykie³kowali¶my z naszych ziaren ¿ycia jak nowe ro¶linki na wiosnê" , te ro¶linki wyrosn± na przepiêkne kwiaty ¿ycia , które stworz± po raz pierwszy w historii istnienia,  niepowtarzalny  , piêkny energetyczny wzorzec dla ¿ycia zarówno na ziemi jak i  ca³ego  wszech¶wiata.
To co¶ tak cudnego jak by ³±ka zawsze  bez kwiatów nagle zakwit³a wszystkimi najpiêkniejszymi kwiatami jakie istniej± . Faluj±ce cudowne barwy , kszta³ty i zapachy roz¶wietlane jasno¶ci± i ciep³em energii mi³o¶ci tworz± wzrastaj±ce piêkno.
Piêkno , które ro¶nie razem z dojrzewaniem uczuæ w cz³owieku, w procesie, którego ju¿ nikt nigdy nie zatrzyma. U¶miech 
Ta przepiêkna bezwarunkowa mi³o¶æ , która po raz pierwszy rozkwitnie na ziemi   wysieje pierwsze nasiona ( z³oty py³ )ze swojego cudownego kwiatu ju¿ w tym roku.

Moc mi³o¶ci bezwarunkowej  zwyciê¿y³a , wszystkie energetyczne procesy na ziemi zadzia³y siê zgodnie z planem Stwórcy  ( "g³ównego ogrodnika" i "re¿ysera" tego wyj±tkowego scenariusza ¿ycia), zwyciê¿y³a m±dro¶æ serca  i rado¶æ ¿ycia.

Mamy naprawdê olbrzymie powody do wspólnej rado¶ci, pomimo.... poradzili¶my sobie ! A to, pomimo..... by³o niezmiernie trudnym egzaminem.

Tak naprawdê nie ma ¿adnych przegranych, bo ci , którzy tak usilnie blokowali wszystkie ewolucyjne procesy , zostali równie¿  nimi dotkniêci, bior± w nich udzia³, chocia¿ dla niektórych zaistniej± one w ciutkê innym czasie w swojej pe³ni....  U¶miech
Ci którzy zakoñczyli proces energetycznego  rozwoju  na III wymiarze ( bo s± i tacy) bêd± mieli optymalne warunki do godno¶ci ¿ycia w nim i bycia szczê¶liwymi Lud¼mi.

Proces ten by³ zapocz±tkowany dwadzie¶cia stuleci temu ( czyli 2000 lat temu przez znane nam dobrze wcielone Energie), ale dopiero TERAZ móg³ siê zrealizowaæ w pe³ni , bo dopiero teraz Ludzko¶æ jako Cywilizacja dojrza³a energetycznie do wysiania NOWEGO ZIARNA ¯YCIA, KTÓRE MA JU¯ CIA£O UCZUCIOWE JAKO ENERGETYCZN¡ FORMÊ DLA CIA£A FIZYCZNEGO.....  U¶miech 

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2014, 12:35:23 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #7 : Marzec 17, 2014, 12:34:52 »

Pierwsza pe³nia ksiê¿yca , która nast±pi³a 17.03 2014. rozpoczê³a "HYDROLOGICZNY KONIEC ¦WIATA" ...... Mrugniêcie Chichot

Co to znaczy ksiê¿yc jest odpowiedzialny za WSZYSTKIE procesy wodne na ziemi i w naszych organizmach, czyli wzorzec wodny w KA¯DYM ciele astralnym.
Dzisiaj o 3. nad ranem ( bo jest to optymalna godzina na dostêp do cia³a astralnego, wszystkie ataki energetyczne , które odbywa³y siê na materiê , w³±cznie z atakami na Ludzi rozpoczynano o godz. 3 . nad ranem., w³a¶nie z tego wzglêdu), zosta³o definitywnie i bezpowrotnie zapieczêtowane wzorcowe cia³o astralne ¿ycia na ziemi. Czyli wodny kod energetyczny wszystkich cia³ astralnych, w ten oto prosty sposób dokona³ siê hydrologiczny koniec ¶wiata opartego na astralnym wzorcu. Zmienia siê ca³kowicie struktura naszych cia³ fizycznych bo korzystamy ju¿ z nowej wersji wzorca dla cia³a materialnego z energetycznej "foremki" cia³a uczuciowego.

