[size=150]Teraz, mówimy znowu o energiach, wspomnijmy, zanim zakoñczymy to, ¿e jest energia pod rêk± teraz, która ro¶nie, ona jest nie do zatrzymania, i bêdzie siaæ wielkie i trwa³e zmiany na waszej planecie, a nawet ca³ym wszech¶wiecie. Jest to energia, która jest oczekiwana od dwudziestu waszych stuleci. Zajê³o tak d³ugo dojrzewanie w jej skutki, ale ona jest teraz tutaj. Ona jest teraz w was. Nie szukajcie jej poza sob±. Jak czêsto to mówimy ? Ale ona jest tutaj. Pracujemy z ni±. Zaczynacie j± dzier¿yæ. Niektórzy nazwali j± „delikatna moc”. To jest dobre, jako nazwa, jak mo¿e byæ, choæ ma wiele innych. Bezwarunkowa mi³o¶æ to jest jej inna nazwa.[/size]
http://oraclesandhealers.wordpress.com/Skomentujê ten fragment bo jest niezmiernie wymowny i wyja¶nia doskonale zdarzenia w czasie od grudnia 2012 do teraz czyli marca 2014. roku.
Otó¿... w grudniu 2102 zakoñczy³ siê definitywnie energetycznie III wymiar dla wiêkszo¶ci z nas i rozpocz±³ okres przej¶ciowy IV wymiaru. Co to znaczy?
Jak wiemy a, ( my¶lê ¿e wiêkszo¶æ czytaj±cych to forum , wie) Cz³owiek to
ENERGIA, dok³adnie ENERGETYCZNE ZIARNO ¯YCIA O OKRE¦LONYM POLU W KTÓRYM ZAWIERA SIÊ DEPOZYT WIEDZY "PENTAGRAMU" CZYLI 4 ¯YWIO£Y ZESPOLONE ENERGIOM MI£O¦CI BEZWARUNKOWEJ.
Przejawy energetyczne tego wzorca ¿ycia bywaj± bardzo zró¿nicowane, zale¿ne s± wy³±cznie od uruchomienia w nim poziomu energii oraz energii wymiaru w którym ziarno jest wysiewane. Tak wygl±da zasada budowy energetyczna naszego ziarna ¿ycia wcielonego w materialn± formê , oprócz tego ma ono w sobie dwa aspekty ( mêski i ¿eñski ) które w Za¶wiatach ( ¶wiecie nie materialnym) maj± TYLKO przejaw w postaci osobowo¶ci , w ¶wiatach fizycznych za¶ okre¶lon± p³eæ.
Nasza Ludzka forma posiada 3 cia³a energetyczne,zgodne z trzema wymiarami w których je tworzyli¶my ( zawieraj± siê one jedno w drugim jak rosyjskie Matrioszki ,tworz±c ostatnie z trzech warstw), które zespolone w jedno, stanowi ostatnie
cia³o astralne, bêd±ce form± dla cia³a fizycznego.Wygl±da to bardzo podobnie jak foremka do pieczenia dla ciasta.
Zatem
wszystkie zachodz±ce zmiany w ciele fizycznym dokonuj± siê NAJPIERW w ciele energetycznym astralnym, a nastêpnie daj± skutek na cia³o fizyczne. Cia³o astralne jest cia³em energetycznym dotycz±cym wzorca FIZYCZNEGO ( naszego cia³a fizycznego) TYLKO w III wymiarze. Dla IV wymiaru budujemy
KOLEJNE CIA£O ENERGETYCZNE /4 CIA£O, CIA£O UCZUCIOWE. TO ONO BÊDZIE JU¯ FORM¡ ENERGETYCZN¡ DLA NASZEGO FIZYCZNEGO WYGL¡DU W PE£NI IV WYMIARU.Jak to jest w praktyce? Czas przej¶ciowy od grudnia 2012 to 3 lata. W grudniu 2012 zdeponowali¶my w ciemnej materii, "przestrzeñ pod ziemi±".... ( ka¿dy z nas indywidualnie) swoje nowe ziarno ¿ycia,a raczej jego energetyczno/uczuciow± formê . Przez rok do grudnia 2013 w tej formie lokowali¶my osobiste energetyczne depozyty 4 ¿ywio³ów przez które przechodzili¶my razem ze swoimi zdarzeniami ¿yciowymi. Czyli w nowym ciele uczuciowym kszta³towali¶my osobiste wzorce rozwojowe z którymi bêdziemy musieli siê mierzyæ przez kolejne 700 lat( bo tyle trwa 1 poziom IV Wymiaru), ka¿dy zrobi to na miarê mocy posiadanej wibracji energii mi³o¶ci.