Od dzisiaj tworzymy nasze nowe cia³o CIA£O UCZUCIOWE oparte na pe³nym ustawieniu kodu energetycznego DNA odbieranym przez odblokowan± antenê DNA równie¿ w naszych w³osach.
Co jeszcze siê wydarzy³o w przestrzeni energetycznej? zosta³y zestrojone ze sob± przysadka i szyszynka i otworzona przys³ona "zlotowego punktu" w p³acie czo³owym. Znaczy to tyle i¿ ci którzy ju¿ energetycznie s± dostrojeni i osi±gnêli wystarczaj±c± moc tworz± swoje "z³ote cia³a" na bazie cia³a uczuciowego.

Ju¿ nikt nie bêdzie móg³ ingerowaæ w ¶wiat materialny ni ziemi ni nasze cia³a poprze nasze astralne wzorce i nasze astralne cia³a. Ta mo¿liwo¶æ ZOSTA£A DEFINITYWNIE I BEZPOWROTNIE ZAMKNIÊTA I ZAPIECZÊTOWANY DO NIEJ DOSTÊP.

Ju¿ nikt nie bêdzie móg³ tworzyæ astralnych "pêtli czasowych" , które blokowa³y , opó¼nia³y naturalny tok wydarzeñ, oraz ingerowa³y w nasz system emocjonalny. To ¶wietna wiadomo¶æ o nowych opcjach , które zmieni³y ca³kowicie nasze energetyczne wzorce i oczyszczaj± nasze wszystkie energetyczne cia³a w³±cznie z cia³em fizycznym.

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 14, 2017, 00:04:35 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 10, 2017, 09:40:07 »

Ponownie dosz³o do dyskusji czy fizyczne ¿ycie jest PRAWD¡ czy ILUZJ¡?

ZAWSZE JESTE¦MY ENERGIAMI.... LUD¬MI TYLKO CZASOWO....

W uk³adzie istnienia jest Energia osobowo¶ciowa, samo¶wiadomo¶æ, indywidualno¶æ duchowa, któr± jest KA¯DY Z NAS, kto jest wcielon± DUSZ¡ w materialne cia³o.
Ka¿dy  CZ£OWIEK DUCHOWY, TO NIEPOWTARZALNA INDYWIDUALNO¦Æ...przepiêkny akt wiecznego istnienia.
tak naprawdê  ZAWSZE JESTE¦MY ENERGIAMI , które poznaj± siebie poprzez do¶wiadczanie kontaktu z materi± i w tym uk³adzie z innymi wcielonymi Energiami. MY tak wybrali¶my, ale nie wszystkie Energie w Za¶wiatach dokona³y wyboru wcieleñ w materiê. S± te¿ takie, (jest ich bardzo du¿o) ktorych istnienie opiera siê wy³±cznie na my¶lowych kreacjach, ONE nigdy siê nie wcielaj± .
A zatem uk³ad energetyczny  wcielaj±cych siê Energii to:

1. Przeolbrzymia Energia osobowo¶ciowa, która zale¿nie od przestrzeni do¶wiadczeñ /materialnego ¶wiata wydziela z siebie czê¶æ energii , tworz±c z niej   matrycê  energetyczn± o ni¿szym du¿o potencjale energetycznym , dostosowana do wibracji przestrzeni do¶wiadczeñ.Z takiej matrycy wydzielaj± siê ISKRY ¯YCIA , DUSZE .. wcielaj±ce siê w LUDZK¡ MATERIÊ... sa to kolejne inkarnacje matrycy duchowej .. a nie inkarnacje kiedy¶ ¿yj±cego CZ£OWIEKA.

W naszym TERAZ  jest to MATRYCA ASTRALNA ... forma energetyczna i DOM POWROTU LUDZKICH DUSZ PO ZAKOÑCZENIU WCIELEÑ NA ZIEMI.

Wcielenia.. czyli narodziny LUDZI  maj± cel poznawczo rozwojowy w granicach ka¿dego wymiaru w którym istniej±, TO JEST ICH REAL. Ka¿da Dusza/CZ£OWIEK ma swój plan przed urodzeniowy, który tworzy jego los i przeznaczenie. Ta wiedza  jest WYBOREM  NIEWCIELONEGO DUCHA..KTÓRY POWO£UJE DO ISTNIENIA KA¯DE LUDZKIE ¯YCIE ZE SWOJEJ ENERGII DUCHOWEJ O NI¯SZEJ WIBRACJI.

TAK NAPRAWDÊ NIEWCIELONY DUCH ZA¦WIATOWY, JEGO NI¯SZA FORMA .. MATRYCA ASTRALNA I WCIELONA DUSZA W CZ£OWIEKA .. TO JEDNO I TO SAMO... ró¿nica miêdzy nimi polega JEDYNIE  na poziomie mocy  i wibracji, a tym samym na ¶wietlisto¶ci.

A ZATEM  PRZEZNACZENIE LOS I..... czym s±?

1.PRZEZNACZENIE .. TO PLAN PRZED URODZENIOWY WYBRANY PRZEZ NIE WCIELON¡ ENERGIÊ.

2.LOS.. TO ZDARZENIA W TYM PLANIE, KTÓRE CZ£OWIEK MO¯E ZMIENIAÆ, GDY UZNA SWOJE LUDZKIE DECYZJE ISTOTNIEJSZE NI¯ WOLÊ SWOJEJ NIE WCIELONEJ ENERGI.
Poniewa¿ CZ£OWIEK zosta³ obdarowany woln± wol± ma prawo podejmowaæ osobiste decyzje nawet gdy nie s± one zgodne z wol± i planem jego nie wcielonej Energii/ Ducha Za¶wiatowego. Ona/ Energia  musi zaakceptowaæ wolê CZ£OWIEKA pomimo,¿e bêdzie to fiasko Jej planu i celu danego wcielenia.

Bywa równie¿, teraz coraz czê¶ciej,¿e ¶wiadomo¶æ LUDZI ich Dusz przekracza granice tylko LUDZKIEGO  zrozumienia celu ¿ycia.  CZ£OWIEK  wyra¿a zgodê na trudniejsz± wersjê swojego losu ... podejmuje siê pe³nego zrealizowania planu przed urodzeniowego wybranego przez niewcielaj±c± siê Energiê Za¶wiatow±.

My znamy takie decyzje pod nazw± " UKRZY¯OWANIE"  jest to po³±czeniem woli  Energii duchowej z wol± wcielonej  Duszy w miejscu czakry SERCA..  w ten sposób ³±czy siê DUCH z materi±  przez LUDZKIE  cia³o.
Od zaistnienia takiego momentu CZ£OWIEK swoim ¿yciem  realizuje plan Za¶wiatów , ma z w³asnego wyboru trudniejszy LOS , ale  o wiele wiêksz± moc kreacji od innych LUDZI i du¿o wiêkszy dostêp do wiedzy duchowej poprzez bezpo¶redni kontakt ze swoj± niewcielon± Energi±... Tak  powstaje JEDNIA DUCHOWO MATERIALNA , która w pe³ni realizuje plan DUCHA z najwy¿szych wymiarów istnienia.

Bywa równie¿ tak,¿e  Energie duchowe z bardzo niskich poziomów wibracyjnych podstêpnie, lub przemoc± z w³asnej woli ,lub woli CZ£OWIEKA przejmuj± LUDZI , podporz±dkowuj± ich sobie ró¿nymi uk³adami i przez nich realizuj± swoje plany.
Taki uk³ad nazywa siê przejêciem lub opêtaniem .. dla CZ£OWIEKA  zawsze koñczy siê negatywnie.

Ale bywa równie¿ tak,¿e  na Ziemi wcielaj± siê  przedstawiciele z nisko wibruj±cych przestrzeni .. miewaj± ró¿ne cele , jedni rozwojowe inni destrukcyjne Nie zawsze LUDZIE  dokonuj±cy z³ych czynów sa ich przedstawicielami... czasami takie do¶wiadczenia potrzebne sa Energii jako wiedza... to jest akceptowane, brak akceptacji ma zatracenie siê w z³ych czynach.

Bywa jednak równie¿ tak... ¿e na Ziemi wcielaj± siê wysoko wibruj±ce Energie, by podnie¶æ energetykê Ziemi , otworzyæ nowe  mo¿liwo¶ci i  przekazaæ wiedzê , która pomo¿e LUDZIOM w podejmowaniu decyzji ewolucyjnych.
Tak dzieje siê zawsze w czasach w ktorych mo¿e,albo musi nast±piæ skok ewolucyjny na Ziemi.

Tak wygl±da uk³ad energetyczny przed wcieleniowy i wcieleniowy.. plan materialnego ¿ycia jest dla wcielonej Duszy .. Energi o ni¿szej wibracji polem do¶wiadczalnym, szko³± . Jej kolejne ¿ycia , to zarówno lekcje jak i klasy w tej szkole.

A zatem co jest prawd± , a co iluzj±.... tak naprawdê PRAWD¡ S¡ NASZE WSZYSTKIE ODCZUCIA i UCZUCIA , ICH SKALA , ICH MOC ,ICH ZAKRES ..
NASZE ODCZUCIA ODBIERANE PRZEZ 5 ZMYS£ÓW S¡ JEDYN¡ PRAWD¡ , KTÓR¡ ZABIERAMY ZE SOB¡ PO OPUSZCZENIU MATERIALNEGO CIA£A.