Tak ju¿ ukszta³towany wzorzec ziarna ¿ycia zosta³ "zasiany" w materiê IV wymiaru w grudniu 2013 i wzrasta³ w niej zasilany energiom naszych my¶li i uczuæ do 13. marca 2014 roku czyli czas z przed kilku dni.
Po raz pierwszy w historii Ludzko¶ci jej indywidualne i zbiorowe ziarno ¿ycia ( wzorzec cywilizacji) "wykie³kowa³o ponad "ciemn± materiê" istnienia, po raz pierwszy rozkwitnie nowy "kwiat ¿ycia " formy indywidualnej ka¿dego z nas z
Z WZORCEM ENERGETYCZNYM CIA£A UCZUCIOWEGO cia³o astralne bêdzie ju¿ tylko poprzedni± scalon± z cia³em uczuciowym.
Od tej pory wszyscy , którzy posiadaj± cia³a astralne i zbudowali na nich nastêpne cia³o, cia³o uczuciowe bêd± mogli korzystaæ z nowej jako¶ci energii ,z mocy energii mi³o¶ci bezwarunkowej."Wykie³kowali¶my z naszych ziaren ¿ycia jak nowe ro¶linki na wiosnê" , te ro¶linki wyrosn± na przepiêkne kwiaty ¿ycia , które stworz± po raz pierwszy w historii istnienia, niepowtarzalny , piêkny energetyczny wzorzec dla ¿ycia zarówno na ziemi jak i ca³ego wszech¶wiata.
To co¶ tak cudnego jak by ³±ka zawsze bez kwiatów nagle zakwit³a wszystkimi najpiêkniejszymi kwiatami jakie istniej± . Faluj±ce cudowne barwy , kszta³ty i zapachy roz¶wietlane jasno¶ci± i ciep³em energii mi³o¶ci tworz± wzrastaj±ce piêkno.
Piêkno , które ro¶nie razem z dojrzewaniem uczuæ w cz³owieku, w procesie, którego ju¿ nikt nigdy nie zatrzyma.
Ta przepiêkna bezwarunkowa mi³o¶æ , która po raz pierwszy rozkwitnie na ziemi wysieje pierwsze nasiona ( z³oty py³ )ze swojego cudownego kwiatu ju¿ w tym roku.
Moc mi³o¶ci bezwarunkowej zwyciê¿y³a , wszystkie energetyczne procesy na ziemi zadzia³y siê zgodnie z planem Stwórcy ( "g³ównego ogrodnika" i "re¿ysera" tego wyj±tkowego scenariusza ¿ycia), zwyciê¿y³a m±dro¶æ serca i rado¶æ ¿ycia.
Mamy naprawdê olbrzymie powody do wspólnej rado¶ci, pomimo.... poradzili¶my sobie ! A to, pomimo..... by³o niezmiernie trudnym egzaminem.
Tak naprawdê nie ma ¿adnych przegranych, bo ci , którzy tak usilnie blokowali wszystkie ewolucyjne procesy , zostali równie¿ nimi dotkniêci, bior± w nich udzia³, chocia¿ dla niektórych zaistniej± one w ciutkê innym czasie w swojej pe³ni....
Ci którzy zakoñczyli proces energetycznego rozwoju na III wymiarze ( bo s± i tacy) bêd± mieli optymalne warunki do godno¶ci ¿ycia w nim i bycia szczê¶liwymi Lud¼mi.
Proces ten by³ zapocz±tkowany dwadzie¶cia stuleci temu ( czyli 2000 lat temu przez znane nam dobrze wcielone Energie), ale dopiero TERAZ móg³ siê zrealizowaæ w pe³ni , bo dopiero teraz Ludzko¶æ jako Cywilizacja dojrza³a energetycznie do wysiania
NOWEGO ZIARNA ¯YCIA, KTÓRE MA JU¯ CIA£O UCZUCIOWE JAKO ENERGETYCZN¡ FORMÊ DLA CIA£A FIZYCZNEGO.....
Kiara.