ZAWSZE ZABIERAMY UCZUCIE MI£O¦CI.. NIGDY NIE ZABIERAMY STRACHU, NIENAWI¦CI I CIERPIENIA NA DRUGA STRONÊ.... WSZYSTKIE UCZUCIA NEGATYWNE POZOSTAJ¡ W PRZESTRZENI MATERIALNEJ..

Energia duchowa/ dusza .. KA¯DA  opuszczaj±c cia³o fizyczne zabiera ze sob± TYLKO MI£O¦Æ JAKOM UDA£O JEJ SIÊ ROZPALIÆ W SOBIE.. I NIC WIÊCEJ. 

Zatem sk±d bior± siê piêkne pozytywne uczucia do jednych ,obojêtno¶æ i negatywne uczucia  do drugich?

Gdy rozpali siê mi³o¶æ w sercu CZ£OWIEKA DO CZ£OWIEKA.... ONA NIGDY NIE GINIE.. W TRAKCIE SPOTKANIA BUDZI SIÊ JEJ MOC TAKA JAK¡ STWORZYLI¦MY W SOBIE. Aspekt obojêtno¶ci, lub negatywu , to zwyczajnie brak uczuæ , a nawet lek przed nimi,  ich barwa , jasno¶ci± i moc±... bo nie wszyscy ¿yj±cy na Ziemi  jako LUDZIE  pochodzimy z przestrzeni w których wysoka wibracja mi³o¶ci jest najcenniejsz± warto¶ci±.

A co jest iluzj±.... to zale¿y przez jaki pryzmat i parametry weryfikujemy informacjê i KTO .. z jakiej przestrzeni to weryfikuje.

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2017, 10:26:03 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 10, 2017, 10:22:27 »

cd.. PRAWDA CZY ILUZJA....

ZAWSZE JESTE¦MY ENERGIAMI.. LUD¬MI TYLKO CZASOWO....

Dla kogo jest iluzj± dla kogo nie jest?

Bior±c pod uwagê ,¿e wszystko rozgrywa siê wewn±trz nas w ¶wiecie naszych my¶li i uczuæ .. istnieje TYLKO , TO ,CO SAMI WYKREUJEMY W SWOIM WNÊTRZU .. I TYLKO ,TO WY¦WIETLAMY W NASZYM ¦WIECIE JAKO HOLOGRAM 3D ,4D,ALBO 5D …

A, zatem wszystko zale¿y od mo¿liwo¶ci energetycznych danej osoby… realnie to co tworzymy .. materializujemy i dematerializujemy  jest iluzj±.

Ale…. w parametrach naszej rzeczywisto¶ci III wymiaru dla odbioru naszych 5 zmys³ów to nie jest iluzja , tylko real.

Tworzenie tego realu , to oddzielny temat , wcale nie skomplikowany w wyt³umaczeniu, bo w grê naszej rzeczywisto¶ci wchodzi rzecz najwa¿niejsza czêstotliwo¶æ drgañ materii. 
Jej zagêszczenie które nasze zmys³y odbieraj± jako jej stany.. gazowy, ciek³y , sta³y.
W innych wymiarach równie¿ s± takie stany, ale oparte na innych czêstotliwo¶ciach drgañ i na innych odbiorach zmys³ami ich mieszkañców.

Ka¿dy ¶wiat materialny dysponuje w³asnymi zasadami, które dla tego  ¶wiata s± PRAWD¡ , dla ¶wiata  duchowego s± iluzj± tworzon± przez ¶wiadomo¶æ dla celów poznawczych.

Jednak  dla ¶wiata materialnego jest to jego  REAL, materialne zasady istnienia , które mo¿na przekraczaæ w ka¿dym wymiarze, jednak TRZEBA OSI¡GN¡Æ MOC W£ADANIA MATERI¡…

BO , TAK NAPRAWDÊ WSZYSTKIEGO DOKONUJE SIÊ SI£¡ MY¦LI…. i stwarza i dematerializuje .. jednak najpierw trzeba osi±gn±æ wewnêtrzn± moc by móc tego dokonywaæ.

¯eby mog³y powstawaæ ¶wiaty musia³ byæ KTO¦… albo KTOSIE , którzy nie tylko maj± takie piêkne my¶li ale i MOC materializacji i dematerializacji swoich kreacji.

Dodam tylko ,¿e nie jest to ¿aden Bóg religijny i nie s± to aktorzy z Wingmakers, mam nadziejê ,¿e niebawem LUDZIE poznaj± te Eminencje, bo ju¿ czas ,¿eby poznali prawdê o Ziemi, Kosmosie i powodach swojego ¿ycia w ¶wiatach materialnych.

Cz³owiek … jedno istnienie, jedno wcielenie , jedna Iskra ¿ycia… piêkna historia nadziei, wiary, mi³o¶ci .. ale i cierpienie ,oczekiwanie .. wyci±ganie rak ku wiedzy…

Cz³owiek w ca³okszta³cie rozwoju SWOJEJ NIEWCIELONEJ ENERGII naprawdê drobny epizod .. bo ¿yæ takich do¶wiadcza³a ONA setki tysiêcy w ró¿nych miejscach kosmosu.

Cz³owiek po ¶mierci swojego cia³a fizycznego jako zakoñczony etap do¶wiadczeñ ( miniaturowy dysk z zapisan± wiedz± minionego ¿ycia) powinien wróciæ do DOMU .. czyli swojej Energii nie wcielaj±cej siê.
Jednak tak siê nie dzia³o w naszym III wymiarze . Niewielu osobom udawa³o siê prze¿yæ tak swoje ¿ycia, by zgromadziæ wystarczaj±co du¿o energii do wydostania siê ponad ramy tego wymiaru.

Kolejne Iskry ¿ycia/ dusze wydzielane z nie wcielaj±cej siê Energii .. ludzkie ¿ycia powraca³y na Ziemiê z nadziej± i¿ tym razem im siê uda..
 I tak dzieje siê a¿ do teraz w obrêbie III wymiaru, którego energetyczn± matryc± jest ASTRAL .. a , matryc± energetyczn± dla wszystkich dusz tego wymiaru s± ich cia³a astralne.

Ono jest jak forma ni¿szego rzêdu, która, po zakoñczonym etapie do¶wiadczeñ razem ze wszystkim duszami bior±cymi w nich udzia³ powinna powróæ do swojej matrycy duchowej , która nigdy siê nie wciela.

Ka¿dy CZ£OWIEK DUCHOWY .. KA¯DA SAMO¦WIADOMO¦Æ MA SWOJ¡ MATRYCÊ NI¯SZEGO I WY¯SZEGO RZÊDU… PO KA¯DYM ZAKOÑCZONYM PROCESIE ROZWOJOWYM WSZYSTKIE WCIELENIA / DUSZE WRACAJ¡ DO NIEJ.. SCALAJ¡ SIÊ Z NI¡, TWORZ¡C JEJ WY¯SZ¡ FORMÊ ENERGETYCZN¡.

A,zatem co w tym uk³adzie jest realem ,a co iluzj±…

Czym wiêksze oddalenie od pierwotnego wzorca , tym mniejsza moc i wiedza.. tym ni¿sza wibracja , bardziej twarda, zimna materia.

Dla ka¿dej przestrzeni inne s± parametry jej prawdy inne jej iluzji , pomimo ¿e odbiorc± informacji jest zawsze TA SAMA ENERGIA ,a czytnikami ca³y czas jest 5 zmys³ów, to mo¿liwo¶ci zrozumienia ca³y czas zale¿ne s± od poziomu ¶wiadomo¶ci ¿yj±cych tam LUDZI.

Czy zatem bêd±c tylko JEDNORAZOWYMI ISKRAMI ¯YCIA WYDZIELONYMI Z NASZEJ NIE WCIELAJ¡CEJ SIÊ ENERGII JESTE¦MY ILUZJ¡ ISTNIENIA….

NIE JESTE¦MY NAJPIÊKNIEJSZYM DZIE£EM KREACJI MY¦LI I UCZUÆ… NIEWCIELONEJ ENERGII.. JESTE¦MY JEJ DZIECKIEM….

LUD¬MI I A¯ LUD¬MI…. ALE RÓWNOCZE¦NIE JESTE¦MY WIECZNYMI DUCHOWYMI WÊDROWCAMI.. KTÓRZY PISZ¡ NIESKOÑCZON¡ HISTORIÊ ISTNIENIA DUCHA... NA DRODZE POZNAWANIA SIEBIE...

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2017, 10:26:51 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 13, 2017, 11:39:35 »

Wywiad z dr. Danut± Adamsk± - Rutkowsk±

Dr. Danuta Adamska - Rutkowska - naukowiec, fizyko-chemik.Osoba zg³êbiaj±ca z punktu widzenia fizyki tematykê ¶wiadomo¶ci i jej potencja³u.Autor ksi±¿ek : "Wielowymiarowa ¶wiadomo¶æ w ¶wietle badañ", "Zwi±zek ducha i materii" oraz " Psychotronika.Wspó³czesna nauka o ¶wiadomo¶ci".

Dla wielu zapewne bêdzie szokiem, ¿e pani Danuta jest naukowcem, który zajmuje siê zjawiskami powszechnie zwanymi paranormalnymi.

1.      Jak siê zaczê³a pani przygoda z psychotronik±? W którym roku to by³o?

Roku nie pamiêtam, to by³ pocz±tek XXI wieku. Podczas poszukiwañ w Internecie natrafi³am na stronê, gdzie obok potrzebnych danych natknê³am siê na informacjê o planowanym autorskim projekcie „podnoszenia kundalini” i pro¶bê o zg³aszanie siê ochotników. Eksperyment ten mia³ prowadziæ do „rozwoju duchowego”, trochê mnie to rozbawi³o i powodowana impulsem postanowi³am wzi±æ w nim udzia³.

By³am ciekawa tego „duchowego rozwoju”. Eksperyment okaza³ siê w gruncie rzeczy programem aktywizacji biopola, a w jego trakcie przekona³am siê, ¿e mogê mentalnie wp³ywaæ na fizjologiê mojego cia³a.
By³ to mój pierwszy kontakt ze zjawiskami psychofizycznymi, wynik uzna³am za interesuj±cy i postanowi³am bli¿ej przyjrzeæ siê temu zagadnieniu.

2.      Ostatnio ukaza³a siê pani najnowsza ksi±¿ka pt. „Psychotronika” – wspó³czesna nauka o ¶wiadomo¶ci”. Co by³o g³ównym bod¼cem do jej napisania?
„Psychotronika” jest trzecim tomem tetralogii po¶wiêconej zjawiskom psychofizycznym, które w miarê rozwoju mojej wiedzy na ten temat postanowi³am w³±czyæ w ca³o¶ciowy opis rzeczywisto¶ci w taki sposób, aby by³ on w stanie utworzyæ kompatybilna ca³o¶æ.

Je¶li bowiem te anomalie s± realne, to musi siê dla nich znale¼æ wyt³umaczenie w fizycznym opisie ¶wiata.
Dla mnie te anomalie by³y realne, nauczy³am siê bowiem nie tylko weryfikowaæ pozyskiwane informacje o tych kontrowersyjnych zjawiskach, ale niektóre z nich potrafi³am ju¿ wykorzystaæ w praktyce.

Przyda³y mi siê one zw³aszcza wtedy, gdy po ostatniej operacji oczu przez oko³o dwa miesi±ce porusza³am siê w bia³ej mgle, niczego prócz niej wokó³ nie widz±c.

Dowiedzia³am siê, ¿e medycyna jest bezradna w takich wypadkach, ale moja ¶wiadomo¶æ bezradna nie by³a. Wspomaga³am siê wtedy nagraniami synchronizuj±cymi pracê obu pó³kul mózgowych, cel mia³am jasno sprecyzowany i go osi±gnê³am.
Znaj±c za¶ ju¿ moc umys³u, postanowi³am wiedzê na ten temat udostêpniæ innym ludziom. Uwa¿am, ¿e powinna byæ ona rozpowszechniana ju¿ w trakcie naszej edukacji.

3.      Mo¿e powie pani pokrótce niewtajemniczonym, co przedstawia ta ksi±¿ka?

W pierwszej czê¶ci tego tomu prezentujê ró¿ne rodzaje zjawisk psychofizycznych, tzn. uwarunkowanych stanem naszej  ¶wiadomo¶ci.
Przedstawiam w niej równie¿ wyniki badañ naukowych po¶wiêconych tym zjawiskom, które prowadzone by³y zarówno z wykorzystaniem rygorystycznych procedur badawczych, jak i z u¿yciem aparatury kontrolno-pomiarowej, a nastêpnie poddawane by³y rzeczowej analizie z u¿yciem narzêdzi matematycznych wykluczaj±cych nadinterpretacjê uzyskiwanych wyników.

To one wykaza³y, ¿e postrzeganie pozazmys³owe jest fundamentaln± funkcj± ¿yciow± organizmów, a nie chorobliwym urojeniem. Wszystkie organizmy wykorzystuj± j± w realizacji swych procesów ¿yciowych, to ona umo¿liwi³a organizmom wykszta³cenie narz±dów zmys³ów, a my w takim stopniu z niej mo¿emy ¶wiadomie korzystaæ, na ile pozwol± nam na to nasze przekonania, poniewa¿ ¶wiatopogl±dowa indoktrynacja skutecznie odciê³a wielu nas od tego potencja³u.

W drugiej czê¶ci ksi±¿ki skupi³am siê na uwarunkowaniach sprzyjaj±cych uczeniu siê i pó¼niejszemu wykorzystaniu tych umiejêtno¶ci, opieraj±c siê i w tym wypadku na pozyskanej ju¿ wiedzy.

4.      Co siê dzieje z nami po ¶mierci wed³ug pani za³o¿eñ?

Nie muszê niczego zak³adaæ, poniewa¿ i w tym zakresie dysponujemy ju¿ ca³ym szeregiem badañ prowadzonych ró¿nymi technikami badawczymi, zarówno konwencjonalnymi, jak i niekonwencjonalnymi, które daj± nam ju¿ ca³kiem przekonuj±cy obraz sytuacji. Wracamy do rzeczywisto¶ci równoleg³ej, z której wy³oni³ siê nasz kosmos.

To stamt±d przybyli¶my na Ziemiê, zasiedlaj±c cia³o maj±cego siê narodziæ siê dziecka.

Badania ujawni³y, ¿e na tym poziomie rzeczywisto¶ci ludzka cywilizacja wytworzy³a ca³y szereg obszarów, które s³u¿± naszej ewolucji.

Po ¶mierci cia³a trafimy za¶ do takiego obszaru, do którego mentalnie przynale¿ymy, gdy¿ z mim rezonujemy.
Mo¿e to byæ obszar gromadz±cy istoty o jakich¶ patologicznych odchyleniach psychicznych, gdzie ka¿dy zamieszkuj±cy takie „piek³o” mo¿e byæ na przemian istot± krzywdz±c± lub ofiar±, na sobie odczuwaj±c skutki w³asnych preferencji.

Mo¿e to byæ obszar „ja³owego nieba”, gdzie nuda i poczucie braku celu sk³ania w koñcu mieszkañców do opuszczenia tego rodzaju „raju”, a mo¿e to byæ równie¿ obszar dowolnej aktywnej dzia³alno¶ci, gdzie w atmosferze mi³o¶ci bêdziemy kontynuowaæ rozwój w warunkach daleko bardziej nam sprzyjaj±cych ni¿ w obrêbie ziemskich spo³eczno¶ci.

5.      Za jak± koncepcj± pochodzenia UFO pani siê opowiada?

Nie zajmujê siê t± tematyk±, ale moim zdaniem ka¿da z wysuwanych koncepcji jest mo¿liwa.
Mog± to byæ wizyty obcych cywilizacji, mog± to byæ efekty realizowanych podró¿y w czasie czy przestrzeni, a tak¿e mog± to byæ nieznane nam osi±gniêcia techniczne wykorzystywane tu i teraz.
Na potwierdzenia ka¿dej z tych ewentualno¶ci natknê³am siê podczas swoich prac nad rozwi±zaniem zagadki ¶wiadomo¶ci i za ka¿dym razem zwróci³am na to uwagê w opisywanych przeze mnie badaniach. Podam przyk³ady.

Regresje hipnotyczne ujawni³y, ¿e wiele traumatycznych prze¿yæ, które rzutuj± na dalsze ¿ycie cz³owieka, wi±¿e siê z narzuconymi si³± kontaktami z przedstawicielami obcych cywilizacji.

Oprócz prze¿ywanej traumy skutkuj± one jednak równie¿ takimi zmianami w psychice, które mo¿na porównaæ ze zmianami obserwowanymi po prze¿yciu do¶wiadczenia blisko¶ci ¶mierci, tzn. zmian± stosunku do innych ludzi, innych istot ¿ywych oraz poczuciem jedno¶ci z ca³o¶ci± istnienia.

Transkomunikacja natomiast ujawni³a nam mo¿liwo¶æ bezpo¶redniego zetkniêcia siê ze sob± ludzi ¿yj±cych w odleg³ych okresach czasu.

Z kolei badania prowadzone przez entomologa Wiktora Grebiennikowa udowodni³y, ¿e jego lewituj±c± platformê charakteryzowa³y dok³adnie takie w³a¶ciwo¶ci, które obserwujemy podczas spotkañ UFO, a to oznacza, ¿e uzyskanie pojazdów o tak zdumiewaj±cych parametrach lotu jest w pe³ni mo¿liwe.

6.      Których badaczy, publicystów tematyki nieznanego pani najbardziej sobie ceni?

Nie warto¶ciujê ani ludzi, ani pozyskiwanej przez nich wiedzy. Ka¿da informacja mo¿e siê okazaæ przydatna, je¶li nie dzi¶, to jutro.

Wa¿ne jest jedynie to, aby ka¿da z uzyskanych informacji by³a wielokrotnie weryfikowana, a równocze¶nie by³a kompatybilna z innymi, które ju¿ zosta³y zweryfikowane. Wszech¶wiat, podobnie jak i wiedza o nim, musz± bowiem stanowiæ razem spójn± ca³o¶æ.

7.      Co s±dzi pani o realnym istnieniu istot znanych bardziej z legend i ba¶ni ni¿ z rzeczywisto¶ci, takich jak skrzaty, elfy, krasnoludki itp.?

Nigdy siê z nimi nie zetknê³am, ale czyta³am relacje opisuj±ce takie zdarzenia. Elizabeth Kübler-Ross zrobi³a polaroidem zdjêcie kwiatu, a na fotografii ujrza³a pó³przezroczyst± ma³± istotkê.

O tego rodzaju istotach wspomina³y te¿ osoby, które poddawane by³y regresji do okresów miêdzy inkarnacyjnych.
Byæ mo¿e te istoty s± realne. Co my mo¿emy wiedzieæ o rzeczywisto¶ci, skoro zaobserwowaæ jeste¶my w stanie jedynie to, co potrafi± zarejestrowaæ nasze zmys³y?

8.      Czym s± wymiary równoleg³e? Czy s± mo¿liwe podró¿e miêdzy nimi?

Wymiary równolegle to ta czê¶æ rzeczywisto¶ci, która jest ukryta przed naszym zmys³owym postrzeganiem.

Wiele na to wskazuje, ¿e podró¿e miêdzy nimi s± mo¿liwe. Nie musi to byæ nawet spektakularna podró¿ w te równolegle wymiary i powrót stamt±d, choæ tego rodzaju doznañ do¶wiadczamy np. w stanie ¶mierci klinicznej.

Ka¿da innowacja, odkrycie naukowe czy pomys³ dzie³a artystycznego te¿ jest wynikiem takiego bezpo¶redniego kontaktu. Reszta to ju¿ tylko warsztatowa obróbka.

9.      Nad czym pani obecnie pracuje?

Stale nad tym samym. Wci±¿ ukazuj± siê interesuj±ce publikacje, które warto przeczytaæ i przeanalizowaæ, a je¶li wnosz± co¶ nowego, trzeba to dodaæ do tego, co ju¿ napisa³am.

10.  Mo¿e chcia³aby pani poruszyæ jak±¶ kwestiê, która wydaje siê pani do¶æ istotna?

Takich kwestii jest wiele i wszystkie ³±cz± siê ¶ci¶le z zagadnieniami, które opisywa³am w swoich ksi±¿kach.
Wiêkszo¶æ z nich to kwestie ¶wiatopogl±dowe, które nie tylko powa¿nie nas ograniczaj±, ale równie¿ krzywdz±.
Nie znamy tej rzeczywisto¶ci, w której ¿yjemy, a nasza o niej „wiedza” bazuje na wielu mitach.

Zarówno religie jak i nauka okopa³y siê w swoich dogmatach, tworz±c g³êbokie podzia³y miêdzy lud¼mi, a te skutkuj± konfliktami, które niejednokrotnie przekszta³caj± siê w prze¶ladowania i krwawe porachunki.

Fa³szywe przekonania lansowane przez naukê uczyni³y z nas rywali stale walcz±cych miedzy sob± o wiêkszy kawa³ek wspólnego tortu, zamiast zwracaæ uwagê na po¿ytki wspó³pracy, które mo¿emy zaobserwowaæ wszêdzie w ¶wiecie organizmów ¿ywych.

Wszystkie te bol±czki poruszam w ostatnim tomie tetralogii, który znajduje siê ju¿ u wydawcy, wskazuj±c równocze¶nie mo¿liwo¶ci ich rozwi±zania w oparciu o wiedzê, któr± udostêpni³y nam nauki przyrodnicze, a wiêc tak¿e i psychotronika. Mo¿emy zmieniæ nasze ¿ycie, ale niezbêdna do tego jest nie tylko wiedza.
Musimy jeszcze nauczyæ siê z niej korzystaæ. 

Rozmawia³ Piotr Gadaj

http://wtajemniczeni-pg.blogspot.fr/2017/10/wywiad-z-dr-danuta-rutkowska-adamska.html
Strony: [1]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

skyworldsv sith rozmowcy poradniki wrzeciono